Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2011 12:44 - ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ПРЪСКАТ НАЙ-БЕЗОЧЛИВО!!!CHEMTRAILS - ТИХАТА И ТАЙНА ВОЙНА, КОЯТО СЕ ВОДИ СРЕЩУ ВСИЧКИ НАС! КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ - СЪВЕТИ...
Автор: estirbg Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 44503 Коментари: 101 Гласове:
15

Последна промяна: 08.10.2011 19:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Приятели, днес, 04.06.,  небето отново е обработвано И ТО ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВАДНО!!! 9.00 Ч. СУТРИНТА! Не са се разнесли съвсем следите, НО ЯВНО В Е Ч Е ПРЪСКАТ ПРИЗОРИ, ПО ТЪМНО, ЗА ДА НЕ ПРАВЯТ ВПЕЧАТЛЕНИЕ И ХОРАТА ДА НЕ ТЪРСЯТ ОТГОВОР ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!! ДЪЛГИТЕ СИВОПЕПЕЛЯВИ ОБЛАЧНИ ЗАВЕСИ, КОИТО ОЩЕ НОСЯТ СЛЕДИТЕ НА НЕРАЗСЕЯЛИТЕ СЕ ХИМИЧНИ СЛЕДИ СА НАВСЯКЪДЕ - ПЛЪТНИ НА ЗАПАД, ВЕЧЕ И НА ЮГ!
НАБЛЮДЕНИЯТА МИ СА, ЧЕ ТОВА АРОГАНТНО ПОСЕГАТЕЛСТВО НА ВЪЗДУХА НИ СЕ ИЗВЪРШВА НАЙ-ВЕЧЕ В ПРЕДПРАЗНИЧНИТЕ ДНИ, КАКТО И ПРИЗОРИ СЪБОТА, КОГАТО ХОРАТА ИЗЛИЗАТ ЗА УИКЕНДА ИЗВЪН СОФИЯ! В МОМЕНТА СЪМ НА ВИТОША И ВЪЗМУЩЕНИЕТО МИ Е БЕЗГРАНИЧНО, КОГАТО ВИЖДАМ КАК БЕЗОЧЛИВО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗВЪРШВАТ УБИЙСТВЕНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ В НЕБЕТО !!! ХОРА, РАЗБЕРЕТЕ ЛЪЖАТ НИ!!!ТЕЗИ СЛЕДИ НЕ ИЗЧЕЗВАТ, ОБРАЗУВАТ ТАЗИ НЕЕСТЕСТВЕНА ОБЛАЧНА ПЕЛЕНА, КОЯТО ЗАКРИВА СЛЪНЦЕТО!!! НАУЧЕТЕ СЕ ДА ГЛЕДАТЕ КЪМ НЕБЕТО, ЗА ДА ВИДИТЕ И СЕ УВЕРИТЕ, ЧЕ СЕ ИЗВЪРШВА НАЙ-МАЩАБНИЯ ГЕНОЦИД, КОЙТО НЯКОГА Е СЪЩЕСТВУВАЛ НЕ САМО ВЪРХУ НАС , НО И НАД ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!
КЪДЕ Е "БУДНАТА " НИ ОПОЗИЦИЯ В МОМЕНТА?!! СПИ ИЛИ ЗАЕТА В ПРЕДИЗБОРНИ БЕЗУМИЯ?!!...



Йов 20:4.
 Не знаеш ли това от старо време,
От когато е поставен човек на земята,

5. Че тържеството на нечестивите е кратковременно,
И радостта на безбожния е минутна?

27. Небето ще открие беззаконието му,
И земята ще се подигне против него.

image

 image

Небето ще открие беззаконието му...



image

Тази сутрин, когато се събудих, половината небе беше вече в характерната сивопепелява облачна изкуствена пелена, която вече не мога да сбъркам с доскорошните естествените облаци и мъгли. Зловещите химични следи очертават ясно докъде небето акуратно  е обработвано...


image

Обърнете внимание на горната следа, успоредна на тънката (все още неразсеяла се), която преминава "през" слънцето. Тя вече е "разширена" във фина облачна маса, която не изчезва, а образува сивкава пелена - слънцето вече грее сякаш през пергаментова хартия...


image

Тези снимки са правени над София, днес. Всички тези аерозолни престъпления се извършват както над моя, така и над вашия дом!
image


image


image


image


image


image


image


image
 
image
 
  Разгледайте последната снимка от любителската ми фотосесия, току що я свалих от мобилния си (правена е около преди две седмици). Ако кликнете върху нея може да я увеличите и съвсем ясно ще преброите пет успоредни линии, оставени от самолетите фантоми и две от същия тип допиращи се под наклон (образуват тъп ъгъл с успоредните). Първото впечатление е, че това в никакъв случай не са транзитни самолети. По разширяващата се "опашка" сами може да определите посоката на преминалите самолети - т.е. те са се движили от ляво на дясно, нали? Сега вижте крайните десни точки на следите - съвсем очевадно говорят, че кранчетата на изпускащите химични следи самолети са били затворени - следите свършват. Небето е чисто и както сами може да се убедите след крайните десни точки на правите - няма помен дори от присъствие на самолети.
Логически първо трябва да изчезнат следите  които са в най-левия край на снимката, т.е. първите отделени газове, а не последните, които току що са изпуснати (ако наистина бяха отработени газове на двигателите)!
Снимката е правена в един тих безветрен следобед, събота срещу неделя. Странното е, че такова "шътане" и "бродиране" в небето се наблюдават точно в уикенда, когато хората масово излизат на разходка в планината или работят по градините си. Така че за изтриване на части от "аероследите" от вятъра не може и дума да става. Фотографията е много показателна, че се цели покриване на небесна площ и че изпускането на тези "газове" или химикали е контролирано!
Наистина над Витошка София НИКОГА досега не е имало такова въздушно пиратство, каквото сега наблюдаваме, (както и над цяла България)! Показателно и убедително е, че това не са невинни прехвърчания на закачливи безгрижни аеропланчета!!!

...Това е  фотоинформацията от днешното утро. Фрапиращото и зловещо небесно шоу се състоя точно преди празниците около 06.05. и 24.05., което за съжаление няма как да прехвърля от мобилния си телефон и не можете да видите гигантските мощни пипала, които пълзяха и обхващаха цялото небе. Няколоко часа след това, заваля...Какво ли ни посипа?...Няма да ангажирам вниманието ви с мои предположения. ..
Обезателно гледайте долните два клипа! Ако искате да разберете истината и ако искате да знаете как може да се предпазите, намерете време и изгледайте "Аерозолни престъпления" (вторият клип е преведен и е с български субтитри).
Съветите за превенция от Д-р.Сгуен Скот започват от 56:30 минута. Запишете ги, споделете ги с вашите близки и приятели, не бъдете безразлични към живота и здравето на вашите любими същества...
Кратката презентация, която представям хвърля само бледен лъч светлина към чудовищната истина, която тегне от небето...

image


image


 Част от отровните небесни "благословения"...


 









ГЛЕДАЙТЕ и ВАЖНИЯ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ  „С КАКВО НИ ПРЪСКАТ ОТ НЕБЕТО?“ (
WHAT IN THE WORLD ARE THEY SPRAYING, 2010) !!!
Продуцент – Майкъл Мърфи
С участието на Едуард Грифин
Ето и презентацията към филма, направена от Христо Цанков:

e-mail: hi.tsankov@gmail.com

facebook: www.facebook.com/hi.tsankov

 

 Филмът „С какво ни пръскат от небето?“ (2010) е едно чудесно допълнение към филма „Аерозолни престъпления“ (2005), който запозна българската аудитория с тайно провежданите аерозолни въздушни операции по целия свят, чрез които се разпръсват в атмосферата високотоксични и радиоактивни вещества, метални частици, полимерни съединения, вируси, бактерии, гъбични спори, наносензори/датчици и мн. др. Тези операции са маскирани като борба с глобалното затопляне и модификация на климата с цел предотвратяване на катастрофални природни бедствия, но всички доказателства сочат, че истината е точно обратната! Под тези благовидни на пръв поглед цели и за благото на човечеството, се осъществява най-зловещата програма на световния елит – Илюминати, за депопулация, предизвикване на масова заболеваемост и смъртност, налагане на пълен контрол върху масите и причиняване на хаос по цялата планета в изпълнение на последните етапи от плана на Илюминати за Нов световен ред или Ред, извлечен от хаоса!

 Историята на филма започва в Сан Диего, Калифорния, където голям брой учени и журналисти се събират на конференцията, организирана от Американската асоциация за научен прогрес (ААНП). На конференцията се разглеждат редица въпроси, свързани с геоинженерството или изкуствената модификация на климата. На нея присъстват продуцентът на филма Майкъл Мърфи, журналистът Стюърт Хоу и соларният инженер Дейн Уигингтън. Неудобните въпроси на последния, поставени към някои от водещите геоинженери на конференцията, разкриват доста шокиращи факти. Конкретно е поставен въпросът за огромните рискове, свързани с намеренията на геоинженерите да бъдат разпръснати в стратосферата милиони тонове фин алуминиев прах за борба с глобалното затопляне. Отговорът на геоинженера Дейвид Кейт е повече от шокиращ! Оказва се, че относно вредните последици на алуминия върху околната среда и човешкото здраве, не са правени никакви съществени проучвания! Самият Дейвид Кейт признава, че е възможно да бъдат открити някои страшни неща във връзка с разпръсването на алуминий! Истината обаче се оказва още по-страшна!
   Оказва се, че предложенията и намеренията на геоинженерите за разпръсването на милиони тонове фин алуминиев прах, се осъществявават в момента и са били провеждани в течение на много години !!! Още през 1991 г. на самолетната компания „Хю“ е бил отпуснат патент No. 5.003.186 за метод за модификация на климата, наречен „Стратосферно засяване с Велсбах материали за намаляване на глобалното затопляне“ (Stratospheric Welsbach Seeding For Reduction Of Global Warming). Патентът може да изтеглите от следните линкове:

www.sciechimiche.org/scie_chimiche/images/stories/Download/usp_5003186.pdf

http://gators911truth.org/PDF/welsbach-seeding-Patent.pdf

 Патентът описва метод за разпръсване в стратосферата на алуминиев оксид (Al2O3) и ториев оксид (ThO2), на разстояние от 7 до 13 км. над земната повърхност, с големина на металните частици от 10 до 100 микрона!

 За съжаление, броят на отпуснатите патенти от Американското патентно ведомство, свързани с различни методи и средства за модификация на климата, са толкова много, че е трудно да бъдат изброени! Заслужава обаче да споменем патент No. 5.286.979, наречен „Метод за абсорбиране на ултравиолетовата радиация чрез разпръсване на меланин“ (Process For Absorbing Ultraviolet Radiation Using Dispersed Melanin), отпуснат на 15.02.1994 г. Патенът подробно описва множество методи и патенти за разпръсване на меланин, един от които е чрез полимерни частици с големина от 0.5 до 50 микрона! Точното име на съставените от меланин полимерни частици е метилметакрилат-етиленгликол-диметакрилат-кополимер (methylmethacrylate-ethyleneglycol-dimethacrylate-copolimer)! Случайно ли е тогава, че заболяванията от рак на кожата през последните 2 десетилетия отбелязаха астрономически скок в световен мащаб след като хората по целия свят са били пръскани в продължение на години с полимерни и други композиции, съдържащи меланин?!

 Но истината се оказва още по-страшна! Защото, още от края на 2-та световна война започват да се разработват методи за модификация на климата и използването им за военни цели! Във филма „С какво ни пръскат от небето?“ Дейн Уигингтън изтъква това факт и специално споменава супертоксичното вещество „Оуриндж“ (Agent Orange), използвано от американските военни по време на войната във Виетнам! Това вещество е било разпръсвано чрез самолети в огромни количества (вероятно хиляди тонове) над непроходимите джунгли във Виетнам, за да предизвика изсъхване на дърветата и оголване на джунглите, където са се укривали виетнамските партизани! И до ден-днешен обаче населението, живеещо в териториите, над които са били провеждани тези безчовечни аерозолни операции, страда от генетически увреди и малформации, предаващи се от поколение на поколение!

 Но какво да кажем за провежданите в пълна секретност днес аерозолни операции навсякъде по целия свят, чрез които се разпръсват тонове високотоксични и радиоактивни вещества като алуминий, барий, стронций, торий, кадмий, магнезий, титан, цинк и мн. др.? Това война ли е? И срещу кого? Срещу глобалното затопляне? Срещу промените в климата? Филмът „С какво ни пръскат от небето?“ дава отговор на всички тези въпроси, но за повечето зрители той ще бъде истински шокиращ! Да, това е война! Тиха и тайна война! Но не срещу глобалното затопляне, нито срещу промените в климата, а война срещу цялото мирно човечество! Война срещу обикновените хора, обикновените граждани! Журналистът Джереми Рот-Кушел заявява в края на самия филм, в светлината на разкритите факти и доказателства: „Очевидно тази война е срещу всички нас!“.

 

 Световният елит (Илюминати) срещу цялото мирно човечество !!! Вярно ли е това? Може ли да бъде вярно? Не си ли измисляме? Не си ли фантазираме твърде много? Съвсем не! Това, което трябва да направим, е просто да си отворим очите и да приемем истината такава, каквато е! Защото програмата за депопулация и изтребление на световното население е написана върху камък, и то гранит! Тази програма е обявена пред света и всеки може да я види и прочете! Издълбана е върху четири огромни гранитни плочи на 8 различни езика! Съдържа 10 заповеди към човечеството след Апокалипсиса! Това са т.нар. напътствени плочи, намиращи се в щата Джорджия, окръг Елбертън! Този мега-окултен монумент е бил открит на 22 март 1980 г. като заявката за неговото строителство дошла от неизвестна и тайна група богати граждани! И макар че липсват преки доказателства за поръчителя на този монумент, първата заповед ни разкрива напълно неговия характер: „Населението на земята не трябва да превишава никога 500.000.000 души“! Казано с други думи, повече от 6 милиарда човешки същества трябва да бъдат ликвидирани! (Google, YouTube: Georgia Guidestones)

 Ето какво казва бившият сенатор от Аризона Карен Джонсън по повод интервюто, което дава на продуцента Майкъл Мърфи за филма „С какво ни пръскат от небето?“:

 „Току-що получих този доклад и го намирам за изумителен, защото въздухът трябва да съдържа максимум 2 ppm алуминий, а в доклада пише, че съдържа 39.000 ppm! Това е астрономическо количество! Барият също е с много високи нива! Това е далеч над допустимите норми за тези вещества! А ние ги дишаме и те падат върху нас! Хората се чудят защо здравето им отслабва, защо все по-често прибягват до бърза помощ, защо трудно дишат, защо боледуват от Алцхаймер! И това е планирано от един малък елит! Не ме е грижа как ги наричат, конспиратори или Илюминати, наричайте ги както искате! Но тези хора не се интересуват от обикновения гражданин! Те се грижат само за себе си, за алчността си, за властта си и ако успеят да елиминират две трети или три четвърти от земното население, това ще е идеално за тях! В такъв случай няма да има толкова хора, за които да се грижат и безпокоят! Точно така стоят нещата! И това е изключително тревожно и плашещо!“.

 Но, чуйте какво заявява Дейн Уигингтън относно получените резултати от проби, взети за анализ от едно малко изкуствено езерце, намиращо се в неговото имение в една девствена местност, на километри разстояние от магистрали и всякаква производствена дейност:

 „Един ден, след няколко денонощия интензивно аерозолно пръскане, видях как на повърхността на езерцето се образува един тънък слой и след като направих анализ на водата, се оказа, че съдържа алуминий и барий! Година и половина по-късно съдържанието на алуминий в езерцето бе вече 375.000 ppm! Водата му бе станала буквално токсична! Със сигурност можем да заявим, че това, което наблюдаваме в небето съответства напълно на изложеното в многобройните патенти (по геоинженерство)! Откритите в околната среда вещества съответстват също на веществата, описани в тези патенти! Преди пет години не беше така! Тези огромни стойности се натрупаха за последните години! В някои случаи дори имаме увеличение от 50.000 % за пет години! Например, допустимото съдържание на алуминий е 7 ppm, което също е високо, но за пет години са отчетени стойности, превишаващи 50.000 % нормата! За този период станахме свидетели на драстични промени!“.

