Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2012 10:22 - КОГАТО НОВАТА ГОДИНА, ЗАПОЧВА С НЛО - ПОЛИЧБА, КАКВО ЛИ ТОВА ОЗНАЧАВА?(с актуално допълнение)
Автор: estirbg Категория: Технологии   
Прочетен: 19296 Коментари: 34 Гласове:
30

Последна промяна: 16.12.2013 16:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  







     Някъде около Новогодишните празници, тук в блог.бг, като черешка на тортата от празнични постинги беше поставена една тема, която нямаше как да не забележа – сред Новогодишните илюминации и фойерверки десетки граждани са наблюдавали ( дори и нагледно документирали и приложили като клип в нет пространството) тайнственото и подозрително присъствие на НЛО точно в кулминационния среднощен час. Не бих обърнала сериозно внимание на този факт - толкова изобилна е информацията от подобни присъствия навсякъде по света, че вече темата за UFO – похожденията на земята и в космическото пространства около нея става банална и досадна, а това е сигурен симптом, че вече магията на целенасоченото натрапничество вече действа и психически сме обработени и готови да приемем подготвената ни измама.

Тази тема отново подхващам, защото има няколко съществени моменти, които ме навеждат към странни подозрения за вече настоящата 2012 г.

Фактът, че подобна НЛО демонстрация се случва точно навръх Нова година, когато повечето хора са навън с фокусирани погледи към небето, където се разпръскваха изкуствените букети от фойерверки, е повече от показателен, че се търси масово зрителско присъствие – така се постига много висок процент достоверност  за „небесните пришълци” - бих го дефинирала дори като мащабен флирт или P.R. парад в небето. И е логически разбираемо - ефекътът е ограничен и незадоволителен, ако подобно явление се потвърди от един или двама свидетели и съвсем друг, ако се констатира от десетки зрители, както това се случи в Новогодишната нощ.

Второто обстоятелство, което лично мен ме обезпокои, че тази UFO манифестация се осъществява в самия изгрев на Новата 2012 г., а тя отдавна е нарочена като особена, непредсказуема, дори фатална, ако се вслушаме в истеричните предсказания за нейната историческа предопределеност (имам предвид древните прогнози на маите).

Третото обстоятелство, което ме и принуди да публикувам този материал е поголовната наивност и невежество, което триумфираше в коментарите под статията "НЛО сред новогодишните фойерверки!" (magicktarot)-  наблюдавана тройка НЛО се възприема от едни като Светата троица, танцуваща хоро в небето, други пък ги приемат като ангели-хранители, наблюдаващи човешкия празник, а трети буквално бленуват да срещнат НЛО...

Дали с трепет и радост трябва да очакваме подобна среща с непознатото?

Всъщност кои са те, "енелотите" – спасители или погубители?

   За мен, както и повечето вярващи отговрът на този въпрос е еднозначен и безспорен и не се нуждае от доказателства - Божието Слово изобилста с предупреждение за подобни сатанински измами. Но днешното общество не вярва на подобни библейски предизвестия. Ето защо си направих труда да поровя и да събера факти, доказващи зловещата и сатанинска същност на НЛО - неговите „появи” и неговите прояви.....

Нека да погледнем какво се случва в тяхно присъствие...

Флотилии от НЛО съпътстват земетресения и излитат от подземни скривалища

Нa 5 април 2009 г. италианецът Антонио Урзи забелязва над улица в Милано гигантско сребристо НЛО.
Урзи моли минувачите да погледнат в небето и да снимат който с каквото има. В същия ден изпраща 13 снимки и видеофилм на италиано-американската разследваща журналистка Паола Харис.
„Онази вечер над Италия имаше засилено бдение на неидентифицирани летящи обекти. Над Рит и областта Абрузо прелетя огромен кораб с триъгълна форма. Часове по-късно преживяхме една от най-големите трагедии в историята си – земетресението от 6,3 по Рихтер, което разруши Л’Акуила и съседните селища. Жестоките трусове не спряха. Продължи и наблюдението отгоре – НЛО преминаха над Рим, Милано и Централна Италия! Урзи е известен уфолог и твърди, че предусеща появата им. Видеофилмът му бе анализиран от италианския експерт Джузепе Гарофало и американския учен Джими Дилетозо, специалист по фотографски и компютърни изображения. Те потвърдиха, че кадрите са автентични! „В нощта на 7 април, когато брояхме жертвите и спасителните операции продължаваха, група студенти Заснеха и флотилия от 50 разноцветни „звезди“ над сградата на телевизия КА1 в Рим“ – разказва Харис.


„НЛО се появяват често преди или по време на смъртоносни земетресения. Десетки метални дискове и сфери висяха над Западна Турция на 17 август 1999 г., когато 45 секунди ни люля трус от 7,6 по Рихтер, град Измир бе сринат и загинаха над 30 хил. души! Непосредствено преди бедствието морето край Измир почервеня и температурите му скочиха до 45 по Целзий, въпреки че наблизо няма подводни вулкани. Измряха хиляди риби, медузи и раци. Мрежите на рибарите буквално изгоряха, а камъните потъмняха до черно. Над брега изникваха летящи чинии и невиждани светлини и се носеше страховит тътен като от взривове. Такъв се е чувал и в Л’Акуила!“ – допълва турският уфолог Хактан Акдоган.
В късния следобед на 15 август 2007 г. близо до перуанския град Чича Алта удря 3-минутно чудовищно земетресение с магнитуд 8 по Рихтер. Местните виждат дискове, сменящи формата си, фантастични сияния и обекти с формата на машини.
Според перуанския вестник „Ел комерсио“ в нощта преди и след земетресението над областите Мирафлорес, Ла Молина и Черкаао де Лима небето изсветляло, огряно сякаш от изкуствено слънце. „Много хора се обадиха в гражданска защита и полицията. Но феномените не бяха един, а два – светлините, които често се появяват в зони на сеизмична активност и приличат на северни сияния, и класически НЛО. За първото явление не се знае почти нищо. Предполага се, че е следствие от освобождаване на енергия и йонизация на газове, когато тектоничните плочи се раздвижват. Какво правят обаче металически дискове сред сиянията ? Те като чели знаят какво, кога и къде ще се случи. Наблюдават ли ни? Или ни предупреждават за предстоящо бедствие ? “ – пита мексиканският изследовател Луиз Руиз Ногуез (много въпроси, но липсва уличаващият – Не са ли НЛО инициатори на тази трагедия? – моя вметка),
 На 26 декември 2004 г. 10-минутно земетресение от 9,3 по Рихтер в Индийския океан предизвиква чудовищна серия от цунамита, които помитат крайбрежията на Южна и Югоизточна Азия. Загиват 229 866 души. Дни преди катастрофата медиите в индийския щат Тамил Наду, Андаманските и Никобарските острови съобщават за десетки НЛО. „Те се опитват да ни кажат нещо - пише репортер от в. „Индия дейли“ (предположение далеч от истината).
– Възможно ли е да сме свидетели на експеримент? Или ни очаква глобална катастрофа?! (отново неточни въпроси, които не търсят разумния отговор, моя вметка) Туристи са ги снимали в Порт Блеър, столица на Андаман. Часове по-късно са прелетели над Суматра. Най-масови са флотилиите в Индия, Индонезия, Шри Ланка и Бангладеш“.

