Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2011 20:53 - ПОДАРЕТЕ СИ ...СЕБЕ СИ!
Автор: estirbg Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 9924 Коментари: 16 Гласове:
22

Последна промяна: 06.01.2012 22:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



    

    Загасете телевизорите, затворете прозорците, дръпнете завесите – нека празничните фойерверки да не ви разсейват с мимолетните си илюминации. Обърнете гръб на всичко земно, поне за миг...Елате с мен - ще погледнем през "шпионката" на телескопа „Хъбъл”, за да видим какво има там,  зад вратата на Космоса...Нека да се полюбуваме на онзи необятен свят, който така лековерно подминаваме и пренебрегваме. Тъжно е, но е истина, че сме забравили да гледаме звездното нощно небе, онази необятна космическа шир, разкриваща всемогъществото и необозримостта на Нашия Създател и Благодетел...Нека се полюбуваме на делата на Неповторимия, чийто Дъх е създал Вселената, разпръснал е планетите в космически водопади от багри и причудливи загадъчни сенки, обвити в галактически мъглявини и звезден прах. Да, това е направил Той, създал го е за нас, подарил ни е целия свят, цялата Вселена - тя ни е обещана и ще бъде притежание на изкупените...Нещо повече, в милостта Си и любовта Си към нас, днес Той е открехнал вратата и ни е позволил да зърнем Неговата неимоверна слава, заключена в сърцето на Вселената,.... Позволил ни е ДОРИ да зърнем и Неговата Небесна обител...
Пак от Любов,
защото не иска да изгуби нито едно човешко създание от ръката си ...

http://video.yandex.ru/users/pro-meng7/view/5#

Не вярвате? Искате факти за Небесния град? – ето, прочетете близката история:

През януари 1995 г. германско астрономическо списание публикува кратко съобщение, което веднага е препечатено от много научни, религиозни и популярни издания: „Във Вселената е открита и заснета Обителта на Бога!“
Каква е историята на това съобщение? На 26 декември в Националната аерокосмическа агенция на САЩ (НАСА) са разшифровани фотографии, предадени от космическия телескоп Хъбъл. На тях се появява така наречената „сияеща структура“, която плава в космическото пространство. Преди да бъдат засекретени, за няколко минути снимките стават достъпни за ползвателите на световната уебмрежа. На един от фотокадрите отначало се вижда само малко мъгляво петънце. По-късно учените насочват отново огромния обектив на телескопа върху най-далечния ъгъл на Вселената, достъпен за обзора на космическата техника. И „петънцето“ се превръща пред изумените им погледи върху многометровия проекционен екран в лабораторията за управление на Хъбъл в сияеща структура, която прилича на фантастичен град.
Конструкцията с неописуеми за човека размери и намираща се от нас в просторите на космическото пространство на милиарди светлинни години, сияе с неземна светлина. „Плаващият град“ единодушно е наречен Обител на Твореца, мястото, където може би  е разположен престолът на Господа Бог. След време представител на НАСА заявява, че „Плаващият град“ не би могъл да бъде заселен в привичния за нас смисъл на думата.

