Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2012 12:28 - ЗА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД СЕ РАБОТИ ДЕНОНОЩНО (ДОПЪЛНЕНО!)
Автор: estirbg Категория: Технологии   
Прочетен: 55298 Коментари: 51 Гласове:
39

Последна промяна: 28.01.2012 13:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

 
   image

 

    Някои от данните, които прочетох, звучат нелепо. Други крещят от арогантност, а трети като че ли са безумна шега. На пръв поглед повечето от тях може да ви изглеждат като приумици, саркастично скандални дори футуристични. Факт е, че посочените дванайсет доказателствени признака, са повече от потвърждение за въвеждане и осъществяване на драконовските мерки на Новия Световен Ред.
Моля, запознайте се и вие:


#1


„Специален доклад“ – очаквайте и на живо

Помните ли холивудския касоразбивач „Специален доклад“ (Minority Report) с Том Круз? Американското Министерство на вътрешната сигурност (МВС) разработва технология, наподобяваща футуристичния свят на филма, което е в тестова фаза – с помощта на камери и сензори ще се предрича дали даден човек би извършил престъпление. Системата, наречена Future Attribute Screening Technology (FAST), ще следи за движения, тон и ритъм на гласа, дишане, движение на очите, промяна на зениците, честота на премигванията, както и за телесната температура. Други споменавани подробности, които ще се отчитат, са расата, полът, възрастта и пулсът на човека. Системата се обмисля както със стационарна функционалност – например на летищата, така и с мобилна версия, която ще се използва с много по-голямо приложение. 


#2


Новозеландски проектозакон ще превърне земеделието от изконно човешко право в привилегия само на държавните власти

Поданиците на Елизабет II могат да останат без правото, дадено им от Бога, да култивират и да отглеждат храната си. Заинтересовани групи опитват да лансират закон за „защита на храната“, който ще отнеме правото на хората да засяват зеленчуци и други култури, да складират семена и дори да споделят плодовете от труда си с роднини и приятели. Проектозаконът включва и контрол на водата. На практика това ще прехвърли контрола на храните от отделните индивиди към корпорации под предтекста за „безопасност на храните“. Ако кивитата не реагират скоро, за да спрат това чудовищно начинание, от проектозакон предложението може скоро да се превърне и в действащ официален закон.

Гиганти като „Монсанто“ ще бъдат предоволни от такова развитие в Нова Зеландия. Те искат пълен контрол над хранителното снабдяване, което задължително минава през елиминирането на малките агрикултурни системи, действащи извън „системата“. Новозеландският проектозакон предвижда и правото на компаниите да изпращат офицери по „безопасност на храната“, които ще нахълтват в частни домове без нужда от пълномощно; това вече се случва в Америка, където „Монсанто“ контролира властта и репресивните органи.


#3


Събирането на дъждовна вода вече е забранено в някои американски щати – водата била собственост на държавата

Водата ще има все по-голямо значение. Както стана дума, тя е обект на интерес от страна на новозеландските законопроекти и една от причините за войната в Либия. Но такъв е и абсурдният случай в САЩ, който за сетен показва, че „Страната на свободните“ бързо се превръща в Страната на поробените. Щати като Юта, Вашингтон и Колорадо забраняват събирането на дъждовна вода, защото, според длъжностните лица, дъждът принадлежал на другиго. Колкото и фантастично и нагло да звучи, закони забраняват на хората да използват водата, изсипваща се върху собствените им домове и земи.

Американецът Марк Милър научил за абсурда по трудния начин. След като построил обемна система за събиране на вода, която искал да използва в автомобилния си бизнес, открил, че проектът му е „незаконно отклоняване на дъждовна вода“. Такава „незаконна дейност“ всъщност е напълно логична и очаквана в щат като Юта, където дъждът е рядкост (втори по суша щат). А в Колорадо два скорошно приети закона дават само ограничено право за складиране на дъждовна вода, например чрез оборудване с по-скромни събирателни системи, подходящи за домашна употреба.


#4


Университетско изследване проучва как по-лесно да приемете полицейската държава

Американското Министерство на вътрешната сигурност, заедно с британците от Engineering and Physical Sciences Research Council (EPSRC), финансират проучване, което търси иновативни начини, чрез които населението да приеме т.нар. техники за „мениджмънт на личността“ (identity management). Изследването се провежда в Университета на Лъфбъро, Англия, и в Pacific Northwest National Laboratory, САЩ. В проекта се включват академици и от университетите на Дънди, Есекс и Нортумбрия. В свят, превръщащ се на бързи обороти в Оруелско общество, правителствените чиновници се опитват да намерят начини, с които да лансират по-лесно полицейщини, като национални биометрични паспорти и микрочипове за имплантиране.

В официално обръщение към медиите се казва:

„…ирисовите и голи скенери, лицевото и гласово разпознаване – те са вече широка практика. Но иновации, като имплантирането на чипове, разпознаването на миризми… тепърва предстоят. Не е ясно дали и защо хората биха отхвърлили или приели такива нововъведения.“

Професор Ван Зунен, водещ на изследването в Англия, е цитиран да казва:

„В този проект целим да постигнем по-добро разбиране на такива страхове и очаквания, и да разберем как гражданите ще реагират на новите технологии, услуги и практики, за да преобразуваме [реакциите] в доверие и добронамереност.“

Иначе казано, целта е да се открие научен начин, чрез който хората да приемат робството.


