Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2010 18:56 - НЕОБХОДИМИ СА ПРОМЕНИ ТУК, В БЛОГ.БГ
Автор: estirbg Категория: Технологии   
Прочетен: 12629 Коментари: 39 Гласове:
23

Последна промяна: 23.12.2010 18:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      ПРИЯТЕЛИ,
ОТКАКТО СЪМ ТУК, БЛИЗО ЧЕТИРИ МЕСЕЦА,  БЕЗМЪЛВНО НАБЛЮДАВАМ  ЕДНА ГРОЗНА ТЕНДЕНЦИЯ - СУБЕКТИВНО НАТРАПВАНЕ НА "
последно прегледаните и ОДОБРЕНИ" ОТ ПРОВЕРЯВАЩИТЕ МОДЕРАТОРИ ПОСТИНГИ. НЯМА ДА Е ПРЕСИЛЕНО, АКО КАЖА, ЧЕ И ТУК В БЛОГБГ Е СЪЩАТА "ЧАЛГА", КАКВАТО Е И В ОСТАНАЛИТЕ МЕДИИ В БЪЛГАРИЯ. ДЕСЕТКИ СТОЙНОСТНИ И ИСТИННИ ПОСТИНГИ ОСТАВАТ ДА ПРАШЯСВАТ В БЕЗГЛАСНОСТ ПО ЪГЛИТЕ НА ОТСТЪПЕНОТО НИ "ДЕМОКРАТИЧНО" духовноПРОСТРАНСТВО. В СЪЩОТО ВРЕМЕ В ДЯСНОТО РЕКЛАМНО ПАНО НА "ПОСЛЕДНО ПРЕГЛЕДАНИ" СЕ ВЪРТЯТ И НАТРАПВАТ ЕДНИ И СЪЩИ ЗАГЛАВИЯ, КОИТО СА ИЗВАДЕНИ ДОРИ ОТ КРАЯ НА МЕСЕЦА.  НЯМА ДА ОТМИНА И ИЗУМИТЕЛНО МИСТИЧНАТА СТАТИСТИКА, КОЯТО СЪВСЕМ ОБЪРКВА МАТЕМАТИЧЕСКИТЕ МИ ПОЗНАНИЯ - ИМАЛО Е СЛУЧАИ, КОГАТО  СТАТИСТИКАТА МИ Е ОТЧИТАЛА ПО 320 ПОСЕЩЕНИЯ, А БРОЯТ ПОСЕЩЕНИЯ НА ВСИЧКИТЕ МИ ПОСТИНГИ  Е "ЗАМРЪЗвАЛ" НА ЕДНО КОНСТАНТНО ЧИСЛО ИЛИ В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ "ЩЕДРО" Е МРЪДвАЛО С ЕДНО ИЛИ ДВЕ ПРОЧИТАНИЯ. ИСКАМ ПУБЛИЧНО ОБЯСНЕНИЕ НА ТЕЗИ ОЧЕВАДНИ АНОМАЛИИ.
ЖЕЛАНИЕТО МИ Е ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТО ДЯСНОТО ПАНО НА "ПОСЛЕДНО ПРЕГЛЕДАНИ", ЗА ДА НЯМА СПЕКУЛАТИВНА И СУБЕКТИВНА МАНИПУЛАЦИЯ, КОЯТО ДНЕС, В ТЕЗИ "УСИЛНИ" ВРЕМЕНА Е ПАГУБНА ЗА  ТЪРСЕЩОТО ИСТИНАТА ОКАЯНО И ИЗМЪЧЕНО  БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО.Друго предложение, което мога още да направя, за да има справедливост и равнопоставеност е - всички постинги да се "въртят" с едни и същи "обороти" и да имат еднакъв брой преминаване през "екрана" на "последно прегледани". Така ще има равен достъп на читателите до всички публикации. Това не е трудно и е възможно, изпълнимо и безпристрастно!
МОЛЯ ДА МЕ ПОДКРЕПИТЕ  И ДА ДАДЕТЕ КОНСТРУКТИВНИ ИДЕИ КАК ДА  НАПРАВИМ БЛОГЛЕНДА НАИСТИНА ЗЕМЯ НА ИСТИНАТА, СВЕТЛИНАТА И ЗНАНИЕТО...
ОТ НАС ЗАВИСИ ДАЛИ ЩЕ СЕ ОСТАВИМ ДА БЪДЕМ ЗАБЛУЖДАВАНИ И НЕИЗСЛУШАНИ...
ВЯРВАМ ВЪВ ВАШАТА ИСКРИЦА ПРАВДИВОСТ!

