Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2013 10:15 - MADE IN USA:DHS ОБУЧАВА ДА СЕ СТРЕЛЯ ПО БРЕМЕННИ ЖЕНИ, СТАРЦИ, ДЕЦА С ОРЪЖИЕ (вижте снимки)
Автор: estirbg Категория: Спорт   
Прочетен: 19653 Коментари: 30 Гласове:
20

Последна промяна: 16.07.2013 21:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


                               image
    


    Живеем в един побъркан свят. Безумията като че ли се множат едно от друго все по-изумяващи и потресаващи. Светът тръпне от поредните „приумици” на задокеанския световен лидер (Вторият звяр посочен в Библията), който безпардонно налага своя еталон за човешки правоотношения в обществото. Докато ние се стреснахме от опръсканите с кръв кадри на митингуващите на Орлов мост, то обикновените американци изтръпнаха от една ужасяваща шокираща информация,  чертаеща зловеща переспектива.
Американска компания (Minneapolis based company, която е получила почти $ 2 милиона долара в договори от Министерството на вътрешната сигурност през последните три години), във връзка с "прилагане на законодателството в областта на обучението, Inc.", продава за милиони долари странни картонени мишени за стрелба, (т.н. мишени "без колебание") на Министерството на вътрешната сигурност (Department of Homeland Security -DHS).

                     image
Тези мишени (вижте изображенията по-долу) се използват за обучение на DHS служители, които явно трябва да се научат да стрелят по мирни американски граждани, изобразяват бременни жени, старци, деца и дори млади майки с пистолети. Целта на тренировъчните мишени, според компанията, която ги продава, е "да се премахне всякакво колебание" и етични задръжки, които могат да се прокраднат в американските държавни служители при бъдещи военни акции.

Тревогата на обикновените американци е напълно обоснована, защото:

- миналият месец беше внесен законопроект от американския сенатор Даян Файнстийн, горещо подкрепен от Вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън (католик), който предвижда криминализиране на почти всички полуавтоматични пушки, пушки и пистолети, като същевременно се налага национална регистрация  на наличните съществуващи огнестрелни оръжия. Законът предвижда криминализиране на граждани, които купуват амуниции за повече от 10 изстрела, докато на правителството се предоставя възможност за закупуване на амуниции  с неограничен капацитет. Повече от тревожен е фактът, че в същото време Министерството на вътрешната сигурност е закупило около 2 милиарда куршума за боеприпаси в течение на последната година, което е достатъчно за водене на една дългогодишна война.

За сравнение, по време на разгара на активни бойни операции в Ирак, американските войници са използвали 5,5 милиона куршума като боеприпас на месец.

DHS закупи не по-малко от 7000 напълно автоматични автомата ,(Auto Assault пушки)  през септември миналата година, таксувани като "лично оръжие за отбрана".

Няколко месеца след закупуване на 450  милиона  патрона, DHS  закупи още 750 000 000 пълнителя .

Направени са след това допълнителни договори, с което общия сбор на покупките на държавни амуниции възлиза на - 1600000000 патрони за боеприпас. Това са над пет куршума срещу всеки американски мъж, жена и дете,  включващи също дълги снайперистки разстояния. Тези 450 000 000  са достатъчни, за да проведе
7-годишната война с американския народ .

Огромният арсенал от бойни снаряжения се съхранява от федералното правителство в очакване на някакво бъдещо събитие, по времето на което те очевидно ще бъдат използвани. Защо иначе биха се запасявали с нещо, ако не се предвижда  да се използва някой ден?  

Факт е, че наред с тези 450 000 000 пълнителя, DHS се запасява с хапчета за радиационна защита и хиляди бронирани крайпътни кабини за КПП-та (контролно-пропускателни пунктове) на стойност $ 400,000. Какво се очаква - радиологична ситуация ли? (Може би планирана?)

Факт е, че има и
стотици хиляди ковчези, които в момента се съхраняват във FEMA -лагерите.

Това красноречиво говори, че сегашното окупационна правителството на Америка, което е незаконна окупационна сила на анти-конституционни предатели и престъпници - буквално имат план за масово убийство на десетки милиони американци при всякаква стрелба по улиците, (FEMA ковчезите и масовите гробове вече са приготвени).

Уверете се в  свидетелството в това видео - интервюто е на Лари Grathwohl, проникнал в организацията на т.н. синоптици, за да се уверите, че заплахата е повече от реална:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gf39idBoVfQ


Цитат от видеото:"Е, какво ще се случи с тези хора, които не могат да бъдат превъзпитани?  Дали това са непримирими капиталисти? Отговорът е, че те ще трябва да бъдат премахнати. Изчислиха, че ще трябва да се премахнат 25 млн. души в тези центрове за превъзпитание. И когато казвам премахнати, искам да кажа да бъдат убити."

Ето и снимки на картонените мишени, публикувани с любезното съдействие на InfoWars.com: (историята продължава по-долу)


image

image

image

image

image

image

Идва ли моментът, когато Америка ще воюва в собствения си  дом?

Едно правителство не купува току-така 1,6 милиарда куршуми без причина. Това е достатъчно внушително количество амуниции за водене на 7-годишната война с американския народ.

Едно правителство не изискват пълно разоръжаване на американския народ след съмнителни провокации. (убийствата, които организираха Fast & Furious, Aurora, както и всички елементи на Sandy Hook).