#5


Телевизорът на Оруел

Обратно към технологиите. Apple работят върху телевизор с име iTV, който не само ще ви чува и вижда, но и ще може да разбира говора и жестовете ви. Революционният телевизор се очаква в края на годината. По подобна технология работи и конкурентната компания Samsung. Досущ като телекрана от „1984“ на Оруел, Apple предоставят чудесно средство за контрол на масите. Остава да видим как кукловодите в сянка ще се опитат да го натрапят за целите си.


#6


Навлизането на биометричните данни

Австралия с годините прави смели крачки нагоре в класацията за най-потискащата полицейска държава. Това се дължи на нейните въглеродни данъци, военизирана полиция, забраната на лично оръжие и истерията по „политическата коректност“ (самоцензурата). Освен всичко изброено, австралийците могат да се „похвалят“ и с новата биометрична технология PeopleKey, която се използва като регистър при влизане и напускане на служебното място, но и като средство за постоянно наблюдение през целия работен ден. Съответно ще могат да се предприемат действия срещу тези, които „мързелуват“ и „клюкарстват с колеги “.


#7

 
Съмнителни експерименти

След оповестеното пускане на генно модифицираните комари вече открито се говори и за генно модифицирани хора. Люк Дуе от университета Пиер и Мария Кюри, Париж, извлякъл стволови клетки от костен мозък на доброволец и ги стимулирал да се развият в еритроцити с коктейл от стимулиращи растежа фактори. После екипът на Дуе инжектирал тези „култивирани“ клетки, и по-точно 10 билиарда от тях (равняващи се на два милилитра кръв), обратно в костния мозък на донора-доброволец.


#8


Държавен контрол над интернет

Нов проектозакон против пиратството доведе до нови опасения за свободата на словото. Ако бъде приет, Stop Online Piracy Act (SOPA) ще позволи на индивиди и организации, предявяващи авторски права, да блокират който и да е уебсайт, заподозрян в нарушение. Чрез жалби до рекламодатели, услуги за плащане, търсачки и дори интернет доставчици в САЩ, гореспоменатите просто ще спират всякакви отношения с нарушителите.

Съществуват опасения, че проектозаконът може да се използва и за да запушва устите на политически дисиденти. Наскоро WikiLeaks бяха принудени да спрат нови публикации заради, както го наричат, незаконна финансова блокада от банки и разплащателни услуги. Този ход оставя възможността и за блокиране на нови публикации по силата на авторското право под SOPA.


#9


Уличните лампи на Големия брат

Държавно финансирани високотехнологични улични лампи – Intellistreets – се издигат във все повече американски градове. Те ще се използват от МВС (Министерство на вътрешната сигурност) за „съобщения, свързани със сигурността“. Това се дължи на факта, че лампите могат да служат като наблюдателни камери и за записване на разговори по улиците.

#10

TSA влезе в градовете – очакват ги и по домовете

Проверките на Агенцията за сигурност на транспорта (TSA) вече не са само по летищата – а и по гарите, в метрото и други места с масов транспорт. Постепенно агентите разширяват обхвата на действието си в стадиони, концертни зали и изобщо навсякъде, където се събират хора. Следващата стъпка ще е да нахлуват за внезапни и незаконни проверки в частните домове. 25 ударни екипа на TSA са извършили над 9300 внезапни проверки-претърсвания и други операции през последната година. Служители от МВС даже са поискали финансиране за допълнителни 12 екипа за следващата.

„Трябва да държим терористите в напрежение“ – казва Франк Килъфо, директор на полицейския институт на МВС във Вашингтон. – „Не можем да имаме постоянно присъствие навсякъде.“

Терористите, както показват докладите на FEMA, са обикновените граждани на САЩ. В някои документи те са наричани и „потенциални врагове“.


#11


Наблюдавани в колата

В Америка ще наложат нов начин за финансиране на пътищата. Вместо да вдигат такси за горивата, законодатели обмислят да ревизират начина, по който американците ще плащат за пътища и магистрали. Уж поради тежкото икономическо състояние, се готви нечувана инвазия в личното пространство на хората. Става въпрос за изискването всички шофьори да екипират колите си с GPS проследяващо устройство, което да измерва изминатия път. Устройството ще следи и за това, къде се движи автомобилът в даден момент, избрания маршрут и часовете, прекарани в каране.

В същото време англичани обмислят да монтират системи за подслушване в лицензирани таксита като „мярка за сигурност“. Чиновници от Оксфорд казват, че от догодина над 600 таксита ще са снабдени с камери със звук, които ще работят, когато автомобилът е в движение.


#12


Краят на познатата Америка и началото на фашистки режим

Само в тоталитарните държави може да се наблюдава това, което се случва сега в САЩ. Нов закон (National Defense Authorization Act или NDAA) гласи, че заподозрени в тероризъм могат да бъдат задържани за неопределено време – без съд или официално повдигнато обвинение. Военните ще могат да арестуват всеки, посочен от властниците като „терорист“, да го измъчват и да го екзекутират – където и когато пожелаят. Радиоводещият Ралф Шоенман обяснява, че под този закон американската войска ще бъде упълномощена и ще може да „се отървава“ от щатски граждани за (предполагаеми) престъпления, които никога няма да бъдат публично обявени и доказани:

„При внимателно четене на закона става ясно, че ако имате семейство или приятели, които публикуват, че сте изчезнали, тогава и те могат да бъдат задържани. Ако някой ви помогне, като ви качи на такси или помага на семейството ви, след като изчезнете, този някой също може да бъде арестуван. Това е изграждането на фашистки режим.“


# 13  Тази новина наистина е отрезвяваща!

Индия е първото безкешово общество - плащат с… биометрични данни

 

Наскоро в

 

Индия започна програма, обхващаща цялата страна, според която всеки един от всичките 1.2 милиарда жители трябва да получат Уникален идентификационен номер (UID). Този номер ще бъде свързан с база данни, в която ще се събират биометрични данни на всеки индивид – отпечатъци от десетте пръста, снимка на ирисите на двете очи и снимки на лицето. Официалното обяснение за програмата е, че чрез нея ще се ускорят паричните преводи и тяхната сигурност, а също така и ще се избегнат възможностите за злоупотреби.