С ОБИЧ - ЕСТИРБГ


Тагове:   писмо,   мислещи,


Гласувай:
25



1. анонимен - Да, като на всезнайката veselaj ...
27.11.2010 19:08
Да, като на всезнайката veselaj простотиите
цитирай
2. polopot - Няма да се плашиш :))) Тук &q...
27.11.2010 19:11
Няма да се плашиш :)))

Тук "броячите" никога не са работили нормално. На мен по едно време ми бяха забранили да качвам снимки в моя блог.

Да не говорим, че онези "отличия" за популярен в категория и популярен в блог.бг се появяват и изчезват от моите постинги. На мен със задна дата ми ги премахват.....:)))
цитирай
3. janefoxful - :))))
27.11.2010 19:12
аз съм ЗА..Въпреки,че не съм редовна в блог.бг :)
цитирай
4. estirbg - Ако не променим духовното си пространство, правилна ПРОМЯНА в съзнанието на събратята ни няма да има!
27.11.2010 19:28
Трябва всички да се обединим и ДА ЗАПОЧНЕМ РЕФОРМАЦИЯТА ОТТУК. АКО НИЕ СМЕ БУДНАТА СЪВЕСТ, ТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСЯВАМЕ С НЕДЕМОКРАТИЧНО НАЛОЖЕНИТЕ ПРАВИЛА. ВСЯКА СТЪПКА НАЗАД, МОЖЕ ДА НИ ОТВЕДЕ В ПРОПАСТТА ...
цитирай
5. анонимен - А аз съм анонимна, ако пиша комен...
27.11.2010 19:34
А аз съм анонимна, ако пиша коментар... поне така излиза?!
цитирай
6. zlokuche - Много е просто. Пиши смислени неща, ...
27.11.2010 19:51
Много е просто. Пиши смислени неща, и ще те четат. Пиши разни безобразни, ще ти се смеят и пингвините.
цитирай
7. estirbg - Твоят "смисъл на пребиваване"тук, zlokuche, видяхме в какво се състои! Единствено да окаляш и омърсиш истината!
27.11.2010 20:02
Така е рекъл Господ:"Божието глупаво е по-мъдро от човеците, и Божието немощно е по-силно от човеците."
Ще ти напомня още нещо, което НЕ СИ ЧЕЛ:"Бог избра глупавите неща на света, за да посрами мъдрите; също избра Бог немощните неща на света, за да посрами силните."І Коринтяни 1:25,27
Никак не ме интересува твоето мнение за моите работи, дори хиляда минуси да ми поставяш, оценката на "безсмислените" и на Онзи, който ни наблюдава е меродавна за мен.
цитирай
8. estirbg - До къде достига духовността ни!
27.11.2010 20:19
И докато ни заливат блог вълни с теми като "История на най-древната професия
Тялото като стока - история на проституцията ", знайте ще останем без бъдеще...Безумието ни наистина е катастрофално!
цитирай
9. zlokuche - Май дотам ти стига и толерантнос...
27.11.2010 21:00
Май дотам ти стига и толерантността, и общата култура. Напълно нормално е хората да имат различни интереси и да четат това, което ги интересува или което е добре написано. На всеки както му е весело.