Размерите на „Града“ поразяват. Нито един известен на науката космически обект не е в състояние да съперничи с него. Нашето земно кълбо, съпоставено с него, би изглеждало като песъчинка.
Накъде се движи и движи ли се това величествено създание? Компютърният анализ на серията фотографии, получени от космическия телескоп Хъбъл, показва, че движението на „Града“ като цяло съвпада с движението на обкръжаващите го галактики и никакви отклонения от общоизвестните закони не се наблюдават. Обаче при триизмерното моделиране на тази отдалечена част от Вселената се изяснява потресаващият факт, че не тази част от Вселената се отдалечава от нас, а ние се отдалечаваме от нея…
Именно това мъгливо петънце на фотографиите в създадения компютърен модел се оказва Центърът на Вселената. Вижда се, че галактиките се „разбягват“ именно от тази точка на Вселената, в която се намира „сияещата структура“. Другояче казано, всички галактики, в това число и нашата, някога произлизат от тази пространствена точка, и именно около „сияещата структура“ става завъртането на Вселената. Затова първата представа за „Града“ като Обител на Бога, се оказва рядко сполучлива и близка до истината.
НАСА отказва да публикува стари и нови фотографии на „Града“, но през 1994 г. служителката в агенцията д-р Марсия Мезон успява да изнесе тайно фотография, на която е заснета „сияещата структура“. Тя е публикувана от световните масмедии, но въпреки това НАСА отказва да признае нейното съществуване.
Ето какво отбелязва в своите репортажи агенцията „Уийкли уърлд нюз“ на 8 февруари 1995 г.:
„След проведения от астронавтите на совалката ремонт на космическия телескоп Хъбъл, неговите огромни лещи се фокусират върху изображенията на звездите в края на Вселената и фотографират Рая!
Това са думите на автора и на изследователката д-р Марсия Мезон, която твърди, че висшите чинове в административния апарат на НАСА споменават, че на 26 декември 1994 г. телескопът изпраща в Годарския команден център за управление на космическите полети повече от сто фотографии.
На представената от д-р Мезон фотография ясно се вижда огромен бял град, плуващ в космическия мрак.
Друг експерт, обосновавайки твърденията си с източници от НАСА, твърди, че това определено е фотография на Рая, защото животът в този вид, в който ние го познаваме, не може да съществува в леденото космическо пространство.
- Ето го – това е доказателството, което ние всички чакахме – казва пред репортерите д-р Мезон. – С много късмет НАСА насочва телескопа Хъбъл в нужния момент и в нужното направление и получава тези фотографии. Аз не бих се нарекла  вярваща, но нямам никакви съмнения, че някой или нещо е предопределило решението да се насочи телескопът именно в тази област на Космоса.
Това ли е самият Бог? Ако се вземе под внимание цялата безкрайност на Вселената и всички онези места за изучаване, в които НАСА би могла да изпрати своя взор, то най-вероятно това е така.
Представителите на НАСА отказват да коментират разкритията на д-р Марсия Мезон „изискващи по-нататъшното изучаване на фотографиите, получени на 26 декември 1994 г.“ Независимо от мълчанието на официалните представители обаче някои добре осведомени членове на агенцията предполагат, че НАСА е открила нещо, което е способно напълно да измени бъдещето на човечеството.
Те също така потвърждават, че президентът Бил Клинтън и вицепрезидентът Ал Гор проявили голям интерес към анализа на тези фотографии и настояват за всекидневен отчет. Д-р Мезон потвърждава следното:
- Космическият телескоп Хъбъл е проектиран да прави фотографии на най-отдалечените ъгли на Вселената, но до преди ремонта, извършен от астронавтите, дефект на лещите не позволява пълноценно да се използват функциите му. След поправката телескопът насочва своето огромно око към далечния край на Вселената. Направена е настройка на фокуса и аналитиците от НАСА не могат да повярват на очите си… Следват многобройни проверки и накрая специалистите са категорични, че заснетото е истина. Те създават теорията, че в този „Град“ не може да съществува живот в онзи вид, в който ние го знаем. Тяхното категорично заключение е:„Ние намерихме мястото, където живее Бог!“.
Приживе лично папа Йоан Павел II е помолил да му изпратят фантастичните фотографии, но Ватикана не потвърди, нито отрече тази информация. Тъй че знаменитото откритие остава забулено в тайна и никой не знае кога НАСА ще признае всичко…

НАСА може да не признае, но дори да отрече невероятните космически разкрития, Библията, „Божието Ръководство” за човечеството съвсем конкретно описва Новият Ерусалим, приготвен за изкупените:


image

Откровение на Иоан,  глава 21

 

Отк. 21:1 И видях ново небе и нова земя; защото първото небе и първата земя преминаха; и море нямаше вече.

Отк. 21:2 Видях и светия град, новия Йерусалим, да слиза из небето от Бога, приготвен като невеста украсена за мъжа си.