Излитат от подземни скривалища

Конга Ла е планинска верига в Хималаите на индийско-китайската граница.
Китайците контролират североизточната част Аксаи Чин, индийците - югозападната Ладакх. Тук е бойното поле, където индийските и китайските армии водят война през 1962 г. Зоната е една от най-недостъпните в света. Туристи, будистки монаси и жители на Ладакх признават, че по тези места се случва нещо много по-сериозно от индийско-китайските конфликти. Те описват как от подземни бази излитат гигантски НЛО. Правителствата и на двете държави знаели отдавна за извънземното присъствие. Над планинския район Тарай в индийския щат Химачап Прадеш НЛО прелитали денем и нощем и замръзвали често над хималайските ледници. „Местните вярват, че извънземните са построили фантастични по размери бази под скалите. Корабите им са различни по форма и размери: от „свръхдълги цилиндри със сребрист цвят“ до „малки скоростни дискове“, примигващи в „червено и златисто“. Военни пилоти твърдят, че неизвестен източник заглушава радиосигналите и обърква навигационните им уреди. Децата в Непал рисуват летящи чинии и обясняват, че излитали вертикално и застивали неподвижно във въздуха. Пилоти от Индийските ВВС докладват редовно за НЛО близо до китайската граница. Факт е! - Те зачестяват по време на земетресения и военни маневри! Според тибетските монаси пришълците строят още от 1998 г. Една от най-големите им бази е изградена именно в ничията земя между Индия и Китай. В Индийската организация за космически ихледвания се носят слухове, че в Хималаите има истински площадки за излитане.
„Не трябва да забравяме, че на 8 ноември 2004 г. близо до ВВС базата Нал в Биканер НЛО свали свръхзвуков изтребител МиГ-21!“ – напомня кореспондентът на уфологичния седмичник Го Воипдир Кришнари Дхарапурнанда.

Да припомня и трагедията с Чернобил

През октомври 1991 г. репортерът на вестник "Чернобилско ехо" Владимир Нарван фотографира машинното отделение на електроцентралата. "Снимах покрива, включително и част от дупката в него, останала след аварията", разказва той. "Спомням си всичко много добре и съм сигурен, че тогава не видях НЛО. Когато проявих филма обаче, ясно се различаваше някакъв обект, който висеше над дупката в тавана."
Уфолозите твърдят, че активността на НЛО в района на Чернобил, която е била регистрирана по време и след катастрофата, всъщност започнала доста преди трагичното събитие. Ето какво разказва В. Кратохвил: "Около месец преди чернобилската експлозия разговарях с един от диспечерите на летището в Харков. Той ми каза, че според пилотските доклади напоследък силно зачестили случаите на срещи с НЛО в района на чернобилската електроцентрала. Тогава не обърнах особено внимание на тази информация и само я записах в папките си. След експлозията разрових записките си и когато открих тези сведения, известно време само ги зяпах удивен."

След това е установено, че катастрофата в Чернобил е причинена от пренагрята пара. Предизвикана е експлозия, но тя е термална, а не атомна. Машинното отделение на електроцентралата е обзето от пламъци, които пожарникарите успяват да потушат няколко часа по-късно. Все пак тонове радиоактивни продукти са изхвърлени в атмосферата. И въпреки че много се е изписало за катастрофата от 1986 г. насам, не е зададен въпроса –
Защо НЛО не е сред главните лица на заподозрените в тази кошмарна световна трагедия?

Въпросът дали е миролюбиво присъствието на НЛО над планетата ни като че ли става нуеместен и излишен при по-нанатъшното проследяване на хронологията на загадъчните присъствия ...и престъпления.

През 1968г., само за четири месеца при странни обстоятелства "загиват" четири подводници - израелската -  Дакар, френската -  Минерва, съветската К-129, и гордостта на ВМС на САЩ - атомната подводница Скорпион. Когато специалистите анализирали причините за тези катастрофи, се изяснило, че в три от четирите случая, командирите на подводниците са докладвали за неиндетифицирани летящи  обекти  в непосредствена близост.  Специалисти от военно-морското разузнаване още по-рано обръщат внимание на  факта, че всеки път преди появата на неиндетифицирани обекти  се наблюдава повишаване на електромагнитното поле под водата. Подводници, батискафи, научни обекти от земен произход не  могат да създадат такова електромагнитно поле. Именно тези аномалии биха могли да извадят от строя сложното електронно оборудване на атомните подводници, а с това и да причинят морските катастрофи. Кои са извършителите? – вече знаете отговора.