Министерството на
вътрешната сигурност не купува картонени мишени на бременни жени, млади майки и старци без причина. Такива се закупуват, за да се обучават безскрупулни охранители на държавния ред.

Не без причина бяха приети закони, според които съществува
държавна собственост върху всички ферми, храни, животни и селскостопанско оборудване.

Имайте предвид, че DHS "офицерите" не полагат клетва, което означава, че те не се кълнат във вярност към Конституцията на САЩ. Единствената им преданост е към тяхната заплата и защитата, която им осигурява  незаконното окупационно правителство, подготвящо заговор за убийството на собствените си граждани.

Всичко това говори едно - планът за превръщане на демократичните САЩ в полицейска държава с милитаризирана инфраструктура се осъществява скоростно и не е далеко денят, когато ще бъде активиран в пълна сила. „Редуцирането” на хората вече ще е в действие, официално "легализирано" от президента Обама чрез NDAA . Министерството на правосъдието наскоро публикува 16 страници забележки, които "оправдават" тайното убийство на американски граждани на собствена територия.

Американски ветерани вече открито се категоризират като новите "терористи". В същата категория попада вече  всеки, който притежава пистолет, вярва в Конституцията и Хартата за правата или обича дълбоко и предано Бога. Демократите практически навсякъде призовават Обама да обяви военно положение, да разпусне Конгреса и да се възползва от контрола на цялата страна като истински диктатор.
Вече мишените са ясни: Бременните жени ще бъдат убивани. Млади майки с деца ще бъдат убивани. Старци, защитаващи фермите си, ще бъдат убивани. Малките деца ще бъдат убивани. Бабите, които защитават домовете си, ще бъдат убивани. Това е новата цел, за която DHS обучава, и всеки, който все още не осъзнава какво се случва в САЩ, е повече от наивник....

Краткият обзор, който направих по статии от  NaturalNews, отнасящи се за САЩ - Втория Библейски звяр от "Откровение на Йоана", както и общия поглед, който имаме върху световните събития включително и случващото се и у нас, говорят, че градусът на напрежението на планетата ни расте застрашително. Близък е моментът, когато на сцената ще се появи псевдоисуса, „обезпокоен” от тревожната участ на земята и човечеството. Ще предложи „спасение” чрез вяра и поклонение към него, към „освещаването” на неговия ден на поклонение – неделята ”Sunday” – денят на слънцето.
  Луцифер, носителят на светлината, е хитър и коварен, ще изпипа всички детайли – политически, икономически, социални и психологически, ще използва екологчния колапс, бедствията и конвулсиите на земната повърхност - гениален е в зловещината си и ще се възползва от всичко, за да съгради грандиозната си измама, за  да принуди човечеството да му се поклони като на бог. Пътят ни на спасението ще мине през много страдания и кръв. Не напразно Библейският доклад оповестява, че
 тогава (в последните времена) ще има голяма скръб, небивала от началото на света до сега, и каквато не ще има.
И ако да не се съкратяха ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, ония дни ще се съкратят.
” Матей 24-21:22

Нека не забравяме посланието от вековете, че е близо Божието царство.
Истина ви казвам, че това поколение няма да премине докле не се сбъдне всичко това.
Небето и земята ще преминат, но Моите думи няма да преминат.
Но внимавайте на себе си, да не би да натегнат сърцата ви от преяждане, пиянство и житейски грижи, и ви постигне оня ден внезапно като примка;
защото така ще дойде върху всички, които живеят по лицето на цялата земя.
Но бдете всякога, и молете се, за да сполучите да избегнете всичко, което предстои да стане, и да стоите пред Човешкия Син.
 Лука 21-31:38
 

 ........................................................................................

Забележка:Оцветените в синьо са активни и водят към доказателствени статии.



Гласувай:
23



1. raders - Така и не разбрах какво искаш да к...
24.02.2013 10:27
Така и не разбрах какво искаш да кажеш. Критикуваш държавата, че иска да ограничи престъпността или притежателите на оръжие, че искат да стрелят? Всъщност, трагедията на това общество е, че са разрешили някога притежаването на оръжия от всякакви личности и сега им е трудно да се лишат от тях. За съжаление вече и тук е така.
цитирай
2. hadjiahil - глупак с мнение...
24.02.2013 10:49
raders написа:
Така и не разбрах какво искаш да кажеш. Критикуваш държавата, че иска да ограничи престъпността или притежателите на оръжие, че искат да стрелят? Всъщност, трагедията на това общество е, че са разрешили някога притежаването на оръжия от всякакви личности и сега им е трудно да се лишат от тях. За съжаление вече и тук е така.



Не си разбрал, защото си поредният глупак с мнение...
цитирай
3. hadjiahil - глупак с мнение...
24.02.2013 11:06
raders написа:
Така и не разбрах какво искаш да кажеш. Критикуваш държавата, че иска да ограничи престъпността или притежателите на оръжие, че искат да стрелят? Всъщност, трагедията на това общество е, че са разрешили някога притежаването на оръжия от всякакви личности и сега им е трудно да се лишат от тях. За съжаление вече и тук е така.