Представители на властите обаче заявиха пред Washington Post, че базата данни ще се използва от разузнавателни агенции за наблюдение на „паричните преводи, поръчките на мобилни телефони и движенията на отделни лица и групи, които са заподозрени в тероризъм“. Това ще се осъществява лесно, тъй като UID ще се въвежда всеки път, когато даден човек „се възползва от услугите на държавните министерства, телекомите, болниците и банките и др.“.

imageЗащитниците на програмата изтъкват факта, че засега тя е право на избор за всеки индивид. Но тя няма да е такава за постоянно. Всяка програма от този тип – лични карти с електронен носител, събирането на биометрични данни и налагането на безкешови (без пари в брой) средства за разплащане – винаги в един момент стават задължителни. Такива програми за масово наблюдение на гражданите и установяването на безкешова система, изцяло контролирана от банките и шепа държавни агенции, се налагат с манипулативни кампании и на малки стъпки, за да се избегнат острите критики.

В момента, в който индийските банки и социалните служби започнат задължително да изискват UID, цялата система на това, което се смята за нормален живот, ще бъде заличена. Това е целта на индийската биометрична програма. Безкешовото общество е крайната цел на всички подобни програми по света. Изпълнителният директор на корпорацията MindTree, която спечели държавната поръчка за разработката и разгръщането на биометричната програма, не крие в интервю за сп. ComputerWeekly:

 

 

„Планът [зад тази програма] е в подкрепа на безкешовото общество. Той каза, че всички търговци ще имат биометричен четец, а гражданите ще плащат за нещата след скениране на пръстите. Дори за пакет с ориз.“


#  14   Ето още една тревожна новина, която ми препоръча мой приятел да включа и е повод за сериозен размисъл и сверяване на часовниците ни към скоростта на главоломно развиващите се събития.

ACTA или какво подписа тайно България в Токио
http://www.bivol.bg/acta.html

EС подписа търговското споразумение, вдъхновило скандалния закон SOPA
http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2012/01/26/1753798_es_podpisa_turgovskoto_sporazumenie_vduhnovilo/

                                         *  *  *

Тези нови, непознати технологии и закони, ще обезпечават  машината за контрол над масите, за да ги превърнат в едно послушно земно племе, готово на всякакво поклонение и послушание.

"
16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест. " Откровение 13 - 16:18

п.п. За да не си помислите, че разказвам приказки от хиляда и една нощ - оцветените в синьо и червено фрази са активни и водят към съответните статии и препратки.


Тази прясна информация е подбрана от Тихомир Кайрямов и ви доставям направо "От извора".

 

 


Тагове:   нов,   световен,   ред,


Гласувай:
40



1. amity - От години се питам дали хората, к...
09.01.2012 10:40
От години се питам дали хората, които живеят в "страната на свободата", разбират, че единствените им права са да бъдат манипулирани и водени към оскотяване, чрез постоянно снижаване на морала. Алкохолът, порнографията, публичните домове, филмите и игрите с насилие, възможността за броени часове да се купи всичко възможно за десетилетия напред (чрез огромни кредити) и всички подобни машинации, водят американския народ към липса на разсъдък иго правят лесен за манипулиране. Още по-странно е, когато от други държави се опитват да се преселят там, сякаш парите са на първо място в живота, а не Бог. Идолопоклонството пред "зелените гущери" ще бъде причина мнозина да изгубят своя вечен живот, защото манията за бързо натрупване на богатство води до заслепяване и отделяне от Бога. Няма нещо по-желано за Сатана от подобен начин на живот: така той хваща хората в примка и може да изпълни пъкления си план за погубване на човека.
Изброените в постинга закони са колкото шокиращи, толкова и "нормални", защото по този начин хората ще бъдат контролирани при Новия световен ред. Вероятно чак тогава ще разберат на каква цена са спечелили правото да живет в тази "свободна" страна.
цитирай
2. estirbg - Днес пак стоя "наказана" в ъгъла
09.01.2012 23:51
Защото пак казвам истината...
цитирай
3. alexanderherzdorf - Не ви ли омръзна вече? Буш Старши ...
10.01.2012 01:57
Не ви ли омръзна вече? Буш Старши обяви Новият световен ред преди повече от 20 години. Трябва вече да сте свикнали.
цитирай
4. estirbg - alexanderherzdorf,
10.01.2012 05:18
моята тема всъщност е отговор и на Вашия въпрос.
"Не ви ли омръзна?" - точно това е целта, приятелю! Повече от 20 години ни подготвят психически, за да свикнем с планираното робство за да не реагираме, а доброволно да нахлузим хомота.
Дори Вашият въпрос точно това показва! Вие вече сте готов за него...
Само, че други, не!
И точно те бият камбаната, за да се събудят всички от фаталната парализа!
цитирай
5. estirbg - И това ако не звучи безумно и нелепо!!!
10.01.2012 19:49
Щатският Сенат: Нямате право да отглеждате храна и да пазите семена
Проектозакон, изготвен от щатския Сенат, беше определен като най-опасният в историята на Съединените щати. Въпросният Bill 510 (Food Safety Modernization Act) прехвърля пълната власт на държавата да определя кой има или няма право да отглежда, да продава и да транспортира собствено произведена храна. С други думи – Големият брат става пълен собственик на доматите и краставиците в задния ви двор.