 А какво причинява алуминият? И колко токсичен е той за човека и човешкото здраве? Нека чуем изказването на някои учени-специалисти и изследователи, интервюирани за филма:

 Д-р Лени Тайм:

 ...Считам, че главният токсин в химическите следи е алуминият. Резултатите, които получихме от пробите от планината Шаста, са крайно смущаващи!

 ...Когато алуминият е в състояние на окис и попадне в организма, той формира една плака в артериите на човека, която е животозастрашаваща! Когато в околната среда се изхвърлят вещества, които не трябва да бъдат там, възникват много сериозни проблеми! Алуминият е изключително опасен за биологичните системи! Попадайки в тях, той не ги напуска докато не ги разруши! Ето защо, когато алуминият се натрупа в организма с течение на времето, причинява сериозни неврологични заболявания, защото се натрупва под формата на окис, който човешкият организъм сам не може да изведе навън!

 Д-р Тами Л. Борн:

 В основата на всяко едно заболяване е влиянието на определени токсини, а за алуминия е известно, че причинява рак! Той остава с години в човешкия организъм!

 ...Крайно обезпокоително е, че вкарването на повече токсини в околната среда увеличава риска и броя на заболелите от рак! Никой човек не го заслужава! Жалко е, че отговорните лица са одобрили разпръсването на алуминий в природата с някаква уж благовидна цел, докато в същото време причиняват много по-голяма вреда!

 Д-р Джеймс Рота, зъболекар:

 Алуминият е токсичен и има кумулативен ефект. Днес знаем, че поемаме големи количества от него чрез въздуха и водата, така че той се натрупва в нас. Ето защо, фактът, че огромни количества алуминий се разпръсват в околната среда, както ти спомена, е изключително тревожно и плашещо! Всички, които сме правили изследване по този въпрос, сме наистина загрижени за липсата на информация и че това се случва! Алуминият е токсичен! Знаем го със сигурност! Относно нивата на токсичност може да се разисква, но имайки предвид неговия кумулативен и синергичен ефект, трябва да заключим, че идеята да се разпръсва в атмосферата е доста лоша! Особено като вземем под внимание големите количества! Освен това, световните научни организации все повече подчертават вредния ефект на тежките метали и токсините, които поемаме чрез храната и въздуха!

 Карен Джонсън – бивш сенатор от Аризона:

 „...Заболеваемостта от Алцхаймер се увеличи рязко през последните години и връзката с натрупването на алуминий в мозъчните клетки е очевидна! Почти във всяка една фамилия има възрастен, болен от Алцхаймер! А това е една страшна болест! И едва ли причината е в алуминиевите кутии, от които пием газирани напитки. Баща ми почина от Алцхаймер, но никога не е пил газирани напитки от алуминиеви кутии, така че това обяснение не звучи правдоподобно!“.

 Но, истината се оказва дори още по-страшна! Вярвате или не, доказателствата сочат, че този малък елит от психопати, наречен Илюминати, е планирал да постави под пълен контрол всички хора на планетата и за тази цел провежда тихомълком един зловещ план на унищожение естествените семена и растения, от които човечеството се е изхранвало векове наред! Вече не е тайна, че години наред учените под контрола на Илюминати осъществяват генна модификация на семената, растенията и животните, а чрез ваксините и други средства успешно манипулират човешките гени – Светая-Светих на човешкия организъм! Но малко хора все още знаят, че на 01 септември 2009 г. (09/01/2009) е бил отпуснат патент под No. 7.582.809, на Министерството на земеделието в САЩ, в който се описва метод за внедряване в генома на растенията на специален ген, който да ги прави устойчиви на високите нива алуминий в почвата и въздуха! Патентът се нарича Sorghum Aluminum Tolerance Gene и може да бъде свален от долните линкове, които съдържат също и друга важна информация:

 

http://www.freepatentsonline.com/7582809.pdf

http://gators911truth.org/PDF/What-in-the-World-GEOENGINEERING.pdf

http://ddr.nal.usda.gov/handle/10113/35879

http://ddr.nal.usda.gov/bitstream/10113/35879/1/IND44285046.pdf

 Всичко това е много добре разкрито във филма „С какво ни пръскат от небето?“, който ни отвежда за кратко време на Хаваите, във фермата за производство на екологично чисти продукти на едно местно семейство. Оказва се, че дори този райски кът на земята не е пощаден от глобалната програма за аерозолно стратосферно геоинженерство! Ще чуете много лични свидетелства и ще видите факти, които са наистина покъртителни! Ето какво заявява по този повод Майкъл Мърфи пред събранието на група жители от острова:

 „Приятели, тези хора се правят на богове! Правят се на богове! Манипулират климата и разпръсват отрови в атмосферата! Те искат да манипулират всичко, растенията, дърветата, дори океана! Тази вечер се надявам да видите проблема, такъв какъвто е! Защото съм категорично убеден, че преживяваме една истинска криза! Наистина съм убеден!

 Геоинженерите предлагат да изсипят в атмосферата 10-20 милиона тона алуминий! А какво причинява алуминият? Той променя pH на почвата, което е фатално за растенията! Също така е изключително вреден за здравето на хората! А наистина ли го правят? Нека ви кажа тогава какво открихме. Разполагаме с множество доказателства, според които това наистина се случва!“.

 Темата за огромните количества алуминий, разпръсвани в атмосферата по целия свят, и генното модифициране на семена с цел създаване на устойчиви на алуминий растения, е допълнително развита във филма, който ни показва и кадри от проведения в Белгия през 2010 г. Първи международен симпозиум относно химическите следи. На този симпозиум се събират редица учени, специалисти, политици, журналисти и активисти от цял свят, за да обсъдят детайлно проблема с аерозолните престъпления на елита и да изработят стратегия за борба и съпротива с неговата чудовищна политика. Нека чуем някои покъртителни изказвания!

 Майк Мърфи:

 „Хората, които имат власт, контролират всичко! Те контролират пазарите, нас самите, а сега и климата! И могат да използват този контрол за военни цели! Модифицират също и естествените семена, които Бог е създал!

 Те прилагат диалектическата теория на Хегел - проблем, реакция, решение. Създава се проблем с разпръсването на огромни количества алуминий, така че растенията започват да умират. Тогава компанията Х заявява: „Хей, хора, не получавате добив от вашата реколта! Продукцията ви се съсипва! Но ние имаме решението! Разполагаме със семена, които ще дават реколта в тази обстановка. Това, което трябва да направите, е да почнете да купувате от нас!“

 Загрижени сме за факта, че тази програма може би цели унищожението на естествените растения и тяхното заместване чрез устойчиви на алуминий ГМО семена. Може би мнозина вече знаят, че идваме от Хаваите, където снимахме в продължение на една седмица. Беше невероятно пътешествие! Хората там са загрижени, че наблюдават омекване на кората на кокосовите дървета и че това явление е вероятно част от една цялостна програма за унищожение на всичко естествено в растителния свят, така че ГМО продуктите да станат единственият начин за оцеляване и препитание“.

 София Ксенидис:

 „Казвам се София Ксенидис и съм на 17 г. Страшно е, че въздухът, който дишаме, не е този, който трябва да бъде, че храната, която ядем и водата, която пием, съдържа вещества, с които ни пръскат и ни тровят като насекоми! Това ми причинява чувство на дълбок гняв и негодувание! Аз не искам да бъда тровена, нито да се разболея от рак и съм крайно ядосана, че това глобално отравяне е толкова мащабно и че досега не е направено нищо, за да бъде спряно!“.

 Последните действия на невероятния филм „С какво ни пръскат от небето?“ се развиват във Вашингтон, столицата на най-могъщата държава в света, която е и водещата страна в провеждането на глобалната програма за аерозолно стратосферно геоинженерство. Заключителните сцени обаче, снимани в Американския Конгрес, представят една много тъжна и страшна картина! Сами ще станете свидетели на невежеството на американските конгресмени и сенатори по въпроса за аерозолните операции! Дали това е едно реално незнание или под привидната незаинтересованост се крие едно страшно лицемерие, всеки зрител трябва сам да прецени за себе си! Но какъвто и да е отговорът, едно нещо е напълно ясно – тези високопоставени личности са марионетки, обслужващи изцяло интересите на истинските реални господари във Вашингтон и целия свят! И това важи не само за Американския Конгрес, но и за всички парламенти на всички държави по света! Включително България!
Завършвам тази презентация със заключителните думи на журналиста Джереми Рот-Кушел:

 „Очевидно тази война е срещу всички нас! И ние всички сме заложници в нея! Хората, които са се клели да изпълняват и защитават Конституцията, не само знаят какво се случва, но и сами участват в събитията! Затова всички ние трябва да се изправим и да бием тревога! Защо се трови водата?! Защо се трови почвата?! Защо се увеличават заболяванията от натравяне с алуминий, който засяга всичко живо?! Затова всички имаме дълг да се изправим и да бием тревога, да бъдем добре информирани и да спрем този геноцид заради нас самите и заради нашите деца! Това е съдбоносен момент в нашата история!  Като разумни същества трябва да решим дали да живеем на колене докато сме пръскани отгоре и тровени всеки ден, да живеем с постоянен страх, или да се изправим и да живеем като свободни хора, търсейки истина, справедливост, мир и свобода за всички Божии деца!“.

п.п.Случайно отворих да чета статията на marknatan и...забелязах изографисаното небе над Воеводската църква на българските воеводи в Арджеш. Снимката е правена за тема твърде различна от моята. Но истината за въздушните манипулации лъсва и оттук !

image







Тагове:   Chemtrails,


Гласувай:
17



1. estirbg - Ще елиминирам призивите на Майкъл Мърфи, домакин на международния симпозиум в Белгия
28.05.2011 16:23
за да не се тълкува постинга ми като кампания срещу "неизвесния извършител". Вие, според собствената си съвест може да решите какво да предприемете. Главното е да уцелеем срещу въздушните атаки и наложения изкуствен подбор. Другото - дано Бог по-скоро да се намеси и да ни спаси.(Да не бъркате Луцифер с Исус!!! Внимавайте! Прочетете предишния ми постиг!)
цитирай
2. neprosvet - Къде живеят илюминатите? Нали и те ...
28.05.2011 20:38
Къде живеят илюминатите? Нали и те дишат същия въздух?
цитирай
3. estirbg - При всички случаи не живеят в гъсто населени райони,
28.05.2011 22:01
и трябва да се търсят в екологично чисти острови - има такива места на земята...само дето ние не ги знаем. Сигурно не хапват и от нашите храни, взимат някакви профилактични антиоксиданти и антидот...всичко е забулено в мистерия и свръхсекретност. Да не се тревожим за тях, те са преценили достатъчно добpе собствения си риск и са премислили как да го избегнат. Ние трябва да се мобилизираме и да поемем въздушните цунамита стоически и с всички възможни подръчни средства...Моля всички да изслушат напътствията на д-р. Сгуен Скот, разумни са, пък...Господ да ни е напомощ...
цитирай
4. estirbg - Личи си,
28.05.2011 22:46
че днес, събота, хората са били на работа и са ужасно уморени, за да се интересуват дори за живота и здравето си. Мудност и незаинтересованост...или може би липса на реклама?...
В момента се сещам се за един стих на Осия 4 1:3:ЗЕМЯТА ЩЕ ЖАЛЕЕ И ВСЕКИ, КОЙТО ЖИВЕЕ НА НЕЯ ЩЕ ЛИНЕЕ, СЪЩО И ПОЛСКИТЕ ЗВЕРОВЕ, И НЕБЕСНИТЕ ПТИЦИ, ОЩЕ И МОРСКИТЕ РИБИ ЩЕ ЧЕЗНАТ." - много точно и ясно пророкът е видял и предал случващото се в момента. И това няма как да не е под влияние на целенасочените и тенденциозни злостни "мероприятия" на шепа луциферианци, умопомрачени фанатици, подлъгани от падналия ангел за вечно господство на планетата ни...
цитирай
5. pevetsa - Плачът на Еремия 5 глава 1 Спомни ...
29.05.2011 07:23
Плачът на Еремия 5 глава
1 Спомни си, Господи, какво ни стана; Погледни и виж как ни укоряват.
2 Наследството ни мина на чужденци, Къщите ни на странни.
3 Останахме сирачета без баща; Майките ни са като вдовици.
4 Водата си пихме със сребро, Дървата ни идат с пари.
5 Нашите гонители са на вратовете ни. Трудим се и почивка нямаме,
6 Простряхме ръка към египтяните И към асирийците, за да се наситим с хляб.
7 Бащите ни съгрешиха, и няма ги; И ние носим техните беззакония.
8 Слуги господаруват над нас, И няма кой да ни избави от ръката им.
9 Добиваме хляба си с опасност за живота си Поради меча, който ограбва в пустинята.
10 Кожата ни почервеня като пещ Поради върлуването на глада.
11 Изнасилваха жените в Сион, Девиците в Юдовите градове.
12 Чрез техните ръце биваха обесени първенците, Старейшините не се почитаха.
13 Младежите носеха воденични камъни, И децата падаха под товара на дървата.
14 Старейшините не седят вече на портите; Младежите изоставиха песните си.
15 Престана радостта на сърцето ни; Хорото ни се обърна на жалеене.
16 Венецът падна от главата ни; Горко ни! защото сме съгрешили.
17 Затова чезне сърцето ни; Затова причерня на очите ни.
18 Поради запустяването на Сионския хълм Лисиците ходят по него.
19 Ти, Господи, седиш като Цар до века; Престолът Ти е из род в род.
20 Защо ни забравяш за винаги, И ни оставяш за толкоз дълго време?
21 Възвърни ни, Господи, към Себе Си, и ще се възвърнем; Обнови дните ни както изпърво, -
22 Ако не си ни отхвърлил съвсем, И не си се разгневил твърде много против нас.
цитирай
6. estirbg - Темата, която съм предоставила днес е изключително важна, актуална и тревожна!
29.05.2011 09:51
Разбирам донякъде модераторите, които не я поставят на рекламното пано и тя не излиза на светло. Но само ДОНЯКЪДЕ, защото още носим и ще носим последствията на едно прикрито престъпление спрямо нас, обикновените хора. Спомнете си Чернобил! Прикриваш ли едно престъпление, ставаш съучастник... По-коварен план от това да те лишават от въздуха ти едва ли има...Незамърсени вода и храна човек все ще намери някак, но как да се лиши от най-важната физиологична необходимост - не сме амфибии, за да се потопим във водата (то и тя вече толкова е отровна!). Най-трагичният извод, който бих направила е, че хората не ги е еня за здравето и живота си и така лековерно поставят картата на земното си съществуване в ръцете на лъжци и измамници...Не бих искала да мисля, че мързелът и безхаберността са качества на модерното ни общество, но резултатите това показват...за съжаление!
Добре че тук -таме има все още будни хора, които не се примиряват с наложените обстоятелства и реагират свовременно и адекватно на случващото се. Предлагам ви едно отворено писмо, което до ден днешен е със затворен отговор. Вижте го:
цитирай
7. estirbg - Писмо без отговор -
29.05.2011 09:58
До Президента на РБ
До Министър-председателя на РБ
До Депутатите от 41-то Народно събрание
До Директора на ДАНС
До Министъра на отбраната
До Министъра на вътрешните работи
До Министъра на външните работи
До Министъра на здравеопазването
До Кметовете на общини
До Българските медии
До Българската общественост


ОТВОРЕНО ПРОТЕСТНО ПИСМО
от Христо Йорданов Цанков, гр. Русе

Уважаеми г-н Президент,
Уважаеми г-н Премиер,
Уважаеми г-да Министри и Депутати,
Уважаеми г-да Кметове,
Уважаеми Представители на медиите
Уважаеми Съграждани,


ПРОТЕСТИРАМ срещу регулярно провежданите във въздушното пространство на РБългария въздушни (аерозолни) операции, за които днес е доказано, че се провеждат с цел модификация на климата и околната среда и изкуствено предизвикване на широко-разпространена заболеваемост и смъртност сред световното население!