Какво общо има това с бъдещето и безумието, не ми е ясно.
цитирай
10. estirbg - Знаеш ли, злокуче, кое е най-жал...
27.11.2010 21:22
Знаеш ли, злокуче, кое е най-жалкото в хора като теб - нямате морален еталон, с който да дефинирате "добро" и "лошо"- За такива като теб Бог е казал:
Йов 12:25
"Пипат в тъмнината без виделина, И прави ги да залитат като пияни."
Не забравяй, какво предупреждава Върховният съдия:
Исая 5:20
"Горко на ония, които наричат злото добро, а доброто зло; Които турят тъмнина за виделина, а виделина за тъмнина; Които турят горчиво за сладко, а сладко за горчиво! Горко на ония, които са мъдри в своите очи, И които са разумни пред себе си!" Твоята толерантност "бълва" от блога ти...Безсмислено е да разговаряме под тази тема...

цитирай
11. zlokuche - Много бързо триеш коментари, които ...
27.11.2010 21:43
Много бързо триеш коментари, които не ти изнасят...е, линка този път не беше към моя блог, ама показа адски добре, колко си толерантна. Толкова ли е голям проблемът ти, когато някой има мнение, различаващо се от собственото ти?

За пропусналите, още веднъж:
http://asthfghl.blog.bg/politika/2010/10/31/ateistichen-agnostichen-moral.627531

Или - морал има и без Библия.
цитирай
12. estirbg - И Сатана в архаичното минало беше ...
27.11.2010 22:03
И Сатана в архаичното минало беше заявил, че Божият закон е излишен и организира небесния бунт на падналите ангели срещу Създателя. Така и сега тук организира бунтовното човечество под различни лозунги и теории...Трия коментарите ти, защото е писано:
Притчи 14:7
"Отмини безумния човек Щом си узнал, че той няма разумни устни."
Притчи 18:6
"Устните на безумния причиняват препирни, И устата му предизвикват плесници.... "
цитирай
13. pevetsa - Римляни 3:10-12
28.11.2010 10:19
10 Както е писано: - "Няма праведен ни един;
11 Няма никой разумен, Няма кой да търси Бога.
12 Всички се отклониха, заедно се развратиха; Няма кой да прави добро, няма ни един".
цитирай
14. estirbg - Pevets, спомняш ли си разговора между Аврам и Господа в "Битие"18 глава?
28.11.2010 11:05
Аврам пита: "Ще погубиш ли праведния с нечестивия?
24 Може да има петдесет праведника в града; ще погубиш ли мястото, не ще ли го пощадиш, заради петдесетте праведника, които са в него?
25 Далеч от Тебе да сториш такова нещо, да убиеш праведния с нечестивия, така щото праведният да бъде като нечестивия! Далеч от Тебе това! Съдията на цялата земя няма ли да върши правда?
26 И Господ каза: Ако намеря в Содом петдесет праведника, вътре в града, ще пощадя цялото място, заради тях.
27 А в отговор Авраам рече: Ето сега, аз, който съм прах и пепел, се осмелих да говоря на Господа;
28 може би на петдесетте праведника да не достигат пет; ще погубиш ли целия град, поради липсата на пет души? Той каза: Няма да го погубя ако намеря там четиридесет и пет.
29 А Авраам пак Му говори, казвайки: Може да се намерят там четиридесет. Той каза: Заради четиридесетте няма да сторя това.
30 А Авраам рече: Да се не разгневи Господ и ще кажа: Може да се намерят там тридесет. Той каза: Няма да сторя това, ако намеря там тридесет.
31 А Авраам рече: Ето сега, осмелих се да говоря на Господа; може да се намерят там двадесет. Той каза: Заради двадесетте няма да погубя града.
32 Тогава Авраам рече: Да се не разгневи Господ и аз ще продумам пак, само тоя път. Може да се намерят там десет. И той каза: Заради десетте няма да го погубя."