Също така проектозаконът, който, както се очаква, ще бъде приет със сигурност, дава право на властите да арестуват и да лишават от свобода всеки, който продава собствено произведени храни на зеленчуковите пазари. Ще се криминализира събирането на семена и всяко неоторизирано превозване на органични продукти, ако не е получено изрично

http://www.naturalnews.com/030418_Food_Safety_Modernization_Act_seeds.html
цитирай
6. estirbg - От както съм тук, в тази категория, нито веднъж постингът не е премчинал през "последно прегледани"
10.01.2012 21:58
След като Качака ни уверява, че " свободата не се разбира и хората ги е страх от нея!", започвам да си мисля, че някой го е страх от истината и не й дава свободен шанс да достигне до хората...
Ако в "Лични дневници" сдържано предложиха статията ми на читателите (може би наистина не й беше мястото в тази категория - най-подходящо място според мен беше, в "политиката". Но, уви, тук констатацията е не по-малко разочароваща - пренебрежително подминаване и пълно затъмнение и забвение.
Не мисля, че статията за исторически имена на тракийския конник, е безценна политическа информация, която би ориентирала хората в едно непосредствено бъдеще на социален, икономически и политически смут, зареден от мощното негодувание срещу рестриктните и абсурдни закони, които вече са в сила и атака (в най-скоро време възможно и у нас!)
Нека никой не се лъже, че едни закони, действащи и валидни вече за САЩ или друга "експериментална" държава (например Нова Зенландия или Австралия), ще останат автономни само за тях. Схемата е ясна - прилагат се на отделни човешки територии и популации, експериментира се и после се прилагат масово към континетални общности в световен мащаб.
Мое мнение е, че да се държат хората в затъмнение и неведение при положение, че "държиш" истината в ръцете си и я криеш под "шиника" - това е повече от недопустимo.
(Току що се изтърколи като снежна топка и то много бързо! Забелязах!)
цитирай
7. alexanderherzdorf - моята тема всъщност е отговор и на ...
10.01.2012 22:36
estirbg написа:
моята тема всъщност е отговор и на Вашия въпрос.
"Не ви ли омръзна?" - точно това е целта, приятелю! Повече от 20 години ни подготвят психически, за да свикнем с планираното робство за да не реагираме, а доброволно да нахлузим хомота.
Дори Вашият въпрос точно това показва! Вие вече сте готов за него...
Само, че други, не!
И точно те бият камбаната, за да се събудят всички от фаталната парализа!


Не съм привърженик на конспиративните теории и ги намирам за отбиване на номера. Гледам на Новия световен ред като геополитическа концепция. Пък като цяло в постигна има сериозни пропуски и неточности. Например за закона - не сте го чели, но сте чели определена гледна точка за него и тя ви е харесала и за това я публикувате. Прав ли съм?
цитирай
8. kleotemida - Естир, страхът е навсякъде около нас!...
10.01.2012 22:57
Ако не беше така, мислиш ли, че на тези законопроекти, регламенти и заповеди щеше да им се даде живот? Едва ли!
Но каквото е писано, ще се случи. И, който трябва да чуе, ще чуе, а който трябва да види, ще прогледне.
И страхътедин ден ще си отиде завинаги, но не благодарение на човеците....
цитирай
9. kleotemida - моята тема всъщност е отговор и на ...
10.01.2012 23:31
alexanderherzdorf написа:
estirbg написа:
моята тема всъщност е отговор и на Вашия въпрос.
"Не ви ли омръзна?" - точно това е целта, приятелю! Повече от 20 години ни подготвят психически, за да свикнем с планираното робство за да не реагираме, а доброволно да нахлузим хомота.
Дори Вашият въпрос точно това показва! Вие вече сте готов за него...
Само, че други, не!
И точно те бият камбаната, за да се събудят всички от фаталната парализа!


Не съм привърженик на конспиративните теории и ги намирам за отбиване на номера. Гледам на Новия световен ред като геополитическа концепция. Пък като цяло в постигна има сериозни пропуски и неточности. Например за закона - не сте го чели, но сте чели определена гледна точка за него и тя ви е харесала и за това я публикувате. Прав ли съм?

Какво значение има дали си прав или не си? Твоят коментар също е твоята гледна точка, нищо че и ти не си чел законопроекта. (Права ли съм?) Но иначе си обобщаваш по същия глобален начин, че Новият световен ред е геополитическа концепция. Всъщност, че е такава, такава е, но е не само геополитическа, а и геосоциална, по-скоро биосоциална, с която се нарушават точно биосоциалните параметри и дори биосоциалната природа на човека. Нарушават се личните му права и нещо повече - собствената му Свободна воля! Което е доста по-страшно от всички геополитически неудачи на всички политици взети заедно до сега. Защото е бунт срещу самия човек, опит да бъде поробен в неговата цялост. Бих го нарекла с още по-страшното и по-вярното - бунт срещу Сътворението и срещу Този, Който ни дари Свободната воля!
Някъде в нета прочетох: "За да си свободен, ти е необходимо да си направил своя избор, да си избрал свободата. За да си направил своя избор, обаче, е необходимо да си свободен." И Бог ни даде точно тази свобода. Сега, обаче, една дяволска пасмина решава, че може да ни я отнеме и си изработва закони, с които да ни я отнеме.
И, ако на алармирането за това му викаш, "отбиване на номера", значе не си даваш ясно сметка за какъв "НОМЕР" точно иде реч...
цитирай
10. amity - До alexanderherzdorf. Същес...
12.01.2012 09:48

