Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2014 11:27 - ЩЕДЪР КЕМТРЕЙЛС ЗА НАШЕ ЗДРАВЕ ПО КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ!(актуална фотосесия)
Автор: estirbg Категория: Поезия   
Прочетен: 5463 Коментари: 10 Гласове:
21

Последна промяна: 23.10.2015 22:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg     


    Много желаех нещо ведро, позитивно, възторжено и усмихнато да напиша в първия си постинг  за тази Нова година. Толкова слънце и приятни температури обещаваха, че си взех отпуск около Коледните и Новогодишни празници, с идеята да се насладя на щедрите благини на зелената планина - вековния стожер, охраняващ София.
Но за сетен път бях сразена и потресена от безмерната арогантност на онези нечии безскрупулни наемници, които безмилостно ни подлагат на ежедневен въздушен терор и геноцид. За човеконенавистниците няма нито празник, нито делник.
На 23.12. и аз като всички жени - въртокъщници се суетях по дома и не поглеждах навън, докато следобед не усетих някаква странна мъртвешка сянка да помрачава лъчистото сияние на слънцето. Погледнах и ...
студена пот от възмущение ме обля. Може смешно да ви прозвучи, но инстинктивно се втурнах с бясна скорост да прибирам дрехите от простора, без да съобразя, че поне няколко часа е нужно на фините коварни частици да се утаят на земята.

     Стаси Цалова - синоптичката на БТВ, беше обещала висока облачност за деня. Нямаше подобни признаци - от сутринта сияеше  чистотата и свежестта на небето, докато не се появиха сатанинските генератори на изкуствени отровни облаци. Зададената прогноза трябвашеда се изпълни!


                 

     Еуфорията ми за мечтаната слънчева разходка се стопи, но тръгнах по югозападния склон на Витоша единствено с идеята да ви разкрия какви въздушни престъпления се вършат под носа на София, точно по празниците, зад Черни връх, който  не може за съжаление да бъде преграда за заразените и замърсени въздушни маси, носени към столицата.

На долната снимка няма как да не забележите отражението на самото слънце във фините тефлонови частици (алуминий) - то се е удвоило, прилича на току - що прищипнала се клетка, готова да се раздели - двойно слънце (може да разгледате снимката увеличена - само щракнете на нея).    На 23.12. в прогнозата за времето, Стаси ни представи снимка от Витоша със странна дъга, която тя обясни с  "Хало" ефект - оптично явление, свързано с пречупването на светлината от ледени кристалчета. Пълна заблуда беше обяснението - този ден се характеризираше със сухо, безоблачно и с пролетни температури време , но...никой  не продума, че  точно този ден, Витошкото небе беше обилно "наторено". Една голяма лъжа, изречена по медията за успокоение на населението  - "Хало" ефект. Ако някой притежава тази снимка и я разгледа по-отблизо, няма как да не забележи характерната влакнеста структура на изкуствените облаци, пречупващи и синтезиращи зловеща дъга.

Снимка от западот юг
и вертикално над мен - все същите грозни графити.
 Сравнявайки със снимките от миналата година, забелязвам, че излъчваните количествата вредни субстанции в небето са завишени многократно, пушечните стълбове са брутално обилно "тлъсти" и за кратък интервал се разпръскват, образувайки плътна изкуствена облачна мантия.
   Фотокартините дотук бяха от с. Кладница с автоматично фиксирана от мобилния ми телефон дата 23.12.2013 .
  Над с. Рударци на същата дата рисунъкът не беше по-безоблачен. (блендата е на макс, затова са тъмни снимките)
  Чудно ми е - толкова VIP-персони живеят и в Кладница и в Рударци - политици, бизнесмени, творческа интелигенция - как не се чу глас от техните среди за небесните безобразия, които се вършат на прага на София. Злосторниците точно са изчислили теченията и времето на разпръскване, така че скривайки зад Черни връх изхвърлянията, въздушните маси да отнасят частиците в многолюдния град, без много много да бият на очи. Дали Ани Салич е поглеждала някога към небето над дома й в с. Рударци и дали някога би имала смелостта от екрана да попита какво се случва над нас и да потърси отговор. Едва ли...
29.10.2013 г.
  Няколко епизоди от пътя ми към работа в посока Кладница - София. Тук специално съм фиксирала небето над Драгичево. Ясно се виждат широките пушечни магистрали, "прескачащи" Витоша (тази и двете по-долни снимки - правени са в движение на автомобила).
  Ранна утрин при светофара на с.Драгичево, на път по магистралата Перник-София. Гледайки отново тези изгреви, удушени в мрежата на въздушните паяци-кръстоносци, питам и тези управляващи, защото предишните също бяха глухи - къде ви е грижата за народа, господа, защо мълчите, защо нищо не предприемате срещу бавното умъртвяване на шепата народ, които останахме? В какво се клехте? - Клетвата не е ли обричане на вярност към народа? Не, вие останахте единствено верни към себе си, но дори и за миг не ви минава през ум, че всички на един клон седим, толкова сте заслепени, заети единствено със себе си!

