Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2012 10:03 - КОГАТО ФОТОФАКТИТЕ ГОВОРЯТ-"БОГОВЕТЕ" СИ МЪЛЧАТ(истината в шокираща БГChemtrail актуална фотосесия! вкл.09.10.12 г.)
Автор: estirbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 86676 Коментари: 153 Гласове:
34

Последна промяна: 20.01.2013 21:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


   Кои са по-дълги - "опашатите" лъжи на поканените гости, в сутрешното предаване на БТВ на 03.10.12 г., водено от Анна Цолова или химичните следи на самолетите фантоми, присъстващи вече трайно и неотменно в забързаното ни ежедневие?
Няма как да не сте забелязали - в началота на седмицата всички бяхме отново свидетели на арогантното посегателство на въздуха и синьото ни  небе, демонстрирано безпардонно от анонимните нашественици. Зловещите сенки на chemtrails, надвиснали на маломерната ни земя бяха бутафорно оправдани с високата влажност на въздуха, а на тревожните въпроси на мислещите, невежите грозно се присмяха от висотата на пиедестала на официалната дезинформация, като натикаха истината в топ класацията на "градските легенди".
Свидетели сме на поредното безумие в БГ-ленд - съдят Мишо Шамара - опетнил  символите "бяло, зелено, червено" на националното ни знаме и герба в някакъв си безвкусен клип (не го толерирам и афиширам!), но за поругаването на синьото ни небе и исконния ни физиологично потребен въздух, обуславящ здравето и живота ни, престъпно и фатално се премълчава.
Правителството умишлено не отговаря на въпроса за аерозолните престъпления, като грубо погазва Конституцията:
Чл. 15.
Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната.
Чл. 28.
Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.
Чл. 29.
(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.
(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

Няма никакви съмнения, че тези самолети ни тровят и разболяват.
На запитванията: На базата на каква обосновка, по чие споразумение, с какви пари се правят тези усърдни облитания? - едва ли ще ни бъде даден официален отговор от властоимащите, които и да са те! Истината: Разходите на Програма Chemtrail възлизат на $ 5 милиарда евро на година.
Приятели,  не трябва да ни заблуждават и сами трябва да разберем и осъзнаем жестоката истина, която безочливо дефилира над главите ни! Тя е реалност! Тя вече е ежедневие!
Полетите през последните три години са денонощни. Самолетите минават осезателно и е видно, че височината на прелитанията едва ли отговаря на тази в лайф трафика над 9000 м.  Ако се направят реални и прецизни проби на въздуха и водата, ще блесне още по-страшна картина. При всички случаи 100 % ще има наночастици от алуминий, отлично разтворимия във въздух и вода барий, стронций, кадмий и други отровни химични елементи, които директно могат да бъдат вдишани и "усвоени" в кръвния поток. МИНИСТЕРСТВОТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ дава бюлетин за запрашеността в София с фини частици над 400 %, без да уточнява произхода им. А той много добре се вижда какъв е!
Срещу поредното медийно затъмение и  тенденциозно режисираното в невярна посока предаване, прилагам пореднта фотосесия - кадрите и доказателствата са повече от фрапиращи! Приложените клипове "на живо" документират престъпленията в действие!(обезателно вижте третия клип!)
Смехотворните разяснения на поканеното "Ръководство въздушно движение", посочващо високата влажност като причина за следите едва ли ще обясни  странната им пресеченост. Убедете се сами - следите се изпускат контролируемо, т.е. "кранчето" е подчинено на субективен фактор, а не е резултат от отработени газове на прелитащите самолети.
Разгледайте фотоалбума ми, снимките съм правила в "крачка" с мобилния си телефон:
#1 Видно е "райониране" на въздушната манипулация - едва ли горивото на небесните пирати е свършило и продължават полетите си с изключени двигатели...(София)

image

#2 Още един точно "отрязан" химичен "откос". (София)

image

#3 Същият наблюдаван феномен. (София)

image


#4 Както и тук:

image


#5 Подобен кадър подкрепящ доводите за субективна намеса в химичните манипулации над селищата (Витоша)

image


#6 Едва ли научният потенциал на Техническия Университет би могъл да обясни какво се случва над учебния им комплекс и защо са "отрязани" линиите...(София) image


#7 София - център. Вдигате ли често погледи, приятели, към небето - все пак то се вижда между високите сгради? Божието синьо небе вече почти ежедневно е забулено от мръсно сивопепелявото було на Chemtrail...
image