Атомната бомба над Хирошима

Ако се върнем в историята от миналия век няма как да пропуснем и 1945 г. На 6-ти август 1945г. американски бомбардировач B-29 пуска атомната бомба "Бебето" над японския град Хирошима. За секунди града е унищожен, изпепелени са 80 000 души. През следващите няколко месеца още 60 000 жители на Хирошима умират от радиационни болести. "Бебето" е втората взривена атомна бомба в историята и първата, използвана по време на военни действия. Някои историци наричат този акт демонстрация на сила от страна на американците в лицето на техния президент Хари Труман, други виждат в него отмъщение за японската бомбардировка над Пърл Харбър. От този ден нататък светът бе променен - след Втората световна война ядрените оръжия се превръщат в доминиращ фактор в международната политика и остават такъв за почти половин век. Най-фрапиращото и доказано с достоверна информация е, че на известно разстояние от американските  бомбардировачи, които са носили бомбите е летял НЛО, който остава във въздуха над града в продължение на няколко дни. Неговото присъствие никак не се връзва с хипотезата за предотвратяване на трагичното събитие, напротив – сякаш „извънземният” апарат е ескортирал и охранявал атомната бомба до целта и е помагал за осъществяване на пъкления план за унищожаване на хиляди невинни хора.

Подобни ситуации са наблюдавани и при  няколко други военни събития, характерни за първата и втората световни войни.

Ще маркирам още факти от близкото минало, с приложени линкове, които сами може да разгледате:

Неизвестни летящи обекти над АЕЦ „Фукушима 1″

http://30dumi.eu/2011/03/neizvestni-letyashti-obekti-nad-aets-fukushima-1/

НЛО над Фуджи, Япония

30dumi.pozicii.net/2011/02/gramadni-nlo-nad-yaponskiya-vulkan-fudzhi-video/ -

Ята от НЛО преди урагана „Ирен“ – видео

http://30dumi.eu/2011/08/yata-ot-nlo-predi-uragana-iren-video/

НЛО излитат от кратера на вулкана Parinacota (видео)

http://30dumi.eu/2011/09/nlo-izlitat-ot-krater-na-vulkana-parinacota-video/

Все повече странни обекти около Слънцето (видео)

http://30dumi.eu/2011/08/vse-poveche-stranni-obekti-okolo-sla-ntseto-video/
 

НЛО ПРИСЪСТВАТ В МОМЕНТА НА РУХВАНЕТО НА Световния Търговски център

http://www.1ufos.com/wtc.shtml

http://www.anomalies-unlimited.com/WTC_UFO.html

http://www.anomalies-unlimited.com/WTC_UFO.html

Вулканът Ейяфятлайокутл и флотилия от НЛО (най-вероятно могат да предизвикват и вулканична дейност!)

http://30dumi.eu/2010/06/vulkanat-eyyafyatlayokutl-i-flotiliya-ot-nlo/

НЛО се появява, когато загива полския президент Лех Качински

http://30dumi.eu/2010/06/nlo-se-poyavyava-kogato-katastrofira-samoleta-na-polskiya-prezident-leh-katchinski/

И като стигнах до президентските жертви няма как да не пропусна и датата 22 ноември 1963 г., когато в Далас бе застрелян най-младия US президент . Причина:

Джей Еф Кей разкрил връзки на елита с извънземни, гласи най-шокиращата версия.

И до ден днешен това убийство остава най-голямата загадка в историята на ХХ век. Предполагаемият убиец Ли Харви Осуалд бе убит ден след ареста му от "патриота" Джак Руби. Той пък умира малко по-късно от сърдечен удар в затвора.

Убийството на Кенеди на практика не е разкрито и до ден днешен. От самото начало на мнозина бе ясно, че комисията на върховния съдия Уорън, която трябваше да разкрие убийството на президента, няма да открие нищо. Независимо от факта, че тя призна за убиец вече починалия Осуалд, почти никой вече не вярва в това. Повечето версии и хипотези имат едно-единствено общо нещо - всички те доказаха, че убиецът не е бил сам.
Повечето хора смятат, че Кенеди е бил убит от мафията, гневни кубински емигранти, ЦРУ и другите тайни служби заради това, че се е противопоставил на войната във Виетнам. Има и друго хипотеза, че Джей Еф Кей е станал мишена на тайна организация, която контролира света и повечето правителства. Тя била съставена от 2000 души - най-богатите хора на Земята. Точно те решавали кога и къде ще започне или ще свърши определена война.
При всички положения вицепрезидентът Линдън Джонсън е играл ключова роля в тази афера. Три дни след убийството на Кенеди той нарежда да бъде анулирано решението на покойния вече президент да се изтеглят американските войски от Югоизточна Азия. Други смятат, че голям съюзник на Джонсън е бил уволненият директор на ЦРУ Алън Дълес, чиято организация е била заплашена да бъде ликвидирана и сменена с друга от администрацията на Кенеди. Дълес дори участвал в комисията на Уорън, където всъщност повечето членове били сътрудници на ЦРУ. Самият Ли Харви Осуалд, за когото се смята, че е бил жертван от своите покровители, също е бил вербуван агент на Фирмата, както обичат да наричат ЦРУ.

Но най-фрапиращата версия е на бившия офицер от спецслужбите на САЩ Уилям Купър. Според него Джон Кенеди е станал жертва на управляващия елит на САЩ, след като разбрал за връзките му с извънземни пришълци от Космоса (всъщност, това не са извънземни, а самият Луцифер и неговата армия от паднали ангели, които са тук на земята още при грехопадението на първите ни родители). Една организация, известна като "Маджестик 12", контролирала дейността на всички служби, свързани с НЛО. Първоначално те успели да контролират Кенеди, който впоследствие обаче разбрал за тайното финансиране на организацията с пари от търговия с наркотици. Според Купър през трагичната 1963 г. Дж. Кенеди поставил ултиматум на "Маджестик 12" да прекрати наркотърговията. Освен това той ги информирал, че е решил да съобщи на американския народ и света за присъствието на извънземни пришълци на Земята. Това накарало групата да действа. Друга интересна версия е, че Джон Кенеди е бил застрелян от шофьора си Гриър, който карал линкълна, в който бе убит президентът в Далас на 22 ноември. Оказа се, че той също е бил агент на ЦРУ. По време на покушението Гриър, вместо да даде пълна газ след началото на стрелбата, рязко натиснал спирачките, като по този начин направил Кенеди идеална мишена. Това било грубо нарушение на указанията за агентите по сигурността. Раздробеният мозък на Кенеди, от който можело да се прецени с колко куршума е убит президентът и от какво разстояние, също изчезва мистериозно. Нещо повече - тялото на младия Джей Еф Кей е кремирано. Според Уилям Купър шофьорът Гриър лично е стрелял с лявата си ръка срещу лицето на Кенеди. Това се виждало и на редица оцелели документални ленти. Гриър стрелял със специално устройство с разкъсващи патрони....