Като гражданин на гр. Русе ПРОТЕСТИРАМ, че от няколко месеца във въздушното пространство над територията на гр. Русе и околността интензивно се провеждат аерозолни операции, следствие на които бяха отчетени множество необичайни и нехарактерни за времето и атмосферните условия явления!

Днес е абсолютно доказано, че дългите с километри бели следи, оставяни от самолетите по небето, не са следи от изгоряло самолетно гориво, а аерозолни химически следи, съдържащи огромен брой високотоксични и радиоактивни вещества, вируси, бактерии, гъбични спори и други биологични компоненти, наночастици/сензори/датчици!

Лично аз станах свидетел преди един месец как в кристално ясното и чисто небе над гр. Русе се образува плътна завеса от изкуствени облаци следствие на множеството оставени бели следи от прелитащите над града и околностите множество самолети и в двете посоки, от Румъния на юг и обратно!

Понастоящем хиляди граждани по света са заснели това явление, като има създадени стотици организации за борба с аерозолните престъпления, които провеждат огромна изследователска дейност за сметка на държавните органи, които отричат, преиначават и осмиват установените факти и доказателства и полагат усилия да дискредитират гражданския активизъм на същите тези посветени и загрижени граждани!

За съжаление, България изобщо не се вписва в световното движение срещу аерозолните престъпления поради факта, че официалните масови медии мълчат позорно за това зловещо явление в небето и са по-скоро устремени да държат вниманието на българина, насочено в съвсем друга посока! Аз много добре разбирам защо техните програми са пренаситени с всякакви шоута и спектакли, игри и забавни предавания, музика и филми, нон-стоп 24 часа! А малкото публицистични и разследващи предавания са по-скоро тип „махленски истории“ отколкото разкриване истинския образ на печалната действителност и реалност, в която живеем! Защо не кажат истината за 11 септември 2001 г., по която тема има десетки (да не кажа стотици) уникални документални филма, разкриващи как сградите на СТЦ бяха инсценирано взривени?! Защо не кажат истината за 3-та световна война, която започна на 11 септември 2001 г.?! Защо не кажат истината за ваксините, грипните епидемии и фалшивата пандемия от свински грип през 2009-2010 г.?! Защо не кажат истината за умишлено предизвиканата екокатастрофа в Мексиканския залив?! Защо не кажат истината за модификацията на климата, за оръжието ХААРП, за истинските причини на огромния брой катастрофални природни бедствия, особено през настоящата 2010 г.?! Защо мълчат за аерозолните престъпления и регулярно провежданите въздушни операции над България? За това как се съсипва нашата красива природа и се трови населението на нашата страна?! Защо постоянно разпространяват дезинформация по тези и редица други теми като 2012 година, например?!

Но не само медиите имат вина за тоталния мрак по въпроса за аерозолните операции (престъпления) в България, а преди всичко самите държавни лица и депутати, повечето от които персонално получиха от мен по електронната поща презентацията и текста на преведения от мен документален филм „Аерозолни престъпления“. Забележително е, че досега нито един депутат или държавно лице не се свърза с мен и не даде признаци, че изследва въпроса с желание да вникне в същността на проблема! Какъв срам и позор!

Но, уважаеми г-да Управляващи, аз желая да изпълня своя морален и граждански дълг, както пред Бога, така и пред българското общество, управници и народ, като отправям до Вас това ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, че ако Вие не вземете спешни мерки да прекратите въздушните (аерозолни) операции във въздушното пространство на РБългария, последиците както за Вас, така и за българските граждани, ще бъдат КАТАСТРОФАЛНИ !!!

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ, че има налице план на Върховния генералитет на Илюминати (много от Вас са членове на тяхната световна тайна и конспиративна мрежа) за предизвикване на ГЛОБАЛНА здравна и екологична криза, която ще отнеме живота на хиляди хора по света! Тази глобална криза е планирана за 2012-2013 година и въздушните (аерозолни) операции са важен елемент от този дяволски план! Истината е, че колкото повече наближаваме 2012 г., толкова повече ще ставаме свидетели на изкуствено предизвикани страшни и катастрофални природни бедствия, както и на изкуствено предизвикани грипни и други опустошителни епидемии и болести! Нека да припомня само, че отиващата си вече 2010 г. постави абсолютни рекорди както по броя, така и по силата и мащаба на природните бедствия и катаклизми!

Искам също за момент да се спра върху новата страшна язва (болест), която придобива размерите на епидемия в САЩ и това е болестта Моргелонс (Google, Youtube: Morgellons)! Днес е доказано, че тази болест има връзка с интензивно провежданите аерозолни операции в САЩ и по света, но колко страшна и зловеща е, ще разберете след като сами се поинтересувате по темата! Едно нещо обаче със сигурност е установено! Тази нова и страшна язва вече се разпространява по Европа и по целия свят! Вече има налице доказателства, че тази язва е следствие на изкуствено разпространявана чрез аерозолните операции високоразвита нано-биотехнология!

Ето защо, уважаеми г-да Управляващи, макар повечето от Вас да са членове на тайната конспиративна мрежа на Илюминати, помислете за Вашите собствени семейства, близки, роднини, познати и приятели! Помислете за съдбите на хората, над които Господ Ви е поставил да бъдете стражи и пазители! Като казвам Господ, нямам предвид Луцифер, на когото служат Илюминати, а истинския Бог, Творец и Спасител, Исус Христос, Комуто да бъде вечна слава, от сега и във вечността! Амин!

Г-да Управляващи, считайте това ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ като отправено не от мен, а от самия Господ Бог на Силите!


С почитание: Христо Цанков

skype: hi.tsankov
e-mail: hi.tsankov@gmail.com
facebook: www.facebook.com/hi.tsankov
цитирай
8. estirbg - Неделя сутрин е и небето е все още чисто и синьо!
29.05.2011 11:06
Тичайте да дишате чист въздух докато още не са се появили въздушните дракони...:))
цитирай
9. estirbg - Съжалявам, че не мога за гледам по БТВ предаването "Хрътките"
29.05.2011 20:09
Тази вечер ще представят "разследване" за Кемтрейлс....С какво ли пак ще ни заблудят??? Че нали медията е пак тяхна и ще предадат версиите на въздушните пришълци. До преди 1-2 години такова чудо и нашествие в небесата не е имало. И то в световен мащаб...
Ако има наивница да вярват, то това са нашите управляващи. Само че ние вече си имаме имунитет срещу лъжите и измамите. Нека който гледа предаването да сподели "версията " на "разследващите". Ще чакам с нетърпение...
цитирай
10. luciffer - луциферов геноцид??
05.06.2011 21:58
Има две възможности за появата на тия следи.1)Това са трасиращи следи от реактивни военни самолети, които правят планирани учения на височини до 10000 м.
Следите се образуват при кондензация на водните пари съдържащи се в изхвърляните от двигателите изгорели газове. Състава им доколкото ми е известно е въглероден диоксид и водни пари и може би известно минимално количество твърди микрочастици. При големи височини на полета температарата на атмосферния въздух пада до -30,-40 градуса и водните пари се превръщат мигновено в кристалчета лед 2) Следите са оставени от луциферовите черни ангели за да ни тровят и унищожат. Нямам лабораторни данни за състав им и затова съм склонен да приема първата възможност.Всички други теории клонят към параноя, с извинение!
цитирай
11. estirbg - luciffer,
05.06.2011 23:27
гледа ли вторият клип, който е по-дълъг. Там има научни данни от изследвания, много изказвания и мнения на различни хора, с различни професии, захванали се сериозно с доказването на вредния състав на тези химични следи.Чудно ще ми е какво ще кажеш и как ще коментираш професионалното мнение на летец, който абсолютно отрича и оборва тези, подобни на твоите...
Нещо повечи, лично днес наблюдавах как тези следи контролирано се изпускат от един и същ самолет - получава се един своеобразен "шев" по небето - изпускат химични "пушеци" , спират, след определено разстояние пак пускат от тези химикали,( които не се разсейват с часове и се превръщат в сивкава пелена). Това са може би няколко десетки километри, не мога да преценя от земята, но ЛИЧНО ТОВА ГО НАБЛЮДАВАХ! Как ще коментираш този безмоторен летеж, на такива дълги разстояния, според твоята теория?
И...моля те, не пиши коментари, преди да си прочел целия постинг с приложенията към него. Ако беше се запознал поне с презентацията на документалния филм „С КАКВО НИ ПРЪСКАТ ОТ НЕБЕТО?“ (WHAT IN THE WORLD ARE THEY SPRAYING, 2010), едва ли би оставил подобно "квалитетно" изказване ...:))
цитирай
12. luciffer - 11. estirbg
06.06.2011 16:32
Тц, сметката не излиза Естир!
Световното производство на алуминий(като метал Al) през 2008 г е намаляло с около 8% до 13 милиона тона и оттогава продължава да намалява. По тази причина няма как в атмосферата да се разпръсват 20 млн тона аерозол на алуминия, освен ако адаша е откраднал 7 млн.т. от запасите на Бога... Да ама тогава ще излезе, че цялото произведено количество Al в света илюминатите са го изръсили над главите ни... Оставям на теб заключението до какво би довело това! Не вярвам че групата на илюминатите са изперкали до такава степен, все пак са надарени с не малък интелект нали! ;)
Но да допуснем че вместо чист Al аерозолите са били от алуминиев окис (Al2O3).Всеки средношколец би пресметнал че в 20 млн тона Al2O3 се съдържат кръгло 11 млн тона чист алуминий. значи остават свободни 13-11= 2 млн т., нека да са 4 млн. Съгласи се, че цялата световна металургия на Аl и много други важни стратегически сфери в световната икономика биха тогава колапсирали поради недостига на Аl!! Боже мой! Как може да вярваш че всичко изприказвано за тези аерозоли, е чиста зловеща истина?
Има и друго. Аl като химически елемент не е отровен. Отровни са неговите водноразтворими соли или неговите йони. Al2O3 e по-тежък от водата и неразтворим. Също е неразтворим при обикновени условия и в киселини. Негови модификации се използат като активни адсорбенти за пречистване на замърсени води При някои случаи наред с активния въглен, той се използва като противоотрова. Колкото до другите съставки на аерозолите (Барий, Торий, бактерии, вируси и т.н),мога да кажа едно: Барий и неговите соли са силно отровни, с изключение на бариевия сулфат; торий е слабо радиоактивен и от групата на редките метали. В патента на USA който си посочила в линк, се дават възможните и други вещества,освен обекта на патента (Al2O3)- както и във всеки патент -, в това число и ториевия окис( ThO2)
цитирай
13. luciffer - (продължение)
06.06.2011 16:35
За употребата на барий и торий, бактерий, вируси и т.н. струва ми се , че нещата са силно преекспонирани. Много по лесно и ефективно би било вместо в аерозоли да се разпръсват директно на земята - в реки, езера, язовири, ако се цели тотален геноцид...
Твоите снимки Естир са хубави и красиви, но тълкуванията им само божествени, така като ти ги виждаш и възприемаш, и който и да е ще ги възприема по свой начин. На цивилизования свят отдавна е известно и доказано от науката метереология как се образуват облаците, техните форми(понякога наистина твърде странни). Истините обаче не се разкриват с обяснения и цитати от Божественото писание, а с ъс строги научни експерименти. Такива няма и не може да има при ежеминутните случайни промени на формите на облаците. Затова не си струва да развинтваме въображението и да правим фантастични предположения без солиден експериментален материял.
ПП. За мен, а се надявам и за всички здравомислещи човеци, филмите, клиповете, разни конференции, статии и други журнастически материяли, на тема "аерозолен геноцид" са 100% много добре планирани и манипулативни ходове имено на тази тайнствена групичка могъщи олигарси. В първия мой постинг показах целта на тези манипулации - подържане на постоянна страхова психоза, умело вплитайки в нея религиозни елементи и постулати.
Да, и аз мисля, че човешката цивилизация е обречена.Но не заради "аерозолния геноцид" и Второто пришествие на Христа, а поради закономерния цикличен процес на смяна цивилизациите. Но това е друга тема...
ПП2. Когато видя "професионалното мнение" на твоя летец тогава ще му отговоря :)
цитирай
14. luciffer - 12. анонимен - Дилетантските наблюдения и детски умозаключения...
06.06.2011 17:38
анонимен написа:
Няма изследвания, доказващи, че самолетните следи представляват нещо друго освен изгорели газове и водни пари.
Дилетантските наблюдения и детски умозаключения не са доказателства. Различното поведение на кондензационните следи на самолетите е съвсем обяснима, тъй като атмосферата изобщо не е хомогенна, има тазлични температури, влажности, течения и т.н.
Сумати народ приказва врели некипели, представят се за кого ли не. Идете да видите в пилотските форуми какъв смях цари при думата chemtrails.
И още, имате ли идея какво са облаците изобщо?

Съвършено прав си. Словосъчетанието "Химически следи" е най вече безсмислено за употреба според мен при полетите на реактивни и други самолети с двигатели Всеки оставя след себе си химчическа следа.
Мога да ти дам някаква идея какво са облаците, но в момента ме мързи. ако ти е много спешно, звънни на метеоролозите в БАН :)
цитирай
15. estirbg - luciffer,
06.06.2011 19:49
цялата ти пледоария подминава фактите! Как ще коментираш необяснимо високите нива на алуминий и барий „въздухът трябва да съдържа максимум 2 ppm алуминий, а в доклада пише, че съдържа 39.000 ppm! Това е астрономическо количество! Барият също е с много високи нива! Това е далеч над допустимите норми за тези вещества!”
Как ще коментираш странното поведение на тези въздушни пирати (явно Натовски), които КОНТРОЛИРУЕМО изпускат тези „обичайни” реактивни газове, както ти твърдиш!(прочети горния ми коментар, за да не се повтарям!) Как ще коментираш още странното им поведение на небесното поле, което е разбираемо и за най-големия абдал – тези полети не са транзитни от една точка и посока до друга, А ПОЛЕТЪТ ИМ Е „ТЪЧАЩ”, ако мога така да се изразя, т.е. съвсем очебийно се цели да се покрие и омрежи по-голяма площ от небето, вследствие на което обичайната синева се загубва под сивопепелявата пелена, образувала се от химичните следи, КОИТО НЕ ИЗЧЕЗВАТ.От тази пролет агресията в небесата ни е безпрецедентна!!! Такова нашествие никога не съм наблюдавала – от толкова години живея почти в небето...
Официалните данни за точното количество ресурси на алуминий на земята, както и местонаходищата им са едни, но бъди сигурен, че има и необявени, така че този довод го отхвърлям. Помисли, никой няма да изведе реактивните си самолети само на „разходка” в небето. Съвсем ясно е, че има цел! Цел, която има смисъл за някои и покрива безумните разходи за гориво, амортизации и т.н.
Конференцията, организирана от Американската асоциация за научен прогрес (ААНП) не е организирана от абдали и параноици, както ти се опитваш да квалифицираш участниците и техните доклади тежат от неопровержими факти и доказателства.
Поддържането на постоянната страхова психоза е с цел, приятелю! Хората трябва да приемат Новия световен ред като единствена алтернатива за своето „спокойствие”! Това е тайната идея на тази психо манипулация. И в Библията пише за Новия Световен ред, който ще ни бъде наложен:
цитирай
16. estirbg - продължение...
06.06.2011 19:49
И в Библията пише за Новия Световен ред, който ще ни бъде наложен:, „ И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.” Откровени 13 -16:18
Има още една цел на насищането на въздуха с метални частици – атмосферата става проводима (т.н. плазмено състояние) и уязвима за манипулации с ХААРП системата – няма как да не си чувал за климатичното оръжие. Сега Ще потърся и клипа, за да ти представя и вторият смисъл на „пръскането” ни. Изгледай и това:
http://www.vbox7.com/play:3780701e
и ще разбереш И ДРУГАТА ЦЕЛ НА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ!!!