#8 След работа пък може би тичате към "Женския пазар", за  да си купите пресни зеленчуци и плодове, които да ви отдалечат от болестите и смъртта. Всъщност не подозирате, че сянката им е надвиснала точно над вас ...(пред входа на най-големия кооп. пазар София)
image


#9 ул.Пиротска - натрапчиво видна химична обработка на небето - личи хиксовидния бод на манипулацията.

image


#10 Търсите да съзрете синьо небе ли? - то е над раздуващите се химични линии. Ако се взрете, ще видите контурите им, макар изтъкани в сива облачна пелена...
image


#11 Същата гледка и на "Опълченска" - дори падналият дъжд не "изми" следите от небето - вижте в дъното на улицата линеарните изкуствени напластявания...

image


#12 Едва ли  кръстът на православния храм ще спре и анатемоса демоничните злосторници, но един ден те наистина ще бъдат съдени от Господ - дали им минава през ум, че има Всевиждащо око на възмездие? ("Опълченска" - София)

image

#13 Тук датата е 17.08.12 г. Един от най-горещите и сухи дни през това лято в София. За каква въздушна влага иде реч, скъпи опониращи? Брутално тровене! Мощните линеарни химически изпразвания вече са се трансформирали във влакнести изкуствени облаци и широки пушечни магистрали. Често се наблюдава техния х - овиден кръстосан "бод" за омрежване на небето.
image



#14 Същата смразяваща гледка...а майките спокойно разхождаха този ден бебетата си в количките, неподозиращи  надвисналото многоглаво въздушно чудовище над тях и рожбите им... image


#15 Рано сутрин на път за работа, преди изгрев слънце - имало е обаче по-раннобудни от мен, които вече са разчертали абцисата и ординатата на математичската  редукция на човешката популация. (западния вход на София - 05.10.12 г.)

image



#16 Същите кръстоски и над Витоша...
image


#17 Пипалата на въздушният октопод, сграбчил и планинските селца...
image


#18 Характерната влакнеста структура, в която се трансформират тънките химични следи. Приличат на перести облаци, но не са, уви!
image


#19 Изкуствено влакнесто "раздуване" на кемтрейса и замъгляване на "бебешко" синьото небе...
image



#20 Кадри от Драгичево - един от подстъпите към София - 01.10.12 г.
image


#21 Снимка през стъклото на движещия се автомобил - стълбът е оптически изкривен, но  гледката зад него е достоверна и реална... image


#22 Странна въздушна магистрала - откъде идва и накъде отива - едва ли някой ще ни даде обяснение - (Драгичево 01.10.12 г.)
image

#23
image


#24 Да сте наблюдавали преди няколко години такова акуратно небесно "разораване"?...Не, "такова животно" НЯМАШЕ!
image


#25 Пак Драгичево - може да наблюдавате чудесно трите фази на раздуване - от "тънкописец" до широката четка "баданарка" - вижте и следващите две снимки, даващи информация за еволюцията на Chemtrail... image


#26
image


#27
image


#28 Небето над Витошкото село Рударци 01.10.12 г. - около 17 часа. Може би Ани Салич е подготвяла в този момент рутинните вечерни новини за зрителите на БТВ, но едва ли е подозирала, че НАЙ-ГОЛЯМАТА НОВИНА Е НАДВИСНАЛА над дома й в курортното планинско селище. В този момент, ако не нейните, то другите деца са играели безгрижно в топлия октомврийски ден под смъртоносната сянка на химичния октопод... image


#29 Пипалата му "разливащи" се в небесни отровни флуиди...
image


#30 Отново самотен къс откос. Къде се е изпарил самолетът, който го е оставил?

image


#31 Обширен "птичи" поглед към небето над Рударци. ВИП персоните, които живеят на "чист" въздух в Делта Хил също трябва да се разтревожат, защото този въздушен пейзаж се простираше и над Кладница....

image


#32 Това заварих над дома си в планината, когато се прибрах от работа...

image


#33 Гледката след половин час не беше по-успокоителна...
image


#34 Пак прескачаме към София. Сутрин небето над 55 - то основно у-ще. image

#35 Едва ли забързаните родители, които оставят децата си пред учебните заведения са забелязали мощните магистрали, оформени няколко часа преди да се събудят. Всъщност, биха ли се осъмнили в призрачно белите изкуствени облачни потоци, опасали столичните квартали. Стадият на раздуване и размъкване добре е пресметнат и преценен, за да не будят тревожни съмнения в току-що събудилите се столичани...
image