До alexanderherzdorf. Съществува едно странно разбиране най-вече сред християните. Мнозина казват "Не съм привърженик на конспиративните теории". Но пропускат някои важни детайли. Първо, авторът на тези конспирации е Сатана. Той е започнал да ходи сред непадналите още ангели и да внушава, че Бог е диктатор. Второ, за да се извърши някакво зло, никой не излиза да каже: "Решил съм да сваля режима, да убия президента, да ликвидирам човечеството". Всичко става тайно и такива планове се вършат на тъмно. Не са случайни думите на Исус: "Няма нищо тайно, което да не се узнае и нищо скрито, което да не се открие". Трето, пророчествата казват, че идването на антихриста ще бъде освен с лъжливи чудеса, и "с всичката измама на неправдата". Измамата не е нещо, което се афишира, рали? Бих се изненадал да излезе някой и да каже: "Искам да ви измамя...". Така че всеки, който отхвърля конспиративните теории, почти сигурно ще бъде измамен.
Колкото за закона, той беше достатъчно коментиран още преди да бъде въведен. Но дори още преди да бъде подписан, беше ясно за какво става въпрос. Внушава се, че има тероризъм, като много от терористичните действия са само от рода "възможно е", "предполага се", "евентуално"... всичко е с цел създаване на психоза и оттам оправдание за налагане на Новия световен ред. А той не е просто за да има друго устройство, но за да бъде накарано човечеството да се поклони пред Сатана: Откр.13:15. И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.
Не случайно Божието слово казва, че трябва да ходим с вяра, а не с виждане. защото това, което виждаме, съвсем не еонова, което е пред очите ни.
цитирай
11. amity - Ако не беше така, мислиш ли, че на ...
12.01.2012 09:55
kleotemida написа:
Ако не беше така, мислиш ли, че на тези законопроекти, регламенти и заповеди щеше да им се даде живот? Едва ли!
Но каквото е писано, ще се случи. И, който трябва да чуе, ще чуе, а който трябва да види, ще прогледне.
И страхътедин ден ще си отиде завинаги, но не благодарение на човеците....

Ние няма да премахнем страха. Но всеки, който е оставил Бог да го води, трябва да бъде истински страж и да предупреди незнаещите. Ако не го правим, ставаме съучастници на Сатана и неговите служители. Разкриването на тайните заговори не е за да стресира хората, а за да ги събуди. Намеренията на Измамника да погуби човечеството трябва да бъдат изявени пред хората, а не да се пазят на тъмно, за да не се стресират тези, които имат слаби сърца. Ние сме във война с тъмните сили и е без значение дали искаме или не искаме да сме участници в нея. Тук става дума за човешки животи. Изгубилият няма да бъде в Божието присъствие и ще умре завинаги. Който иска да служи на Бога, ще се грижи и за ближните си. Поради това е по-добре да се стреснат "спокойните", отколкото да загинат в незнанието си. Иначе участваме на страната на Сатана:

"И не участвайте в безплодните дела на тъмнината, а по-добре ги изобличавайте" (Еф. 5:11)
цитирай
12. анонимен - Хора, всъщност знаете ли къде се ...
12.01.2012 11:56
Хора, всъщност знаете ли къде се намира свободата?
цитирай
13. amity - Хора, всъщност знаете ли къде се ...
12.01.2012 12:16
1000songs написа:
Хора, всъщност знаете ли къде се намира свободата?

Йоан 8:31. Тогава Исус каза на повярвалите в Него юдеи: Ако пребъдвате в Моето учение, наистина сте Мои ученици;
32. и ще познаете истината и истината ще ви направи свободни.

цитирай
14. estirbg - Тони, току-що прочетох линка за
12.01.2012 19:40
Congress To Vote On Declaration Of World War 3 — An Endless War With No Borders, No Clear Enemies
http://blog.alexanderhiggins.com/2011/05/15/congress-vote-declaration-world-war-3-endless-war-borders-clear-enemies-22785/
Да си призная бях шокирана! Прочетете този пасаж - :
The President would be able to use this authority–or might be required to use this authority–regardless of whether there has been any harm to United States citizens, or any attack on the United States or any imminent threat of any attack. There is not even any requirement of any threat whatsoever to the national security of the United States.
There is no geographical limitation–the new Declaration of War has no specification of countries against which military force could be used, and no specification of countries where U.S. armed forces could be deployed with or without the permission of the host country. Military force could even be used within the United States and against American citizens.
There is no specific objective for the new Declaration of War, which means that there is no clear criteria after which the President’s authority to use military force would expire. Although the proposed new Declaration of War lists “al-Qaeda, the Taliban, and associated forces” as the “threat,” there is no definition for any of these entities, which historically have been amorphous, with shifting names, memberships, and organizational relationships.
If Congress broadly turns over to the President the power that Article I of the Constitution provides to Congress to declare war, it very likely will never get the power back. The broad terms of the proposed new Declaration of War could last for decades.
Whether Congress realizes it or not, the proposed new Declaration of War would authorize the President to use the United States military against countries such as Somalia, Iran, or Yemen, or send the American military into any of the scores of countries where suspected terrorists reside, which include not only nearly all Middle East, African, and Asian countries, but also European countries and Canada–and of course, the United States itself. Under the expansive terms used for organizations in the proposed new Declaration of War, targets could include suspects having no connection to the 9/11 attacks or to any other specific harm or threat to the United States. The President would have the power to go to war almost anywhere, at any time, and based on the presence of suspects who do not have to pose any threat to the national security of the United States.
If Section 1034 of the Chairman’s mark for the NDAA constitutes a declaration of war–which Congress has not declared since 1942–the declaration would trigger various exemptions from federal statutes and even broader authority for the President to control more aspects of both government and private businesses. The March 17, 2011 report from the Congressional Research Service, “Declarations of War and Authorizations for the Use of Military Force: Historical Background and Legal Implications,” lists all of the statutory provisions, ranging from exemptions from budgetary limitations to new government claims over oil and mineral resources, that are triggered by a declaration of war.