цитирай
17. estirbg - а ВЕРСИЯТА ТИ:
06.06.2011 20:19
"Много по лесно и ефективно би било вместо в аерозоли да се разпръсват директно на земята - в реки, езера, язовири" СЪЩО ИЗДИША. Тя важи само за локални популации. Човек все някак ще намери чиста вода (изворна) и незамърсена храна. И ще оцелее. Докато с аерозолните операции поразяващият брой хора е хилядократно умножен, защото не можеш да оцелееш дори няколко минути без въздух и не ще успееш да се транспортираш до друга незамърсена географска точка. Да не говорим колко печелят от това и фармацевтичните индустрии, защото тяхното присъствие и тук не липсва... Така че въздушните манипулации не биха пропуснали никой, даже и тези, които биха се помъчили да се спасят високо в планините. Не напразно Исус казва: Марк 13:20
"И ако Господ не съкратеше ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, които Той избра, съкратил е дните."
Съвсем явно е че се отнася до физическото оцеляване на хората по цялата планета. А това значи още, че ЩЕ ИМА ГЛОБАЛНИ МАНИПУЛАЦИИ, ЗАСТРАШАВАЩИ ЖИВОТА НА ХОРАТА! ЗАТОВА СКЪПИ МИ ЛУЦИФЕРЧО, ПРИБЕРИ СИ РОГАТА, ОТКЪСНИ СИ ОПАШКАТА И ХВЪРЛИ Я В ОГЪНЯ - ПРЕДИ БОГ ДА ХВЪРЛИ И ТЕБ В ОГНЕНОТО ЕЗЕРО...:)))

цитирай
18. luciffer - Въпреки твоята емоционална пле...
07.06.2011 00:13
Въпреки твоята емоционална пледоария, намерих в нея няколко рационални зрънца и...толкова, останалото е плява, извинявай за по-острия изказ!Зрънцата са: 1) страховата психоза се поддържа с цел - разбира се! 2)фармацевтичната индустрия ПЕЧЕЛИ - факт неоспорим, но не от въображаема аерозолна агресия, а от парите на простолюдието, което то харчи за непрестанно бълващите "лекарства" срещу новоизмислени болести и епидемии. Това са истинските глобални манипулации, скъпа ми Естир, застрашаващи живота на хората. Именно тези и други подобни компании и концерни заблуждават и отвличат вниманието на хората от истинския бавен но сигурен лекарствен геноцид с наивни и страховити приказки за някакъв аерозолен геноцид , за някакви въображаеми тайнствени глобални оръжия на ХААРП! Глупости на търкалета...
Ама ти наистина ли не можеш да усетиш пълният с взаимно изключващи се противоречиви твърдения чудовищен безсмислен микс от достижения на съвременната наука и техника в клипа, който ми препоръчваш? Това е 100% клип за чудовищно манипулиране съзнанието на наивните прости хорица, които нищо не разбират от радиовълни с много ниска, ниска и висока честота, от лазерни лъчове, холограми и т.н. Съжалявам, но аз имам висше техническо образование и подобни глупости не могат да ме впечатлят. И накрая истински се посмях на препоръката ти "да си прибера рогата, да си откъсна опашката и да я хвърля в огъня - преди бог да ме хвърли в огненото езеро".Честно да ти кажа бих го направил самоотвержено с виртуалните ми атрибути, ако с този акт можех да помогна на хората да осъзнаят на какви измами, лъжи и манипулации ги подлагат. Уви, това зависи само от тях, от техния разум и трезва мисъл.
цитирай
19. estirbg - Дали съм емоционална или не, това в случая не е важно,
07.06.2011 08:34
НО СЪМ СЕТИВНА и виждам какво става около мен и над мен!
Никак не си убедителен - Пак подминаваш фактите и питанията ми, свързани с тях, за трети път!!!
При толкова доказателствен материал, наблюдения и здравни статистически данни, упорито да се настоява за заблуждението, лично за мен е сигнал, че работиш или за другия фронт, или че си пернато същество от вида на щраусите... ...
цитирай
20. luciffer - :))))))) 19. estirbg - НО СЪМ СЕТИВНА
13.06.2011 23:24
estirbg написа:
и виждам какво става около мен и над мен!
Никак не си убедителен - Пак подминаваш фактите и питанията ми, свързани с тях, за трети път!!!
При толкова доказателствен материал, наблюдения и здравни статистически данни, упорито да се настоява за заблуждението, лично за мен е сигнал, че работиш или за другия фронт, или че си пернато същество от вида на щраусите... ...

Е, ти сега яко ме разсмя...Не знаеши ли, че пера имат ангелите, а пък аз имам само едно перце,с което гъделичкам самочувствието и егото на набожните, особено сетивните дами (Господи, прости ми че нарушавам една от твоите заповеди!)...Колкото до щрауса...хи хи хи, чакай малко да те светна: Знаеш ли защо Бог е направил щрауса с дълга тънка шия и малка главичка?Като го подгони шубето, да може бързо и надълбоко да си я зарови в пясъка...Ти ми кажи кого е подгонил страха :)))
А сериозно, какъв е тоя друг фронт на който ме изпрати? Аз работя...и воювам на един единствен - фронта на науката, срещу глупостта, овчедушието и мързела на разума. И затова не ме страх нито от Божествен гняв (напротив, убеден съм, че истинският, а не църковния изографисан Бог ме подкрепя), нито от някакви сатанински оръжия, плод на паталогични фантасмагории.
Мога, разбира се, да ти отговоря на "фактите" и твоите питания, но се опасявам, че отново ще повикаш Господа и ще застанеш зад него, за да ме оборваш с цитати от Библията, която колкото и да ти е чудно я смятам за мъдра книга за нейното си време. Не знам какво разбираш под "доказателствен материал и наблюдения", но аз вече казах какво мисля за тях в предишния си коментар.
Не ми харесваш, когато редактираш и коригираш смисъла на вече постната своя реплика към мен. Нали ми се беше "заканила" да ме убедиш в извън работното си време колко съм заблуден а сега какво ти щракна та ме направи на пух, пардон, на пера и щраус... :)))
цитирай
21. estirbg - Да, мислех да ти отговоря,
15.06.2011 11:59
но баща ми почина преди три дни и нямам желание да пиша за нищо..
цитирай
22. esen - И тук става въпрос за това:
25.06.2011 22:46
http://www.vbox7.com/play:16b42bc7
цитирай
23. анонимен - Най-точното обяснение на феномена
29.06.2011 11:31
Разбира се, явлението е природно и безвредно:
http://ray.bg/?p=190
цитирай
24. estirbg - Анонимен, ти изчете ли целия постинг? Гледа ли филмчетата, най-вече второто?
29.06.2011 12:03
Не пишете коментари без да сте запознат със съдържанието, фактите и аргументите.
Няма да повтарям и по-горните си коментари. Запознайте се и с тях, пък после опонирайте!
цитирай
25. анонимен - Уважаема естир
04.07.2011 11:01
Представете си, че съм страшно добре запознат с аргументите и фактите. Ако може, вие също проявете мъничко внимание, запознайте се с публикувания от мен линк и коментирайте по същество.
п.п.Извинявам се, че не се регистрирам, не съм фен на безрбойните регистрации.
цитирай
26. barborok - с все сила съм възмутен!!!
04.07.2011 15:11
нима си представяте, че няколко десетки хиляди учени , не стотици хиляди учени заедно с всички агенции които следят за околната среда и нашата безопасност, ще се оставят да бъдат тровени заедно с семействата си , децата и внуците им??? Това ли са доказателствата , че ни тровят- снимки от витоша и два филма? В тези филми не видях да се провежда едно научно изслледване, сега ще кажете "ама ние направихме изследване и открихме", открихте един голям раптилиански змей в моите гащи. Алуминия съставлява 8% от земната кора в формата на съединения, това сте открили. Изследването което сте направили се състои в това: от един литър почва да се екстрахират метали посредством киселина и после утайката бива стопена и изчислена, Резултатите са напълно реални и даже под нормите. Това което представяте като факти и аргументи същност са едни теми които лесно се потдават на маниполация, Толкова ли е трудно да си размърдате лоясалите мозъци и да направите свои собствени изводи, разберете снимането на витоша не са факти и аргументи, или "аз със собствените си очи видях". Тези хора започнали това течение очакват вие да им помогнете да забогатеят, отдавна е написано защо кондензационните следи остават или не в небето, толкова ли е трудно да намерите тая информация в някой учебник по география за 7ми клас и да я разберете. Явно е много трудно защото десетки пъти ви показах, че не сте прави и го доказах с факти и аргументи и то не копи-пейст от ютюб, явно е трудно, явно да намерите информация и да я прочетете е по- трудно отколкото да гледате два филма и леличките и чичковците там да ви кажат за какво да си мислите. Добре ,че не всички сме като вас , тогава филма "ИДИОКРАЦИ" щеше да е исторически а не комедия. БЕЗОЧЛИВОСТТА ви е за завиждане, много пъти съм спорил на тема и когато видя, че не съм прав съм спирал и съм се извинявал, много ми харесва как в моменти на проблясъци се зачитате в вярна информация замисляте си и си казвате 'ВЕ ТУКА ИМА НЕЩО ГНИЛО ДАЙ АЗ ДА ПРОВЕРЯ В ЮТЮБ "
цитирай
27. estirbg - Анонимен№25 и barborok,
04.07.2011 20:21
Не можете да ме убедите с масово тиражираните "обяснения" и успокоения - тъй като внимателно следя въздушните прояви на "неизвестните" летящи дракони. При последните си наблюдения бях изумена - неизвестните самолети "чертаеха" невинни къси черти, после спираха да изпускат химични опашки, след известни разстояния, които и от земята се виждат, че са огромни (!!!), пак започваха да изпускат призрачни бели опашки. Така един неопитен наблюдател, ако хвърли око нагоре, не ще забележи дългата непрекъсната следа, каквато изпускаха до преди около десетина дни и не би обърнал внимание на няколкото продълговати успоредни един на друг облаци, т.е. цели се едно замаскиране на следите, които да не правят впечатление на хората.
Не можете да ме убедите, че едно такова вече инкогнито преминаване по небето е "чисто" от зли помисли!
Вие ако не наблюдавате, то аз виждам какво се случва! Това никога не е било! Трасето преминава високо над главите ни - на не един самолет сме виждали следите и не ни е правило впечатление - ТЕ ПРОСТО ИЗЧЕЗВАТ. Но СЕГА Е СЪВСЕМ ДРУГО! НЕБЕТО ПОСИВЯВА, СТАВА СТОМАНЕНО СИВО ОТТАМ ОТКЪДЕТО МИНАВАТ ВЪЗДУШНИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ. РАЗГЛЕДАЙТЕ ВТОРАТА СНИМКА - ЯСНО СЕ ВИЖДА ИЗКУСТВЕНАТА СИВОТА, КОЯТО Е МНОГО РАЗЛИЧНА ОТ ИСТИНСКАТА ДЪЖДОВНА ОБЛАЧНОСТ! И ОЩЕ НЕЩО - СКЪПИ МИ ПРИЯТЕЛИ, ЗНАМ ЧЕ ЖИВЕЕМ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ И ЧЕ ВСИЧКИТЕ ЗЛИ СИЛИ НА ЗЕМЯТА ЩЕ ТРЪГНАТ В УНИЩОЖИТЕЛЕН ПОХОД срещу ЧОВЕЧЕСТВОТО - КАКВОТО ПОГУБЯТ , ПОГУБЯТ, А ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ ПРЕВЪРНАТ В КОНТРОЛИРУЕМИ ЗОМБИТО - ИЛИ С ЧИПОВЕ ИЛИ ДРУГИ МЕРКИ НА КОНТРОЛ! ЕЙ ТОВА НЕ ОТЧИТАТЕ И НЕ ВРЪЗВАТЕ, ЗАЩОТО НЕ ЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА!!!
цитирай
28. estirbg - ДНЕС, УТРЕ КЪМ ТОЗИ ПОСТИНГ ЩЕ ДОБАВЯ НОВИ СНИМКИ ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ ОТНОВО ОКОЛО СОФИЯ
04.07.2011 20:28
ТАКА ЧЕ ЗАМЪЛЧЕТЕ, КОГАТО ФОТОФАКТИТЕ ГОВОРЯТ!
Вижте и това:
http://nepoznato.energetika-bg.com/2011/04/himitcheski-sledi-ili-chemtrails-i-nad-balgariya-foto-i-video/
цитирай
29. barborok - виж сега
04.07.2011 22:53
на 13 прочетох библията от интерес не защото съм религиозен, и тоеа е едно от най-тъпите неща които съм чел, като изключим края, това на снимката се казва, перести облаци . те са как да ти обясня , зародишите на другите облаци, цветът на небето се определя от влагата в него, от атмосферното налягане, от моментното разположение на слънцето,, той даже може д бъде от едната страна с едни нюаснси а от другата с други, ниско покрай хоризонта по-принцип небето е с различен цвят, так а древните хора наблюдавайки небето ниско покрай хоризонта са разбирали времето за следващия ден, и аз виждам много неща ама знам какво да гледам когато слънцето пече и нагрява нивитв в зависимост от цвета им се създават турболентни комини на завихрен в вертикални потоци въздух движещи се право на горе - вертикални, те правят турболентноста за самолетите, тези топли комини стигат до 10 000 метра и въздуха от -40 става на -20 например там следите прекъсват, и това пак е в определени условия не казвам че става всеки ден , има много ситуации в които пилотите намаляват или увеличават мощността на двигателите си тогава пак могат да се забележат такива неща , това са факти които са извън границата на твоята представа не мога да разбера как не можеш да разбереш нещата, около дома ти има една малко кутийка която те облъчва намери я и ще видиш как мисленето ти ще се промени. има някой някаде които я е сложил за да не можеш да правиш това което правиш защото си неудобна, ако не ми вярваш можеш да вземеш един мултицет и сама да видиш че си облъчена и ще се разболееш. и прочети за технологията на така наречените чипове или по точно пасивни предаватели и ще разбееш за тях истината и в деня на страшния съд аз ще съм сред предупредените хора, незнам дали знаеш но има много българи на които са им зачислени места в бункерната система на България, не мога да те разбера теб какво те притеснява когато започнат да измират паразитите нали си добра и праведна господ ще те приеме с широки обиятя в рая,
цитирай
30. barborok - това на снимките
04.07.2011 23:04
е долазателство на 'моята' теза, че кондензационните следи остават по-дълго време когато небето е наситено с влага, а дали небето е наситено с влага се определя с уред "лидар" или с просто око например , ако в небето има облачност, или от цвета на небето . уреда Лидар не е радар за черни въртолети това трябва да ти е ясно надявам се . това за цвета на небето и за колко време ше следят следите го четох в учебник по метеорология писан през 60те уреда лидар изпраща лъч към небето , светлинен лъч , не лазерен въпреки че еувам че новите лидари работат и с лазер, тоя лъч се разсейва в зависимост от влагата на въздуха и така хората на земята разбират колко е тя в точни проценти, и като се каже че са пратили сонда с балон която в момента им пращеа данни за температура и атмосферно налягане и тези хора могат да си направят своите изводи, потърси кутийката някой иска да те убие , ако напоследък ти се случват много лоши неща това също може да е от излъчващата кутийка, колкото и да си ми неприятна съм загрижен за теб трябва да я намериш не ти остава много
цитирай
31. barborok - и пак ме замеряш с някъв линк
04.07.2011 23:13
тая снимки съм ги виждал всички линкове които Ще ми пратиш съм ги чел , не може да се каже че не съм запознат , аз защо не те замерям с линкове защото не съм копи-пейстър ако се съмняваш в думите ми провери ги ... това са факти а не някви снимки които може и да са и монтажи, аз откуде да знам че тия следи са седели там още 5 мин и са се изпарили???
цитирай
32. barborok - няма да ти разправям какви невероятно...
04.07.2011 23:23
... глупави статии се списват в това място , неверни пълни с технически грешки . това е все едно аз да пиша за ядрена енергетика без въобще да съм физик , или да пиша за психология без въобще да съм психолог, в целия енергетика-бг.ком открих такова мазало от килохертзи и съединения , мерим честота с мегнитометър гаусовете ги мерим на кубик, викаме на честоти в килохертзи че са в в късия вълнови спектър , такова мазало е мен чувала ли си ме да говоря за гнетика без да съм генетик, пак ти казвам някой ти желае злото и е направил един мини психо харп и го е закачил някаде срещу дома ти , той се прави с част за микровълнова фурна която струва 25лв -магнетрон и една ламаринена кутия която насочва лъча , трябва да видиш дали вътре не влиза дебел черен кабел , тия с белите кабели не са опасни, и за деня на страшния съд не се притеснявай , хората няма да усетят нищо....
цитирай
33. barborok - мерси че днес ме подсети за Дж. Карлин седя и го гледам сега у нас
04.07.2011 23:27
и се смея със сълзи изтеглих си към 20 часа негови творения невероятене е , R.I.P. Джордж ,
цитирай
34. barborok - ето обяснение за влакната падащи от небето
05.07.2011 11:31
http://www.youtube.com/watch?v=H-uSqZbEiJk&feature=related ако не можеш да схванеш нещо ще ти обясня само попитай
цитирай
35. barborok - "съставените от меланин полимерни "
05.07.2011 11:38
"съставените от меланин полимерни" . от какво?? аве защо да гледаме филма ти ни го разказа , провери пак стойностите които си вписала малко са неадекватни, какво е меланин ? Количествата му се определят от една жлеза която отделя и няколко хормона свързани с мисленето. при някой хора е повредена при други не е.
цитирай
36. анонимен - Невежество или инат?
05.07.2011 11:45
Естир, разсъждаваш изключително наивно, както дивак който гледа космическа совалка. Лошото е, че в твоя случай ти не гледаш чудо на техниката, а обратното - гледаш нормални природни явления които ти се струват чужди и невероятни. Много тъжно е, как нормални хора изведнъж, прочитайки един тон пропагандни материали, решават че облаците вече не са с естествен цвят, че не са нормални , че преди ги е нямало и т.н. Не мога да разбера тази жестока самоампутация на спомени в името да вярват в някакви явни лъжи, създадени от банда мошеници за да изкарат някой лев. Всичко това, което ти твърдиш, че е странно го е имало винаги, винаги. Има хиляди снимки от миналите времена, в които ще видиш същото, нищо в небето не се е изменило. За съжаление фотографията е сравнително отскоро, за да мога да ти покажа снимки от още по-далечното минало. Ти ли ще ми говориш за фотодоказателства? А ти имаш ли честността и достоинството да се изправиш срещу истинските факти?
Коментирай тези снимки на устойчиви инверсионни следи от зората на авиацията до днес, нима не са абсолютно същите неща, които има в небето днес? Това доказва, че явлението е естествено и съществува откакто има самолети в небето.