#36       05.10.12 г.  8 часа сутринта, на път към работното място - подтискащата гледка, която вече става ежедневие...
image



#37
И дърветата в "Дървеница" са неми и безпомощни свидетели на небесните престъпления - също като нас...

image


#38 Пушек от градски комини ли? Не, снимка в един от най - горещите августовски дни. image



#39
Рано сутрин - гледка между жилищните блокове
image



#40 Небесен етюд над студентски град. Дали днешните студенти ще успеят да съхранят спомена за "небесно-синьото" и дали думата няма да бъде поредния архаизъм и като понятие и като "мъртво" определение...
image


#41 Изкуствените облаци над Студентски град

image



#42 Понякога въздушните образувания са интересни, но и....доволно токсични...
image


#43 Една интересна снимка, даваща информация за разликата между "обработвано" и "необработвано" небе. (Витоша)
image


#44 Още една мрачна снимка от Витошките селца - Мърчаевски октомврийски залез "задушен" в кемтрейс ...(Мърчаевското езеро)

image


#45 Кое е по-фаталното обримчване - това на жиците или на химичните следи - наистина сме заложници и жертви на най-измамната и коварна епоха, в която живеем....
image




#46 Завършвам фотосесията от личния си архив с този химичен въздушен феномен, наблюдаван в посока юг.
Не, не познахте - няма нищо общо с витошките пожар - така се обагриха наситените химични следи от залеза на  слънцето. Нека Ръководството на въздушното движение да ми обясни как "обичайният" трафик е сформирал този "облак" - едва ли е само от водни пари и изгорели газове...
image

#47 След половин час, отровното небесно лале загуби вече интезивния си пурпурен оттенък в настъпващия сумрак. Няма съмнение, че е токсично съдържимо. Вижте как се обагрят по същия начин химичните следи в лъчите на залязващото слънце в следващите кадри... image

#48 Измамно красиво
image


#49 Забележете и раздуханите розови невинни химични облачета под чертата. Дори и в лъчите на залязващото слънце лъсва истинската същност на новата ни въдушна обреченост.... image

09.10.12 г. МОЩНО И ЦИНИЧНО ЩУРМУВАНЕ НА НЕБЕТО НИ ЮГОЗАПАДНО ОТ СОФИЯ! (допълнено!)
# 50 Прелюдия преди истинската грозна гледка - изкуствената кемтрейс-мъгла вече се стелеше и над с.Кладница (Витоша)
image

#51 Лице в лице с аерозолната безшумна буря! На минимална бленда - под долния трейс личи сивото интензивно напластяване, посока югозападно от София.

image


#52 Тук по-добре се вижда изкусвения химичен фронт

image

#53 Още малко подробности (всяка снимка може да разгледате на макс, като кликнете върху нея)

image

#54 В най-плътната част над хоризонта - личи линеарност на манипулацията
image

#55 Парченце от все още синьото небе в горния десен ъгъл
image


#56 Отровният облак плъзна и към Черни връх - докато от другата страна на Bитоша се бореха с поредния горски пожар.
image

#57 След залеза, в нощните доби, криминалните действия са се прехвърлили и над столицата - личаха редовете, макар и раздути рано сутринта. По късно се сляха в една плътна безформена сива тежка облачност, но не заваля - за добро или лошо - кой ще ни каже...
image

Оставям постинга си отворен - без финални заключения, само ще ви припомня думите на Исус - пазете ги в себе си за кураж и вяра:
"
И ако да не се съкратяха ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, ония дни ще се съкратят." Матей 24 -22

Дерзайте да бъдете между избраните!

п.п.Вижте още няколко фрапиращи снимки от Витоша и София тук.

Отново прикачам Отвореното протесно писмо на приятел-съмишленик - както се досещате до ден днешен отговор НЯМА!