To be clear, President Obama has not sought enactment of the proposed new Declaration of War. To the contrary, his Administration has made clear its position that it believes it already has all of the authority that it needs to fight terrorism. But if the proposed new Declaration of War becomes law, President Obama and all of his successors, until and unless a future Congress and future President repeal it, will have the sweeping new power to make war almost anywhere and everywhere.
цитирай
15. apostapostoloff - Вие откъде
13.01.2012 04:51
ги знаете тези неща, чоджум?!

Нищо от това, което сте написал не е вярноИ

Вие или вие сте заблуден, глуповат човечец, или сте мошеник и мръсник, който предумишлено заблуждава по- тъпите хора от вас.
цитирай
16. анонимен - "заблуден, глуповат човечец" си ти,apostapostoloff
13.01.2012 05:19
Ти приложените линкове към статията и към коментарите виждаш ли ги?
Нали има обяснение след статията като послепис с доказателствени линкове?
Явно още спиш в 4.51 сутринта...
цитирай
17. venziko - новия ред
13.01.2012 18:42
новия ред е добре забравения стар ред.описан е в Venziko.blog.bg
цитирай
18. estirbg - venziko,
13.01.2012 20:03
новият ред няма нищо общо със стария...дори нямаш идея за какво иде реч!
Това, което се случва в момента в САЩ(и най-вече това, което предстои) ще се случи в целия свят. Не напразно светът ще бъде разделен на десет части (Десетте зони в картата на папа Йоан II) , за да може Новият Световен Ред да бъде наложен и осъществен с пълен контрол от едно централизирано световно правителство състоящо се от десет"управители". Това дори е написано в Библията в Откровение на Йоана
Откровение 17:12
"и десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт, но за един час получават власт като царе заедно със звяра;"

Затова съвсем логично е да фокусираме вниманието си върху случващото се в USA и да следим развитието на събитията точно там, както и действията на американската администрация във външната й политика.
цитирай
19. kleotemida - Намерил се кой да го каже!!!
13.01.2012 20:32
apostapostoloff написа:
ги знаете тези неща, чоджум?!

Нищо от това, което сте написал не е вярноИ

Вие или вие сте заблуден, глуповат човечец, или сте мошеник и мръсник, който предумишлено заблуждава по- тъпите хора от вас.


Един астролог....
Кой ли е "мошеник и мръсник"???...


"10 Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,
11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;
12 защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе."
Второзаконие 18 глава
цитирай
20. polopot - Естир,
13.01.2012 22:52
Защо не напишеш нещо за предизборната кампания в САЩ ?! Рик Санторум май го очаква бляскаво политическо бъдеще ;) Но на тези избори кандидатът ще Мит Ромни, който пък е мормон ?

Иначе Обама едва ли ще има някакви проблеми на тези избори...
цитирай
21. estirbg - Пол,
13.01.2012 23:10
идеята за тази тема е твоя и съм убедена, че ще я представиш блестящо! Нали скоро ти споделих, че ще ми се наложи спешно да се поровя из историята за едни доказателства - малко ще оставя политиката...
Не се разхождай само из блога, ами пиши!
Знаеш, че високо ценя /и не само аз!/ политическия ти усет и нюх към световните събития и обвързаните с тях персони...
Така че дерзай! Чакам вече с нетърпение поредната твоя "светкавица" на истината! :))
цитирай
22. estirbg - Току що допълних постинга с още една актуална новина, която явно си е една своеобразна репетиция
15.01.2012 13:11
за въвеждане на още по-затегнат контрол и съответно загуба на лична свобода и неприкосновеност -
"Индия е първото безкешово общество, плащат с… биометрични данни"
цитирай
23. анонимен - Пешо
24.01.2012 15:26
Понеже гледам, че някои хора тук цитират Библията, та започвам да се чудя - кое е първо? Кокошката или яйцето? Т.Е. Дали наистина в Библията е предсказано какво ще се случи или просто банда психопати стоящи на върха на световната финансово-корпоративна олигархия, четат Библията и "градят новия световен ред" според това което пише в нея?
цитирай
24. estirbg - Много стряскащи са тези новини, Тони!
27.01.2012 20:13
С такава скорост се множат рестрикциите и възбраните, че вече не успяваме да ги следим. Току виж ни усъдили за нещо, дето дори не знаем, че е с нова юридическа постановка. Наистина вече е страшно...
цитирай
25. kenedi - за концлагерите в САЩ - които си имат и крематориуми по ес-ес-овски образец
29.03.2012 23:50
вижте тая статия от блога ми