 .................................................................................

Едва ли един постинг може да побере черната статистика на трагичните инциденти и бедствия, свързани с присъствието на "летящите чинии". Ако нагуглите „НЛО – похищения” ще бъдете поразени от многобройните осакатени, обезобразени или убити човешки същества, дори домашни животни. Всички тези мрачни факти говорят колко безгранична е омразата на Луцифер и неговите адютанти към Божиите създания.

    Ние, изследователите на Божето слово, много добре познаваме творението на Луцифер като измамник, човекомразец и човекоубиец и няма как от Библейска гледна точка да не свържем в едно фактите за катастрофални събития, беди и катаклизми от планетарен мащаб с присъствието на княза на този свят - самият Сатана.  Когато търсех материали за постинга в чуждоезичните сайтове, ми направи впечатление, че при всички случаи, описващи злощастия, инциденти или природни бедствия се цитира неизменно присъствието на Неидентифицирани Летящи Обекти, но без дори и да се прави намек, че точно те са причината за гибелта и разрухата. Нещо повече, фактите се моделират до внушения, които манипулират и преобръщат истината на 180 градуса, - видите ли НЛО ни "предупреждавали" за нещастия и катстрофи (!??) Българските учени също ме изумяват:Те и в момента са тук около нас, казва заместник-директорът на Института по космически изследвания към БАН Лъчезар Филипов. Според него извънземните същества ни наблюдават постоянно. Те не са враждебно настроени към нас, по-скоро искат да ни помогнат, обяснява Филипов. Според него обаче все още ние не сме дорасли, за да осъществим пряк контакт с тях. Те са готови да ни помогнат, но ние не знаем какво да поискаме от тях при една подобна среща, смята още Филипов.” „..... Защо пък другите да не дойдат при нас да ни помогнат. Плюс това ние сме изправени пред много катастрофи. Пред много катастрофи за самата земя и тук една помощ от по-развита цивилизация би било помощ за нас - споделя оптимизма си заместник-директора по международното сътрудничество Лъчезар Филипов по повод на назначаването на Мазлан Отман за посланик на земята с извънземните.(?!!)

 (това наивност ли е или нечия коварна режисура!) Ясно е, че някой тенденциозно се старае да не се очерни имиджа на НЛО - ("божиите ангели", както ги дефинира Били Греъм) с подобни престъпления от всесветски мащаб. Всичко това се прави целенасочено и тенденциозно, защото  ако се разобличи истинската същност на НЛО, никой не би повярвал, че онзи, който ще дойде и се представи като "идващ от небесата" на „извънземен кораб” е истинският Исус...

Всъщност какви са тези летящи чинии с извънземни, след като на земята не може да присъстват същества от други светове, тъй като нашата планета е носителка на вируса на греха и е под карантина за другите чисти небесни цивилизации - Бог не ги допуска до нас именно поради тази причина. Нужно  е човек да се замисли, дори сам да стигне до извода, че тези НЛО са сатанински изобретения или илюзии, или пък са дело на хора, които са се обвързали с демоните и са получили доволно щедро бесовска мъдрост (както казва Божието слово), за да направят подобни летателни апарати, чрез  които да бъде демонстрирано дори Второто пришествие (фалшивото, разбира се!)...

Цялата общественост трябва да има истинна и ясна представа за сатанинската им същност и тяхното злонамерено присъствие, тук на земята. И нека никой не пожелава да ги срещне, защото ако някога емблемата на смъртта се изобразяваше така:

image


             image

Днес тя се трансформира и актуализира вече така:

 

image




         image


      Още допълнения:   Земетресението, което причини значителни материални щети и взе човешки жертви в Болоня на 20 май тази година, отново е свързано с присъствието на НЛО!
Ето и доказателството:

http://30dumi.eu/2012/05/trojka-nlo-v-nebeto-nad-bolonya-predi-zemetresenieto-video/

И земетресението, в което бяхме участници и потърпевши - Перник, 22.05.12 г., отново свързано с присъствието на НЛО:
http://nepoznato.energetika-bg.com/2012/06/nlo-se-poyavi-nad-pernik/

http://bgpravda.blogspot.com/2012/06/blog-post_640.html







Гласувай:
30



1. kostas - Това което казва оратора , е коментирано милион пъти.
22.01.2012 10:52
Чудно ми е какво още да се направи за да го разумеят всички ....????
цитирай
2. estirbg - Както Жан Вале (уфолог) дава научно обяснение за НЛО въздействията:
22.01.2012 11:15
«Най-добрият начин да обучиш някого на нещо е да приложиш «метода на повторението», съчетаващ в еднаква степен периодичността и неочакваността»
Така явно и ние, Божиите стражи, трябва непрекъснато да алармираме, защото винаги ще има недочули или недоразбрали и съответно потенциално застрашени.
Фактът, че и учени манипулират обществеността с неправдоподобни заключения е достатъчно показателен, че невежеството е повсеместно.
цитирай
3. estirbg - И това, ако не е световен жандармски контрол!
22.01.2012 11:49
Преди известно време френският уфолог Еме Мишел провел следния експеримент. Отбелязвал върху картата на Франция местата, където били наблюдавани НЛО.
Той констатирал интересна закономерност. Съобщенията за наблюдения на НЛО в продължение на един ден идват от места, разположени на картата по права линия. Става въпрос не само за едно НЛО летящо по права линия, а за различни "апарати" с различни форми.
Мишел приел това за закономерност, а наблюденията си изложил в книгата си "Загадъчни и необясними обекти".
Подобни наблюдения извършил и новозеландският летец Брус Кати. По същия принцип той отбелязвал върху картите на Нова Зеландия и Австралия местата, където били наблюдавани НЛО. Всички точки описвали прави хоризонтални и вертикални линии, които се пресичали под прав ъгъл и образували квадратна мрежа със страни на квадрата по 33 мили.
Впечатлени от откритията на Кати френските уфолози Лавие и Гаро отново повторили експеримента върху територията Франция. Получила се същата картина: квадратна мрежа със страни по 33 морски мили!
Наблюдавани и контролирани! Свише от Луцифер и неговата армия от паднали ангели...
цитирай
4. magicktarot - Благодаря ти, че ме цитираш, Естирбг,
22.01.2012 12:30
и използваш моята дума "енелоти" ! :))))

За другото - Бог си знае работата и Той е над всичко останало...