До Президента на РБ
До Министър-председателя на РБ
До Депутатите от 41-то Народно събрание
До Директора на ДАНС
До Министъра на отбраната
До Министъра на вътрешните работи
До Министъра на външните работи
До Министъра на здравеопазването
До Кметовете на общини
До Българските медии
До Българската общественост


ОТВОРЕНО ПРОТЕСТНО ПИСМО
от Христо Йорданов Цанков, гр. Русе

Уважаеми г-н Президент,
Уважаеми г-н Премиер,
Уважаеми г-да Министри и Депутати,
Уважаеми г-да Кметове,
Уважаеми Представители на медиите
Уважаеми Съграждани,


ПРОТЕСТИРАМ срещу регулярно провежданите във въздушното пространство на РБългария въздушни (аерозолни) операции, за които днес е доказано, че се провеждат с цел модификация на климата и околната среда и изкуствено предизвикване на широко-разпространена заболеваемост и смъртност сред световното население!

Като гражданин на гр. Русе ПРОТЕСТИРАМ, че от няколко месеца във въздушното пространство над територията на гр. Русе и околността интензивно се провеждат аерозолни операции, следствие на които бяха отчетени множество необичайни и нехарактерни за времето и атмосферните условия явления!

Днес е абсолютно доказано, че дългите с километри бели следи, оставяни от самолетите по небето, не са следи от изгоряло самолетно гориво, а аерозолни химически следи, съдържащи огромен брой високотоксични и радиоактивни вещества, вируси, бактерии, гъбични спори и други биологични компоненти, наночастици/сензори/датчици!

Лично аз станах свидетел преди един месец как в кристално ясното и чисто небе над гр. Русе се образува плътна завеса от изкуствени облаци следствие на множеството оставени бели следи от прелитащите над града и околностите множество самолети и в двете посоки, от Румъния на юг и обратно!

Понастоящем хиляди граждани по света са заснели това явление, като има създадени стотици организации за борба с аерозолните престъпления, които провеждат огромна изследователска дейност за сметка на държавните органи, които отричат, преиначават и осмиват установените факти и доказателства и полагат усилия да дискредитират гражданския активизъм на същите тези посветени и загрижени граждани!

За съжаление, България изобщо не се вписва в световното движение срещу аерозолните престъпления поради факта, че официалните масови медии мълчат позорно за това зловещо явление в небето и са по-скоро устремени да държат вниманието на българина, насочено в съвсем друга посока! Аз много добре разбирам защо техните програми са пренаситени с всякакви шоута и спектакли, игри и забавни предавания, музика и филми, нон-стоп 24 часа! А малкото публицистични и разследващи предавания са по-скоро тип „махленски истории“ отколкото разкриване истинския образ на печалната действителност и реалност, в която живеем! Защо не кажат истината за 11 септември 2001 г., по която тема има десетки (да не кажа стотици) уникални документални филма, разкриващи как сградите на СТЦ бяха инсценирано взривени?! Защо не кажат истината за 3-та световна война, която започна на 11 септември 2001 г.?! Защо не кажат истината за ваксините, грипните епидемии и фалшивата пандемия от свински грип през 2009-2010 г.?! Защо не кажат истината за умишлено предизвиканата екокатастрофа в Мексиканския залив?! Защо не кажат истината за модификацията на климата, за оръжието ХААРП, за истинските причини на огромния брой катастрофални природни бедствия, особено през настоящата 2010 г.?! Защо мълчат за аерозолните престъпления и регулярно провежданите въздушни операции над България? За това как се съсипва нашата красива природа и се трови населението на нашата страна?! Защо постоянно разпространяват дезинформация по тези и редица други теми като 2012 година, например?!

Но не само медиите имат вина за тоталния мрак по въпроса за аерозолните операции (престъпления) в България, а преди всичко самите държавни лица и депутати, повечето от които персонално получиха от мен по електронната поща презентацията и текста на преведения от мен документален филм „Аерозолни престъпления“. Забележително е, че досега нито един депутат или държавно лице не се свърза с мен и не даде признаци, че изследва въпроса с желание да вникне в същността на проблема! Какъв срам и позор!

Но, уважаеми г-да Управляващи, аз желая да изпълня своя морален и граждански дълг, както пред Бога, така и пред българското общество, управници и народ, като отправям до Вас това ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, че ако Вие не вземете спешни мерки да прекратите въздушните (аерозолни) операции във въздушното пространство на РБългария, последиците както за Вас, така и за българските граждани, ще бъдат КАТАСТРОФАЛНИ !!!

