Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2010 13:50 - Подготвя се най-великата измама на вековете
Автор: estirbg Категория: Новини   
Прочетен: 4511 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 08.08.2010 23:40


Представители на САЩ, Русия, Китай, Ватикана все пак се срещат с извънземни (с извънземни или падналите ангели на Луцифер, които се представят като извънземни)

Правителството на САЩ и международни представители са се срещали с извънземни през ноември, 2009 г.,  на отдалечен остров в Тихия океан. Тази интересна новина публикуваха някои от електронните медии на Запад. Информацията е получена от Виктор Мартинес, който е бивш служител на американското правителство за координиране на комуникационните дейности. Той съобщи, че поверителни източници, които са настоящи и бивши служители на Defense Intelligence Agency (DIA) , са му разказали за срещата на представителите на правителствата на някои страни с извънземните.

Мартинес заяви, че на 12-ти Ноември 2009 г извънземна раса, която е била в контакт с някои представители на американското правителство в продължение на десетилетия, се среща с американски и международни представители на остров Akau. Островът е част от островите  Джонстън в Тихия океан на разстояние от 750 км на югозапад от Хонолулу и е територия на САЩ.

Според Мартинес, чужденците, които са дошли на срещата,  са представители на на планета от звездната система Зета. Чужденците са се срещнали  на остров Акау с общо осемнадесет човека от Земята от ООН, САЩ, Русия, Китай, Ватикана и някои други страни.

На срещата с извънземните са били получени шест технологични  достижения на извънземната цивилизация, които в бъдеще ще се прилагат и на Земята.

В допълнение, Виктор Мартинес, позовавайки се на анонимен източник съобщи, че са планирани още срещи с извънземните на 11 ноември 2010 г. и ноември 2012 година. Предишни срещи са били проведени през 1978, 1983, 1991, 1996 и 1999 година. Контактите започнали в края на 1940 година, а през  60-те години в щатите е имало цяла програма за обмен на информация, на която са присъствали специално обучени военни САЩ.

image

http://30dumi.pozicii.net/2010/08/predstaviteli-na-sasht-rusiya-kitay-vatikana-vse-pak-se-sreshtat-s-izvanzemni/

Тази новина не бива да се отминава с безразличие и апатия. Тя е още едно доказателство, че високопоставени личности от световният елит, заедно с „извънземните“, които са самите паднали ангели на Луцифер, негласно се срещат и подготвят заедно най-великата измама на вековете – Второто „пришествие“, но не на истинският Исус, а на  Псевдоисуса – това ще бъде една невероятна по своите мащаби холограма с илюзорно представяне на „идването“ на „Божият син“ – всъщност това ще е  Луцифер, който ще се яви като ангел от светлина и „любов“ пред човечеството!
Нещо повече, Лъжехристос ще "дойде" от висините на тъй мистериозните НЛО, като небесното шоу ще бъде съпроводено със земетресение - с цел да се внуши на зрителите неговото могъщество над земни и небесни стихии. Хората ще направят неволна асоциация със смъртта на Спасителя на кръста, когато  трус разцепи Елеонския хълм - умира със земетресение и се завръща със земен трус - великолепно инсцениране на очакваното от векове библейско събитие...
Идването на Луцифер наистина ще наподобява това на Божия син, но няма да е в това невероятно величие, което го дава Словото, с цялата небесна триумфираща слава от светли ангели и небесни същества...
Самият Исус предизвестява за измамника в пророчествата си към последното поколение: "Прочее, ако ви кажат: Ето, Той е в пустинята, не излизайте, или: Ето Той е във вътрешните стаи, не вярвайте" Матей 24-26. На не едно място в Божието слово се упоменава, че идването на "синът на погибелта"  ще бъде "съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса и с всичката измама на неправдата, между ония, които погиват, защото не приеха да обичат истината, за да се спасят" Послание към Солунците ІІ 2 - 9:10. Само прилежно изучаващите писанията и приели любовта на Истината ще бъдат защитени от мощната измама. Само чрез свидетелството на Библията ще може да се открие измамника в прикритието му. Времето на изпитанието ще връхлети над всички. Тогава ще се пресеят истинските християни и ще бъде отделено житото от плявата...
Предстои ни най-грандиозната всеобща илюзия на вековете - сетивата ни лесно ще се провокират от чужда незабелязано агресивна манипулация. Колко ли от нас ще имат сила да издържат...






Тагове:   най-великата,


Гласувай:
5



1. vandela007 - За
11.08.2010 23:11
Съжаление малко хора вярват в това.
Дерзай! Продължавай, Бог ще подбуди тези, които е предузнал, да го прочетат.
Поздрав!
цитирай
2. estirbg - Хората трябва да бъдат предупре...
12.08.2010 09:43
Хората трябва да бъдат предупредени, това е дългът на всеки християнин, дори и да не го приемат, отговорността ще си остане за тях, защото:"сине човешки; Аз те поставих страж на Израилевия дом; чуй, прочее, словото из устата Ми, и предупреди ги от Моя страна.
8 Когато казвам на беззаконника: Беззаконнико, непременно ще умреш, а ти не проговориш, за да предупредиш беззаконника да се върне от пътя си, оня беззаконник ще умре за беззаконието си, обаче, от твоята ръка ще изискам кръвта му.
9 Но ако предупредиш беззаконника да се върне от пътя си, а не се върне от пътя си, той ще умре за беззаконието си, а ти си избавил душата си."Езекил 33 7-9
Предай нататък!
цитирай
3. misbis - да не гледаме колко малко хора вярват в това
12.08.2010 10:04
А КОЛКО МНОГО ВЕЧЕ СЕ СЪБУДИХА-)))))
цитирай
4. misbis - videoklip
12.08.2010 10:13
http://www.youtube.com/watch?v=YGpWdqd8mRs
цитирай
5. milady - davayte napred ..)
25.10.2010 10:22
Neka da si pomognem, bratya ..derzayte, imate nashata pomosh..BlagodArya ti, Estirbg .)))
цитирай
6. анонимен - Фантазии
04.02.2011 10:56
Това е само теория. Кажете ми името на човека , изнесъл това наяве , защото само с анонимни клипове от youtube нали не очаквате някой да ви повярва. А що се отнася до идването на антихриста нали Бог първо трябва да изпрати пророците Илия и Енох да предупредят хората - прочетете Откровение глава 11. И забравяте някой неща - нали антихриста ще сключи мир с Израел. Е питам аз Израел срещу кого ще воюва - срещу земни врагове или срещу извънземните. Прочетете книгата на пророк Данаил и тогава пак ще си говориме.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1890496
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930