Затова, приятелю, съм тук - дори десет човека да обърна към Бога, Той може да се смили и да не излее най-страшните язви върху окаяния ни народ - независимо, че така люто се е зарекъл в "Откровение на Йоана". Само една шепа хора знаят, че всичко това ще се случи върху нашето поколение. Ако обърнем народа към всеобщо покаяние, то знай, Бог ще се смили и ще ни пощади, както пощади някога Ниневия ...
цитирай
15. asthfghl - Хм,
28.11.2010 12:47
И това по някакъв начин е важно за теб? Колко цифрички са изписани до името ти? А не е ли по-важно тези, които ТИ държиш да прочетат написаното от теб, те да го прочетат и да чуеш тяхното мнение? Вместо масата от "чалгосани" тийнчета, към които самият/ата ти не изпитваш нищо и за теб не са от значение?

Странно ми е, когато нормални хора се впрягат за такива несериозни неща като някакви там статистики в някакъв сайт. Модераторите си имат своите съображения, но те не са важни. Важен е контактът с наистина стойностните хора. А те, както винаги, са малцинство. Но това не бива да те притеснява особено. :-)
цитирай
16. estirbg - Виж, приятелю,ASTHFGHL,
28.11.2010 13:58
Бог иска да достигне до ВСЕКИ, но Той знае, че не всички ще го приемат. Аз искам да достигнат Неговите послания до ВСИЧКИ, пък те поемат своята отговорност дали ще се вслушат в Неговите повеления. А за да достигно до ВСИЧКИ, ми трябва медиен прозорец, а не входна "шпионка". В този ред искам да предупредя всички, които ПРЕЧАТ на популяризиране на Истината, че един ден ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЗА ТАЗИ ТЕНДЕНЦИОЗНО "РАФИНИРАНА" ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И УМИШЛЕНОТО Й НАГНЕТЯВАНЕ НА НЕОСВЕДОМЕНОТО И НИЩО НЕ ПОДОЗИРАЩО ОБЩЕСТВО.
Йов 34:23
"Понеже Той няма нужда втори път да изпитва човека, За да дойде на съд пред Бога. "

ЗАЩОТО БОГ Е : "Цар, който седи на съдебен престол, Пресява всяко зло с очите си." НЕКА НИКОЙ НЕ ЗАБРАВЯ ТОВА!
цитирай
17. zlokuche - С една дума и изчистено от библей...
28.11.2010 14:24
С една дума и изчистено от библейската плява - иска ти се привилегировано отношение към постингите ти. Е, няма да стане, няма никакво основание за това. Прочети вместо Библията още веднъж Джордж Оруел и това, което е написал за равните и по-равните.
цитирай
18. feq - Каквото и да предложиш, няма кой да те чуе...
28.11.2010 14:37
Аз съм от близо 4 години ТУК. Модераторите не само, че не се съобразяват с нашето мнение, но не считат за нужно да отговарят на въпросите ни към тях.
Всичко е направено така, че да се отчитат повече посещения. Гони се рейтинг.
Стойностните неща ти ще трябва сама да ги откриеш. Авторите си ги избираш в "любими" и само тях си четеш.
Ако започнеш да четеш всичко ще попаднеш в една бездънна яма от междублогови отношения...
Един съвет от мен - пиши това, което на теб ти харесва, поставяй повече на брой тагове и който се интересува от тези четива ще те намери.
Да си известен за определено време не е по-ценно от това да останеш по-дълго време!!!
:)
цитирай
19. estirbg - Злокуче, знаеш, че не си желан в моя блог, докато не се реформираш към доброто и Истината!
28.11.2010 14:47
Вземи си, духовния измамник Оруел и си го чети и популяризирай на твоята страничка. Библейската плява Бог е посочил коя е и е предизвестил как ще бъде изгорена...