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ, че има налице план на Върховния генералитет на Илюминати (много от Вас са членове на тяхната световна тайна и конспиративна мрежа) за предизвикване на ГЛОБАЛНА здравна и екологична криза, която ще отнеме живота на хиляди хора по света! Тази глобална криза е планирана за 2012-2013 година и въздушните (аерозолни) операции са важен елемент от този дяволски план! Истината е, че колкото повече наближаваме 2012 г., толкова повече ще ставаме свидетели на изкуствено предизвикани страшни и катастрофални природни бедствия, както и на изкуствено предизвикани грипни и други опустошителни епидемии и болести! Нека да припомня само, че отиващата си вече 2010 г. постави абсолютни рекорди както по броя, така и по силата и мащаба на природните бедствия и катаклизми!

Искам също за момент да се спра върху новата страшна язва (болест), която придобива размерите на епидемия в САЩ и това е болестта Моргелонс (Google, Youtube: Morgellons)! Днес е доказано, че тази болест има връзка с интензивно провежданите аерозолни операции в САЩ и по света, но колко страшна и зловеща е, ще разберете след като сами се поинтересувате по темата! Едно нещо обаче със сигурност е установено! Тази нова и страшна язва вече се разпространява по Европа и по целия свят! Вече има налице доказателства, че тази язва е следствие на изкуствено разпространявана чрез аерозолните операции високоразвита нано-биотехнология!

Ето защо, уважаеми г-да Управляващи, макар повечето от Вас да са членове на тайната конспиративна мрежа на Илюминати, помислете за Вашите собствени семейства, близки, роднини, познати и приятели! Помислете за съдбите на хората, над които Господ Ви е поставил да бъдете стражи и пазители! Като казвам Господ, нямам предвид Луцифер, на когото служат Илюминати, а истинския Бог, Творец и Спасител, Исус Христос, Комуто да бъде вечна слава, от сега и във вечността! Амин!

Г-да Управляващи, считайте това ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ като отправено не от мен, а от самия Господ Бог на Силите!


С почитание: Христо Цанков

skype: hi.tsankov
e-mail: hi.tsankov@gmail.com
facebook: www.facebook.com/hi.tsankov

Феномени предизвикани от HAARP
http://www.vbox7.com/play:47ab05361b










Гласувай:
37



1. kiarasoto - Присъединявам се към отвореното писмо !!!
07.10.2012 10:27
Осъждам тези действия !
Искам отговори от тези, които ни продадоха небето !

цитирай
2. vmir - Преди близо половин век в детската градина по цял ден се дзверехме на тези дири на самолетите
07.10.2012 11:13
и ги алодирахме до прегракване. После почнах да се чудя къде изчезнаха, ама от постинга ти разбирам, че не са изчезнали съвсем, а само полетите са намалели.
цитирай
3. анонимен - Подводни
07.10.2012 11:35
Наистина, следите оставяни от самолетите съдържат въпросните вещества, който нанасят увреждания на човешкият организъм и самата природа, но това не е основното тяхно приложение. Коментиращите в студиото на сутрешният блок по БТВ, казаха,, или по-точно - намекнаха, за тяхното основно предназначение - предпазен щит. Но излъгаха когато дадоха обяснение от какво ни предпазва този щит. Основното обяснение бе, че той ни предпазва от "глобалното затопляне, което от своя страна напълно противоречи на механизмите обясняващи самото затопляне. Още повече, че категорично бе доказано, че всичко около тъй нареченото "глобално затопляне" е една нагла политическа лъжа и в момента Земята навлиза в период на Глобално застудяване.
Реално, щитът ни "предпазва" от течащи и продължаващи космични процеси, които са не подвластни на човешки щения, включително на ниво илюминати.
цитирай
4. estirbg - vmir,
07.10.2012 11:40
изгледай, моля те, приятелю, третия клип - около две минути е! Снимките ми бледнеят пред престъплението заснето в действие...
цитирай
5. zaw12929 - и ги алодирахме до прегракване. ...
07.10.2012 11:50
vmir написа:
и ги алодирахме до прегракване. После почнах да се чудя къде изчезнаха, ама от постинга ти разбирам, че не са изчезнали съвсем, а само полетите са намалели.