Поздрави!
цитирай
5. estirbg - Постингът ти беше забележителен, наистина!
22.01.2012 12:37
И индикатор на общественото мнение!
Съвестта не ми позволява да подмина тези факти и да ги представя в истинската им светлина...
Лошото е, че пак потънах в информационно затъмнение. :((
цитирай
6. magicktarot - Как потъна, не те разбирам?
22.01.2012 13:13
Искам да те питам нещо, съвсем приятелски, без да налагам мнението си - в целия ти настоящ постинг не виждам мястото на Бог? Къде е Той? Доколкото знам - ти си вярваща... Бог е Любов. Той ни е пуснал в този свят, за да изпитваме Любов и да се радваме на Живота...

А който мисли само лоши неща, всява страх, омраза, смърт и грозота (дори и да си мисли, че така се бори със силите на злото) - този човек не спазва Божиите повели... И най-малкото - пропилява си Живота...в страх, и обсебеност от някакви въображаеми образи... Какво мислиш по това?
цитирай
7. estirbg - Намекваш ми, че всявам паника?
22.01.2012 13:28
Ти много по-добре познаваш историята на евреите. Нека да бъда по-обстоятелствена ...и се надявам да ме разбереш, защо блогът ми е предупредителен, дори мрачен...
Страданията на евреите се представаха често пъти като наказание, сполетяло ги по заповед направо от Бога.Именно по такъв начин великият измамник се опитва да прикрива своето дело.Чрез упорито отхвърляне на Божествената любов и милост евреите бяха накарали Божията закрила да се отдръпне от тях и на Сатана бе позволено да ги владее според волята си.Страхотните жестокости, които се извършиха при разрушаването на Ерусалим, са една проява на отмъстителната мощ на Сатана над поддаващите се на неговия контрол.Не можем да оценим колко много дължим на Христос за мира и закрилата, на които се радваме. Обуздаващата сила на Бога - тя е, която не допуска човечеството да премине напълно под управлението на Сатана.Непокорните и неблагодарните имат голяма причина да благодарят за Божията милост и дълготърпение, които задържат жестоката, враждебна сила на Злия. Но когато хората преминат границите на Божественото дълготърпение, ограничението се премахва. Бог не застава пред грешника като екзекутор на присъдата за извършеното престъпление, но оставя отхвърлилите Неговата милост на самите себе си, за да пожънат посятото.
Всеки отхвърлен лъч светлина, всяко презряно или незачетено предупреждение, всяка страст, на която се отдава човек, всяко престъпване на Божия закон е семе, носещо сигурната си жетва. Отблъскван постоянно, Божият Дух най-после се оттегля от грешника и тогава той остава без каквато и да е сила, с която да владее злите страсти на душата си, и без никаква закрила от злобата и враждата на Сатана. Разрушаването на Ерусалим е страшно и тържествено предупреждение към всички, играещи си с предложенията на Божествената благодат и противящи се на умоляванията на Божествената милост. Никога не е било давано по-категорично свидетелство за омразата на Бога към греха и за сигурното наказание, което ще постигне виновния.

цитирай
8. estirbg - Продължение..
22.01.2012 13:28
Пророчеството на Спасителя за наказанията, очакващи Ерусалим, има и друго изпълнение, на което онова страшно опустошение е само слаба сянка!
В участта на избрания град ние можем да видим участта на един свят, отхвърлил милостта на Бога и потъпкал закона Му. Мрачни са докладите за човешката окаяност, на която земята е била свидетел през дългите векове на престъпления. Сърцето се свива и духът отпада, когато се размишлява върху тези неща. Ужасни са резултатите от отхвърлянето на небесния авторитет. Но в бъдещето ни е разкрита още по-мрачна сцена! Свидетелството на миналото - дългата поредица от смутове, конфликти и революции, всички битки, “валяни в кръв” (Исая 9:5) - какво са те в сравнение с ужасите на онзи ден, когато обуздаващият Дух на Бога ще бъде напълно оттеглен от неправедните и няма повече да задържа избухването на човешките страсти и сатанинската ярост.

Тогава светът ще види, както никога преди това, резултатите от управлението на Сатана!

Но в онзи ден, както и във времето на унищожаването на Ерусалим, Божият народ ще бъде избавен, всички, които са записани за живот (Исая 4:3). Христос е заявил, че ще дойде втори път, за да събере при Себе Си Своите верни:

“Тогава ще се яви на небето знамението на Човешкия Син; и тогава ще заплачат всички земни племена, като видят Човешкия Син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава. Ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас; и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия” (Матей 24:30-31).

Тогава непослушните на Евангелието ще бъдат убити с дъха на устата Му и изтребени с явлението на пришествието Му (2 Сол. 2:8). Подобно на Израил в миналото неправедните погубват сами себе си; те стават жертва на собственото си нечестие. Чрез живота си в грях те не са в хармония с Бога, естеството им е станало толкова изродено и пълно със зло, че явяването на Неговата слава е унищожаващ огън за тях.

Нека хората внимават да не би да пренебрегнат урока, предаден им в думите на Христос. Както предупреди учениците Си за унищожаването на Ерусалим, като им даде знак за наближаващата гибел, за да се избавят, така Той е предупредил и света за деня на последното унищожение и е дал знаци за неговото приближаване, за да се избавят от идещия гняв всички, които пожелаят. Исус заявява:

“И ще станат знамения в слънцето, в луната и в звездите, а по земята бедствие на народите...” (Лука 21:25; Матей 24:29; Марко 13:24-26; Откр. 6:12-17).