http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/

Източниците на всички тези снимки могат да бъдат издирени, те са реални. Очевидно не е вярна лъжата, че кондензационните следи от самолетите не могат да остават задълго в небето. При подходящи условия остават и даже се превърщат в перести облаци.

Истината не се доказва чрез Светото писание, ако ти пука за написаното там, трябва да си безкомпромисна срещу лъжите. Химичните следи са лъжа, лъжа която се повтаря яростно и фанатично, въпреки търпеливите обяснения, доказателства и научни факти. Защото зад тази лъжа стоят финансови интереси, това е една агресивна меркантилна групировка, която цели създаване на пазарна ниша от вярващи в страшни измислици потребители, които да си купуват новите и нови книги и материали с "разкрития.
цитирай
37. estirbg - Какви финансови интереси, какви меркантилни групировки - до анонимния
05.07.2011 12:44
Разговора продължаваме довечера - сега съм на работа...
цитирай
38. barborok - за финансовите интереси
05.07.2011 15:51
естир ти някога виждала ли си института карников, няква информация в нета виждала ли си , еми айде довечера като се върнеш направи една търсачка и виж сама какваа информация ще намериш, човека имал цял институт и от двучасов филм не показа една изследване, в www.carnicom.com има само една вярна информация, и тя е къде да си попълниш номера на кредитната карта или пей пал номерата ти , всичко останало е плява, , аре намери снимкии на карником институт, ей това са финансовите интереси , да му пратиш пари за да може той да си продължи изследванията, даже милия Христо с отворените писма съм го хванал да проси пари за да може да продължи да ни просветлява , ти влизала ли си скоро в екс-нет.ком , можеш ли да ми кажеш в западния свят където пиратството е ограничено , тия безплатни филми заснети не заради парите как ще ги гледаш ако не дадеш не екснет 12$ , .всички викат тоя филм е с некомерсиална цел , после дават интервюта за екс-нет пишат статии и накрая 12$, , на това как ще ми отговориш,...естир намери ли кутийката , тя може и някаде около работното ти място да е , вземи един мултицет и измери магнитните полета каква му е честотата и ще видиш , че съм прав, най -вероятно някъв клан или на раптилите или от матрицата или от масоните бавно те покушава. намери облъчвателя , ако имаш дрезги с някокй твой съсед той може да го е скрил в дома си .... или даже той да го е сглобил,
цитирай
39. barborok - и чакам отговор за ...
05.07.2011 16:17
.... меланините полимери.
цитирай
40. estirbg - Такаа,
05.07.2011 21:53
сега разгледайте последната снимка от любителската ми фотосесия, току що я свалих от мобилния си (правена е около преди две седмици). Ако кликнете върху нея може да я увеличите и съвсем ясно ще преброите пет успоредни линии, оставени от самолетите фантоми и две от същия тип допиращи се под наклон (образуват тъп ъгъл с успоредните). Първото впечатление е, че това в никакъв случай не са транзитни самолети. По разширяващата се "опашка" сами може да определите посоката на преминалите самолети - т.е. те са се движили от ляво на дясно, нали? Сега вижте крайните десни точки на следите - съвсем очевадно говорят, че кранчетата на изпускащите химични следи самолети са били затворени - следите свършват. Небето е чисто и както виждате след крайните десни точки на правите - няма помен дори от присъствие на самолети.
Логически първо трябва да изчезнат следите , които са в най-левия край на снимката, т.е. първите отделени газове, а не последните, които току що са изпуснати (ако наистина бяха отработени газове на двигателите)!
Снимката е правена в един тих безветрен следобед, събота срещу неделя. Странното е, че такова "шътане" и "бродиране" в небето се наблюдават точно в уикенда, когато хората масово излизат на разходка в планината или работят по градините си. Така че за изтриване на части от "аероследите" от вятъра не може и дума да става. Фотографията е много показателна, че се цели покриване на небесна площ и че изпускането на тези "газове" или химикали е контролирано!
Наистина над Витошка София НИКОГА досега не е имало такова въздушно пиратство, каквото сега наблюдаваме, (както и над цяла България)! Изобщо не може да ме убедите, че това са невинни прехвърчания на закачливи безгрижни аеропланчета!!!
цитирай
41. barborok - това са манипулирани снимки,
05.07.2011 23:09
ти дни и нощи си играеш с фотошопа, не можеш да ме убедиш , колко време седяха тия следи там в небето? колко ? не ти вярвам . пак ти казвам от ляво надясно или от дясно на ляво кондензационни следи са, щом не ми отговаряш на въпроса за меланинините полимери значи такова нещо няма , значи няма и химически следи, значи си се объркала, или по-точно някой те е объркал още през началото на 69година.аз чета научни статии с научно съдържание , факти , събития , доказателства, ти ми говориш за снимки от мобилния, и отляво надясно пенпердикулярно на под от прав ъгъл на успоредното , да ти кажа такова изречение си спретнала , че нищо не разбрах , повтори моля те с точки и запетаи и защо заради ъгъла и дали са прави или упоредни ти си правиш заключения , Нима господ ти е дал силата да предсказваш бъдещето по следи, да се свети името му и неговата безчетна челяд????!!!!! ми няма помен от самолета защото те са отлетяли.... това е логично...
цитирай
42. barborok - виж естир
05.07.2011 23:15
колко и да се опитваш да ме убедиш с някви мобилъплоуди аз ти говоря с факти, поне айде задеде въпрос в коментар 37 , айде аз ти отговорих не анонимния , и какво прочете истината и веднага , оп контра аргумент отляво надясно прав ъгъл пет успоредни кранчето на самолета (дюза може би).. защо съм писал затова ваше ядосване вече 5 пъти из статиите си ? кратък момент на истина и след това копипейст " да ама в ютюб казах друго", държиш се неадекватно и се притеснявам за теб, казах ти защо се държиш така, почни пак да ходиш на фитнес защо спря , все по-рядко слушаш музика , защо, все по-често ти се сменя настроението защо??? защото те облъчват, ти не си виновна за това си поведение и затова не ти се сърдя или мразя....
цитирай
43. estirbg - Манипулират ни от небето, Тома невернико!!!
06.07.2011 00:15
Щях ли да се моря да пиша цял постинг и да се потя да качвам снимки от мобилния си, ако не беше това истина!!! Да не мислиш, че ще си губя времето за празни приказки, а?!!! Какъв фотошоп, аз нямам време да чета, пиша и отговарям на въпросите, камо ли да манипулирам снимки...Готова съм да дам телефона си на специалист, за да докаже че записите са автентични. Стига да интересува това някой...Уморена съм и повече няма да отговарям на безсмислените ти коментари...Лека нощ!
цитирай
44. estirbg - barborok, вече прочетохме мнението ти по темата
06.07.2011 12:50
И тъй като не пишеш нищо съществено, а продължаваш да се държиш неетично и арогантно, осведомявам те, че ще трия коментарите ти...Съжалявам, не се хаби да драскаш!
цитирай
45. анонимен - Що за анализ?
06.07.2011 18:37
Значи, ако правилно разбирам, става дума за снимката преди прикаченото видео в страницата
http://nepoznato.energetika-bg.com/2011/04/himitcheski-sledi-ili-chemtrails-i-nad-balgariya-foto-i-video/
Първото впечатление не било че са транзитни самолети? Момент, защо? Те летят на голяма височина и не кацат, е това ако не са транзитни! Впрочем, как от снимката добиваш такова впечатление, Естир?
После, следите завършвали, значи кранчето било спряло - опааа, момент, на снимката това не личи изобщо, тъй като следите се наслагат една с друга, освен това се съчетават с перести облаци и най-важното - ИЗЧЕЗВАТ ЗАД ОБЛАЦИ!
Какво значи няма присъствие на самолети, единият се вижда, от останалите са останали следите им, тука нямам какво да кажа, защото и ти не си казала.
Логически трябва да изчезнат следите първо на тези после на онези - каква е тази логика, на какви установени причинно-следствени връзки почива? По-какво ги различаваш като време на образуване?
Накрая - знаеш ли какво е кондензационна следа? Това не са изгорелите газове на двигателя, това е образуване на естествени облаци, предизвикано от въздействието на прелитащия самолет върху свръхнаситената атмосферна влага. Самолета въздейства както чрез изгорелите си газове, така и чрез триенето и турболенцията на въздуха зад крилата и опашката. Това не ти е пушек като от огън, това са облаци както останалите в небето, с едната разлика, че образуването им започва заради преминаването на самолета.
цитирай
46. estirbg - Анонимен, не става въпрос за снимката от манастира в Арджеш!
06.07.2011 20:30
Коментирала съм последната снимка, която снощи качих - това е 13 -тата, като започнеш да четеш от началото на постинга - в долния десен край на фотографията има път с минаващи хора, (някакви младежи със зелени тенески), а на небето пет успоредни и две наклонени сключващи тъп ъгъл...Разгледай я и после кажи като barborok, че съм я манипулирала с фотошоп...Това беше неговото заключение...
цитирай
47. estirbg - Как пък досега, толкова години не е имало такива условия за образуване на подобни въздушни феномени ???!!!
07.07.2011 08:37
barborok написа:
което потвърждава тезата ми , че във въздуха има много влага т.е. пренаситено е и условията за образуване на облаци и следи които да се задържат по-дълго време са перфектни.

barboroк, не в окото ми, а във въздуха плуват корабчета!!!
цитирай
48. estirbg - меланин или меламин?
07.07.2011 09:47
Стига си се заяждал на дребно, темата е съвсем друга. Казах ти, че ще те трия...
цитирай
49. barborok - меламин
07.07.2011 16:06
как да се заяждаме на дребно, знаеш ли колко е огромна разликата????
цитирай
50. barborok - коментарите ми са съобщения отправени към теб
07.07.2011 16:11
ако искаш трийй ако искаш недей , ич не ми дреми важното е че ти си ги прочела, може ли някаде да го видя тия здравни анализи за които говориш???
цитирай
51. анонимен - Трие!
07.07.2011 16:52
Хей Естер, не ти ли е малко неудобно да ми триеш отговорите? Вече два пъти?
цитирай
52. анонимен - Учтиво ви осведомявам
07.07.2011 16:59
Вече е създадена фейсбук групата CHEMTRAILS - АЕРОЗОЛНИ ЛЪЖИ
цитирай
53. estirbg - Анонимен, теб никъде не съм те трила! Можеш да провериш коментарите си!
07.07.2011 19:01
Позволих си тази мярка само към някои от коментарите на barborok, тъй като той преминаваше етичните граници на цивилизован диалог!
Но съм забелязала и по другите си постинги, че коментарите на анонимните се самозаличават. Имаше някакво уведомление в блог пространството за изчезване на анонимните коментари по някакви вътрешни правила. Така че оттегли си обвиненията! Както виждаш, преди да започна да трия нечии коментари, предварително предупреждавам.
Оставям те на твоя избор на притъпените ти сетива и самосъхранението ти на пернатите щрауси в пясъка - грижливо си зарови главата, може алуминият и барият още да не са се просмукали на тази дълбочина...:))) А нали знаеш постулата: Ако нямаше наивници, нямаше да има и измамници! Така че дишай дълбоко!
цитирай
54. анонимен - И защо?
07.07.2011 19:42
Много избирателно се самозаличават тези коментари! Само тези с опроверженията се самоизтриват някакси. И моля, недей се измъква по тъч-линията, както всички останали напръскани вярващи, когато ги притисне истината. Кой е наивният още е под въпрос, но аз определено водя по точки, а ти триеш и замазваш. Твоите колеги направо забраняват достъпа на прекалено знаещите до коментарите, това вече са щраусите за които говориш.

Барий, алуминий? Моля те, недей прави смях сега. Къде ги тия изследвания на контрейлите, които показват какъвто и да е барий и алуминий? Всички лаборатории по цялата страна са пълни с агенти на ЩАЗИ и Билдербергите, та си мълчат до гроб за тези огромни количества алуминий и барий, така ли?
Та какво казваше, къде ги било тези атмосферни процеси преди ли? Преди кога?