Отк. 21:10 И отведе ме чрез Духа на една голяма и висока планина, и показа ми светия град, Йерусалим, който слизаше от небето от Бога,

Отк. 21:11 и имаше божествена слава като светеше, както свети някой много скъпоценен камък, като яспис, прозрачен като кристал. (Изумително! Снимките от НАСА документално онагледяват библейското описание! Моля, обърнете внимание на

http://video.yandex.ru/users/pro-meng7/view/5#

както и на първия клип - HUBBLE IMAGES and GOD!)

 

Отк. 21:12 Градът имаше голяма и висока стена, с дванадесет порти, и на портите дванадесет ангела, и надписани над портите имена, които са имената на дванадесетте племена на израилтяните:

Отк. 21:13 откъм изток три порти, откъм север три порти, откъм юг три порти, и откъм запад три порти.

Отк. 21:14 И градската стена имаше дванадесет основни камъка с дванадесет имена на тях, имената на дванадесетте апостоли на Агнето.

Отк. 21:15 И тоя, който говореше с мене, имаше за мярка златна тръст, за да измери града, портите и стената му.

Отк. 21:16 Градът беше четвъртит, с дължина равна на широчината му; и като измери града с тръста, излезе дванадесет хиляди стадии. Дължината, широчината и височината му са еднакви.

Отк. 21:17 Измери и стената му, която излезе сто и четиридесет и четири лакти; а това беше човешка мярка, употребена от ангела.

Отк. 21:18 Стената му беше съградена от яспис, а самият град от чисто злато, подобно на чисто стъкло.

Отк. 21:19 Основните камъни на градските стени бяха украсени с всякакви скъпоценни камъни: първият основен камък беше яспис, вторият сапфир, третият халкидон, четвъртият смарагд,

Отк. 21:20 петият сардоникс, шестият сард, седмият хрисолит, осмият вирил, деветият топаз, десетият хрисопрас, единадесетият яцинт, дванадесетият аметист.

Отк. 21:21 И дванадесетте порти бяха дванадесет бисера; всяка порта бе от един бисер; и улицата на града беше от чисто злато, прозрачно като стъкло.

Отк. 21:22 И храм не видях в него, защото неговият храм е Господ Бог Всемогъщият и Агнето.

Отк. 21:23 И градът нямаше нужда от слънце, нито от луна да го осветява, защото Божията слава го осветяваше, и неговото светило е Агнето.

Отк. 21:24 И народите ще ходят по неговата светлина: земните царе ще донасят в него своите славни неща.

Отк. 21:25 Портите му не ще се затварят денем, а нощ не ще има там;

Отк. 21:26 па и народите ще донасят в него славните си и ценни неща.

Отк. 21:27 И в него никак няма да влезе нещо нечисто, нито оня, който върши мерзост и който лъже, а само записаните в книгата на живота на Агнето.

Преди столетия хората са умирали на кладите само заради "голата" си вяра, без снимки на "Хъбъл", без научни доказателства и исторически факти. Нима в елементарните си познания са били по-предани и по-вярващи християни? Или са били "по-човеци"? Тогава на коя позиция сме ние в историята на човечеството, скъпи ми приятели, след като имаме преливащи епопеи от Христови жертви? Какво сме ние, Божие подобие, но без Неговия дух, само сетива, но насочени в грешна посока, вторачили се и тази вечер в празничната илюминация на ефимерния живот. Заслепени в елементарното, не виждаме вечната и непреходна слава на Вездесъщия, щедро пръсната високо, високо над новогодишните салюти. Тичаме задъхани да завоюваме света, но забравяме, че той е лъх. Бързаме да докажем себе си, но пред кого? - пред един измамлив свят, който скоро ще бъде изпепелен и от него няма да остане нито щриха, нито спомен...Само  думите на Исус ще останат като горчиво предупреждение към човешкото поколение за всички векове:

"Понеже какво се ползува човек като спечели целия свят, а изгуби живота си?" Марк 8:36

Направете крачка, за да спечелите живота си - вижте Божието величие и се доВЕРЕТЕ на Неговата любов и грижа!