Не си разбрал, защото си поредният глупак с мнение...
цитирай
4. estirbg - raders,
24.02.2013 11:25
Заглавието прочете ли, приятелю? Какво ти говори то?
Охранителите на държавния ред психически се подготвят и обработват, за вбъдеще да не бъдат стресирани от безпомощността на най-уязвимата група граждани в американското общество - бременни, деца, старци. Това е повече от смущаващо - ще се стреля по-тях и военните не трябва да имат и капка смущение и съжаление.
Това е първото.
Второто е, че наистина се подготвя война срещу собственото население - със закони населението се разоръжава и отнема собствеността им (за сега при дадени обстоятелства-виж приложените доказателствени статии), докато правителството в лицето на законните властоохранители се въоръжават "до зъби".
Третото най-важното, което се случва днес в САЩ е, че те се сбогуваха с Демокрацията си и независимо че са се вкопчили със зъби и нокти във Втората поправка, американците съвсем реално вече виждат, че ще загубят:
• Правото да се отглежда храна в домашната си градина.
• Правото да търси изцеление в алтернативната медицина.
• Правото да споделя в блоговете си не-конформистки теми.
• Правото да притежава частна собственост.
• Правото да кажат НЕ на ваксини.
• Правото да имат толкова деца, колкото искат.
• Правото да гласуват на честни избори.
• Правото да изразяват гласно мнението си.
• Правото на домашното училище за децата.
• Правото да притежава доставките на съхранените храна, амуниции или скъпоценни метали.
• Правото да защитават себе си в собствения си дом или общност.
"Най-силната причина за хората да запазят правото да притежават и носят оръжие", казва Томас Джеферсън , "... е да се защитят срещу тиранията в правителството."
А че то е тиранично и все повече се превръща в полицейска държава с милитаризирана инфраструктура е повече от очевадно.
Всяко правителство по същество се стреми да се превърне в тираничната диктатура - това е естественото разширяване на властта, отразени в желанията на почти всички властоимащи.
И четвъртото, което съм напомнила - в този неустойчив и люшкащ се свят от протести, войни и бедствия ще се появи псевдоисуса (Луцифер), за да му даде "мир" и "надежда". Всеки трябва да е уведомен за предстоящата измама.

цитирай
5. raders - Така и не разбрах какво искаш да к...
24.02.2013 11:31
hadjiahil написа:
raders написа:
Така и не разбрах какво искаш да кажеш. Критикуваш държавата, че иска да ограничи престъпността или притежателите на оръжие, че искат да стрелят? Всъщност, трагедията на това общество е, че са разрешили някога притежаването на оръжия от всякакви личности и сега им е трудно да се лишат от тях. За съжаление вече и тук е така.



Не си разбрал, защото си поредният глупак с мнение...


Няма нищо за разбиране. Държавата се въоръжавала, защото се страхувала от обществото. Поредната идиотщина, лансирана от разни дърдорковци. Че тя коя държава не се въоръжава? Не ти ли е ясно, че докато има държави / и то толкова много/, ще има и оръжия?
цитирай
6. raders - Заглавието прочете ли, приятелю? ...
24.02.2013 11:34
estirbg написа:
Заглавието прочете ли, приятелю? Какво ти говори то?
Охранителите на държавния ред психически се подготвят и обработват, за вбъдеще да не бъдат стресирани от безпомощността на най-уязвимата група граждани в американското общество - бременни, деца, старци. Това е повече от смущаващо - ще се стреля по-тях и военните не трябва да имат и капка смущение и съжаление.
Това е първото.
Второто е, че наистина се подготвя война срещу собственото население - със закони населението се разоръжава и отнема собствеността им (за сега при дадени обстоятелства-виж приложените доказателствени статии), докато правителството в лицето на законните властоохранители се въоръжават "до зъби".
И третото най-важното, което се случва днес в САЩ е, че те се сбогуваха с Демокрацията си и независимо че са се вкопчили със зъби и нокти във Втората поправка, американците съвсем реално вече виждат, че ще загубят:
• Правото да се отглежда храна в домашната си градина.
• Правото да търси изцеление в алтернативната медицина.
• Правото да споделя в блоговете си не-конформистки теми.
• Правото да притежава частна собственост.
• Правото да кажат НЕ на ваксини.
• Правото да имат толкова деца, колкото искат.
• Правото да гласуват на честни избори.
• Правото да изразяват гласно мнението си.
• Правото на домашното училище за децата.
• Правото да притежава доставките на съхранените храна, амуниции или скъпоценни метали.
• Правото да защитават себе си в собствения си дом или общност.
"Най-силната причина за хората да запазят правото да притежават и носят оръжие", казва Томас Джеферсън , "... е да се защитят срещу тиранията в правителството."
А че то е тиранично и все повече се превръща в полицейска държава с милитаризирана инфраструктура е повече от очевадно.
Всяко правителство по същество се стреми да се превърне в тираничната диктатура - това е естественото разширяване на властта, отразени в желанията на почти всички властоимащи.