Малахия 4:1
"Защото, ето, иде денят, който ще гори като пещ; И всичките горделиви, и всички, които вършат нечестие, ще бъдат плява. И тоя ден, който иде, ще ги изгори, Казва Господ на Силите, Та няма да им остави ни корен ни клонче."
цитирай
20. анонимен - Не ти трябва шпионка а медиен про...
28.11.2010 14:52
Не ти трябва шпионка а медиен прозорец казваш? доста нахално изказване мога да кажа. медиен прозорец за да натрапваш идеите си можеш да получиш срещу заплащане,тук е безплатно и всеки може да пише каквото поиска. Това място не е за пропаганда или за реклами и обяви както някои си мислят. Не ти ли е менавало през ума че някой може да иска да популяризира обратното на това което искаш ти. Тогава да дадем и на него медиен прозорец.и какво ще правите двамката на първа? Аз не искам да те чета ,честно и мисля че блога си е горе долу ок. Направи си собствен уебсайт който иска ще те чете.
цитирай
21. estirbg - До feq
28.11.2010 14:56
Приятелю, Исус не стоеше на едно място и не чакаше да дойдат да Го потърсят, за да даде спасение и изцеление на хората. Достатъчно дълбоко и широко е информационното море, за да успее някой да те намери и "по случайност" да се спаси. Аз не искам приоритет, както ме набеждава Злото куче, а равнопоставеност...
цитирай
22. balgarski7vinarki - Nima e tolkova vajno- ta taka e navsiakade po sveta
28.11.2010 15:13
Sigurno razocharovanieto idva ot tova-chovek e napisal neshto i iska na vsiaka zena da go vidi v bloga, no to ne se poiaviava i t.n. Dobre de, nima tova e tolkova vajno? Pishe otnovo, i po drugi temi i taka prodaljava, a ne zaziklia na obidata si,ili se zavarta v misli-zashto...ami ako... da ne bi...,
Pozdravi ot edna sastezatelka v dalgata disciplina jivot
цитирай
23. estirbg - Анонимен №26,
28.11.2010 15:19
Не си прочел достатъчно добре ГЛАВНОТО МИ ОБРЪЩЕНИЕ С ГЛАВНИ БУКВИ! НЕ МОЖЕ ЕДНИ ПОСТИНГИ ДА СЕ РЕКЛАМИРАТ И НЕПРЕКЪСНАТО ДА "ГРЕЯТ" НА ДЯСНОТО ПАНО(КАКТО ПОСЛАНИЯТА НАПРИМЕР НА МИСБИС ВИНАГИ!!), ДРУГИ, (НЕ САМО МОИТЕ, НО И НА ДРУГИ БЛОГЪРИ) ДА ОСТАНАТ В СЯНКА ЗАПОКИТЕНИ И ЗАГУБЕНИ СРЕД МНОЖЕСТВОТО! НЕ ИЗОПАЧАВАЙТЕ ПРИЗИВА МИ, КОЙТО НЯКОЛКО ПЪТИ ВЕЧЕ РАЗЯСНЯВАМ! РАВНОПОСТАВЕНОСТ!!!
ЗНАЕТЕ ЛИ ЗНАЧЕНИЕТО НА ТАЗИ ДУМА???...
цитирай
24. zlokuche - Равнопоставеността я имаш. Какво ...
28.11.2010 15:20
Равнопоставеността я имаш. Какво искаш повече?
цитирай
25. estirbg - Добре, нека направим така!
28.11.2010 15:27
Всеки път, когато Мисбис публикува работите си, направете си труда да забележите честотата на нейната популяризация на дясното пано в сравнение с произволни блогъри, някъде писали около нейния час...Това правете всеки път и после пак ще си говорим за равнопоставеност, защото аз се постарах да направя тази статистика, преди да напиша "Призива"си и тя е наистина възмутителна...
цитирай
26. zlokuche - Е, такъв е животът. Едни ги четат ...
28.11.2010 15:32
Е, такъв е животът. Едни ги четат повече, други по-малко. И, какво от това? Life is unfair - shoot yourself or get over it!