http://kenedi.blog.bg/novini/2012/01/07/amerika-v-obsada.878406

тя е последната глава от книгата на Никола Николов - "Америка в обсада" - подробно са описани концлагерите в САЩ - Военното положение, и клипове на жп. влакови композиции превозващи танкове и друго военно оборудване - статията е изключително шокираща.
цитирай
26. анонимен - интернет магазин одежды уфа
17.10.2012 17:42
Уважаемые господа!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://www.lanud-adisutjipto.mil.id/wp-content/plugins/zingiri-forum/mybb/member.php?action=profile&uid=14414>модели платьев </a> свитера женские вязание <a href=http://kino-flick.ru/user/gunteerse/>купить классические костюмы женские </a> белое платье трубецкой <a href=http://slegalozu.narod2.ru/>купить короткую юбку </a> штаны женские ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-prices.blog.hr/>Kamagra Soft Tab </a> - Kamagra i norge : Cheap Generic Kamagra cialis : <a href=http://kamagra-oral.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly 100mg canada isosorbide mononitrate </a> - Kamagra guaranteed Cheapest
цитирай
27. анонимен - какой купить рюкзак
18.10.2012 01:56
Уважаемые господа!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://ricars.ru/user/NeurngreneVef/>платья в полтаве </a> солнцезащитные очки интернет магазин <a href=http://openvice.ru/user/Aftefbypebiab/>интернет магазин женской одежды краснодар </a> аренда свадебного платья <a href=http://epestulu.narod2.ru/>модные комбинации одежды </a> штаны мужские ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-fedex.blog.hr/>Kamagra erection </a> - women who take Kamagra : cheep Kamagra : <a href=http://kamagra-wirkungsvolles.webstarts.com/>Kamagra India pharmacy </a> - Kamagra php super UK Kamagra tablets Oral Jelly 100mg Order Kamagra tablets
цитирай
28. анонимен - купить костюм олимпийский
18.10.2012 10:48
Привет Всем!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://www.daily-films.com/user/odoppurce/>платье туника </a> ковта <a href=http://moiporn.ru/user/Neloadarl/>бижутерия оптом элитная </a> интернет магазин одежды создать <a href=http://elegaloze.narod2.ru/>пошив выпускных платьев </a> детская одежда брендовая ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://get-kamagra.blog.hr/>ordering Kamagra without a prescription </a> - Super Kamagra bargain : Kamagra Oral Jelly review canada online without : <a href=http://cialis-tadalafil.webstarts.com/>kamagra silagra generic cialis </a> - viagra kalnagra Kamagra fast Cheap Kamagra UK Buy c.o.d. Kamagra online Fedex
цитирай
29. анонимен - payday loans online 784 637
18.10.2012 13:35
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#9449>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#3563>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#7273 payday loans online
цитирай
30. анонимен - buy generic viagra 825 11846
18.10.2012 18:52
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#15660>buy viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#19235>viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#6537 buy generic viagra
цитирай
31. анонимен - buy generic viagra 398 16193
19.10.2012 04:16
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#14944>buy viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#15043>viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#12926 viagra online
цитирай
32. анонимен - распродажи в интернет магазинах
19.10.2012 09:14
Привет Всем!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://ehh.ru/user/ApepaysippedO/>распродажа футболок интернет магазин </a> куртки зимние <a href=http://xxx-post.mcdir.ru/user/ReupeDareKata/>распродажи в детских магазинах </a> тонкое платье <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>платье халат купить </a> сумки женские для ноутбуков ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>www Kamagra 100mg de </a> - Kamagra Oral Jelly review america : where to Buy Kamagra Generic order : <a href=http://cialis-tadalafil.webstarts.com/>lowest price for Kamagra drug store </a> - impotence Kamagra product treat delivery Online overnight Kamagra overnight shipping effets secondaires Kamagra
цитирай
33. анонимен - самая модная одежда
19.10.2012 18:14
Доброго времени суток!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://www.mangrovenforum.at/member.php?action=profile&uid=187268>распродажи в праге </a> скидки одежда <a href=http://openvice.ru/user/Aftefbypebiab/>купить модную женскую одежду </a> весна каталог одежды <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>купить детскую зимнюю обувь </a> мужская одежда интернет магазин ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra100.blog.hr/>Cheap Kamagra Generic viagra Buy online pharmacy </a> - Kamagra Oral Jelly new york : Kamagra Oral Jelly 100mg Order sildenafil citrate : <a href=http://discounted-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly 100mg UK Generic levitra </a> - Oral Jelly Europe Kamagra tablets
цитирай
34. анонимен - вязанные мужские свитера
20.10.2012 06:49
Привет!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://ely-paly.ru/user/wralseawaitly/>кира пластинина платья </a> купить платье украина <a href=http://kuk.org.ua/user/Thursuasp/>бижутерия с жемчугом </a> дом модной одежды <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>платье белое петлюра </a> интернет магазин женской одежды распродажа ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-oral-jelly.blog.hr/>Super Kamagra tablets Oral Jelly </a> - Kamagra erection : lowest price for Kamagra drug store : <a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>Order Kamagra Online India </a> - Kamagra shop tablets Jelly
цитирай
35. анонимен - одежда из латвии интернет магазин
20.10.2012 21:05