  Това парченце от утринната фотосесия е от Владая, която не владее вече небето си, а скоро...и земята си...
Мъртвите, жертвали живота и кръвта си за земята ни, биха се обърнали в гробовете си, виждайки как продадохме всичко - небе и суша, а утре и живота си...срещу какво - срещу фалшив бранд и фалшиви обещания...
30.10.2013 г. София, кв.Дървеница - в дъното се виждат трите кули на Софарма, които едва ли ще докоснат с ръста си висините на недосегаемите престъпници и убийци.
Свежа октомврийска утрин, оклепана с поредната доза кемтрейлс.


           
   
Късче небе от прозореца в службата ми, вдъхновяващо ме за креативно мислене и достойни трудови подвизи.
Обичайният есенен смог над София, подсилен и "овкусен" (за всеки случай) с кемтрейлс над него.

Два безрадостни етюда над Технически университет. Едва ли младежите в него  подозират какво ги чака само след някоя друга година...


И сега, когато преглеждам отново снимките няма как да не забележа, че въздушните пирати нахлуват от запад.

Гордата Витоша през стъклото на служебния ми пост, вече жалка омърсена и омерзена от нечие чуждо посегателство.

25.10. 2013 г. Ведро небе с достатъчно издайническа диря,

която като че лизапочва от Римокатолическата църква в София (странно съвпадение).
Същата следа, разперила снагата си вече над Женския пазар.
Не мога да разделя тези две снимки, така се запоиха при свалянето им, че ги оставих заедно - тъкмо да дадат по-пълна информация за координатите на новото местопрестъпление - лобното място на цирк Балкански на бул."Скобелев".                
  
Привечер обратно към вкъщи в планината - Околовръстното на Горнобански път -
с кемтрейлс пристигам към София и с кемтрейлс се прибирам, все под неговата зловеща сянка.


                

По бул."Цар Борис III" - Царят, ако беше днес жив, едва ли  би оставил народа си да гине пред очите му.

23.12.2013 г.
Орнитолозите наскоро алармираха, че врабчетата и птиците в София драстично намалели. Отдавна не съм виждала в простора над града пернати - уви, днес и утре ще наблюдаваме вече единствено полета на стоманените дракони...

15.10.2013 г. Късче небе с тлъстите дири на отровните изхвърляния.

"Високо, високо, високо....да те видя, ти обич синеока.."
ФСБ какъв ли текст биха съчинили днес, гледайки към поруганото небе...

13.11.2013 г. "Руски паметник". Дори над дебелата облачна покривка денонощните термити гризат небето ни и нагло демонстрират перфектен строй на въздушно облитане.
А това е залезът на 23.12.2013 г. заснет в Перник, недалеч от хипермаркет Lidl. Това беше Коледния подарък на отрудените ни съседи - перничани. Заявявам с ръка на сърце, че те са още по-безмилостно обгазявани и тровени, отколкото софиянци. Уверете се в гротесковите щрихи над бедния градец, където отруденото население едва ли има време и сили да погледне какво се случва над главите им...


Едни от малкото естетически небесни изгледи с кемтрейлс,


но със зловещо сияние...