А по същество - типичен български (или по-скоро детски) мрънканизъм. Все някой друг виновен. Премети първо пред собствената си врата.
цитирай
27. estirbg - Ако Бог и Неговото слово смяташ за мръсно,тогава наистина ще вдигна ръце и ще река:"Господи, отказвам се от съчовеците си!Прави с тях, каквото си намислил&
28.11.2010 15:40
Престани да изопачаваш Истината, злокуче! Затова сме на това дередже, защото винаги има такива като теб, които да слагат лост в колелата...
Знаеш, че не желая да разговарям с теб...
цитирай
28. анонимен - Не може така, как така??
28.11.2010 15:51
Трябва да има социалистическо съревнование, да се напъваш, за да те покажат
най-отпред, за да те видят всички, колко си хубава и умна!
Ако ходиш при всички и цял ден чукаш коментари и хвалебствия, ще те "обичат" всички и те ще ти ги чукат. Винаги ще бъдеш отличничка в съревнованието, с най-много коментари и гласове. Така трябва да правиш, а не да завиждаш на уредените и да предлагаш въртележка и равни обороти!
Хайде, хвърляй се и все в предните редици те искам!:)))))))))))))
цитирай
29. zlokuche - Такаа. . . естирче, миличко, никой ...
28.11.2010 18:09
Такаа...естирче, миличко, никой няма монопол върху истината и всеки е свободен да почита която религия си иска. За твое сведение - времената, когато Борис I е избивал боляри, нежелаещи да се покръстят, отдавна са отминали. Както и времената на Торквемада и Светата Инквизиция.

Не виждам, в чии колела слагам лостове, ама айде...то фантазиите ти край нямат. Колкото до мрънкането ти, намирам го за развеселяващо. Не очаквах да видя такова детско поведение от възрастни хора.
цитирай
30. estirbg - Зло куче, пак извърташ нещата!
28.11.2010 18:52
На никого нищо не искам да натрапвам, точно обратното - на мен ми натрапват Ню ейдж религията на Мисбис и нейните крясъци, които непрекъснато ми ги набиват - "Ние не сме грешницииии!" "Ние не се нуждаем от Спаситеееел!", "Ние сме Боговеее!", "Елате да се справим с рептилиитеее", "Напрееед!". Е, това, ако не е зомбиране...Това е едно сатанинско промиване на мозъци и отклоняване следата от врага...Впрочем, зарекла съм се да й разясня публично грешката, която прави - няма сега да говоря зад гърба й!
цитирай
31. asthfghl - 16.
28.11.2010 23:01
Олеле... Пък аз си мислех, че говорехме за блог.бг и посещаемостта на определени блогове, пък ти накъде изби. В какво ли се забърках... ;-)
цитирай
32. estirbg - Толкова за тази вечер -
28.11.2010 23:11
Ами то блог.бг отразява самото БГ. - няма истина, има само манипулации и ментета. Приключвам за днес, лека нощ на всички и Бог да бди над вас.Успешна нова седмица!
цитирай
33. samorasla - Питам се
29.11.2010 12:24
Питам се, къде е християнската любов, търпение и примирение?...
По-бързата промяна в общия брой на читателите (вдясно) в сравнение с този на конкретен постинг, се дължи на това, че някой който е отворил твоята страница, привлечен от постинга, после е прочел и много други покрай него. Така си обяснявам аз нещата.
цитирай
34. estirbg - Саморасла,
29.11.2010 13:14
Християнската любов е неразривно свързана с истината и честността, скъпа. Знам, в момента ти зад твоята "християнската, любов, търпение и примирение" прикриваш симпатиите си към Мисбис, която я боготвориш и идолизираш, това си е твоя работа, не ти се бъркам.
Когато обаче става въпрос за спасяване на хора, времето е решаващо, мила приятелко - не знаеш дали точно утре, дните на даден човек няма да свършат и той може да си отиде непокаян и неспасен...
Ако си на кораб и има давещи си в морето какво ще им речеш: "Стойте и чакайте!Търпение!Примирете се! В момента капитана играе с внучето си със спасителния пояс, като приключат играта, ще имам възможност да ви го хвърля и да ви спася!...Знай, че безмислено е да хвърляш, спасителни пояси след като всички вече са се удавили...
Още повече, сега, когато текат последни времена и всеки момент е животоспасяващ - повярвай ми - много боклук трябва хората да изхвърлят от себе си, за да отговорят на станадарта на небесните жители - дори и аз не знам дали ще го достигна, но се старая...
Така, че не ме упреквай, защото проблемът се отнася до честност, равноправие и истина!
цитирай
35. kleotemida - Май дотам ти стига и толерантнос...
01.12.2010 18:32
zlokuche написа:
Май дотам ти стига и толерантността, и общата култура. Напълно нормално е хората да имат различни интереси и да четат това, което ги интересува или което е добре написано. На всеки както му е весело.

