Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2013 10:54 - ОГЛЕДАЛЕН СВЯТ - ИСЛЯМ И КАТОЛИЦИЗЪМ - ИСТИНАТА ЗА "АБСУРДНИЯ" ТАНДЕМ (видео)
Автор: estirbg Категория: Видео   
Прочетен: 16396 Коментари: 18 Гласове:
20

Последна промяна: 23.09.2013 19:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В представения по-долу филм-лекция ще разберете:

КОЙ ИЛИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИСЛЯМА? Коя сила стои зад тази могъща религия? Защо тя съществува и какъв е произходът й? Как двете религии (римокатолическата и исляма) служат на един и същ "стопанин" и мамят милиони поклонници.

Ще чуете твърдението на Алберто Ривера–йезуит, че Кардинал Бей, генерал в обществото на йезуитите, лично му разказал за произхода на исляма, според който католическата църква основала исляма с цел да подчини арабите под свой контрол и да съхрани Ерусалим. Вярно ли е това? Как Рим контролира всичко, включително и други религии чрез свои доверени лица? В лекцията си професор Уолтър Файт говори още за здравата връзка между тамплиерите и ислямските секретни общества като исмаелити, кармелити, фатимити, друси и асисини, които за да постигнат целта си вършат самоубийствени атентати.

„Истината не съществува и всичко е позволено” основен девиз не само на йезуитите, но и на асисините. Кой стои под покривалото на необикновена строга религиозност и благочестие на исляма, ограничаващи мисленето до сляпо подчинение?

От богатия исторически документиран филм - лекция още ще разберете как на основата на противопоставяне на тези срещу антитези в продължение на хиляди години се осъществява една цел – лишаване от сила истината на християнството.

Кои са посветените днес адепти - членовете на вътрешния кръг на исляма? Защо според тяхната представа светът трябва да се страхува? И как Луцифер, използвайки модела теза – антитеза, ще изправи една срещу друга двете основни световни религии - християнската и мюсюлманската, за да бъде установена бъдещата Световна единна религия, религията на Луцифер.

И още – защо коранът заменя Библията във висшите нива на масонството и как шрайнерите действат в името на Аллах. Ще разберете кой контролира  йезуитската организация и исляма. Ще узнаете потресаващата истина, че исляма и католицизма зад кулисите са идентични. И може би ще бъдете шокирани от истината, че всички високопоставени мюсюлмани са масони.

Ще научите, че строителството на Вавилонската кула(със спирална структура) е масонско начинание и как днес в арабска страна статуята на Дева Мария овенчава подобни спраловидни монументи. Каква е връзката на мюсюлманството с Мария - ”Приветствайте святата царица”. Удивителни са разкритията за нейната обединителна роля за двете религии – с каква цел?  

Как и защо беше приета в 1950 г. Догмата - учение за възнесението на Мария на небето и коя сила се крие зад нейния образ?

Ислямът и римокатолическата църква - кой кого контролира и ръководи?

И още изумителни факти, които хвърлят светлина върху бъдещите събития на световната сцена в предстоящият исторически финал на човешкото общество.

За всичко това може да се осведомите от лекцията на проницателния и високо ерудиран професор Уолтър Файт. Струва си да научите полезната информация през тези почивни дни...

 Поздрави за всички търсачи на ИСТИНАТА!






Гласувай:
21



1. milady - Поздрави от мен..специалнии!!
01.09.2013 11:01
Професора е ЕДин от моите най-най Любими,Естир. Благодаря ти!!
цитирай
2. estirbg - Скъпа ми milady,
01.09.2013 11:20
следващият ми постинг ще бъде с една още по-изненадваща тема с изумителни разкрития от пророчеството на Даниил, отнасящ се за случващото се света в момента. Ще ви покажа отново чрез проф. Файт кой е Северния цар и истината и целта за днешния фалшиво създаден Израел.
Приятен уикенд!
цитирай
3. alchemist - Истинската история на римските папи:
01.09.2013 12:20
http://chitanka.info/book/4576-sveshtenijat-vertep