Накрая, онази снимчица дето я обсъждахме, сега ще пусна още веднъж обяснението и ще си направя скриншот на екрана, за да не ми се обяснявяаш как системата триела избирателно.
цитирай
55. estirbg - Академичните ви обяснения не струват и пукната пара - стойността им е точно толкова, колкото стойността на еволюционната теория на Дарвин!!!
07.07.2011 20:13
От дете живея почти в небето и знам какво беше допреди 1-2 години и какво го виждам сега!!! Стига лъжи, стига измами!
Ето я истината!:http://www.youtube.com/watch?v=-afMDA4iwYA&feature=related
Ще ви припомня едни думи на Исус, които и за случая са подходящи:
Матей 11:15
"Който има уши да слуша, нека слуша."
Няма как да не припомня и думите на
Исаевото пророчество, което казва: "С уши ще чуете, а никак няма да разберете; И с очи ще гледате, а никак няма да видите." Матей 13:14
Е това сте вие - слепи и глухи за истината!
НЯМА ДА СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО С ВАС ПОВЕЧЕ!
КОЙТО ЧУЛ, ЧУЛ, КОЙТО РАЗБРАЛ - РАЗБРАЛ!
КРАЙ НА КОМЕНТАРИТЕ НА ТАЗИ ТЕМА!


цитирай
56. barborok - аз от дете живея в авиобаза...
07.07.2011 22:40
... Безмер, возил съм се в самолети над 120ч , от ан-2 , ан-24, миг17, ил, ми-2, ми-8, ми-17 и ми-24 имам 10ч управление на ан-2. Като бях малък се правеха по 160 полета на ден. Вярвай ми очите ми винаги бяха вперени в небето в очакване да видя баща си как лети, Следите винаги са били там, ако ти си израстнала в небето аз съм космонавт. да точно така твърденията ни струват точно колкото и твърденията на Дарвин, забравих ,че господ ние направил от кал. чао от мен ...
цитирай
57. estirbg - Анонимен, и аз искам честност!
08.07.2011 08:47
Не абдикирам от темата и поставения от мен проблем - нито сам те обиждала, нито съм те нагрубявала! Коментарите ми стоят и всеки може да ги прегледа! Нищо и не трия, но ще потърся постинга на един блогър, който постави проблема за самоизтриването на анонимните коментари - след това в коментарите всички блогъри се жалваха, че и при тях съществува тази аномалия... Съжалявам, започва в момента трудовия ми ден, а аз съм съвестна служителка...не мога сега да издирвам линка. Признавам, нямах време да пргледам това, което беше оставил като линк, но освен блога имам и много други грижи, за да се впускам в страстни писмени дебати. Поставила съм си за цел всяка събота да издавам постинг, за който също трябва да прегледам материали, кога да го правя като "копая" все в тая тема! Изложила съм моето мнение, вие написахте също вашето - нека другите да отсъдят, кой е прав и кой не! Нека да приключим разискванията, но щом забележа аерозолните престъпления отново, НЯМА ДА МЪЛЧА И ЩЕ АЛАРМИРАМ! ТЕЗИ 2-3 ДНИ НЕБЕТО Е ЧИСТО И НЯМА ДРАКОНОВСКИ СЛЕДИ! НО ТАКА НЕ БЕШЕ, ДОКАТО ДОСКОРО ВАЛЕШЕ - МЕЖДУ ОБЛАЦИТЕ ПРОЗИРАХА ЗЛОВЕЩИТЕ ДИРИ...
ТАКА ЧЕ НЕКА СПРЕМ ДОТУК!
цитирай
58. estirbg - А ти не ме ли дефинираш като лъжкиня и измамница?!
08.07.2011 12:47
Що не погледна последния клип в постинга ми, за да видиш в какво "заблуждавам" хората?
Небето наистина разкрива беззаконието на слугите на сатана:
Йов 20:4.
"Не знаеш ли това от старо време,
От когато е поставен човек на земята,
5. Че тържеството на нечестивите е кратковременно,
И радостта на безбожния е минутна?
27. НЕБЕТО ЩЕ ОТКРИЕ БЕЗЗАКОНИЕТО МУ ,
И земята ще се подигне против него."
ТОВА НЕ СЪМ ГО КАЗАЛА АЗ, А БИБЛЕЙСКИТЕ ПРОЗОРЛИВИ СИНОВЕ!
ТОВА Е ДНЕШНОТО ВРЕМЕ!
Така че, КОЙТО ЧУЛ, ЧУЛ, КОЙТО РАЗБРАЛ - РАЗБРАЛ!
Който се чувства обиден, може да не ме посещава и да пише! Изразете свободната си воля, щом Бог ви е подарил такава!
Няма да отговарям на подобни по-горе коментари и вече ще ги трия, защото навлизаме в лични дразги и огорчения!
К Р А Й!!!
цитирай
59. анонимен - Погледнал съм го над 10 пъти. Няма нищо доказателствено в него.
08.07.2011 14:40
Ако не ми се самоизтриваха коментарите, щеше да разбереш, че всичко е природно и логично. Това са облаци. Най-грубо казано самолетите пораждат облаци, там където се образуват естествени облаци и не пораждат облаци там където небето е чисто.
А ти погледна ли моя линк? Щом толкова цитираш Библията, дай да видим как си по въпроса с 9та Божа заповед.
цитирай
60. estirbg - Анонимен,
09.07.2011 13:53
случайно попаднах на едно доказателство, че анонимните коментари се затриват по неведуми начини и че администраторите на блог.бг работят срещу тази аномалия.Ето и линка, за да се увериш, че не аз трия коментарите ти!!!
http://blogbg.blog.bg/technology/2011/07/06/promeni-v-blog-bg-komentari-i-reklama.777834
цитирай
61. estirbg - Всички,
10.07.2011 14:49
които оставят злъчни и грозни коментари, нека да изгледат третия клип и нека след това се смеят!!! Защото преди около 2-3 седмици Витошкото небе наподобяваше това над Далас!!!!
цитирай
62. estirbg - Моята съвест говори твърде различно от твоята
11.07.2011 08:40
Бих се извинила, ако ако грешах, но наблюденията, фактите, както моите така и на други будни хора от целия свят, говорят друго. Ето, от една седмица няма следи в небето - значи ли че самолети не летят? Летят, но не и от тези токсичните...така че няма нужда да обсъждаме - не можеш да ми убедиш в тоите доводи! Явно и аз в моите..., за съжаление!
цитирай
63. estirbg - Анонимен, този път ще те изтрия, защото ти просто прекали с това "ти лъжеш"
11.07.2011 12:53
Трябва ли да пиша постинг и за моралната категория "Лъжа"?
Както поставяш темата, излиза, че умишлено лъжа изаблуждавам читателите!!! И с каква цел, съднико?!
Гледаш облачетата и определяш - това е типа cirrus, а това тип cumulus! Всичко е ОК! На теб ли да вярваме или на международните организации, които излизат с папки изследвания, здравни статистики и неопровержими доказателства и факти?
Вече разбрах, че не приемаш постинга ми, ОК! Напиши и ти постинг с научни доказателства, ЧЕ ТОВА НЕ Е ТАКА!!! ТАКА ДИСКУТИРАТ ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ГРАЖДАНИ, А НЕ КАТО СЕ ОБВИНЯВАТ И ЗАКЛЕЙМЯВАТ. Искрено се надявам, че АУДИТОРИЯТА ЩЕ РЕШИ НА КОГО ДА ВЯРВА! РАЗБРАХМЕ ТВОЕТО МНЕНИЕ, ЗА КОЕТО ТИ БЛАГОДАРЯ, А СЕГА УЧТИВО ТЕ МОЛЯ, ПОВЕЧЕ ДА НЕ КОМЕНТИРАШ ЗА N - ТИ ПЪТ ТВОИТЕ ВИЖДАНИЯ!!! ВЕЧЕ ЩЕ ТЕ ТРИЯ, СЪЖАЛЯВАМ!
цитирай
64. estirbg - Днес, 23.07.2011 г.зад Витоша отново бе "забъркан" и приготвен отровен аерококтейл,
23.07.2011 14:28
който трябва да се поднесе с оформените вече облаци на нищо неподозиращите софиянци. Отровните следи отново образуваха характерната сива мъртвешка пелена, която оплете, замърси и "засиви" безгрижно плуващите бели естествени облачета. Народе мой, какво ли пак ни чака ...:((
цитирай
65. анонимен - И как?
23.07.2011 16:13
Как отличавате естествената прогресираща облачност от т.нар. "сива мъртвешка пелена"?
цитирай
66. estirbg - как ли?
23.07.2011 16:40
Тази сутрин небето беше чисто синьо с тук таме разпръснати бели пухкави невинни облачета. След като се появиха коварните следи CHEMTRAILS, след няколко часа, тънките следи се разшириха, разнесоха и съединиха, така че естествените бели облачета бяха вече хванати в тази новообразувана тънка облачна сива пелена. В края на деня (сега вече и късен следобед), тя е превърната в тежка облачна маса. Сега ще потърся едня снимка, която неотдавна ми се мярна, за да имате представа каква бе "влакнестата" структура на тази сива изкуствена пелена. Докато търся, може да погледнете и втората и четвъртата от моите снимки - сивата неестествена мъгла на все още синъото небе е твърде показателна за химичното й естество ...
Ето линка:
http://30dumi.eu/2011/07/obarnata-daga-izumi-londontchani/
Разгледай небето над Лондон (обърната дъга). Днес структурата на небето зад Витоша беше същото....
цитирай
67. strianakiev - Не е лошо да си направите труда....
28.07.2011 20:37
вместо да спорите безпочвено и да се запознаете с условията при които в атмосферата на нашата Земя се образуват облаците. Има ясни и категорични условия. Манията, че някой манипулира небето ни с "лоши" намерение е пълно безумие. Небето за което става дума в Светото писание няма нищо общо с нашето небе на земята. Когато Исус Христос говори за небето Той има предвид небето на духовния свят, който никой от нас не може да си представи. Всеки опит за аналогии межди двете представи "нашата" за небето и истинското Небе само създава допълнителни проблеми и излишни спорове. В духовния свят няма място за никакви структури там всичко е единно. Няма небе на Лондон или на София...има наша детерминирана представа, за част от нещо, което по своята същност е глобално. Погледнете снимките на планетата Земя правени от космоса и си направете изводите.
цитирай
68. estirbg - Господин strianakiev,
29.07.2011 12:58
явно не сте изчели всички материали, не сте изгледали всички клипове, нито сте разглеждали внимателно приложените фотоси. Няма и Вас отново лично да убеждавам. Ваша воля е дали ще приемете или няма да приемете предупрежденията ми. ВСЕ ПАК МНОГО МИ СЕ ИСКА, ВИЕ, И ВСИЧКИ ТУК ИЗЯВЕНИ СКЕПТИЦИ ДА ДОЙДЕТЕ НА ВИТОША В ЕДИН ТАКЪВ МОМЕНТ И ДА ВИДИТЕ за КАКВО ИДЕ РЕЧ - ПОЛЕМИКАТА ЩЕ ЗАМРЕ ...ПАК КАЗВАМ, това никога не е било!!!
цитирай
69. анонимен - Никога?
01.08.2011 12:21
"ПАК КАЗВАМ, това никога не е било!!!"

А ще бъде ли да си погледнеш снимките, на които си личи грешиш с три удивителни?
цитирай
70. анонимен - Госпожо "Никога не е било?"
05.08.2011 18:18
Какво стана, от Витоша ли си гледате снимките, дето показват, че го е било това от 60 години:
http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/
цитирай
71. estirbg - Доста обемист е материалът,
05.08.2011 19:57
който сте ми предоставели и ще ми трябва повече време за да го прегледам по- подробно. Пак твърдя, от дете гледам и винаги съм се радвала на чистата планинска синева, но вече не е така... Никой и нищо не може да ме убеди, че случващите се безапелационни небесни набези в последно време са невинни и безопасни...
цитирай
72. анонимен - Всичко е ясно
07.08.2011 21:27
Вие не желаете да вярвате на очите си. Разбира се, че нищо не може да ви се докаже тогава. Нищо и никой не може да ви разубеди, цитирам ви. Изводите се налагат сами. При такава крайна степен на пристрастност няма как да се приемат личните ви свидетелства за достоверни, а позицията ви - за обоснована.
Разрешете ми един въпрос - защо водите тази религиозна война?
цитирай
73. estirbg - Релегиозна война? Не, приятелю!
08.08.2011 20:05
Просто всички събития, всички участници в тях, перфектно изпълняват пророчествата в Бибилията. Малко вярващи, и единични църкви са запознати и познават предреченото от преди векове. Все пак Бибилията е дадена за хората, за тяхното спасение. Цялата човешка история и всички оставащи събития до края на дните ни са отразена пак там. В Словото са посочени фалшивите църкви, които влачат множествата към огнената. Защо? Защото хората не четат САМИ БИБЛИИТЕ И НЕ ВИЖДАТ КАК ЦЪРКВИ И СЛОВО СЕ РАЗМИНАВАТ СКАНДАЛНО!
Матей 7:16
"От плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репеи? "

Матей 7:20
"И тъй, от плодовете им ще ги познаете."