Какво общо има това с бъдещето и безумието, не ми е ясно.


Много има, но трябва разум, а не криворазбрана толеранстност и "както всекиму е весело". Бъдещето не се гради и безумието не се побеждават с действия от рода на това "как ми диктува моментното настроение или плътското ми желание" - всичко това се постига с помощта на благоразумието, въздържанието, справедливостта и твърдостта - четирите кардинални добродетели (апропо - не само в християнството)!

"Или - морал има и без Библия."

А на теб да не би да ти пречи, че го има И в Библията?
цитирай
36. janabel - Аз смятам, че категорийте трябва да ...
08.12.2010 09:11
Аз смятам, че категорийте трябва да се запазят, но да се спре състезанието което наистина създава предпоставка да се пишат глупости само и само блогърите да са на по челно място . Ново, интересно, полезно - това да е мотото !
цитирай
37. ketcakuatl - Хмм....
26.12.2010 16:00
Аз случайно попаднах тук и не ми хареса. Ами направете си духовен сайт и си тълкувайте библията. На земята властва нечестивия, НЕ Е ЛИ ЯСНО! Тогава какво подбутвате и се мъчите да го поправите. Чакайте страшния съд просто, и дотогава ако ви ударят едната буза, вие обърнете другата. Защо не спазвате божиите повели да бъдете смирени и всеопрощаващи, А?
цитирай
38. estirbg - Естествено, приятелю, че НА ТЕБ НЯМА ДА ТИ ХАРЕСА!
30.12.2010 18:51
Самият ти ник те издава ЧИЙ СИ!
и ТЪЙ КАТО АЗ СЪМ БОЖИЯ, изпълнявам Божиите наставления - "Идете, прочее, научете всичките народи, и кръщавайте ги в името на Отца и Сина и Светия Дух,
КАТО ГИ УЧИТЕ ДА ПАЗЯТ ВСИЧКО ЩО СЪМ ВИ ЗАПОВЯДАЛ; и ето, Аз съм с вас през, всичките дни до свършека на века." ТОВА И ПРАВЯ, ПРИЯТЕЛЮ! зАЩОТО -
" Аз те поставих страж на Израилевия дом; чуй, прочее, словото из устата Ми, и предупреди ги от Моя страна.
Когато казвам на беззаконника: Беззаконнико, непременно ще умреш, а ти не проговориш, за да предупредиш беззаконника да се върне от пътя си, оня беззаконник ще умре за беззаконието си, обаче, от твоята ръка ще изискам кръвта му.
Но ако предупредиш беззаконника да се върне от пътя си, а не се върне от пътя си, той ще умре за беззаконието си, а ти си избавил душата си. " - ДАНО СИ МЕ РАЗБРАЛ....
цитирай
39. yotovava - Твърда подкрепа.
10.07.2011 15:58
И класациите трябва да отпаднат.
Валя
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1883550
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031