Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2012 12:34 - ПРИЗРАК БРОДИ ИЗ ЕВРОПА – ПРИЗРАКЪТ НА ТЕРОРИЗМА ВЕЧЕ Е И У НАС !
Автор: estirbg Категория: Политика   
Прочетен: 8099 Коментари: 10 Гласове:
12

Последна промяна: 05.08.2012 20:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ В ЛОНДОН – НОВАТА МИШЕНА ЗА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ!

 

   Когато преди месец шефът на ЦРУ Дейвид Петреъс пристигна неочаквано на тайно посещение у нас, за което бяхме само уведомени без да се даде гласност на истинската цел на визитата му, лично за мен това беше алармен сигнал, че нещо се крои отново зад гърба на народа. Съвсем случайно тогава (впрочем случайности в живота няма) в ръцете ми попадна първия брой на новия седмичник „Свободен народ”, който още на заглавната си страница фокусираше внимането на читателя със загадъчната цел на посещението на американския шпионин №1 – предупреждаваше ни за терористичен акт от „Ал Кайда”.


             image


   Смехотворни ми се видяха обясненията на „загриженият” вожд на Централното Разузнавателно, че Сунитската ислямска организация готвела кърваво отмъщение заради участието на български военен контингент в Авганистан и как едва ли не поради тази причина сме се превърнали в мишена на терористичен акт. От цялото публикувано съобщение червената нишка на вестта бе, че се готви кървава баня някъде в България и то не от "Ал Кайда", а от главните сценаристи на 9/11 в USA. Истинската цел всъщност не е нито отмъщение, нито някакъв политически или стопански скалъпен дивидент, целящ дискредитация на българския туризъм, както по-късно след инцидента се изказаха предположения. Индикацията лично за мен бе твърде ясна: „Сбогом спокоен живот и „Здравей тероризъм, неминуемо свързан с Новия Световен Ред” – това послание прочетох между редовете преди около месец, четейки съобщението "Шефът на ЦРУ предупреди: "Ал кайда" удря България". Докато се канех да ви предупредя, събитието избърза и се случи. Предизвестието ми знам, вече не е валидно, и не бих ви сложила качулка след дъжда, НО: обществената памет е твърде къса и събитието би отшумяло със същия коефициент на забрава, както се случи и при Софийското земетресение. Само че има една съществена особеност в психологията на човешкото поведение.«Най-добрият начин да обучиш някого на нещо е да приложиш «метода на повторението», съчетаващ в еднаква степен периодичността и неочакваността» - такава формулировка беше дал проф. по физика Жан Вале за ефимерната човешка памет, такава и прилагат към нас, обречените. Няма как да оспорим тази житейска истина и въз основа на нея да не прогнозираме нова, бъдеща трагедия на наша земя, която, за да бъде по-брутална и «незабравима»,  в нея ще бъде разкъсана и наша плът – за да ни заболи достатъчно и преди всичко сами да извисим в един общ глас нуждата от още по-строг драконовски контрол за сметка на личната ни свобода. Всъщност това е твърде познатия ни сценарий на Американската драма от 9/11 и този сценарий ще бъде успешно приложен навсякъде, дори и в такива невзрачни държавици, подобни на нашата. Очакваната реакция дойде веднага след кървавата баня на Бургаското летище – българските превозвачи настояха инстинктивно тутакси да се засили контрола за пътници и пощенски услуги. А засилването на контрола е първата брънка от веригата на Новия Световен Ред...

  Ясно е, че посещението на шефът на ЦРУ беше повече от театрална постановка, която внушаваше и друга измамна идея – «предупреждението» целеше да внуши респект, уважение, благодарност и най-вече вярност и послушание към Американската администрация. А те ще са нужни, за да могат по-лесно и безпроблемно в предстоящите последни времена да се наложат Новите закони на световния господстващ елит. Снощи в БТВ дадоха изявлението на Барак Обама, който едва ли не ни приветства с «Добре дошли» в`групата на поразените от тероризма, като ни приобщи срещу мнимия враг – „Битката с терора е общо дело” – обобщи във вербалната си декларация Обама – дали хората ще разберат колко измама и фалш има в подобна „загриженост”?...

 Що се отнася до извършителите – те са едни и същи – Библията ясно ни е посочила, кой е световния враг на човечеството – «звярът - Първият и Вторият» в лицето на САЩ и Ватикана. Терористичните групировки са само декор, зад който се крие коварния противник с неговия пъклен план за повсеместен контрол и принудително поклонение и признание на Луцифер като единствен господар на планетата ни. Всички внушения за  предполагаеми врагове в лицето на коя да е световна сила – геополитическа или религиозна, са само димки на заблуждение, целящи да отклонят вниманието от истинските поръчители и извършители на демоничните планове с жертвени атентати.