Как дела?Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://legalizeclub.org/user/ThycleBottect/>магазин модной молодежной одежды </a> куртки <a href=http://svfootball.org/user/immisyday/>платья зима 2013 </a> интернет магазин одежды пальто <a href=http://dejavu.ua/>платье свадебное годе </a> сайт одежды ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-fedex.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly Buy isosorbide dinitrate </a> - how to get Kamagra without prescription : Kamagra review : <a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>Order Kamagra c.o.d. </a> - Buy online Kamagra in the UK
цитирай
36. анонимен - buy kamagra online 19168
21.10.2012 14:14
<a href=http://orderkamagranow.com/#zylhx>buy cheap kamagra</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#weujs >cheap kamagra</a> , http://orderkamagranow.com/#mmduy buy kamagra soft
цитирай
37. анонимен - wmvj abercrombie x slttc kbjvm
21.10.2012 22:59
fpmwm <a href=http://frdesacvuittonnmagasinn.info>louis vuitton sac</a> jonlma <a href=http://frdechaussuresloubutinnmagasin.info>louboutin pas cher</a> bflma http://frdechaussuresloubutinnmagasin.info rz syz http://frmclerdoudounesdesoldes.com
цитирай
38. анонимен - распродажа курток пуховиков
22.10.2012 11:43
Здраствуйте!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://serious.ge/user/Allownneoky/>платья бу </a> интернет магазин женской одежды 2012 <a href=http://argo-zdorovo.com/user/Trokykerm/>интернет магазин одежды ларедут </a> инструменты для изготовления бижутерии <a href=http://nw-mobile.ru/user/groowsbag/>как пошить платье </a> платья на красных дорожках ... Всем пока рад был сообщить...
-====-
<a href=http://super-kamagra.blog.hr/>caverta caverta Kamagra pillshoprxcom </a> - Buy Cheap UK Kamagra pills :.Kamagra shop Oral .:<a href=http://buy-no-prescription-kamagra.blog.hr/>how to Buy Kamagra Cheap without prescription </a> - Online drug stores Kamagra where to Buy
цитирай
39. анонимен - usbn http://frdesacvuittonnmagasinn.info z dgjvu spwxx
22.10.2012 19:07
ifnxg <a href=http://frdesacvuittonnmagasinn.info>louis vuitton pas cher</a> bavsrw <a href=http://frdeabercromfitchmagasinn.info>abercrombie france</a> hbets http://frdeabercromfitchmagasinn.info wu hze http://frvcasquebeatsdesoldes.com
цитирай
40. анонимен - buy cialis online 3742
23.10.2012 01:50
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#pbzit>generic cialis</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#ctsbi >buy cialis online</a> , http://ordercheapcialishere.com/#vrbvg order cialis
цитирай
41. анонимен - cialis online 308 6137
24.10.2012 04:29
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#10694>buy cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#5912>buy cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#16051 buy cialis online
цитирай
42. анонимен - payday loans 855 12133
24.10.2012 05:11
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#7139>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#14439>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#16597 payday loans
цитирай
43. анонимен - cheap cialis 16265
25.10.2012 09:06
<a href=http://cialisstorehere.com/#poyyk>cialis online</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#cjcey >buy cialis online</a> , http://cialisstorehere.com/#mhtsx buy cialis
цитирай
44. анонимен - viagra online 6529
25.10.2012 20:50
<a href=http://viagrastorehere.com/#lppzo>viagra online</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#fylct >buy viagra online</a> , http://viagrastorehere.com/#lfdol buy viagra online
цитирай
45. анонимен - levitra online 8091
26.10.2012 02:15
<a href=http://levitrastorehere.com/#ouuqz>generic levitra</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#bqevr >levitra online</a> , http://levitrastorehere.com/#yynwn generic levitra
цитирай
46. анонимен - cheap levitra
26.10.2012 04:58
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#2105 - buy levitra, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#2699>order levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#6022 online
цитирай
47. анонимен - buy kamagra 15757
26.10.2012 08:57
<a href=http://kamagrastorehere.com/#frhwy>buy kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#bhijg >buy kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#fziqo cheap kamagra
цитирай
48. анонимен - Heel lifts
26.10.2012 15:49
So what exactly are <a href=http://medicalassistantnetwork.com/blogs/824/8086/shoe-lifts-are-a-bit-less-trauma>Click This Link </a>? I hear you ask
<a href="http://extremeshowoff.com/GenevieveY">mens shoe lifts</a>
http://usability.hut.fi/virtualbrownbag/tiki-index.php?page=UserPageDariZhan
цитирай
49. анонимен - rxcfzpsl lzoryxgf http://www.froabercromfitchmagasinn.info/ blynkbzk lrihqr
27.10.2012 04:23
zecfx dguos <a href="http://www.acheterdessacsvuittonns.info/">sac louis vuitton</a> cjcrwh Блогът на estirbg :: ЗА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД СЕ РАБОТИ ДЕНОНОЩНО (ДОПЪЛНЕНО!) ijfshxd <a href="http://www.itopeutereypiminosoutlet.com/#8439">peuterey prezzi</a> gwwubmw ztbkk
цитирай
50. анонимен - http://www.froabercromfitchmagasinn.info/ tyrzvz rwmfo
28.10.2012 18:19
umtfe orarz <a href="http://www.japsmonclairsstores.com/">&#12514;&#12531;&#12463;&#12524;&#12540;&#12523;</a> hpiwxt Блогът на estirbg :: ЗА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД СЕ РАБОТИ ДЕНОНОЩНО (ДОПЪЛНЕНО!) nafrodz <a href="http://www.fropolorallphlaurenmagasin.info/#227">polo ralph lauren</a> azxaxjn noizz
цитирай
51. анонимен - buy generic cialis 716 1720
29.10.2012 18:30
<a href=http://buycialisonlinepharma.com/#9561>buy cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinepharma.com/#10201>buy cialis online</a> , http://buycialisonlinepharma.com/#14251 buy generic cialis
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1883920
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031