Е те това вече е много за разумен човек... Не е така.
цитирай
7. starotomagare - Най-лесното е да изключиш червената лампичка която ...
24.02.2013 15:02
мига за да те предупреди за опасност или звънеца който ти звъни за да се събудиш и започнеш да мислиш трезво за света около себе си и за бъдещето.Непрекъснато ни манипулират от всякъде медии с милионни бюджети и само все още незаглушени гласове по Интернет се опитват да разсеят пропагандните заблуди и лъжи които целят да те заробват и правят послушен и помагащ .Най лесното е да си кажеш:,,Това не е възможно"-да се обърнеш на другата страна и да продължиш да спиш докато...пламне и твоя малък свят ...
цитирай
8. barrybarovec - Алекс Джоунс кърти миФки, а?
25.02.2013 04:40
Особено тия снимки -- изглежда някой третокласник ги е правил с Фотошопа :)
цитирай
9. estirbg - Дали Алекс Джоунс измисли всички тези побъркани закони и извращения
25.02.2013 05:35
или само ги отразява?
Посочила съм, че постингът е обзор от статии на NaturalNews. А те си казват нещата както са си, нищо че понякога си разменят материали с Infowars.com and Prison Planet.com.
цитирай
10. barrybarovec - Единственото вярно нещо е, че DHS са ...
25.02.2013 06:48
Единственото вярно нещо е, че DHS са закупили голямо количество амуниции (статията от сайта на Андрю Брайтбарт). Всичко останало са спекулации. Закона, предложен от Даян Файнстайн, няма да мине. Снимките ОЧЕВИДНО са манипулирани с Фотошоп и не са истински. Коя е фирмата от Минеаполис, между другото? Видеото е някакво интервю от 1982 година (пише го в края на видеоклипа) и става въпрос за военопленници от войната с Виетнам, а не за реални хора и събития 30 години по-късно.
цитирай
11. estirbg - barrybarovec,
25.02.2013 08:54
явно не си в час с новите рестриктивни закони, които само миналата година орязаха куп права на американците. Законът на Даян Файнстайн ще мине, защото горещо е подкрепен и "обоснован" от вицепремиера - католик Джо Байдън...в момента не ми е възможно да пиша...довечера ще продължа...
цитирай
12. estirbg - Още информация за FEMA-лагерите...и за теб barrybarovec, който смяташ, че доказателствата не са актуални и нямат стойност
25.02.2013 20:33
http://www.infowars.com/exclusive-government-activating-fema-camps-across-u-s/

http://www.youtube.com/watch?v=87Z_h3eVSy4&feature=youtu.be

http://tomsk.fm/watch/38400

За тези, които руският език им е по-близък:
http://www.youtube.com/watch?v=zPg-AokqOt0&feature=youtu.be

Що се отнася до Minneapolis based company, американските журналисти предполагам имат повече информация, но по една или друга причина не я публикуват. Наивно е да мислим, че може да проникнем във всички тъмни дела и ъгълчета на фирмите-сателити на DHS. Това, че нямаме достатъчно пълна информация, не значи че те не съществуват.
Както категорично твърдиш, че снимките са манипулирани и са продукт на фотошоп (без да имаш доказателства), така и аз мога да отстоявам моята теза със същия ентусиазъм и да твърдя обратното - магарешкият инат на никому не е нужен.
Видеото, което не те удовлетворява, придружава основната статия на Майкъл Адамс - редактор на NaturalNews.com точно за тези безумни мишени.
За рекламации се обърни към него - сигурно ще си вземе бележка от теб...:)
цитирай
13. vmir - Една от най-самоубийствените черти на българина е да коментира споровете на другите,
26.02.2013 05:50
като тотализира маргиналните позиции в тях. А ясно е казано и всеки американец не просто е чувал, но е приел и в ежедневието си: "Не съди, за да не бъдеш съден". Вместо да оправи себе си, българинът игнорира тези думи на Спасителя и даже предупреждава, че очакваното му от вярващите пришествие щяло да бъде измама... После се чудим къде отиде моралът и защо българите са най-нещастни и стават чужденци, България изчезва. Е, кой нормален човек може да издържи това повсеместно плюване по всичко наоколо? Защо не оставите американците да си решават проблемите, а използване неинформираността на българите, за да представяте маргинали или идиоти за лице на САЩ? Защо подхранвате самоубийствената българска самозаблуда, че трябва да оправя света преди да има идея как да оправи себе си, толкова ли мразите България и християните, та им пробутвате нито български, нито християнски деяния?
цитирай
14. barrybarovec - Виж сега, Глен Бек преди 4 години ...
26.02.2013 06:47
Виж сега, Глен Бек преди 4 години каза, че концентрационни лагери на FEMA не съществуват. А на него може да му се вярва. Даже има видео в ютуб, обаче сега не ми се търси.

Фирмата за мишени е в Сейнт Пол, оставям ти за домашно да намериш как се казва.

Закона, предложен от Файнстайн, няма да мине, нищо че го поддържа онзи идиот Джо Байдън. Даже и Хари Рийд е против този проектозакон.