  За съжаление, наистина закъснях да ви предупредя предварително за първото грубо посегателство на спокойствието и личната ни свобода, но бдете и бъдете готови за следващи подобни кървави издевателства.

 В този ред на предупреждение ще споделя и прозренията на Христо Цанков за протичащите в момента Олимпийски игри в Лондон. Сърцето на Олимпиадата може да се окаже плацдарм и следващия 9/11, който да хвърли планетата в огнената пещ на нови световни военни бедствия. Напълно реален и осъществим е терористичен акт, белязан с окултните символи на илюминатите, който да бъде извършен в светлината на Олимпийските огньове. Все пак нека се молим Бог да не допуска това да се случи, защото подобна драма би объркала и утежнила и без това затормозеното ни битие и би затворила пътя за спасението на още милиони непокаяни.

Плановете на Илюминати за 2012 - разкрити (6):
http://www.facebook.com/groups/The.Bible.vs.The.Occultism/doc/437380359635260/

Плановете на Илюминати за 2012 - разкрити (6) - Продължение:
http://www.facebook.com/groups/The.Bible.vs.The.Occultism/doc/437388066301156/



НОВИ ШОКИРАЩИ ФАКТИ ЗА ПЛАНОВЕТЕ НА ИЛЮМИНАТИ ДА ПРЕДИЗВИКАТ ВТОРИЯ 9/11 ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ В ЛОНДОН И ДА ХВЪРЛЯТ ЦЕЛИЯ СВЯТ В ХАОС!

ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА КРАЯ (АПОКАЛИПСИСА) И ПОТЪРСЕТЕ ПЪТЯ, ИСТИНАТА И ЖИВОТА В ЕДИНСТВЕНИЯ ИСТИНСКИ ТВОРЕЦ И СПАСИТЕЛ, ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС!


ЦЕНАТА НА ИЗКУПЛЕНИЕТО:
http://www.facebook.com/groups/The.Bible.vs.The.Occultism/doc/437395889633707/





Гласувай:
13



1. estirbg - Латинке,
29.07.2012 12:59
Виж линковете, скъпа, вярно, обилна е информацията, но и много съществена. Лично аз не бях запозната със символиката, вложена в Олимпийските игри - доста изненадана останах от окултната им същност.
цитирай
2. estirbg - Дай боже така да е!
29.07.2012 13:15
Може да е замислен подобен - твърде култова е 2012 г., твърде наситена е с масови спортни, политически и социални прояви, твърде експлозивна и навсякъде мирише на динамит - с две думи, благоприятна за сатанински дела. Нещо повече, вчера бях изумена, когато чух, че има и облози за кацане на НЛО по време на Олимпиадата! Това ще е върхът и триумфът на сатанинското присъствие (ако наистина се случи). Но сигурна съм, че ще прелети някое при всички случаи, поне само за P.R....:)
цитирай
3. estirbg - Ето, че съмненията ми се оправдаха!!!!
29.07.2012 18:24
При самото откриване на Олимпийските игри, сатаниниското НЛО засвидетелства и беляза с демоничното си присъствие своята собственост:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hNIJgE1vLsI

http://www.youtube.com/watch?v=BLHQzADuphE&feature=player_embedded
цитирай
4. pevetsa - Привет :)
29.07.2012 20:56
Затова, нека сме готови, ... за ДЕНЯТ!
2 Петрово 3:10
10 А Господният ден ще дойде като крадец, когато небето ще премине с бучение, а стихиите нажежени ще се стопят, и земята и каквото се е вършило по нея ще изчезнат.
цитирай
5. estirbg - Здравей, приятелю!
29.07.2012 21:52
Радвам се, че се отби при мен и сподели мислите и тревогите ми.
Бъди готов за всичко, ще трябва да намерим сили да преживеем предизвикателствата на последните времена, за да успеем да получим венеца си. Пей и възпявай Великия, нека всички да чуят и разберат, че Той е Господаря на Вселената, а не самозванеца и измамника, скрил се зад ангелската прелест.
Буди хората и ги призовавай към покаяние - само така ще бъдем спасени!
цитирай
6. estirbg - Знам, че някои от вас нямат регистрация в http://www.facebook.com
30.07.2012 22:00
Материалът, който Хр. Цанков предлага, е изключително интересен, но много обширен, с доста илюстрации и няма как да го побера на страницата на този постинг. Ще се опитам нещичко да посъкратя, но ще ми трябва време...всъщност то е навързано с изчерпателни обяснения, препратки, снимки и не знам дали няма да осакатя работата му в доброто си желание да ви поднеса информацията на всички...
Наистина горещо ви препоръчвам да се запознаете със сатаниннския замисъл, вложен дори и в настоящите Олимпийски игри.
Все пак, пишете ми дали имате проблем в достъпа и заслужава ли си да опитвам да публикувам части от тези разкрития.
цитирай
7. estirbg - Вижте този клип, споделен от Иван - изумителен като като шоу-замисъл, но с определено внушение и с демоничен план проектиран за близкото бъдеще, което вече дой
02.08.2012 22:46
Част от текста + клип
“Олимпиадата през 1984 г. в Лос Анджелис открива възможност за символично събитие, което може би е измежду най-безочливите, които някога съм виждал. Церемонията по закриването на Олимпиадата включва летяща чиния кръжаща над олимпийския стадион, която каца в облак от пушек и светлина, от която се показва извънземно, което общува с публиката. Единственото логично обяснение за това, тъй като нищо друго по време на тази Олимпиада не се свързва с извънземни, е да се засее семето на съмнението в нашето съзнание и да се наблюдават реакциите ни. Predictive programming-акция. Призовавам ви да изгледате този клип след 4-тата минута до неговия край, защото е просто невероятно.”
http://www.youtube.com/watch?v=i0_3RNjuKSk&feature=player_embedded