Всички, които видят тези предвестници на неговото идване, трябва да знаят, че “Той е близо при вратата” (Матей 24:33).

“Бдете, прочее!” (Марко 13:35) - са Неговите думи на увещание.

Тези, които обърнат внимание на предупреждението Му, няма да бъдат оставени в тъмнина, та оня ден да ги постигне неподготвени. А за онези, които не бдят, “Господният ден ще дойде като крадец нощем” (1 Сол. 5:2).

И днес светът не е по-готов да повярва на вестта за сегашното време, отколкото евреите бяха готови да приемат предупреждението на Спасителя за Ерусалим. Когато и да дойде Денят на Бога, за безбожните той ще бъде ненадеен. Когато животът си върви по неизменния си кръг; когато хората са погълнати от удоволствия, бизнес, търговия, правене на пари; когато религиозните водачи възвеличават прогреса и просветата на този свят, а народът се люлее във фалшива сигурност - тогава, както среднощен крадец се промъква в незащитеното жилище, така внезапно ще връхлети гибелта над безгрижните и невярващите “и никак няма да избегнат”!
Маги, живеем в последните дни и ако не предупредя хората, ще загинат Измамата, която ни готвят е пред вратат ни и е нужно по-скорошно покаяние както и готовност да се посрещнат фалшификациите и изпитанията...Дори нямаш идея колко страшн ще е ...Това е и целта ми - хората трябва да бъдат приготвени, а не успивани с мантри"Всичко е любов!" и "Бог е любов и всичко ще ни прости!"


цитирай
9. x2012x - Каква е причината
22.01.2012 13:38
да се родим тук на Земята , а не сме на някоя красива и спокойна планета . Значи , сме сторили грях за да ни изпратят тук ?! След толкова много катастрофи , катаклизми и действия на Луцифер божието творение човека все повече се отдалечава от Бога ,цивилизацията отива към гибел , и колкото по -зле става човеците стават все по-алчни и ненаситни . Достатъчно е да погледнем 20 век и ще разберем ,че по-зло от човека същество няма - убиващо себеподобните си и създало ядрени , химически ,биологически и космически оръжия.Всяка минута в света се дават по 1 000 000 долара за създаването на оръжия . Аз ти казвам ,че ако ще идва Бог , то ще дойде гневен и ще донесе разрушения заради всичките грехове човешки и дойди Господи по-скоро ...
цитирай
10. magicktarot - Естир, в момента нямам време да чета толкова,
22.01.2012 14:22
само ще цитирам част от Евангелие от Лука, глава 17:

20 А Исус попитан от фарисеите, кога ще дойде Божието царство, в отговор им каза: Божието царство няма да дойде забелязано;
21 нито ще рекат: Ето тук е! или Там е! защото, ето Божието царство вътре във вас е.

Та, всеки един човек, с всяко едно свое действие, създава нови светове. Или влияе на Божия свят... Който сее страх, смърт и омраза - най-вероятно ще пожъне същото... Нищо не казвам, продължавай да сееш страх... Надявам се, Божията Любов да е по-силна и да трансформира страха ти в нещо по-прекрасно... Ако искаш - погледни един от моите постове -
http://magicktarot.blog.bg/zabavlenie/2012/01/18/molia-za-pomosht-v-edna-smetka.885488

От него става ясно, че всички хора на Земята сме роднини. Библията казва същото - с Адам и Ева... Какви евреи, какви пет лева? Ако става за въпрос - Иисус също е евреин, и е роден с непорочно зачатие (дали не ин-витро)? ;)

Всичко дотук го казвам с усмивка и не с лоши чувства. В твоите постинги забелязвам, че никъде няма смях и чувство за хумор... Прочети "Името на Розата" на Умберто Еко. Там накрая се оказва, че монасите укриват нарочно Аристотелевата творба "За комедията" - защото в нея се казва, че смехът е най-силното оръжие - и е опасно народът да го има, защото с него става силен... Който и да ти е повлиял, уважаема Естирбг, повлиял ти е много лошо - откраднал ти е смеха!

Поздрави и обичам те! Извинявай, че не мога да изчета в момента коментарите ти - наистина нямам време! :)
цитирай
11. maranatha - Канадският министър
22.01.2012 15:17
Може би това, което канадският министър носи от лявата страна на сакото си, обяснява с какво се занимава и какви са възгледите му. Защо ли братята зидари са толкова активни в пропагандирането на НЛО?
цитирай
12. estirbg - Има една мъдрост, Маги
22.01.2012 15:19
"Най-добре се смее последният!"
Дали Исус се е усмихвал, когато дойде да връчи живота си за откуп?
Ти колко пъти се усмихна, когато гледа "Страстите Христови?"
Мислиш ли, че не умея да се усмихвам?
Може всичко добро и чисто на този свят да ме накара да се усмихна - от стръкчето кокиче, преборило пряспата сняг, до задъханото дете, притичващо да подаде изпуснатото левче на треперещата старица на отсрещния тротоар.
На това се усмихвам, на всяко добро направено от все сърце.
Знаеш ли, ще ти споделя нещо, така, пак от сърце - преди време, видях себе си за няколко мига, когато бях на обещаното небе. Знаеш ли какво запомних и нося като незаличим отпечатък, дълбоко съхранен в най-надждния ми "хард диск" - НЕЗЕМНОТО И НЕОПИСУЕМО ЩАСТИЕ, КОЕТО ИЗЛЪЧВАХ. ДА БЕШЕ МЕ ВИДЯЛА КОЛКО УСМИХНАТА БЯХ ТОГАВА...
Тези, които са поели трънливия път на Учителя, сега, в последните времена едва ли им е до усмивки... Имам приятели и познати, които работят денонощно. Така е сега, усилни времена са и случващото се около нас, още повече и в близкото бъдеще едва ли ще предразполага към усмивки, но всички живеем със съкровената мисъл, че цялото зло ще приключи скоро и най-сетне ще бъдем в истинския си дом:
Исая 51:11
"Изкупените от Господа ще се върнат И ще дойдат с възклицание в Сион Вечно веселие ще бъде на главата им; Ще придобият радост и веселие, А скръб и въздишане ще побягнат."
Пък ти намери време да прочетеш горните ми писания, полезни ще са ти, уверявам те!
Поздрави и от мен! :)
цитирай
13. estirbg - :), maranatha,
22.01.2012 15:34
Забелязал си, приятелю!
Манипулаторите не си губят времето и не пестят приказките си...
Знам, че и аз ставам досадна с повтаряща се тема, но ние хората всякаш много бързо забравяе спасителните истини...
Дали не е от алуминиевите прашинки на кемтрейсинга? :)
цитирай
14. estirbg - antoninus, няма да е 21.12.2012 г.
22.01.2012 15:52
Попаднах на едно изключително интересно умозрение, което прави корекция на тази дата съобразно летоброенията на маите и нашето съвременното.
Ще бъдеш изненадан, както и аз едва не припаднах от вълнение, защото новата корекция е точно ден, попадащ в Луциферианската неделя!!!!21.12.2012 г. е обикновен делничен ден - петък, ако не се лъжа.
Но нека това да бъде изненада за един от следващите ми постинги...Дано Бог да даде време и възможност да се поровя в историята, а тя е трънлива и непребродна...
цитирай
15. polopot - Значи заради извънземните са го ...
22.01.2012 18:56
Значи заради извънземните са го утрепали Кенеди ?