И последно -- от какъв зор си се загрижил(а) за американците?
цитирай
15. estirbg - vmir,
26.02.2013 18:17
странни са ми думите ти, приятелю:"Вместо да оправи себе си, българинът игнорира тези думи на Спасителя и даже предупреждава, че очакваното му от вярващите пришествие щяло да бъде измама..." Такива мисли може да сподели само човек, който не е чел внимателно Библията. Там не на едно място сме предупредени, че преди да дойде самият Исус, пред нас ще се представи Луцифер, който ще се опита да заблуди цялото човечество и ще се представи като Божия син. Ще ни принуди вместо събота (който е истинския Божий ден за освещение), да се покланяме и освещаваме неделята - денят на езическото божество на слънцето (Sunday). Ето на този линк по-подробна информация:
http://estirbg.blog.bg/drugi/2011/08/06/poslednata-mechta-na-lucifer-nai-nakraia-shte-se-sbydne-nais.797171
Освен горния линк с материал за размисъл, нека ти припомня и това ЛИЧНО предупреждение от самия Исус:
Мат. 24:24-26 “…защото ще се появят лъжехристи и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните. Ето, предсказах ви. Прочее, ако ви кажат: Ето, Той е в пустинята – не излизайте. Или: Ето, Той е във ВЪТРЕШНИТЕ стаи – не вярвайте.”
Обърни внимание на първата измама – “Той е в пустинята.” – Христос е дошъл, всеки, който иска, да иде да Го види! Днес, с всички тези фалшиви “Христосовци” и Ню Ейдж движения, непрекъснато чуваме подобни твърдения. Втората измама е по-фина. – “Той е във вътрешните стаи.” Когато някой ни каже, че Христос е дошъл в някакво “тайно място”, не трябва да вярваме! Не е за пренебрегване измамата, че това “тайно” идване на Христос е много популярно учение и днес, дори и в християнски църкви.
И още:"3 Никой да не ви измами по никой начин; защото това няма да бъде, докато първо не дойде отстъплението и не се яви човекът на греха, синът на погибелта,
4 който така се противи и се превъзнася над всеки, който се нарича Бог, или на когото се отдава поклонение, щото той седи [както Бог] в Божия храм и представя себе си за Бог.
5 Не помните ли, че когато бях още при вас, аз ви казах това?
6 И сега знаете, какво Го възпира, да не се открие в своето си време.
7 Защото оная тайна, сиреч, беззаконието, вече действува, но само догдето се отмахне отсред оня, който сега я възпира;
8 и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си,
9 тогава, чието идване се дължи на действието на сатана, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса
10 и с всичката измама на неправдата, между ония, които погиват, защото не приеха да обичат истината, за да се спасят.
11 И затова Бог праща заблуда да действува между тях, за да повярват лъжа,
12 та да бъдат осъдени всички, които не са повярвали истината, а са имали благоволение към неправдата." 2 Солунци 2-3:12

Не можеш да ме обвиняваш, че ЗАБЛУЖДАВАМ хората - както виждаш не споделям моя доктрина, а винаги цитирам КАКВО Е ПИСАНО, ЗАЩОТО СПОРЕД ПИСАНОТО ЩЕ БЪДЕМ СЪДЕНИ.
Някои от вас твърде изкривено разбират постингите ми - вниманието ми целенасочено е насочено към САЩ, към това, което се случва там, като интересът ми изключително е от Библейска гледна точка - ИСКАМ ЯСНО ДА РАЗБЕРЕТЕ - САЩ Е ВТОРИЯТ БИБЛЕЙСКИ ЗВЯР ПОСОЧЕН В БИБЛИЯТА(ПЪРВИЯТ Е РИМОКАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА-ВАТИКАНА) И Е ТОЗИ, КОЙТО СИЛОВО ЩЕ НАЛОЖИ КАТОЛИЧЕСКИТЕ ВИЖДАНИЯ, (закони, промени и т.н.) И ПОКЛОНЕНИЯ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ:
"и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;" Откровение 13 гл.3-
Това какво ти говори? Разбираш ли за какво масово поклонение иде реч? Проумяваш ли как поради своята неосведоменост и незнание хората ще се поклонят на сатана като на Бог (нещо, което изрично Създателят ни е предупредил да не правим! "9 И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,
10 той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.
11 И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му."Откровение 14:9-11 )
Ето защо ви умолявам да не пишете несъстоятелни коментари, особено, когато се отнасят до Писанието, защото излагате себе си - много е грозно от върха на своята некомпетентност да хвърляте обиди и обвинения...



цитирай
16. estirbg - barrybarovec,
26.02.2013 19:19
нямам идея кой е този Глен Бек -
но ти дори не допускаш, че той може да е платен красноречив драскач, който е нает да манипулира хората и да ги заблуждава, прикривайки "изтърколилата" се от някъде истина. Ако беше погледнал
http://www.youtube.com/watch?v=87Z_h3eVSy4&feature=youtu.be
http://tomsk.fm/watch/38400
http://www.youtube.com/watch?v=zPg-AokqOt0&feature=youtu.be