цитирай
4. staler - извинете че се намесвам, но аргу...
01.09.2013 21:14
извинете че се намесвам,но аргументите на професора са взети сякаш от вестник "шок".жената на мохамед била католичка,символа сърп и звезда се срещали тук там в катедралите,и професора дори открил 3-4 катедрали редом с джамии построенизабележете,на места известникато езически светилища.ами това е доста необичаино-да видиш църкви,катедрали,джамии,синагоги ,будистки храмове и пр по такива места.доколкото го разбрах,ни съобщава че поклонниците на луцифер представящи се за католици-християни противопоставят исляма на "юдеио-християнството".що за птица е това последното.?как така са му убягнали всеизвестните факти че от световните религии,само две разглеждат друговерците като гои-животни,които трябва да бъдат унижощени,поробени и пр...или пък коя от тези религии основно и наи вече се опира на таини общества,завери,интриги и конспирации?коя от тях е единственна не разглежда лихварството като грях,а напротив го е превърнала в основна деиност?католицизма строго поглднато е християнска секта/секта но все пак християнска/основно по две причини--издига хора за божии наместници на земята и второ-занимава се с банкерство--очевидно противоречие-от една страна исус наритал търговците в храма,от друга-божиите служители го обърнали на наи-мръсния вид търговиика.но разбира се ,сравнени с конкуренцията---фарисеите са си вакли агънца.
цитирай
5. estirbg - staler, приятелю,
01.09.2013 22:13
аргументите за нас, простолюдието, което сме вън от масонските кръгове наистина са фрапиращи и шокиращи, но...истинни, за съжаление. Фактите говорят, доказателствата доказват и съществуват независимо дали ние ги приемаме или отхвърляме. Нали точно за това е събрал фотоматериала професора, за да се аргументира и да докаже връзката и идентичността между исляма и католицизма. Що се отнася до "птицата юдео-християнство" ето малко информация.
Юдействащите християни са терминологично в исторически план ранните християни привлечени или повлияни от еврейската култура.[1]
Според професора по теология от университета в Оксфорд Алистър Макграт, през 1 век юдео-християните са били напълно верни на юдаизма религиозни евреи, с тази разлика, че те в отлика от останалите приемат Исус като Месия. Съществува спор в историографията, дали изобщо официалните власти в Римската империя през 1 век правят разлика между християни и евреи от преди промяната на Нерва от около 98 г. във Фиск юдае (Fiscus Judaicus), с която императора освободил християните от заплащане на римския наказателен данък върху юдеите за бунтовните действия срещу властта, довели до избухването на Голямото въстание срещу римската власт над Юдея. Това събитие е тълкувано и преценяно различно от историците, като някои застъпват гледището, че този императорски акт на първия от т.нар. Петима добри императори се равнява на законно признание от страна на Римската империя, т.е. на държавата, за това, че християните не са юдейска секта, а ново и различно вероизповедание.
Повече инфо в Уикипедията.
Що се отнася до католицизма, която едва ли само по посочените от теб белези се отличава от истинската християнска църква, претенциите й за абсолютно световно господство далеч не се опират на желанието й за вяра в Писанията.
Двуличие и насилие, подмолна и хитра световна политика, която повечето хора не подозират.
Това ни доказва и лекцията на проф. У.Файт, която е в пълен синхрон с предупрежденията в Библията-Откровение на Йоана, определящо Първият звяр (римокатолическата църква) и Вторият звяр (САЩ), които в тандем ще наложат Новия Световен Ред. Впрочем има една чудесна лекция на проф. У. Файт на тази тема - Новия световен ред и след малко ще дам линка към нея...
цитирай
6. estirbg - Ето и линка за "Новия Световен Ред" информация отново поднесена и аргументирана екзактно от проф. Уолтър Файт
01.09.2013 22:24
http://www.youtube.com/watch?v=Mf5i5ktWQf8
цитирай
7. amity - божиите служители го обърнали на ...
02.09.2013 15:05
staler написа:
божиите служители го обърнали на наи-мръсния вид търговиика.но разбира се ,сравнени с конкуренцията---фарисеите са си вакли агънца.