 








Гласувай:
22



1. estirbg - Съжалявам,
31.12.2011 00:49
нямам интернет и почти насляпо пуснах черновата-постинг, без необходимата проверка и корекции. Да си призная бързах да изпреваря взрива на новогодишните фойерверки - вече се проявиха нетърпеливи, които още от тази вечер "подгряват".
Още веднъж извинете!
цитирай
2. анонимен - Естир,
31.12.2011 09:11
ти си като Малахия.Пророчествата на Малахия за съда бяха
придружени с поканата непокаяните да се помирят с Бога. “Върнете се при
Мене – кава Господ – и Аз ще се върна при вас.”
Трябва всички да разберат, че истинското благоденствие и спасение зависи от
изпълнението на Божия закон с любов и вяра.
Какво значи да се върнем при Него - Небесният Бог умолява Своите съгрешили чада да се върнат при Него, за да Му сътрудничат в провеждането на Господния план на земята. Ще бъде ли чута молбата Му? И дали ще бъдат разбрани плановете Му, сега е времето да размислим - утре може да е късно. Празничните трапези не трябва да превръщаме в барикади, разделящи ни от Бога. Ние сме тези, които се дърпаме от Бога, докато Той ни търси да ни прибере и спаси чрез Своите съработници. Спасението зависи единствено от нашия избор, така че никой да няма право след това да се оправдава, че не е знаел и не е бил преупреден.
цитирай
3. estirbg - Едва ли мога да достигна до святостта на Малахия, но няма как да не направя и аз поредното предупреждение чрез Е.Уайт
31.12.2011 10:27
защото трябва да внимаваме да не се отнесем лекомислено към Божия благодатен промисъл за нашето спасение. Има християни, които казват: “Не ме е грижа дали ще бъда спасен или спасена, ако моето семейство и децата ми не
бъдат спасени заедно с мене.” Те си мислят, че небето няма да бъде небе
за тях без присъствието на любимите им близки. Но онези, които таят тази
мисъл, имат ли правилна представа за личната си връзка с Бога, виждат ли
Неговата велика доброта и милост към тях? Забравили ли са, че са
свързани с най-здравите връзки на любов, почит и вярност към службата на
техния Създател и Изкупител? Поканите на милостта се отправят към
всички; и понеже нашите приятели отхвърлят умоляващата любов на
Спасителя, трябва ли и ние да я отхвърлим? Изкуплението на душата е
скъпоценно. Христос е платил безкрайно висока цена за нашето спасение.
Затова никой, който оценява стойността на тази велика жертва или
стойността на душата си, няма да презре предложената му Божия милост
заради това, че други са избрали да я пренебрегнат. Самият факт, че има
хора, отхвърлящи тези справедливи искания, трябва да ни събуди да се
отнасяме с по-голямо внимание към почитането на Господа и да водим
всички, на които можем да повлияем, да приемат Неговата любов.
Нека ви припомня разорението на Содом. И тогава блестящите
лъчи на утринта като че ли говореха само за успеха и мира на градовете в
равнината. Улиците се оживявали; хората крачели уверено – всеки по своите различни пътища, с намерение да се отдадат на бизнес или на удоволствията на
деня. Зетьовете на Лот се забавлявали със сълзите и предупрежденията на
тъста си. Внезапно като гръм от ясно небе се вдигнала буря.
Господ изсипал от небето сяра и огън върху градовете на плодородната
равнина. Техните дворци и храмове, скъпи домове, градини и лозя и
веселите, жадни за удоволствие тълпи, които предишната нощ били похулили
небесните вестители – всичко било поразено.
Следва...
цитирай
4. estirbg - Продължение
31.12.2011 10:30
Димът от пожара се издигнал
като дим от голяма пещ и красивата Сидимска долина била опустошена. Тя
никога вече нямаше да бъде обитавана – ням свидетел пред всички
поколения за сигурността на Божиите присъди над престъплението.
Пламъците, пояли градовете на равнината, хвърлят предупредителната си
светлина дори до наши дни. Ние имаме страхотните, тържествени уроци, че
Божията милост търпи дълго престъпника, но има една граница, отвъд която
хората не могат да продължат в греха. Когато се премине тази граница,
предложенията на милостта се оттеглят и изпълнението на съдбите започва.
Изкупителят на света заявява, че има по-големи грехове от тези, поради
които бяха унищожени Содом и Гомор. Хората, които чуят евангелската
покана да призовава грешниците към покаяние и не й обърнат внимание, са
по-виновни пред Бога, от обитателите на Сидимската долина. А още по-
голям грях имат твърдящите, че познават Бога и пазят Неговите заповеди,
които отричат Христос чрез своя характер и всекидневен живот. Спасителят
предупреди, че участта на Содом е тържествено увещание не само към
виновните за най-разюзданите грехове, но и към всички, които
недооценяват изпратените от Небето светлина и привилегии.
Верният свидетел каза на църквата в Ефес: “Но имам това против тебе, че
си оставил първата си любов. И тъй, спомни си откъде си изпаднал и покай
се, и върши първите си дела; и ако не, ще дойда при тебе скоро и ще
дигна светилника ти от мястото му, ако се не покаеш” (Откр. 2:4, 5).
Спасителят очаква отговор на Своето предложение за любов и прощение с
по-мило съчувствие от изпълващото сърцето на земен родител, който
прощава на своя отклонил се, страдащ син. Той вика на скитниците:
“Върнете се при Мене и Аз ще се върна при вас…” (Малахия 3:7). Но ако
грешащият постоянно отказва да обърне внимание на призоваващия го с
милостива и нежна любов глас, най-накрая ще бъде оставен в тъмнината.
Сърцето, което дълго е пренебрегвало Божията милост, се закоравява в
греха и вечно остава неподатливо за влиянието на Божията благодат.
Ужасна ще е участта на човешката душа, за която умоляващият Спасител
най-накрая ще заяви: той “се е прилепил към идолите; оставете го” (Осия
4:17). В деня на съда ще бъде по-леко на градовете от равнината,
отколкото на позналите Христовата любов, които са избрали удоволствията
на този грешен свят.
Вие, които гледате лекомислено на предложената милост, помислете за
дългия списък от вашите грехове, натрупани в небесните книги; защото там
са записани престъпленията на народи, на семейства и на отделни
личности. Докато записът продължава, Бог може дълго да търпи и да
отправя призиви за покаяние и прощение. Но ще дойде време, докладът да
завърши, когато човекът ще е взел своето решение; когато с личния си
избор той ще е определил съдбата си. Тогава ще бъде даден сигнал
присъдата да се изпълни.
Има причина за безпокойство в състоянието на днешния религиозен свят.
Божията милост не се цени. Множествата смятат за невалиден закона на
Йехова и “преподават за поучения човешки заповеди” (Матей 15:9).
Неверието надделява в много от църквите в нашата земя; не неверие,
изразено в открито отричане на Библията – но неверие, което облича
християнска мантия, а всъщност подкопава вярата в Библията като Божие
откровение. Пламенната преданост и сърдечната набожност са заместени от
празен формализъм. В резултат на това владеят отстъпление и похотливост.
Христос заяви: “И както стана в Ноевите дни… подобно на това ще бъде и
в деня, когато Човешкият Син ще се яви” (Лука 17:26, 30). Всекидневната
хроника на събитията свидетелства за изпълнението на Неговите думи.
Светът бързо узрява за унищожение. Скоро Божиите присъди ще се излеят да
унищожат греха и грешниците.
Спасителят говори: “Но внимавайте на себе си да не би да натегнат
сърцата ви от преяждане, пиянство и житейски грижи и ви постигне оня ден
внезапно като примка. Защото така ще дойде върху всички, които живеят по
лицето на цялата земя” (Лука 21:34-36) – върху всички, чиито интереси са
съсредоточени в този свят. “Но бдете всякога и молете се, за да
сполучите да избегнете всичко, което предстои да стане, и да стоите пред
Човешкия Син” (Лука 21:34-36).
Преди унищожението на Содом Бог изпрати вест към Лот: “Бягай за живота
си; да не погледнеш назад, нито да се спреш някъде по цялата тая
равнина. Бягай на планината, за да не погинеш.” Същият глас на
предупреждение чуха и Христовите ученици преди унищожаването на
Ерусалим: “А когато видите Ерусалим, че е заобиколен от войски, това да
знаете, че е наближило запустяването му. Тогава ония, които са в Юдея,
нека бягат в планините…” (Бит. 19:17; Лука 21:20, 21). Не трябваше да
се бавят, за да вземат нещо от имота си, а да направят всичко възможно
да избягат.
Излизане, решително отделяне от безбожните, бягство за живот. Така бе в
Ноевите дни; така бе с Лот; така бе и с Христовите ученици преди
разрушаването на Ерусалим. Така ще бъде и в последните дни. Божият глас
отново предупреждава народа Му да се отдели от завладяващото нечестие.
Покварата и отстъплението на религиозния свят в последните дни бяха
представени на пророк Йоан чрез видението за Вавилон: “…големият град,
който царува над земните царе (Откр. 17:18). Преди разрушението му от
небето ще се чуе призивът: “Излезте от нея, люде Мои, за да не участвате
в греховете й и да не споделяте язвите й” (Откр. 18:4). Както в дните на
Ной и Лот, трябва да има ясно разграничаване от греха и грешниците. Не е
възможен компромис между Бога и света или обръщане назад за осигуряване
на земни съкровища. “Не можете да слугувате на Бога и на мамона” (Матей
6:24).
Подобно на жителите на Сидимската долина хората мечтаят за благополучие и мир. “Бягай за живота си!” е предупреждението от Божиите ангели. Но се
чуват други гласове, които казват: “Не се безпокойте, няма причина за
тревога!” Множествата викат: “Мир и безопасност”, докато Небето заявява,
че за престъпника се готви бързо унищожение. В нощта преди разоряването
си градовете в равнината се бяха отдали на разюздани удоволствия и
осмиваха страховете и предупрежденията на Божия вестител. Но през същата
нощ, когато вратата на милостта бе завинаги затворена за нечестивите,
безгрижните подиграватели от Содом загинаха в пламъците. Бог няма да
бъде винаги подиграван; няма да бъде дълго пренебрегван. “Ето, денят
Господен иде. Лют, с негодуване и пламенен гняв, за да запусти земята и
да изтреби от нея грешните й” (Исая 13:9). Огромната част от света ще
отхвърли Божията милост и ще бъде бързо и неизбежно унищожена. Но които
се отнесат с внимание към предупреждението, ще живеят “под покрива на
Всевишния” и ще пребъдват “под сянката на Всемогъщия”. Божията истина ще
бъде техен щит и закрила. На тях е дадено обещанието: “Ще го наситя с
дългоденствие и ще му покажа спасението, което върша” (Пс. 91:1, 4, 16).