едва ли щеше да вярваш на кълнящият се в истина слуга на управляващата върхушка. Лагерите документирано съществуват, но в момента са празни и само обслужващият персонал е в бойна готовност. Лагерите са фиксирани и от сателит, снимани са, географски местонахожденията им са уточнени и трябва да са непоправим отрицател, за да твърдиш, че това не е истина. За съжаление приличаш на едни мои опоненти, с които дълго трябваше да споря за кем трейса в България, докато най-сетне кротнаха при публикуването на една "торба" снимки - още повече, че неотдавна Германия официално призна за подобни интервенции в небето...е, къде са сега тези опоненти? - скриха се при толкова доказателства...
Доста хора трудно могат да асимилират някои грозни истини и по силата на вътрешната си хармония, словесно отричат действителните факти и събития ..
Отклонявам се не за друго, а защото е безумие да се отхвърлят документирани факти.
За закона на Даян Файнстайн - нека поживеем и ще видим кой е прав, но ако сега не го приемат в този вид, ще го претворят в друг, законотворците са невероятни словесни манипулатори, ще изиграят всякак населението - цитирам ти само един пасаж от законопроекта, който ефективно слага край на Хартата за правата в Америка, подписан на 31.12.2011 от Барак Обама. Така на най-мащабния военен законопроект за самоотбрана на стойност 662 милиарда долара беше дадена зелена светлина, макар и с известни „резерви” отнасящи се до задържане на лицата, заподозрени в тероризъм.Ето, убеди се сам:
"Движейки се напред, моята администрация ЩЕ ТЪЛКУВА И ПРИЛАГА разпоредбите, описани по-долу, по начин, който най-добре запазва гъвкавостта, осигуряваща сигурността и отстояваща ценностите, върху които е основана тази страна.”
Какво ще кажеш, чудесно, патриотично звучи, но горко на този, който падне в клопката на "ЩЕ ТЪЛКУВА И ПРИЛАГА разпоредбите,"!!!
Прочети горният ми коментар към Vmir, за да разбереш защо е толкова голям интересът ми към САЩ и към всичките безумия, които се вършат там - точно от тази общност ще дойде най-голямото и пагубно безумие, което ще залее света и ще го завлече в огнената геена...
Хората трябва да знаят истината и да бъдат предупредени. По-нататък всеки сам решава за себе си...
цитирай
17. barrybarovec - Е, хубава работа, знаеш кой е Алекс ...
27.02.2013 01:30
Е, хубава работа, знаеш кой е Алекс Джоунс, а не си чувала за Глен Бек :) Надявам се, че знаеш кой е Рон Пол. Той също твърди, че няма такива лагери. Всъщност това са военни бази, тренировъчни лагери и други военни обекти, които болното въображение на някои конспиралници е превърнало в концентрационни лагери :)
Тези "концентрационни" лагери бяха гореща тема преди 5-6 години. Учудвм се, че все още се говори за тях, а не се обсъждат например безпилотните самолети (drones), които администрацията на 0бама използва за наблюдение, както и в борбата срещу терористите.
И накрая -- много обичам да ми разказват за живота в щатите хора, които никога не са стъпвали там :)

п.п. Ако наистина не знаеш кой е Глен Бек, очевидно не си разбрала предишния ми коментар. Явно говорим на различни езици.
цитирай
18. estirbg - barry,
27.02.2013 12:30
отговорът ми ще е довечера, като се прибера от работа...
цитирай
19. estirbg - barry,
27.02.2013 23:09
чета сега горния ти коментар и като че ли съзирам насмешливо високомерие...дали не се опитваш да измериш кръгозора ми с твоя аршин с мерна единица Глен Бек?
Да, само съм чувала за него, но не съм се интересувала от него (т.е. не го познавам), горе долу същата ситуация както при теб - ти само си чувал може би само за Христос, но не си се интересувал от Него и не Го познаваш.
Как мислиш – кой от нас двамата е фатално ощетен? Какво губя аз, ако съм безразлична към манипулациите на Глен Бек, но здраво съм се вкопчила в Спасителя и Неговите предупреждения и какво печелиш ти, ако горещо вярваш на Глен, а си иденферентен към Исус? Оставам ти тази тема за размисъл - не я подминавай!
Що се отнася до лагерите, които ти категорично отричаш и ги окачествяваш като плод на болното въображение (на толкова хора!!!), хилядите ковчези едва ли са приготвени само да погребат страховете на параноиците...
Казваш, че лагерите са "военни бази, тренировъчни лагери и други военни обекти, които болното въображение на някои конспиралници е превърнало в концентрационни лагери". ОК! Питам те тогава какво беше въображението на Пиночет, който беше превърнал стадионите в затвори и ешафоди? Щом на стадионите умираха хора, какво остава за тези "военни обекти", обградени с високи бодливи телени огради - май като че ли не са ги подготвили за кравеферми и конюшни, нали?

Виж, приятелю, трябва да си голям наивник, за да вярваш на официалните изявления на платени клакьори или...може би просто малодушието ти те притиска и те кара да заемеш тази позиция на поддръжник на властващата клика - ти си знаеш, но не мисля, че е коректно, ти, който си присаден на онази земя, да заявяваш " много обичам да ми разказват за живота в щатите хора, които никога не са стъпвали там :)"
Ти, присаденият ли имаш по-обзорен поглед върху истините и заблудите на янките или Майкъл Адамс и Алекс Джоунс, които са семена от онзи народ?
На твоите твърдения ли да вярвам както и на Глен Бек, че всичко е ОК и че е „Мир и безопасност” или на онези будни хора, които познават историята си като десетте си пръста и усещат на къде върви съдбата на народа им бият камбаните?
В 1 Солунци 5:3 четем:
”Когато казват: Мир и безопасност! тогава ще ги постигне внезапно погубление, като болките на непразна жена, и никак няма да избягнат.”
Пожелавам ти от сърце да избегнеш те зи нещастия, които са надвиснали над онази земя, защото не е далеч моментът, когато Господ ще изпълни заканите Си :
"11 Ще накажа света за злината им, И нечестивите за беззаконието им; Ще направя да престане големеенето на гордите, И ще смиря високоумието на страшните.
12 Ще направя човек да е по-скъп от чистото злато, Да! хората да са по-скъпи от офирското злато.
13 Затова ще разклатя небето, И земята от търсене ще се премести, При гнева на Господа на Силите, В деня на пламенната Му ярост.
14 Те ще бъдат като гонена сърна, И като овце, които никой не събира; ЩЕ СЕ ВРЪЩАТ ВСЕКИ ПРИ ЛЮДЕТЕ СИ. И ЩЕ БЯГАТ ВСЕКИ НА ЗЕМЯТА СИ. "Исая 13:11-14
Не е зле да помислиш върху последния ред..
цитирай
20. estirbg - Ето и твоят идол Глен, мормон, алкохолик, прегрешавал не само с наркотици:
27.02.2013 23:20
- he is a clown and a buffoon, at best, a dangerous demagogue, at worst."
— Lee Harris , The Weekly Standard , 2010 [ 139 ]