В САЩ има движение, което не само осъжда тези деиствиа с които алуминия и др, съставки на земята са се увеличили 60- 200 пъти и съсипват природа и са най решаващи фактор за алцхаймер, сърдечно- съдови заболявания
ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА АПЛОДИРАШ УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ- НА ПОЛИТИЦИТЕ, СЪГЛАСИЛИ СЕ С ТОЗИ ПЛАН СА ПЛАТИЛИ доста добре , А НА ТЕБ ОСТАВА ДА СЕ ЗАМИСЛИШ, ЗАЩОТО ПО ТАЗИ ТЕМА ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО СЕГА НИ УПРАВЛЯВА

НЕБЕТО Е ЕДНО, А ДА ПОГЛЕДНЕМ ЗЕМЯТА: върховете на всички овощни дървета са изсъхнали. Голяма част целите дървета изсъхват... България имаше над милион декара овощни градини... сега има само черешови в кюстендилско- другите са превърнати в дърва за огрев НАЙ ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН, КОЙТО НИ УНИЩОЖАВА...
цитирай
6. estirbg - Подводни,
07.10.2012 11:59
абсурд на абсурдите са тези мотивации - този щит, съдържащ въпросните токсични елементи кого ще защитава щом ще умори хората, флората и фауната?
Храна за наивници са подобни обяснения..
Освен обща депопулация, кемтрейса подготвя атмосферата за бъдещата най-голямата измама, нека не забравяме това (проекта "Синия лъч")
Това е част от него:
http://30dumi.eu/2012/09/tsifrovi-kodove-v-nebeto-na-sasht-video/
цитирай
7. estirbg - Странно,
07.10.2012 12:04
пиша коментари, а не се появяват веднага. Има доста дълъг "мъртъв" период преди да излязат под постинга. Това някаква новост ли е в блога?...Пак нещо съм пропуснала...
цитирай
8. vmir - 2. vmir,
07.10.2012 13:22
estirbg написа:
изгледай, моля те, приятелю, третия клип - около две минути е! Снимките ми бледнеят пред престъплението заснето в действие...


О, да! И това, че дирите често прекъсват или започват внезапно, съм го забелязал сам от много десетилетия. Не претендирам да разбирам какво точно става, но пак в същата връзка съм наблюдавал много пъти, как автомобилни двигатели преди зъдължителното въвеждане на катализаторите, пушеха или внезапно преставаха да пушат в зависимост от режима на работа на двигателя. Например, дизелите на Икарусите от градския транспорти при пълно натоварване и малки обороти бълваха черни облаци по чакащите ги пътници, дължащи се образуването на дребни сажди поради непълното горене на въглерода. При високи обороти пък, може да се получат азотни окиси, които придават на пушека бял цвят. Добре помня какви облаци от бял пушек оставяха понякога трабантчетата зад себе си.
цитирай
9. vmir - 3. анонимен - Подводни
07.10.2012 13:31
анонимен написа:
Наистина, следите оставяни от самолетите съдържат въпросните вещества, който нанасят увреждания на човешкият организъм и самата природа, но това не е основното тяхно приложение. Коментиращите в студиото на сутрешният блок по БТВ, казаха,, или по-точно - намекнаха, за тяхното основно предназначение - предпазен щит. Но излъгаха когато дадоха обяснение от какво ни предпазва този щит. Основното обяснение бе, че той ни предпазва от "глобалното затопляне, което от своя страна напълно противоречи на механизмите обясняващи самото затопляне. Още повече, че категорично бе доказано, че всичко около тъй нареченото "глобално затопляне" е една нагла политическа лъжа и в момента Земята навлиза в период на Глобално застудяване.
Реално, щитът ни "предпазва" от течащи и продължаващи космични процеси, които са не подвластни на човешки щения, включително на ниво илюминати.


Недей така, бре човеко! Знаеш ли от колко години братушките ни обещават застудяване, но данните сочат неумолимо затопляне. На знам защо руснаците толкова опърничаво настояват на това застудяване, но уверенията им нямат нищо общо със статистиката на наблюденията, която се провежда от хиляди метеоролози по света. Застудяване се наблюдава само в Нова Зеландия, но и това си има обяснение.
цитирай
10. maranatha - И още нещо
07.10.2012 13:33
което не се забелязва от много хора, тъй като е пред очите ни. След проливен дъжд, потоците вода са бели като че ли в тях има перилен препарат. Става въпрос за алуминиевия прах, който пада от кеймтрейловете и после се разнася от водата.
цитирай
11. vmir - 5. zaw12929,
07.10.2012 13:35
zaw12929 написа:
vmir написа:
и ги алодирахме до прегракване. После почнах да се чудя къде изчезнаха, ама от постинга ти разбирам, че не са изчезнали съвсем, а само полетите са намалели.