цитирай
5. blagovestie - Величествено и оставащо без думи!
31.12.2011 11:20
Страхотен пост, Естир, благодаря ти за удоволствието и надеждата, превръщащи се в пълна увереност!
цитирай
6. estirbg - Скъпа, не съм направила нищо особено
31.12.2011 12:35
Само "свалих" звездите по-близо до хората - тях да пожелаят, заедно с вечността, а не да възклицават по изкуствените звезди, илюминации, преходни съкровища и земни желания. Трябва да променим посоката на сетивата - нужно е да се гледа вертикално, а не хоризонтално. Там е грешката на повечето хора и е нужна корекция. Спешна! Покаяние и вяра в Исус!
Думите на Езекиил:"Покайте се, отвърнете се от идолите си, да! отвърнете лицата си от всичките си мерзости."
са съдбовно значими и важат с особена сила и предупреждение днес. Стига да има кой да ги чуе...
цитирай
7. анонимен - Един човек разказва как в таксито му ...
31.12.2011 12:53
Един човек разказва как в таксито му се качил някой, който повтарял, че Исус ще дойде скоро, много скоро.
Друг разказва, че една нощ на тавана му се появила светлина и изписала името Исус.
Трети разказва, че видял истински извънземни. И снимки им направил.
И учени са засичали и правили снимки на НЛО.
Ето, нправили са снимки и на огромен небесен град.
Но сам Исус казва в Матей 24:26 "И така, ако ви кажат: Ето, Той е в пустинята - не излизайте; или: Ето, Той е във вътрешните стаи - не вярвайте."