— Time Magazine described Beck as "[t]he new populist superstar of Fox News" saying it is easier to see a set of attitudes rather than a specific ideology, noting his criticism of Wall Street, yet defending bonuses to AIG , as well as denouncing conspiracy theories about the Federal Emergency Management Agency (FEMA) but warning against indoctrination of children by the AmeriCorps program. [ 149 ] ( Paul Krugman [ 150 ] and Mark Potok , [ 151 ] on the other hand, have been among those asserting that Beck helps spread "hate" by covering issues that stir up extremists.)
— Republican South Carolina US Senator Lindsey Graham criticized Beck as a "cynic" whose show was antithetical to "American values" at The Atlantic ' s 2009 First Draft of History conference, remarking "Only in America can you make that much money crying." [ 152 ] The progressive watchdog group Fairness and Accuracy in Reporting's (FAIR) Activism Director Peter Hart argues that Beck red-baits political adversaries as well as promotes a paranoid view of progressive politics. [ 153 ] Howard Kurtz of the Washington Post has remarked that "Love him or hate him, Beck is a talented, often funny broadcaster, a recovering alcoholic with an unabashedly emotional style." [ 51 ]
— Subsequently, a September 2010 survey conducted by the Public Religion Research Institute (PRRI) and Religion News Service (RNS) found that of those Americans who hold a favorable opinion of Beck, only 45% believe he is the right person to lead a religious movement, with that number further declining to 37% when people are informed he is Mormon. [ 161 ] [ 162 ] Daniel Cox, Director of Research for PRRI, summed up this position by stating:

— The disparity between Glenn Beck's favorability ratings and how people feel about him as a religious leader suggests that people are more drawn to him for political religious leader suggests that people are more drawn to him for political reasons than religious ones. Many of Beck's strongest supporters, such as Republicans and white Evangelicals , perceive real differences between their own faith and Beck's Mormon faith, and this may become a liability in his efforts to lead as a religious figure. [ 161 ]
— Pete Peterson of Pepperdine's Davenport Institute said that Beck's speech at the rally belonged to an American tradition of calls to personal renewal. Peterson wrote: "A Mormon surrounded onstage by priests , pastors , rabbis , and imams , Beck [gave] one of the more ecumenical jeremiads in history."
— In June 2010, investigative reporter Alexander Zaitchik released a critical biography titled Common Nonsense: Glenn Beck and the Triumph of Ignorance , with a title mocking Beck's work, Common Sense . [ 165 ] In an interview about the book, Zaitchik theorized, "Beck's politics and his insatiable hunger for money and fame are not mutually exclusive ", while stating: "Beck's true religion is not Patriotism , Mormonism , or Conservatism . His true religion is cross-platform self- marketing ... According to Beck's worldview, there's no inherent contradiction between his sophisticated instinct for self-promotion , his propagandist rodeo clown act, his self-image as a media mogul , and his professed belief system. I think he actually believes that God wants him to make a ton of money and become this huge celebrity by fear mongering and generally doing whatever it takes in the media to promote right-wing causes." [ 166 ]
— Beck has been the subject of mockery and ridicule by a number of humorists. In response to Beck's animated delivery and views, he was parodied in an impersonation by Jason Sudeikis on Saturday Night Live . [ 169 ] The Daily Show ' s Jon Stewart has spoofed Beck's 9–12 project with his own "11-3 project", consisting of "11 principles and 3 herbs and spices", [ 170 ] impersonated Beck's chalk board-related presentation style for an entire show, [ 171 ] and quipped about Beck "finally, a guy who says what people who aren't thinking are thinking". [ 172 ] Stephen Colbert of The Colbert Report satirized Beck's "war room" by creating his own "doom bunker". [ 173 ] Through the character Eric Cartman , South Park parodied Beck's television program and his commentary style in the episode " Dances with Smurfs ". [ 174 ] The Onion , a satirical periodical and faux news site, ran an Onion News Network video "special report" where it lamented that the "victim in a fatal car accident was tragically not Glenn Beck". [ 175 ] Meanwhile, the Current TV cartoon SuperNews! ran an animated cartoon feature titled "The Glenn Beck Apocalypse", where Beck is confronted by Jesus Christ who rebukes him as the equivalent of " Sarah Palin farting into a balloon". [ 176 ] Political comedian and satirist Bill Maher has mocked Beck's followers as an "army of diabetic mallwalkers ", [ 177 ] while The Buffalo Beast , named Beck the most loathsome person in America in 2010, declaring "It's like someone found a manic, doom-prophesying hobo in a sandwich board, shaved him, shot him full of Zoloft and gave him a show." [ 34 ] The October 31 Rally To Restore Sanity and/or Fear in Washington, hosted by Comedy Central personalities Jon Stewart and Stephen Colbert , was conceived as a parody of Beck's earlier Rally to Restore Honor, [ 178 ] even though Stewart and Colbert said that they came up with the idea of holding a rally in March [ 179 ] and Stewart had put down the deposit for the National Mall before Beck announced his rally. [ 180 ]
-----------------------------------------
Това е само част от същността му. Не бих си губила повече времето с подобна личност.
цитирай
21. estirbg - Впрочем, даваш ми една чудесна идея за един бъдещ постинг
27.02.2013 23:30
- безпилотните самолети (drones).
Впрочем, защо ти не го напишеш, нали ти си в "кухнята" на събитията.
Стига смелостта ти да не е само в личното ти оръжие...
Да видим как ще се представиш - наистина ще бъде интересно и любопитно...
цитирай
22. barrybarovec - Един единствен въпрос имам само: ...
28.02.2013 01:48
Един единствен въпрос имам само: Защо вярваш на Алекс Джоунс, а не вярваш на Глен Бек? (това беше смисъла на коментара ми под №14) :)
цитирай
23. estirbg - barry,
01.03.2013 23:49
ако беше прочел внимателно коментар №20, би разбрал защо НЕ БИХ ВЯРВАЛА НА Глен Бек.
Алекс Джоунс, макар понякога да дава информацията си с предозирана емоционалност, която не всички могат да приемат, създава серия от документални филми по темата на Новия Световен Ред (той е и режисьор, и актьор). Темите му са свързани с въпроси, като например унищожаването на националната независимост на Съединените щати, нарушения на гражданските права на американците, неразрешено използване на държавната власт, измамите на компании и брокери от Wall Street , тайни споразумения на международния финансов елит, убийствената същност на ваксините и други горещи теми, касаещи цялото човечество.
Виж, приятелю, аз не вярвам и не симпатизирам на една или друга личност от чисто емоционално привличане или симпатия - лично за мен определящият критерий е ИСТИНАТА, не нейното маскиране.
Не ме интересува кой казва истината - дали А.Джоунс или някой друг - важното е тя да бъде разкрита и изречена, за да не живеят хората в заблуда и да бъдат приспивани във фалшив "Мир и безопасност", както ни предупреждава Библията.
Всичко, което се случва в момента, както и за бъдещето (което е съвсем близко и не толкова далечно) перфектно се припокрива с пророчествата от Писанието.
В докладите на будни хора от съвременността наистина изкристализира световният заговор срещу цялото човечество, начело на който стои самият Луцифер. Масово хората не вярват в тази мрачна истина и я категоризират като безумна нереална конспиративна теория. По тази неправилна логика би трябвало и Библията да причислим към конспиративната литература. Затова призовавам всички, на които не им е безразлична истината, както и вековната им участ, да четат Божието слово и да сравняват пророчества и днешни събития - ще бъдете изумени от перфектното припокриване...