Не зная по какъв начин стигате до горния извод. Фарисеите са били стриктни не само по отношение заповедите, но са си прибавили и свои. Само че трудно биха могли да стъпят и на малкия пръст на това, което е извършила инквизицията и още по-малко на това, което Библията казва, че ще извърши звярът, посочен като Малкия рог в Даниил 7 гл. и наследник на римските цезари, носещ именно тяхното име - Pontifex Maximus.
цитирай
8. staler - много интересно--"юдеите ...
02.09.2013 18:17
много интересно--"юдеите християни приемали исус като месия"по някакво странно съвпадение,точно както мюсулманите,по късно.извинете но що за християнин е този които не припознава в исус син на бога?не отричам правото на никои да бъде християнин/има и макар и малко на брои евреи-християни/но да свързваш юдаизма с християнството е като да търсиш идентичност между жертва и палач.фарисеите,както е добре известно,са еднакво строги в това,да сочат като грях лихварството между юдеи,и да го насърчават по всякакъв начин когато лихвите ще плаща гои на юдея.....инквизицията,религиозните воини,геноцида по религиозен признак и пр. са част от миналото,но за съжаление и част от днешния ден.вземете балканите,кавказ,северна африка, арабските цветни революции,вижте кои стои зад тях и защо,/ватикана нещо липсва маи../вижте колко църкви са разрушени,църковни служители и миряни -изклани,изселени и т.н.вижте кои е собственник на америката и на къде я води,вижте кои в безумната си алчност и убеденост че е богоизбран да власттва над гоите животни тласка света към катастрофа..мога да дам 5000 линка,не е проблем.
цитирай
9. estirbg - МНОГО СТРАННО!
03.09.2013 21:54
ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПОСТИНГЪТ МИ Е ПУБЛИКУВАН В КАТЕГОРИЯ "ПОЛИТИКА" - ИЗЧЕЗНАЛ Е! БЕШЕ НА ВТОРА СТРАНИЦА, СЕГА ГО НЯМА НА НИТО ЕДНА!
ДАЛИ НЕ Е ДЕЙСТВАЛ СКАЛПЕЛА НА ЦЕНЗУРАТА?
КАК ТАКА СЕ ИЗПАРИ?
ГОСПОДА МОДЕРАТОРИ, ВИЕ ДА ИМАТЕ ИНФОРМАЦИЯ?
ИСКРЕНО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА, АКО МИ ДАДЕТЕ ОБЯСНЕНИЕ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО...


цитирай
10. estirbg - Е, СЕГА ВЕЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД!!!
03.09.2013 22:16
ЕДНО ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА НЕЗАБАВНАТА РЕАКЦИЯ!
СЪРДЕЧНА ПРИЗНАТЕЛНОСТ ЗА БУДНИТЕ ДЕЖУРНИ МОДЕРАТОРИ!!! :))
цитирай
11. nacionallist - Исляма е основан като секта в про...
13.09.2013 16:57
Исляма е основан като секта в противовес на Християнството. По онова време Византия е била на върха на световното господство а арабите са били утайката на света. Зад издигането на неукия и глупав камилар - педофил Мохамед за "пророк" стои тъмните сили с които той е контактувал. Истината днес е неприятна за мюсюлманите понеже техния самозван "пророк" е използвал магии и заклинания за да получава напътствия от демоните. Съществото за които Мохамед твърди, че е Архангел Гавраил е всъщност демон предрешен като бял ангел целящ да заблуди невежия арабски магьосник. А всички знаем, че в определени времена иудеите и мюсюлманите дори са си сътрудничели срещу християните за християнския свят не е тайна. По - странното в случая е защо еретиците (протестанти и адвентисти) днес се преструват, че такъв общ съюз не е имало и дори наричат ционизма еврейско божие чудо (???) А католиците и мюсюлманите също са били съюзници в определени времена. Целия свят е настроен негативно срещу БОЖИЯТА ИСТИНА.
цитирай
12. atanasio - В филма http://bnt. bg/bg/movi...
16.09.2013 19:35
В филма http://bnt.bg/bg/movies/details/887/pyteshestvieto_na_choveka “Пътешествие на човека -1 част ” по БНТ-1 на 7.03.2010год. и повторен на 1.08.2010год.около 22-минута проф.Рамезак твърди чрез ДНК-изследвания ,че всички произхождаме от една майка - т.е. науката потвърждава написаното от Моисей в книга Битие глава 3 стих 20 - ''…Eва стана майка на всички живеещи''