  Когато гледам вечерните новини, със задъханите репортажи за народните антиправителствени вълнения, с огорчение съзирам от моето ъгълче неправилната посока на вълната, по-точно с неправилен приоритет на исканията - според мен на първо място трябва да се  изиска официален отговор от управляващите за случващото се във въздушното ни пространство - кой, защо и с какво ни обгазява, като незабавно се забранят въздушните издевателства. Всички други претенции, петиции и апели са безсмислени - за какво са ни, когато утре ще бъдем отровени и заличени.
   Защото знам - наистина сме в края на времената, необясними и страшни за тези, които подминават Словото, но не желая да посрещна в немощ, болест и безсилие Царят на царете, Властелинът на световете, Вседържателят, Вечният и Праведният, Жадуваният и Очакваният Исус Христос.
Вие може да имате друга надежда, друга вяра, но за всички ни е необходим  ч и с т  въздух, Божият дар, който ни се полага по същото свещено право, както и живота ни.
И вярвам, че ако не бъде възпрян масовия поголовен въздушен геноцид и тероризъм над населенито на земята, то неминуемо ще се ускорят последните събития, бележещи финала на човешката история. Вие преценете в каква позиция ще бъдете спрямо Вечната Истина...Гласувай:
23
21. mt46 - ЧНГ!...
02.01.2014 12:04
Поздрави за постинга!... Подобни небесни явления се наблюдават и в Северна България...
цитирай
2. estirbg - Честита и на теб, приятелю!
02.01.2014 12:07
Навсякъде са, но къде са "зелените"? Или може би трябва вече да основем движение на "въздушните"...

......................................................
Избрах музикален фон за фотосесията, изгубих толкова време да кача клипа, както и друг път съм озвучавала постингите, но този път не се получава...наистина много съжалявам, нямам идея какво се е бъгнало.
цитирай
3. estirbg - Марти, щастлива да е и за теб!
02.01.2014 23:53
Радвам се, че ме посети, мъчно ми е за теб, но ще гледам да не загубя връзката.
Поздрави и от мен!
цитирай
4. bojinkata - http://xcombg. net/ още много п...
04.01.2014 20:29
http://xcombg.net/ още много по-темата ХС
цитирай
5. estirbg - bezistena,
09.01.2014 12:49
Първо - не ти ли е неудобно да идваш и да пишеш в блога ми, след като ти не допусна коментара ми в твоя - не го публикува и след като аз НЕ МИСЛЯ КАТО ТЕБ, ми "отстреля" палчетата, в безсилието си да ме убедиш в отровните теории на Ню Ейдж. В категория "лични дневници" се подвизава блогърът Минчо Минчев, който проповядва същата безумна идея - хората да не се безпокоят от пръсканията, а да ги дишат с пълни дробове, защото...били полезен озониран въздух.
Шокирана съм от подобна нелепост - трябва съвсем да сме си загубили разсъдъка, за да приемем подобна теория, която вие проповядвате, че "в Негово име и отровата става цяр за тия, които Го познават и обичат!"
и че "КЕМТРЕЙСА се неутрализират и трансформират в животворен принос чрез откриването на Боговете ни в думата с помощта на шифър"
Приятелю, едва ли има нещо в този живот да ме вбеси, както лъжата и манипулацията, с която се мами бедния ми изстрадал народ. Малко ли лъжци има в управничеството, че сега трябва да търпим и в духовното ни пространство.
Най-коварният похват на Луцифер е, че употребява свети и чисти имена като Исус Христос, Святия дух, Богородица и т.н., преплитайки ги в коварните си мрежи за невинни и неосведомени души.
"Защото ще дойде време, когато няма да търпят здравото учение; но, понеже ги сърбят ушите, ще си натрупат учители по своите страсти,
и, като отвърнат ушите си от истината, ще се обърнат към басните." прозрял е Тимотей в 2 Тим.4
" Който е от Бога, той слуша Божиите думи; вие затова не слушате, защото не сте от Бога." Йоан 8 гл.47

Не виждам приятелю, вашият екип да работи точно по Божието Слово - Библията.
Чуй думите на Истинският Исус от Словото, който те пита:
"43 Защо не разбирате Моето говорене? Защото не можете да слушате Моето учение.
44 Вие сте от баща дявола, и желаете да вършите похотите на баща си. Той беше открай човекоубиец, и не устоя в истината; защото в него няма истина. Когато изговаря лъжа, от своите си говори, защото е лъжец, и на лъжата баща.
45 А понеже Аз говоря истината, вие не Ме вярвате."