Няма религиозна война! Има война за човешки души!
цитирай
74. estirbg - Днес 13.08.2011 г. РАННА СЪБОТА,
13.08.2011 13:09
Тук зад Витоша ОТНОВО Е ПРЪСКАНО, НО С ЕДНА РАЗЛИКА - ПО НЕБЕТО Е "ПИПАНО" С "БЕЛИ РЪКАВИЦИ", ТАКА ЧЕ ДА НЕ БЪДЕ ОЧЕБИЙНО И ХОРАТА ДА НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ ВЪЗДУШНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. Обработва се небесното поле на къси разхвърляни ивици, т.е. не се наблюдават дълги самолетни изпускания, които и слепият ще види, а къси разхвърляни"откоси", които с времето се размиват във влакнести"невинни" бели облачета. За да се прави този нов модифициран тип на пръскане означава, че СЕ ВЪРШИ НЕЩО СКРИТО И ТЕНДЕНЦИОЗНО ЗЛОНАМЕРЕНО, КОЕТО ВСЯКАК НИ НАВЕЖДА ОЩЕ ВЕДНЪЖ НА МИСЪЛТА, ЧЕ ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ СА ТРАНЗИТИРАЩИ ПОЛЕТИ. ХОАТИЧНО ОСТАВЕНИТЕ КЪСИ СЛЕДИ СА ОТНОВО ПРЕЗ УИКЕНДА, КОГАТО ХОРАТА МАСОВО СА НАВЪН НА ИЗЛЕТ ИЛИ ГРАДИНСКИ ПАРТИТА...ТОВА НЕ СА СЛУЧАЙНИ СЪВПАДЕНИЯ И СИ СТРУВА ВСЕКИ ДА СЕ ЗАМИСЛИ КАК ИНДИВИДУАЛНО ДА СЕ ОПАЗИ ОТ НЕЧИЙ ДЕМОНИЧЕН ЗАМИСЪЛ, ПРИЛОЖЕН В ДЕЙСТВИЕ!...ПЛАНЪТ РАН-ЪТ ПРОДЪЛЖАВА!!!!
цитирай
75. estirbg - ДНЕС, 17.08.11 Г.
17.08.2011 12:56
Ранна сутрин, отново въздушни манипулации над София!!! Къси "небрежно" разхвърляни следи, разнасящи се като захарен памук по синьото небе. Вятърът е достатъчен за да ги разнесе из целия град...Следите маскират с "художествено оформление" - абсолютно доказателство, че се крият престъпления!!!
цитирай
76. strianakiev - Уважаема estirbg!
17.08.2011 14:52
Не се безпокойте за небето. Бог има грижата за него. Що се отнася до нас и това дали и колко ще живеем пак не зависи от нас. Никой не ние е питал дали искаме да се родим и няма да ни пита дали искаме да умрем. Това не са наши проблеми. Това, че някои "доброжелатели" от време на време ни "подсказват", колко са лоши "онези", които "УПРАВЛЯВАТ СВЕТА" и че ние трябва да се изправим срещу тях и да им поискаме сметка е пълно невежество. Вярващият човек не се страхува от подобни послания на тези манипулатори. Живейте спокойно и се опитвайте, доколкото това Ви се отдаде да помагате на другия до Вас. Нашите сили са малки и това не е случайно. Глобалните проблеми са преоритет на Висшата сила.
цитирай
77. estirbg - Днес 08.09.2011 г. РАННА УТРИН, ТОКУ ЩО ЗОРАТА ХВЪРЛИЛА ЛЪЧ ВЪРХУ НЕБЕТО, ОТКРИ ГРОЗНА И УЖАСЯВАЩА ГЛЕДКА
08.09.2011 23:20
ЦЯЛОТО НЕБЕ БЕШЕ РАЗОРАНО И ОБЕЗОБРАЕНО ОТ КЕМТРЕЙСИНГИ. СИВОТО МЪРТВЕШКО ПОКРИВАЛО БЕШЕ НАМЕТНАТО НАД СОФИЯ, ОКОЛО СОФИЯ И ДОКЪДЕТО ВЗОРА МИ СТИГАШЕ - НАД ВИТОША, ЗАД ВИТОША НАД ПЕРНИШКО - НАВСЯКЪДЕ!!!! ГРОЗНО И ЗЛОВЕЩО! СИНЬОТО НЕБЕ ТУК ТАМ ПРОЗИРАШЕ МЕЖДУ СИВОБЕЛИТЕ БРАЗДИ...СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕ УСПЯХ ДА ГИ ЗАСНИМАМ, ПЪТЬОМ, В ДВИЖЕНИЕ БЕШЕ НЕВЪЗМОЖНО. НО СЪМ УБЕДЕНА, ЧЕ НЕ САМО АЗ СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛА ВЪЗДУШНИТЕ БЕЗОБРАЗИЯ. ДАЛИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ВДИГАТ ДЕБЕЛИТЕ СИ ВРАТОВЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КАКВО СЕ СЛУЧВА НАД НАС. КОЙ ПОЗВОЛЯВА СЪВСЕМ ЛЕГАЛНО ДА СЕ ИЗВЪРЩВАТ ТЕЗИ АЕРОЗОЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ??? ТОКУ ЩО СЪОБЩИХА ПО ТВ, ЧЕ ПЧЕЛИТЕ НИ МАСОВО ИЗМИРАЛИ ТАЗИ ПРОЛЕТ И ПРЕЗ ЛЯТОТО. КАЗВАТ ОТ ПРЪСКАНЕТО НА ПЕСТИЦИДИ. НО ТОВА НЕ Е ВЯРНО!!! ПРЪСКАНО Е И ПРЕДИ ГОДИНИ, ОЩЕ ПРЕЗ ТАТОВО ВРЕМЕ И ТО МНОГО ПОВЕЧЕ. СЕГА НАШИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ НЯМАТ НИТО МОЩНОСТИ, НИТО ТОЛКОВА СРЕДСТВА, А И ОБРАБОТВАЕМИТЕ ПЛОЩИ СА ПО-МАЛКО ОТ ПОЛОВИНАТА НА СОЦ.КООПЕРАЦИИТЕ. Т О Г А В А К О Й М О Р И П Ч Е Л И Т Е Н И?!!! К О Й И С К А И Н А С Д А У М О Р И О Т Г Л А Д И Б О Л Е С Т И!!!!
ТЕЗИ, КОИТО СЛАГАТ ПОДПИСА СИ ПОД СМЪРТНАТА НИ ПРИСЪДА ПО НЕБЕТО С ХИМИЧНИТЕ ОТРОВИ, БАКТЕРИИ И ВИРУСИ...
цитирай
78. анонимен - Ти погледна ли си снимките?
14.09.2011 16:55
Пак вдигаш гири до небесата за несъществуващи неща. А какво ще кажеш по въпроса с разобличаващите снимки за които съм ти дал линк няколко пъти по-горе? Още ли нямаш време да ги погледнеш? Добрият християнин страхува ли се от истината, Естир?
цитирай
79. estirbg - Не се страхува, а трябва да я разобличава и разнася!
17.09.2011 19:23
Снимките да си призная още не съм ги гледала, пиша много важен постинг и нямам време, извини ме, но ще го направя, ако не тия дни, то другата седмица... :))
цитирай
80. estirbg - Днес, 22.09.11 г. празнично, небето отново е в призрачни салюти!!!!
23.09.2011 18:33
Тези, които си играят на богове, не се посвиниха да омрежат небето и слънцето в кемтрейсинги и да замърсят прекрасните септемврийски празници. Днес и утре хората ще са сред природата, защото да не изпълнят пъклените си планове?
Къде е правителството, за да даде отговор що за следи са това и чии самолети вършат безобразията. Всичко съм документирала със снимки. Скоро отново ще публикувам възмущението си...:(
цитирай
81. анонимен - Аз също ги видях следите на 22-ри
27.09.2011 16:11
И заключавам, че изобщо не си знаеш урока. Всички следи на 22-ри бяха от бързо изчезващия тип, който според вас е нормален. Защо си се завайкала тогава?

Къде е правителството ли? За какво, за да ти се връзва на упоритото нежелание да видиш очевидното (примерно едни опровержителни снимки) и да успокоява нежеланието ти да повярваш на реалността (цитат от по-горе " Никой и нищо не може да ме убеди...") ?

Най-добре посети тази група:
http://www.facebook.com/#!/pages/CHEMTRAILS-%D0%90%D0%95%D0%A0%D0%9E%D0%97%D0%9E%D0%9B%D0%9D%D0%98-%D0%9B%D0%AA%D0%96%D0%98/244886682190223?sk=wall

А, и виж, организирай си по-добре времето, ще спестиш страшно много време, усилия и нерви, ако просто погледнеш едни снимки и разбереш, че определено си в грешка за тези химични следи.
цитирай
82. estirbg - 26.09. - използва се естествената облачност, за да не се набиват на очи въздушните престъпления
27.09.2011 23:32
цял ден наблюдавах, как зад разсейващата се природна заоблаченост зловещо изпъкват неизтриваемите хаотични химични следи. Мъртвешката пелена беше надвиснала над София и околностите, дори привечер съвсем ясно се виждаха продължаващото дефилиране на въздушните фантоми, които приковаваха вниманието за часове...
Достатъчно дълго пътувам, и седя по кръстовищата в задръстванията - достатъчно време за наблюдения и анализ. Анонимен, ти май вчера си се родил, щом не помниш чистото синьо родно небе...Така че коментарите ти не са валидни.
цитирай
83. анонимен - Анонимен, но обективен
28.09.2011 13:31
Няма невалидни коментари. Има свидетелства и зад тях стои единствено честността на свидетелстващия.

Небето е чисто и синьо само когато е безоблачно. Слава Богу, поне по нашите земи достатъчно често има облаци. И тъй като често има облаци - често пъти небето над нас е не синьо, а бяло, сиво или чак черно, в зависимост от дебелината на облачната покривка. И винаги е било така. За теб водата в небето може да е мъртвешка (ако си от захар), но аз се радвам, че я има в достатъчни количества, защото много обичам да пия вода, а и да се къпя.

Ти само синьо небе ли си спомняш от миналото?
цитирай
84. estirbg - Честно си заблуден , скъпи ми анонимнико!
28.09.2011 23:07
Дори неопитно око можеше да различи химичните следи, скрити между естествената облачност, която съвсем естествено се разсея към края на деня и тогава лъснаха очевадно труднозаличимите пипала на небесния октопод. Междувпрочем точно на този ден бяха засечени и две леки заметресения в района на страната ни. Само констатирам, не правя заключения...
цитирай
85. анонимен - Моля без квалификации :)
29.09.2011 12:27
Защото после ще се получат оплаквания, че някой бил обиждал хората безпричинно и невъзпитано. Аз не квалифицирам, искам разумна и честна дискусия.

Не зная колко са ти опитни очите, Естир, но съдейки по горните ти постинги, ти очевАдно бъркаш естествени облаци със следи на самолети. Цитат: :Обработва се небесното поле на къси разхвърляни ивици, т.е. не се наблюдават дълги самолетни изпускания, които и слепият ще види, а къси разхвърляни"откоси", които с времето се размиват във влакнести"невинни" бели облачета...." Изобщо, нали химичните следи са тези дългите, от хоризонт до хоризонт, които се разпръскват и покриват цялото небе, а най-често образуват мрежа? Това описание изобщо не съвпада с "разхвърляни невинни бели облачета". Изглежда наистина си гледала съвсем невинни бели облачета, драга Естир. Вече във всичко ти се привиждат самолетни следи. Май си почнала да прекаляваш с опитноста.

А, и земетресения значи. На мен пък ми се вкисна супата тоя ден, но и аз не констатирам нищо...
цитирай
86. estirbg - Чуй ме, приятелю анонимен,
29.09.2011 22:04
Да, преди няколко месеца, още в началота на пролетта, наистина химичните следи бяха дълги и непрекъснати, от единия хоризонат на север, до другия на юг, или от запад на изток. Хората, даже и тези, които не си вдигат очите към небето забелязаха това неканено и никому неизвестно небесно присъствие /било от форуми, Фейса или "Хрътките" на БТВ/. Вдигна се шум, изпращаха се протесни ноти, питания, надигна се една социална тревога с неясна взривооопасна тенденция. Официален отговор нямаше, БТВ и синоптиците замазаха и потулиха случващото се като дадоха смехотворни обяснения. Както и да е. След този шум поведението на въздушните вампири коренно се промени. По-горе в коментарите вече съм обяснила какви хитрости се прилагат, за да не се забелязват дългите следи. Сега ги изпускат на къси разстояния, и когато започнат да се разсейват бавно, с часове остават като невинни бели облачета с продълговата влакнеста структура. Забелязала съм интензивно шарене по небето, когато е облачно - при движението на облаците от вятъра, облачната завеса се разкъсва и лъсват плътният шев от химични следи. Писах, че интензивно се пръска призори, така че когато слънцето огрее току що събудилото се население, вече следите са във фаза на диспергиране И ТЕЗИ ОБЛАЦИ ПАК ПОВТАРЯМ НЕ ПРИЛИЧАТ НА ЕСТЕТСТВЕНИТЕ.
И ако супата ти е прокиснала, послушай съвета ми: Не бива да оставяме сивото си мозъчно вещество да ферментира в костните ни чаши. Наблюдавай, размишлявай, анализирай, сравнявай и не бъди сляп и глух за истината! Хайде, доскоро, че утре ме чака усилна работа. Супата се съхранява в кутия, в хладилник, и само за два дни!
Поздрави от мен!
цитирай
87. анонимен - Естир, за какъв ме взимаш?
30.09.2011 09:05
Трябва ли да ти напомня, че съм прочел всичко описано по-горе, това са 87 постинга?
Теорията за химичните следи е от много по-отдавна, отпреди поне 15 години, ти ми казваш, че от тази пролет хората били забелязали нещо никому неизвестно в небето. Изобщо не е вярно, че това "присъствие" е "никому неизвестно". БТВ уважи гражданската инициатива на някакви хора и даде гласност на тревогите им, както даде гласност и на мнението на учените, които оповестиха,че причина за тревога няма, бяха направени химични изследвания, които не показаха замърсявания. Смехотворни обяснения? На какво основание ги определяш като смехотворни? Смехотворни са по-скоро призивите да се направи нещо срещу т.нар. химични следи, каквито учените и огромната част от хората считат че няма.
Дължината на самолетните следи очевидно не е критерии за теб, щом вече и късите следи считаш за химически.
Ти твърдиш, че малките пухкави облачета не приличат на естествените? Я да видим, горе в снимките ти, кои облачета считаш за естествени и кои не? И най-вече - защо?
Последен въпрос, изобщо чела ли си нещо за видовете облаци и процесите за тяхното образуване?
цитирай
88. estirbg - Чуй ме, приятелю анонимен,
01.10.2011 09:44
явно нито ти, нито аз ще мога да те убедя. Още са пред очите ми грозните зловещи следи, които за огромно съжаление не успях да фиксирам и запаметя, за да ги направя публично достояние. Гледката беше зловеща в продължение на часове. Дори обикновените компютърно неграмотни хорица, тук в планината ме питаха какво е това и дали Натовските самолети пак не замислят нещо. ЩОМ И ТЕЗИ ХОРА НЕ СА БИЛИ СВИДЕТЕЛИ НА ТАКИВА НЕБЕСНИ ГЛЕДКИ ДО СЕГА, ЗА КАКВИ ВИДОВЕ ОБЛАЦИ ЩЕ МИ ГОВОРИШ???? ТРЯБВА ЛИ ДА ПУБЛИКУВАМ АНКЕТА, ПОДКРЕПЕНА С ПОДПИСИ, КОЯТО ДА ПОТВЪРДИ ТВЪРДЕНИЯТА МИ?
Имам тема да пиша и спирам засега коментарите тук..
цитирай
89. анонимен - Бих те чул, но...
03.10.2011 12:19
Сега засега само мога да те чета.
Разбира се, че когато усетиш, че аз съм правият в спора, ще се откажеш от него. Що за аргумент е мнението на някакви явно непросветени хора, които аз нито някога ще видя или чуя? Анкета ще ми правиш, и аз мога, но това какво доказва? Тук, тук ти сама доказваш всичко, няма нужда от никакви анкети, виж сама:
1. Питам те защо сочиш и късите самолетни следи за химични - не ми отговаряш.
2. Питам те по какво отличаваш химичните облаци от естествените - ни дума, ни стон в отговор.
3. Питам те дали познаваш видовете облаци и как се образуват - нула внимание, камо ли отговор.
4. Помолих да посочиш по снимките кои облаци са нормални и кои ненормални (и защо!) - все едно сам си говоря.
5. Повтаряш като развален гръмофон че "това никога не е било". В последна версия - някакви хора не били свидетели на някакви си небесни гледки. Обаче имаш едни снимчици горе из темата, които показват, че това НЕ Е ВЯРНО и ти изобщо не искаш да ГИ ПОГЛЕДНЕШ! Очевидно не искаш, става за една минута, а ти за една година не можа, тоест очевидно не пожела.
6. Вместо това - "явно нито ти, нито аз ще мога да те убедя". О не, ти ме убеди, очевидно е, ясно като бял ден - че ужасно не искаш да признаеш неправотата си. И още, тук вече не става дума някой да убеди другия, става дума, че ти изобщо не желаеш да комункираш, да бъдеш честна и обективна, да дискутираш и намираш истината. Ти желаеш само да мегафонираш, да тръбиш и скандираш единствената си теория, със широко затворени очи и плътно запушени уши за реалността. И накрая "чуй ме, приятелю анонимен". Аз чувам, а ти чуваш ли?