Мойсей е записал всичко както е чул от Бог и в книга Второзаконие глава18стих15 Мойсей казва да се чака друг Пророк като него и по надолу в стих 18 предава точно казаното му от Бог - ''И рече ми Господ.....; Аз ще им издигна Пророк изсред братята им,какъвто си ти....'' ,и този Пророк и Месия е Господ Исус и Христос е гръцка дума - на еврейски е Месия,Помазаник.
Какво иска да ни каже и научи Господ ,и защо е отделна тема за разговор.
цитирай
13. rada1952 - Благодаря!
02.10.2013 22:29
Интересно коя сила стои над Римокатолическата църква, Юдаизма...Това си струва да се изследва. Всички религии обслужват Тези, кои са?
цитирай
14. estirbg - Извини ме, скъпа приятелко,
05.10.2013 10:39
Извини ме, скъпа приятелко, не бях си отваряла блога няколко дни поради ред причини и едва сега видях, че имаш въпрос към мен. Питаш кой стои зад Римо-католическата църква? С едно изречение едва ли би ме разбрала и би била много впечатлена, ако ти разкрия, че там се е вселил самият... Луцифер.
Но за да разбереш защо и как, най-добре е да прочетеш постингите ми "Сатана демаскиран" - I,II и III част (намират се на 8 стр. от листата на постингите ми - септември 2010 г.). Обезателно и с трите части се запознай и ще разбереш колко хитър е замисълът на това изключително интелигентно небесно създание, но притежаващо зла и коварна гениалност и питаещо неизмерима омраза към венеца на Божието творение - човека.
цитирай
15. atanasio - Така се прави
14.11.2013 20:56
силно гражданско общество - http://30dumi.eu/2013/11/ha-rvatiya-shte-provede-referendum-za-zabrana-na-ednopolovite-brakove/

СУВЕРЕНА - гражданите казват какво ще става
цитирай
16. atanasio - Хърватия е членка на ЕС
02.12.2013 21:28
Хърватите гласуваха за забрана на гей браковете - http://30dumi.eu/2013/12/harvatite-glasuvaha-za-zabrana-na-gej-brakovete/

В международното право всяка държава е суверенна тоест гражданите могат с референдум да кажат ВСИЧКО.

цитирай
17. gfo - Мозакът ми даде на късо!
07.12.2013 18:11
Не гледах филма, защото още преди това мозакът ми даде на късо.

Ще ми обясни ли някой как така Римокатолическата църква е основала исляма, след като исляма е започва съществуването си около 600-тотната година от новата ера, а Римокатолическата възниква след отделянето си от Църквата през 1054 г? Да не говорим пък за Йезуитския орден, който датира от 1534 г ?!?!?!?!?!?

А иначе, че сегашните западни държави използват исляма за унищожаване на Източната църква, за това две мнения няма и всеки непредубеден го вижда.
цитирай
18. nacionallist - Този филм е изваден от контекста и не ...
22.01.2016 10:14
Този филм е изваден от контекста и не представлява истината за католицизма и исляма. Двете религии имат толкова общо колкото Австрия и Австралия. :)

Ислямът се появява на бял свят през седми век, а по това време Християнството все още не се е разделило на отделни църкви; тоест няма как католицизмът да е създал исляма тъй като по това време той самият не е съществувал. :V

Мислете малко преди да говорите и пишете неверни неща!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1883642
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031