А аз на кого да вярвам? На Исус или на този, който може ВСИЧКО да имитира?
Постингът е впечатляващ. Гледайки го, човек закопнява за вечната Родина. Дори и снимките да са фалшиви, дано четящите тук да пожелаят вечния живот в необятния Космос с Великия Творец на всичко - Исус Христос!
цитирай
8. blagovestie - Да ги чуВА, Естир,
31.12.2011 12:53
неведнъж...

Така е! :)
цитирай
9. анонимен - Естир ме помоли да ви уведомя, че отново няма връзка в интернет
31.12.2011 13:58
и не може да отговаря на коментарите. Явно лошите атмосферните условия пак са я изолирали в планината...При първа възможност ще се включи.
цитирай
10. lisa19 - Истинският живот е тук, на ЗЕМЯТА!!!
31.12.2011 14:32
Все пак си имаш свои мисли, свое мнение, свой живот. Да ти е честита новата 2012 година!!! :)))
цитирай
11. mileidi46 - С пожелания за по-успешна и мирна ...
31.12.2011 15:46
С пожелания за по-успешна и мирна Нова 2012!
Да бъде!...
Прегръдки ! С много обич!!
цитирай
12. conrad - Този постинг трябва да е на първа страница...и с много небесни звездички
31.12.2011 16:04
Но явно модераторите са твърде "земни" , за да допуснат небето /и Бог/ до себе си.
Явно нелицеприятната духовна истина трябва да остане пак в задния двор.
Щото повече в блога вървят шаблонните пожелания "ширпотреба" - да, ама те не спасяват, а само приспиват с фалшива еуфория!
цитирай
13. foreigner69 - Весело посрещане на Новата година!!
31.12.2011 17:01
Здраве,късмет и любов!!
цитирай
14. анонимен - Нестандартно, вълнуващо поднесено,
31.12.2011 18:55
и храна за дълбок размисъл. Благодаря за посланието.
Бог да дава помазание на всичките си вестители и съработници!
И по-благодатна година! Поздрави на всички вярващи!
цитирай
15. juli13 - juli13
01.01.2012 09:18
Интересно дори името на служителката отговаря на значението на небесния град
д-р Марсия Мезон-мезон в превод от френски означава дом ,къща -Това е нашия дом ,който Исус е приготвил за тези,които вярват в него!Амин!Дойди Господи Исусе!
цитирай
16. estirbg - ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА, СКЪПИ МИ ПРИЯТЕЛИ!
01.01.2012 13:13
БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ СЕ ОТБИХТЕ ПРИ МЕН И СЕ ПОЛЮБУВАХТЕ НА ИЗУМИТЕЛНИТЕ БОЖИИ КОСМИЧЕСКИ ТВОРЕНИЯ.
ДАНО ДА Е МИРНА, ЩАСТЛИВА И БЛАГОДАТНА И ТАЗИ ГОДИНА, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ СА Я НАРОЧИЛИ ЗА "ОСОБЕНА"!
ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, РАДОСТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ!
С МНОГО ОБИЧ ВИ ПРЕГРЪЩАМ ВСИЧКИ, КАКТО И ЕКИПА НА МОДЕРАТОРИТЕ, КОИТО ПРАЗНУВАХА ЗАЕДНО С НАС В БЛОГА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1884052
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031