цитирай
24. estirbg - Още една порция парлива истина, поднесена забележително емоционално:
02.03.2013 00:15
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xw0Y7v1tOMM
цитирай
25. barrybarovec - Цитат: "Темите му са свъ...
02.03.2013 06:13
Цитат:
"Темите му са свързани с въпроси, като например унищожаването на националната независимост на Съединените щати, нарушения на гражданските права на американците, неразрешено използване на държавната власт, измамите на компании и брокери от Wall Street , тайни споразумения на международния финансов елит, убийствената същност на ваксините и други горещи теми, касаещи цялото човечество."

Ами то и Глен Бек говори същото... :)

А ти не ми отговори на въпроса защо вярваш на Алекс Джоунс, а не вярваш на Глен Бек?
цитирай
26. estirbg - Пак прочети коментар 20, за да видиш що за личност е Глен Бек
02.03.2013 10:20
Глен е мормон, алкохолик, прегрешавал не само с наркотици, както по-горе писах вече. Толерира хомосексуализма и прави доста странни компромиси с основни християнски принципи.

"От плодовете им ще ги познаете" - предупреждават ни в Матей 7:16
Истинските християни не би било правилно да се допитват до такива мътни източници от типа на Глен Бек.
Не намерих в уикито А.Джоунс да е обвързан с доктрината на някоя църква, но това не значи, че Бог не би го използвал да издирва и публично да обявява истината.
Така че на А.Джоунс бих повярвала повече, отколкото на Глен.
В края на краищата Святият Дух е този, който ни упътва към истина.
Виж Йоан 16:13
Извини ме, работя по друга тема в момента...
цитирай
27. barrybarovec - Все пак Глен Бек не е толкова откачен ...
02.03.2013 18:34
Все пак Глен Бек не е толкова откачен като Алекс Джоунс... Затова може да му се вярва :)
цитирай
28. danailvdimitrov - Е как не разбра какво иска да каже?
16.03.2013 19:02
raders написа:
Така и не разбрах какво искаш да кажеш. Критикуваш държавата, че иска да ограничи престъпността или притежателите на оръжие, че искат да стрелят? Всъщност, трагедията на това общество е, че са разрешили някога притежаването на оръжия от всякакви личности и сега им е трудно да се лишат от тях. За съжаление вече и тук е така.


След толкова информация не е ли ясно:

сатанистите от Вашингтон подготвят изтребване на 25 млн. несъгласни да се подчинят на Антихриста(тук го наричат "псевдоисус" ,вероятно материала е протестантски). На останалите ще им сложат чип и ще се поклонят на Луцифер!

сега поне ясно ли ти е ?
цитирай
29. barrybarovec - update
19.03.2013 21:49
Хари Рийд отсвири проекто-закончето на Файнстайн... :)))
цитирай
30. estirbg - Не бързай да ликуваш, Бари,
20.03.2013 22:54
Прочети това и особено обърни внимание на заключението и последната точка за сините каски, които ще плъзнат като миротворци из Щатите:
http://www.naturalnews.com/038391_gun_confiscation_executive_orders_cops.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1881085
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031