П.П. Зная, че сега ще се обидиш, ще започнеш да ми държиш сметка как си позволявам да те наричам такава и онакава. Но няма да си права, защото аз само те обличам в собствените ти дрехи. Честността ще срещне честност, достойнството - признание, лицемерието - презрение. Избирай.
цитирай
90. estirbg - Знаеш ли, въртим се в центрофугата на собствените си доводи и аргументи повече от месец!
05.10.2011 23:01
Ти повтаряш едни и същи въпроси, на които съм отговорила, вече за десети път!
За десети път и аз повтарям всичко, което съм забелязала, не само аз, но и милиони хора по света, защото и те имат сетива, скъпи ми приятелю анонимен!
Ако бяха само мои подозрения, наблюдения и анализи, щях да приема, че не съм права.Но не може да обвиниш в "маниакална подозрителност" едно неизброимо множество. Скоро, след една тема, която подготвям вече доста дълго, ще публикувам новите си снимки. Съветвам те да преустановим безсмисления спор, защото още от онова време Оскар Уайлд е прозрял, че "Спорят само безнадеждните кретени"...Ти ако искаш, спори сам със себе си Дано се самоубедиш, след като аз не успях да ти отворя очите...
цитирай
91. estirbg - ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ:
08.10.2011 19:48
Chemtrails – се появяват данни за пръскане над небето на България в края на 2005г. началото на 2006г. малко след влизането на страната ни в НАТО и биват изпълнявани регулярно с неизвестна цел. Съдържанието на химическите елементи е Етилен дибромид, Алуминий и Бариев оксид.
Eдна голяма поредица от теории за вероятната цел и употреба на Chemtrails в световен мащаб:
- Най фрапиращата от тях е намаляване на човешката популация, или с други думи геноцид срещу човечеството като цяло, без значение от раса, цвят на кожата, образование морално или имуществено състояние. Това звучи налудничево, но нека подчертая, че това е официална теза на Рокфелер, която той заявява в ООН (фамилия са основатели и потдръжници на тази световна структура).
-Друга подобна теория е целяща стерилност при плодовитите жени/мъже за да не могат да създават деца, с което без горепосоченият геноцид ще се намали човешката популация до контролируеми размери с времето.
-Климатични войни

Kакви следи оставят обикновенните самолети изгаряйки керосин и какви Chemtrails:
-Обикновнни самолетни следи - оставят видими следи само на големи височини където температурите са до -50С. Следите се получават при нагряване на въздуха от двигателите след, което създадената водна пара замръзва на около 80-100м зад опашката на самолета и оставят видима бяла следа от ледени частици. Леда се разтопява, нагрят от слънчевата светлина и изчезва в рамките на 20-30секунди след преминаването на самолетът.
- Chemtrails – следи, които остават повече от минута и се разтилат, подобно на облачни формирования покриващи в последствие по-голямата част от небосводат. По принцип времетраенето на следите върху небосвода има продължителност от 20мин. – 12ч. след преминаването на самолета. Пръскането може да бъде споходено от случаи на странно образувана облачна дъга, която масмедията прикрива, обяснявайки я като circumhorizon arс, но всъщност е химическа дъга. Образуване около Слънцето през деня или около Луната през ноща на Halo – Ореол около светилата, който се причинява от облачната пелерина, създадена от Chemtrails, през която трябва да премине светлината. Halo съществува в естествена среда само на южния и северния полюс, където е толкова студено, че светлината се пречува от ледените кристалчета в атмосферата и образува този ореол, това не е естествено за топли страни включително и за България, където вече се наблюдава. Висока самолетна актвност – когато в рамките на 1 час минат 50 самолета и нашарят небето означава, че не е случайност. Пресичания, завивания и създаване на мрежа от самолетни следи са също така показатели за Chemtrails.
ВИЖТЕ И ТОВА:
http://vbox7.com/play:4df17811
цитирай
92. анонимен - Това са неверни данни
10.10.2011 17:45
Не е вярно, че милиони са вярващите в Chemtrails. 100-ци милиони са невярващите, пък със същата сила твърдя аз. Не можеш да обвиниш стотици милиони хора в слепота и липса на сетива.

Не е вярно, че химичните следи са от 2005 година. Има сведения за такива поне от 1997ма година. Тук явно има лъжа. Освен това, следите които ти наричаш химични са описвани още през Първата Световна Война. Значи още една лъжа.

Не е вярно, че обикновените самолетни следи се стопяват за броени секунди. Цитираната информация не се основава на никакво научно изследване и на логика. Ако смяташ, че не е така, обясни защо високите облаци, които са изградени от същите ледени кристалчета, не се стопяват с часове. Предполагам, че на този въпрос няма да отговориш, както и на предишните неудобни въпроси и отново ще обърнеш на обвинения и лични нападки. Но това само показва колко необоснована е позицията ти.

Не е вярно, че ореол "хало" се случва само в полярните области. Няма причини за това, дори в екваториалните страни на височина някоко хиляди метра температурите на въздуха са няколко десетки градуса под нулата. Логично е и там да се образуват нормални хало като това, заснето в Индонезия:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Halo_padang.jpg

Не ми отговори на нито един от въпросите, включително дали знаеш как се образуват облаците. Така наречената от теб химична пелерина е облак от вида cirrustratus, който се образува от голяма до средна височина и е естествено природно явление.

Приложения клип е пропаганден филм, който не показва нищо, освен че някакви хора като теб, се опитват да убедят всички, че има нещо, което го няма. По-горе ти посочих съвсем разумни логически опровержения на тези твърдения.

Единственият ти отговор до тук е да ме обвиняваш в какво ли не.
цитирай
93. estirbg - Анонимен,
11.10.2011 00:01
след това ревностно твое присъствие тук в блога ми, и още по-страстните ти "академични опровержения", не е ли време да се представиш, да излезеш на светло - напиши постинг с твоите виждания по проблема, (а не да се появяваш като негатив на всеки мой коментар и информация)? Хайде, напиши пък да видим колко на теб ще повярват...Лека нощ, че пак ми откраднахте съня...И вече наистина ще те трия, нито ще ти отговарям, ценно време ми отнемат такива упорити в заблужденията си люде. Имам достатъчно важна и отговорна работа - не ме разсейвайте - драматчни новини ме чакат за отразяване
цитирай
94. анонимен - знам че е така
05.12.2011 10:03
Скептиците вече не вярват на очите си:) Какви доказателства повече очкавате?! Сигурен съм че точно вие ще сте в подкрепа на ГМО защото нямате категорични доказателства за вредата. Разширете кръгозора си ,ако разчитате само на научните доказателства едва ли ще усетите много.
цитирай
95. анонимен - Инсталация на chemtrails в пътн...
05.12.2011 10:14
Инсталация на chemtrails в пътнически самолет http://www.youtube.com/watch?v=U-TgFX-UkeM&feature=related и клипче заснето от пилот на самолет http://www.youtube.com/watch?v=q28dQaaLQGQ&feature=related . Не става за въпрос дали се пръска а защо се пръска?
цитирай
96. анонимен - adobe acrobat 7 o professional
19.02.2012 13:38
buy adobe acrobat 9 adobe acrobat professional 9 http://afurrpb.hostingsociety.com/acrobat-pro-10.html acrobat 10
цитирай
97. анонимен - хаха
24.02.2012 18:15
Останаха ли още заблудени, които вярват в тази глупост?
цитирай
98. анонимен - едно нещо не можах да разбера, има ли ...
01.04.2012 22:12
едно нещо не можах да разбера, има ли някаква възможност да се предпазим от кемтрейлс?!!!
цитирай
99. анонимен - RAZBIRA SE 4e ni OBGAZIAVAT na koi ...
28.05.2012 20:09
RAZBIRA SE 4e ni OBGAZIAVAT na koi shte viarvam az na o4ite si ili na niakoi umnik deto rasi biseri tuka.KAK E VAZMOJNO DVA SAMOLETA MINAVAIKI EDNOVREMENNO PO EDNO I SASHTO VREME I MIASTO I GORE DOLU NA EDNA VISO4INA DA IMAT takava ogromna RAZLIKA mejdu SLEDATA KOIATO OSTAVIAT sled tiax???????????????? ot NASA IMA IZKAZVANIA 4E TOVA E S TSEL OXLAJDANE NA KLIMATA. Pak az smiatam 4E NE SAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
100. анонимен - Добре известно е, че земната атм...
25.06.2012 18:22
Добре известно е, че земната атмосфера не е хомогенна среда, в нея съществуват зони с различна температура, влажност и диференцирани течения, турболенции. Тази нехомогенност е причината за различията в разпространението, появата и изчезването на облаците и по същия начин - на кондензационните следи. Един самолет най-често оставя след себе си прекъсната кондензационна опашка, защото условията по неговата траектория се изменят, в някои участъци следата е устойчива, в други се изпарява. На голяма височина, където се получават кондензационните опашки, тези участъци имат преди всичко слоеста форма, за това и облаците които се образуват там са с такава форма. По същия начин изглеждат и невидимите за нас участъци в които има висока, но все още некондензираща влажност. Ето защо дори при сравнително малки разлики във височина, самолетите пораждат различни по вид и дълготрайност кондензационни опашки.
цитирай
101. анонимен - До Президента на РБ До Министъ...
26.06.2012 10:52
estirbg написа:
До Президента на РБ
До Министър-председателя на РБ
До Депутатите от 41-то Народно събрание
До Директора на ДАНС
До Министъра на отбраната
До Министъра на вътрешните работи
До Министъра на външните работи
До Министъра на здравеопазването
До Кметовете на общини
До Българските медии
До Българската общественост


ОТВОРЕНО ПРОТЕСТНО ПИСМО
от Христо Йорданов Цанков, гр. Русе

Уважаеми г-н Президент,
Уважаеми г-н Премиер,
Уважаеми г-да Министри и Депутати,
Уважаеми г-да Кметове,
Уважаеми Представители на медиите
Уважаеми Съграждани,


ПРОТЕСТИРАМ срещу регулярно провежданите във въздушното пространство на РБългария въздушни (аерозолни) операции, за които днес е доказано, че се провеждат с цел модификация на климата и околната среда и изкуствено предизвикване на широко-разпространена заболеваемост и смъртност сред световното население!

Като гражданин на гр. Русе ПРОТЕСТИРАМ, че от няколко месеца във въздушното пространство над територията на гр. Русе и околността интензивно се провеждат аерозолни операции, следствие на които бяха отчетени множество необичайни и нехарактерни за времето и атмосферните условия явления!

Днес е абсолютно доказано, че дългите с километри бели следи, оставяни от самолетите по небето, не са следи от изгоряло самолетно гориво, а аерозолни химически следи, съдържащи огромен брой високотоксични и радиоактивни вещества, вируси, бактерии, гъбични спори и други биологични компоненти, наночастици/сензори/датчици!

Лично аз станах свидетел преди един месец как в кристално ясното и чисто небе над гр. Русе се образува плътна завеса от изкуствени облаци следствие на множеството оставени бели следи от прелитащите над града и околностите множество самолети и в двете посоки, от Румъния на юг и обратно!

Понастоящем хиляди граждани по света са заснели това явление, като има създадени стотици организации за борба с аерозолните престъпления, които провеждат огромна изследователска дейност за сметка на държавните органи, които отричат, преиначават и осмиват установените факти и доказателства и полагат усилия да дискредитират гражданския активизъм на същите тези посветени и загрижени граждани!

За съжаление, България изобщо не се вписва в световното движение срещу аерозолните престъпления поради факта, че официалните масови медии мълчат позорно за това зловещо явление в небето и са по-скоро устремени да държат вниманието на българина, насочено в съвсем друга посока! Аз много добре разбирам защо техните програми са пренаситени с всякакви шоута и спектакли, игри и забавни предавания, музика и филми, нон-стоп 24 часа! А малкото публицистични и разследващи предавания са по-скоро тип „махленски истории“ отколкото разкриване истинския образ на печалната действителност и реалност, в която живеем! Защо не кажат истината за 11 септември 2001 г., по която тема има десетки (да не кажа стотици) уникални документални филма, разкриващи как сградите на СТЦ бяха инсценирано взривени?! Защо не кажат истината за 3-та световна война, която започна на 11 септември 2001 г.?! Защо не кажат истината за ваксините, грипните епидемии и фалшивата пандемия от свински грип през 2009-2010 г.?! Защо не кажат истината за умишлено предизвиканата екокатастрофа в Мексиканския залив?! Защо не кажат истината за модификацията на климата, за оръжието ХААРП, за истинските причини на огромния брой катастрофални природни бедствия, особено през настоящата 2010 г.?! Защо мълчат за аерозолните престъпления и регулярно провежданите въздушни операции над България? За това как се съсипва нашата красива природа и се трови населението на нашата страна?! Защо постоянно разпространяват дезинформация по тези и редица други теми като 2012 година, например?!

Но не само медиите имат вина за тоталния мрак по въпроса за аерозолните операции (престъпления) в България, а преди всичко самите държавни лица и депутати, повечето от които персонално получиха от мен по електронната поща презентацията и текста на преведения от мен документален филм „Аерозолни престъпления“. Забележително е, че досега нито един депутат или държавно лице не се свърза с мен и не даде признаци, че изследва въпроса с желание да вникне в същността на проблема! Какъв срам и позор!

Но, уважаеми г-да Управляващи, аз желая да изпълня своя морален и граждански дълг, както пред Бога, така и пред българското общество, управници и народ, като отправям до Вас това ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, че ако Вие не вземете спешни мерки да прекратите въздушните (аерозолни) операции във въздушното пространство на РБългария, последиците както за Вас, така и за българските граждани, ще бъдат КАТАСТРОФАЛНИ !!!

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ, че има налице план на Върховния генералитет на Илюминати (много от Вас са членове на тяхната световна тайна и конспиративна мрежа) за предизвикване на ГЛОБАЛНА здравна и екологична криза, която ще отнеме живота на хиляди хора по света! Тази глобална криза е планирана за 2012-2013 година и въздушните (аерозолни) операции са важен елемент от този дяволски план! Истината е, че колкото повече наближаваме 2012 г., толкова повече ще ставаме свидетели на изкуствено предизвикани страшни и катастрофални природни бедствия, както и на изкуствено предизвикани грипни и други опустошителни епидемии и болести! Нека да припомня само, че отиващата си вече 2010 г. постави абсолютни рекорди както по броя, така и по силата и мащаба на природните бедствия и катаклизми!

Искам също за момент да се спра върху новата страшна язва (болест), която придобива размерите на епидемия в САЩ и това е болестта Моргелонс (Google, Youtube: Morgellons)! Днес е доказано, че тази болест има връзка с интензивно провежданите аерозолни операции в САЩ и по света, но колко страшна и зловеща е, ще разберете след като сами се поинтересувате по темата! Едно нещо обаче със сигурност е установено! Тази нова и страшна язва вече се разпространява по Европа и по целия свят! Вече има налице доказателства, че тази язва е следствие на изкуствено разпространявана чрез аерозолните операции високоразвита нано-биотехнология!

Ето защо, уважаеми г-да Управляващи, макар повечето от Вас да са членове на тайната конспиративна мрежа на Илюминати, помислете за Вашите собствени семейства, близки, роднини, познати и приятели! Помислете за съдбите на хората, над които Господ Ви е поставил да бъдете стражи и пазители! Като казвам Господ, нямам предвид Луцифер, на когото служат Илюминати, а истинския Бог, Творец и Спасител, Исус Христос, Комуто да бъде вечна слава, от сега и във вечността! Амин!

Г-да Управляващи, считайте това ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ като отправено не от мен, а от самия Господ Бог на Силите!


С почитание: Христо Цанков

skype: hi.tsankov
e-mail: hi.tsankov@gmail.com
facebook: www.facebook.com/hi.tsankov

цитирай
102. анонимен - Отн.: 'Небето отново е обработвано'
21.10.2012 12:17
Приличат на експерименти на самолетни двигатели с течен водород. Ако е така това просто е воден конденз от изгарянето на водорода ... и нищо друго. Едва ли някой има за цел да прави някакви облаци.
Тези които правят наистина облаци (тук на снимките няма) са със самозапалващо се криогенно гориво от течен водород и течен кислород.
Нали в BG има цяла армия от учени от всякакви видове науки, които трошат парите от националния бюджет десетилетия наред и непрекъснато мрънкат, че нямали достатъчно пари. Да вземат да свършат и някаква работа като напр. да вземат проби и да анализират какво е.
Обаче на някакъв етап ще вземе да се окаже, че оповестяването на резултати за експерименти с водородно гориво е 'опасно за системата' ... от комисионни, които са си спретнали при петролните монополи.
цитирай
103. анонимен - nsugf aberciombie france heuzt
22.10.2012 10:55
xrntd <a href=http://frdesacvuittonnmagasinn.info>louis vuitton pas cher</a> zclsmr <a href=http://frdeabercromfitchmagasinn.info>abercrombie paris</a> eynqd http://frdeabercromfitchmagasinn.info ds qkt
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1883575
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031