Стига дезинформация !!!

P.S. Аз кога мога да очаквам една летяща чиния на покрива на блока си ?!
цитирай
16. estirbg - Дезинформация?!
22.01.2012 19:01
Сега ще се поровя да ти намеря файла на Уилям Купър.
Като го прочетеш ще бъдеш информиран, а не дезинформиран...
При мен информацията е проверена, пък ако не вярваш хващай гребена и сърфирай, ако не те мързи...:))
цитирай
17. estirbg - Можеш да "замезиш" засега с това, Пол,
22.01.2012 19:20
http://samvoin.blog.bg/politika/2011/04/26/bil-li-e-ubit-kenedi-zaradi-interesa-mu-kym-nlo.736032
Докато потърся файла, че нещо компа ми се задъхва и от други документи...
цитирай
18. estirbg - Странно!!!
22.01.2012 22:17
Какво се случи с блога на blagovestie?!??
Къде изчезна изведнъж??? А коментарите й в блога ми съществуват вече само като анонимни....Как така изчезват свидни за мен приятели????!!!!!
Дано да не е нещо непоправимо....:(((
Моля, модераторите, осведомете ни какво става!!!
цитирай
19. polopot - до estirbg и antoninus
23.01.2012 15:10
Защо не напишете нещо по въпроса за това, което се случи в Уейко, Тексас. Сигурен съм, че адвентистите имате собствено мнение по въпроса. Все пак Дейвид Кореш е бивш адвентист...

Лично на мен ще ми е много интересно. И двете страни взаимно се обвиняват за случилото се.
цитирай
20. maranatha - Полпот: Като стана въпрос за бивши
23.01.2012 18:47
Висарион е бивш православен и по твоята логика трябва да обвиним православните за неговата ерес. Дънов е бивш протестант, значи протестантите са виновни за налудничавото му учение. Джими Суегърт е бивш и може би настоящ евангелист, чието основно занимание е забавлението с проститутки. Да не би евангелистите да са виновни за неговото поведение? Списъкът може да бъде продължен до безкрайност... Кажи си какво точно те интересува за Уейко, което да не е било дъвкано и предъвквано от медиите?
цитирай
21. polopot - Аз не съм обвинявал адвентистите. . ...
23.01.2012 19:00
Аз не съм обвинявал адвентистите.. Просто ми се струва, че ще интересно. А за Уейко ме интересува това, което може би не се споменава в медиите ?!

Това беше просто предложение.
цитирай
22. estirbg - Ето и съвсем актуално доказателство - този път в цяла северна Италия -
25.01.2012 21:35
Днес, в 9.06.на места с магнитут от 4.2 до 5.1 по Рихтер земетресение с присъствие на светещ диск:
http://mileidi46.blog.bg/hobi/2012/01/25/zemetresenie-v-ciala-severna-italiia-video-snimki.889595
цитирай
23. анонимен - juli13
26.01.2012 09:20
estirbg написа:
Какво се случи с блога на blagovestie?!??
Къде изчезна изведнъж??? А коментарите й в блога ми съществуват вече само като анонимни....Как така изчезват свидни за мен приятели????!!!!!
Дано да не е нещо непоправимо....:(((
Моля, модераторите, осведомете ни какво става!!!