И тъй като не вярвате на Него, повярвахте на лъжеца Луцифер.
Всяка теория, доктрина и дори мисъл, приятелю, трябва да се проверя със Стандарта - Божието слово.
Вашата доктрина е груба манипулация - съветвам ви, докато е време изхвърлете я от главите си, защото скоро ще стане ясно на кого принадлежим и каква ще е съответно вечната ни участ.
цитирай
6. bezistena - Бъди благословена!
10.01.2014 00:20
Бъди благословена!
цитирай
7. estirbg - bezistena, видях, че си си изтрил коментара
10.01.2014 20:12
Ако това е акт на разум и разбиране на корекцията ми към вашата нездрава духовна общност, то това е един светъл лъч на разум и надежда за вас.
Поразходи се, приятелю, из блога ми, има "здрава" духовна храна за спасение и надежда за Вечността.
Поздрави от мен!
цитирай
8. atanasio - до естир и всички
11.01.2014 10:10
Какво значат думите на Господ ''Прочие ,всичко което искате да правят вам човеците ,същото правете и вие тям ; защото това е законът и пророците''/Мат.7:12/

Законът и пророците е Библията и Господ е събира и обяснява Божият закон в едно изречение
цитирай
9. demonwind - Европа има една цел,
24.01.2014 10:26
стратегическа програма, която се казва Европа2020 (сиреч намаляване на вредните емисии с 20% до 2020 г.). Тук лошо няма. Страшното обаче е, че определени кръгове на световно ниво са гласували една друга, много по-зловеща стратегия - Свят 2050 - 500 (сиреч до 2050 да останат максимум 500 милиона души, които да се контролират безропотно). Кемтрейлс има навсякъде - и в България, и в ЕС, и над САЩ - навсякъде. Само че вниманието на хората се измества посредством създаването на локални конфликти - Сирия, сега Украйна, организирани протести на престъпни организации и т.н.
Колкото до "зелените" - това е една мафия, която изпълнява специфични поръчки и кара хората да преминават в другата крайност - един вид майната й на природата, един път се живее. А когато ти тресне урагана или се извие торнадо над Витоша, се запява друга песен, ама нейсе...
Тези дни гледах по Господари на ефира един нагъл боклук, който иронизираше брутално една защитничка на животните. Не че опрадвавам разни кучкари и т.н., но жената отбеляза, че е официално потвърдено, че животните имат съзнание, усещат болка и въобще трябва да се ползват с основните права на живо същество. Онзи обаче се погаври със жената, като каза, че трябва да й инжектират мозък, защото животното нямало права и е изцяло подчинено на човека и прищевките му. Значи - имаш куче - решаваш да го "тричаш" - готово! Решаваш да го вържеш за теглича на колата и да го убиеш в адски мъки - няма проблем! И най-гадното знаеш ли кое беше - че този изрод по професия (която упражнява и в момента) е... ветеринарен лекар... Навремето един зам.-министър беше казал: "Не ходя на лекар, защото знам как си взех дипломата за инженер".
Та защо тогава се чудим че ни пръскат отгоре и всеки си трае? След като на елементарно ниво нещата са объркани?

Поздрави!
цитирай
10. estirbg - demonwind,
24.01.2014 23:35
трябва да сме пълни дебили, виждайки какво се случва над главите, да ги клатим "умно" и да твърдим, че "такова животно няма". Това е пъравата категория човеци.
Втората група, знае какво се случва, но дава вид, че случващото се е нещо незначително и не подлежи на обсъждане, защото има много по-важни други проблеми (които засягат най-вече тяхното лично его, отразено във високия пост, който заемат).
И третата група - най-малобройната - "смутителите" и "паникьорите" на обществото, които тръбят какво се случва и какви ще са последствията от извършваните престъпления.
Когато в едно общество няма чуваемост и вслушване между отделните групи индивиди - то е обречено на гибел.
Едва ли си се замислял, че главен виновник за това е човешката гордост и безумие...писах един постинг на тази тема неотдавна.
Спокойна вечер ти желая!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1168836
Постинги: 110
Коментари: 2819
Гласове: 5339
Календар
«  Юли, 2017  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31