“Забележете как оператора на няколко пъти дава в кадър пълнолунието. След това излиза извънземния, който има леко сириански черти и казва, че Олимпийските игри са най-хубавото събитие на Земята в последните 100 години и ни приветства за това! Последното е директна препратка, че тези игри са това, за което ги обявявам – почитане на извънземни божества и нищо повече. Фактът, че това се случва през 1984 г., че има пълнолуние и че имаме символично кацане на НЛО говори за абсолютен ритуал, а овцете на стадиона направо изпадат в екстаз от това, че им се казва в лицето всичко едно към едно. Ето затова говоря! Няма никаква логична причина за такъв сюжет, но хората го възприемат за иновативно и готино, без изобщо и за миг да се замислят „защо се прави точно това, в точно този му вид“. И говорим за 84-та година все пак – сами виждате откога датира плана за прокарването на тази идея в обществеността”



цитирай
8. estirbg - Прочетете и това:
02.08.2012 22:54
http://30dumi.eu/2012/08/mrachnite-podskazki-pri-otkrivane-na-olimpiadata-v-london/
цитирай
9. анонимен - сем.Радушеви
01.09.2012 20:29
16 Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:
17 Понеже Бог не е пратил Сина на света да съди света, но за да бъде светът спасен чрез Него.
18 Който вярва в Него не е осъден; който не вярва е вече осъден, защото не е повярвал в името на Единородния Божий Син.


Мир и благодат на всички... Да знаете колко ми липсвате всички, защото твърде отдавна проверявам и няма нови теми и коментари. Не знам какво се е случило, но дано Бог промисли да ни даде още малко време да се подготви света за Него. Защото Той е казал В 2 Петрово 3 : 8 до 18 стих

цитирай
10. анонимен - сем.Радушеви
01.09.2012 20:29
8 Още и това нещо да не забравяте, възлюбени, че за Господа един ден е като хиляда години, и хиляда години като един ден.
9 Господ не забавя това, което е обещал, според както някои смятат бавенето, но заради вас търпи за дълго време; понеже не иска да погинат някои, но всички да дойдат на покаяние.
10 А Господният ден ще дойде като крадец, когато небето ще премине с бучение, а стихиите нажежени ще се стопят, и земята и каквото се е вършило по нея ще изчезнат.
11 Прочее, понеже всичко това ще се стопи, какви трябва да сте вие в свето живеене и в благочестие,
12 като очаквате и ожидате дохождането на Божия ден, поради който небето възпламенено ще се стопи, и стихиите нажежени ще се разложат!
13 А според обещанието Му очакваме ново небе и нова земя, в която да живее правда.
14 Затова, възлюбени, като очаквате тия неща, старайте се да се намерите чисти и непорочни пред Него, с мир в сърцата си.
15 И считайте дълготърпението на нашия Господ като средство за спасение; както любезният ни брат Павел ви е писал, според дадената му мъдрост.
16 както пише и във всичките си послания, когато говори в тях за тия работи; в които послания има някои неща мъчни за разбиране, които неучените и неутвърдените изопачават, както правят и с другите писания, за своята погибел.
17 И тъй, вие, възлюбени, като сте предизвестени за това, пазете се да не би да се завлечете от заблуждението на беззаконните и да отпаднете от утвърждението си.
18 Но растете в благодатта и познаването на нашия Господ и Спасител Исус Христос. Нему да бъде слава и сега и до вечния ден. Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1883582
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031