И аз не мога да отворя нейния блог!
цитирай
24. sistemite - sistemite - поздравления за обзорния анализ !
26.01.2012 17:22
"топло"... "топло"...."целево" - знак ( - с с - с )
цитирай
25. estirbg - Може да погледнете и това, отнасящо се за София -
27.01.2012 20:16
изпратиха ми го днес:
http://www.youtube.com/watch?v=Uor4g4laEoU&list=UUNFP5A19B3jkxricv5eBYgQ&index=2&feature=plcp
цитирай
26. анонимен - zdraveite
04.02.2012 22:41
ne smesvate li komentarite .az sum tazi s komentara za trite zvezdi.to nito beshe v navecherieto na novata20012 nito sum go svurzala s NLO prosto beshe tri svetlini tkato zvezdi po bliasuk i visochina i tantsuvashti horo.razsujdavah za svetata troitsa v momenta.niamam nikakva predstava kakvo beshe a samo g o svurzah s neia i baveshtata se zvezda svurzah sus zabejkata na isus do zemiata.
цитирай
27. анонимен - ako nie sme tvorenia na Bog neka
05.02.2012 00:37
budem chestni i si priznaem che sme tochka na balansa na dobroto i loshoto.i kogato go izgubim ili stavame mentalno bolni ili preminavame kum satanata.znachi i satanata i isus sa boji tvorenia.ako NLO sa tvorenia na padnalite angeli,zashto i Bog da niama takiva dostijenia.spomniam si v minaloto kogato se hvaleha postijeniata na rusia v oblastta na vuorujenieto za opazvane na mira,che sled neestestvena promiana na klimata sled dni dostigaha zakusneli novini,che e proveden iadren opit pod zemiata.po kusno zapochnaha da pishat i za vrajeskite opiti i togava imashe anomalii.Ne sled dulgo zapochnaapokrifno da se pishe za NLO i se okaz che nai mnogo nad SSSR i USA letiat.nad stranite,koito praviat opitite.ami ako ednite Nlo predizvikvat,drugite puk nabludavat triabva da se spasi tova,koeto si zaslujava.a kak shte stane tova kato izsledvash i opoznavash deinostta na padnalia.ako triabva da se produlji zemnata forma na jivot Bog shte se pogriji imenno s pomoshtta na tezi koito imat poruchenieto mu da ne izpusnat momenta.istina e che dori i s mnogo durjavi i upravnitsi sveta se opravliava ot shepa hora ,koiat chrez parite i zrelishtata ubiva morala i Bojiite tsennosti v nas.dali shte se biem dali shte se pokoriavame te sa suzdali svoia Bog-paritsa i chrez nego se sushtestvuva na zemiata zaradi nego se ubiva prostituira i tem podobni.ta neka ne si mislim che NLO e sa samo tvorenia na padnalite.
цитирай
28. анонимен - Православният Петър
22.02.2012 20:46
Здравейте. Ето един линк към статия за НЛО от о. Божидар Главев - http://www.budiveren.com/index.php?option=com_content&view=article&id=607:-1-&catid=39:2010-02-12-19-17-47&Itemid=75 . След известно време ще има и продължение на сайта на budiveren.com
цитирай
29. barborok - ооооххх малиииии!
11.03.2012 15:24
искам да ви помоля да напишете "нло над витоша" във вибокс7 и да прочетете коментарите отдолу , единият е "това са китайските фенери дето ги пускаме от Копитото за да забвляваме гостите на ресторанта" ...
цитирай
30. estirbg - barborok,
11.03.2012 23:11
ти погледна ли клиповете, дето ги е приложила magicktarot точно за тези НЛО. Съвсем ясно се вижда, че това са движещи се светещи обекти.
Пък какви са коментарите...нали знаеш - разни хора, разни идеали.
Ти виж същността, защото скоро може и теб да те отвлекат нанякъде, или най-малкото да разтресат блока ти, като минат над дома ти в близкото бъдеще...:)
цитирай
31. barborok - нещо пак ми изчезват коментарите...
27.04.2012 19:33
... да прегледах "видео материала" , да това са летящи китайски фенери, - светят, летят, движат се - китайски фенер- обикновенно се пускат по празници и рождени дни - нова година. толкова да е елементарно и логично ... http://www.youtube.com/watch?v=uKWYdw4pxA4 само трябва малко конгнитивно мислене, те там от Витоша , заради тия фенери , хората обявиха че имало тайна база на НЛО ... а то в ресторанта фенерът е 5 лв- ядеш , пиеш празнуваш , що да не пуснеш един фенер , даже два три... и бабите долу от бояна
---- НЛО, НЛО и снимат--- с жиесемите.
цитирай
32. maryline - otnosno 21.12.2012 г
03.05.2012 23:38
estirbg написа:
Попаднах на едно изключително интересно умозрение, което прави корекция на тази дата съобразно летоброенията на маите и нашето съвременното.
Ще бъдеш изненадан, както и аз едва не припаднах от вълнение, защото новата корекция е точно ден, попадащ в Луциферианската неделя!!!!21.12.2012 г. е обикновен делничен ден - петък, ако не се лъжа.
Но нека това да бъде изненада за един от следващите ми постинги...Дано Бог да даде време и възможност да се поровя в историята, а тя е трънлива и непребродна...

относно датата 21.12.2012 г която ни се натрапва постоянно и то не случайно, показва 4е свтовното правителство са ни замътили някаква измама отново за да им повярваме в лъжите и да започнат да ни контролират умствено. Предполагам че ни мътят да ни инсценират извънземно нашествие на земята и посрещането на Луцифер в небето като герой и спасител на чов. раса. Този пъкленски план е познат като проект "Синият лъч" и може да го намерите в нет пространството. Та относно датата 21.21.2012 е напълни избрана луцеферианска дата и цифрите 21 и 12 са напълно единтични понеже според кабалистичната нумерология се допуща инверсия.(обръщане на цифрите обратно). цифрата 21 може да с е разглежда като 12. както и цифрата 12 - като 21. в такъв случай се получава три пъти цифрата 12 - (12.12.2012) или 21.21.2012 което според кабалата и луцеферовата нумерология има сила на съвършеснство в начинанието което са започнали. После те събират цифрите като 12 се представя като 1+2 =3, а за 2012 имаме ,(2+1 ).2 . Нулата се пренебрегва. или в инверсен вид се получава пак същото за 2012 =(1+2).2 И взети всички заедно за дата , месец, година се получава става (1+2, 1+2, 1+2).2 или (3,3,3).2= 666. Да ни е честито! получава се числото на луцифер 666. Който вярва в случайностите нека си вярва. но в това няма никакво случайности , нито в подбора на датите за извършените атентати които са били предварително планирани в кой ден , час и място.
цитирай
33. анонимен - това е истината за НЛО-то преди земетресение
24.05.2012 02:48
Истината се крие тук... В този клип http://www.youtube.com/watch?v=0OYH0ViQuUc
Няма никакви маи никакви извънземни... всичко е измама... проклетите заможни мултимилионери от световното правителство си играят с заблудените хора като нас... Това което са видяли над София преди земетресението са видяли и в Япония преди земетресението..... спирам да пиша останалото ще видите на клипа
цитирай
34. motsi - Споделяне
16.09.2017 13:32
Възхитен съм от тези будни български дами и господа,как саможерствено отделят от личното си време,да поддържат буден духът на любознателните си граждани!
Чистосърдечно им благодаря и пожелавам успех в благородното начинание!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1883679
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031