В САЩ има движение, което не само осъжда тези деиствиа с които алуминия и др, съставки на земята са се увеличили 60- 200 пъти и съсипват природа и са най решаващи фактор за алцхаймер, сърдечно- съдови заболявания
ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА АПЛОДИРАШ УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ- НА ПОЛИТИЦИТЕ, СЪГЛАСИЛИ СЕ С ТОЗИ ПЛАН СА ПЛАТИЛИ доста добре , А НА ТЕБ ОСТАВА ДА СЕ ЗАМИСЛИШ, ЗАЩОТО ПО ТАЗИ ТЕМА ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО СЕГА НИ УПРАВЛЯВА

НЕБЕТО Е ЕДНО, А ДА ПОГЛЕДНЕМ ЗЕМЯТА: върховете на всички овощни дървета са изсъхнали. Голяма част целите дървета изсъхват... България имаше над милион декара овощни градини... сега има само черешови в кюстендилско- другите са превърнати в дърва за огрев НАЙ ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН, КОЙТО НИ УНИЩОЖАВА...


Ако състоянието на овощните градини имаше нещо общо с това, щях да знам, защото това е част от работата ми.
цитирай
12. aliya - Явно е, че световните кукловоди ...
07.10.2012 14:01
Явно е, че световните кукловоди много се страхуват... и ужасно са се разбързали да ни редуцират до санитарния минимум за безпроблемното ни управление.
Че не ги е грижа за планетата и за "глобалното й затопляне", няма съмнение. Никога не ги е било грижа за друго, освен за собствените им джобове - независимо от цената, която другите ще трябва да им платят.

Единственият начин да спрем тази подигравка с нас и с живота ни, нашия и живота на планетата, е да се осъзнаем за тяхната чудовищност и да престанем да им даваме власт над себе си!!!
цитирай
13. estirbg - Току-що ми предоставиха този материал с една наистина величествена фотография!
07.10.2012 14:16
Снимката е правена в щата Аризона в района на пустинята Сонора, където за влажност на въздуха е още по-смешно да се говори, като причина за дирите оставени в небето.
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=250044
Текстът на постинга е също образователен и е добре да се запознаете със съдържанието му. Аз също в предишен постинг съм писала за същността и някаква възможност за превенция от аерозолните обгазявания - явно тази тема тепърва все ще бъде все така актуална.
Благодаря на Васко за съдействието и помощта за разбулването на въздушните мистерии...Поздрави от мен, приятелю!
цитирай
14. vmir - 12. aliya,
07.10.2012 14:30
aliya написа:
Явно е, че световните кукловоди много се страхуват... и ужасно са се разбързали да ни редуцират до санитарния минимум за безпроблемното ни управление.
Че не ги е грижа за планетата и за "глобалното й затопляне", няма съмнение. Никога не ги е било грижа за друго, освен за собствените им джобове - независимо от цената, която другите ще трябва да им платят.

Единственият начин да спрем тази подигравка с нас и с живота ни, нашия и живота на планетата, е да се осъзнаем за тяхната чудовищност и да престанем да им даваме власт над себе си!!!


Досега не съм успял за си обясня защо ще иска някой да унищожи онези, които му плащали сметките. Да не би целта му да е сам да започне да си плаща сметките?
цитирай
15. vmir - 13. estirbg,
07.10.2012 14:35
Знаеш ли как се променят характеристиките на въздуха с височината, на която летят самолетите. Няма как, например температурата и влажността да са еднакви на повърхността и на 20 километра височина. Сроред мен, разликите са много по-съществени, отколкото между различните точки от повърхността.
цитирай
16. estirbg - vmir
07.10.2012 14:43
а ти, приятелю, как можеш да ми обясниш факта, че до преди 2-3 години небето над дома ми в планината беше абсолютно чисто синьо, (ВЕЛИЧЕСТВЕНО СИНЬО!) - въздушния трафик на гражданската авиация дори не съм го забелязвала със скромните и мигновено заличаващи се следи), а сега е обезобразено и омърлявено до сиромашко сиво!
цитирай
17. estirbg - За невярващите - още информация:
07.10.2012 15:10
http://www.naturalnews.com/037451_chemtrails_conspiracy_theory_geoengineering.html
цитирай
18. aliya - Явно е, че световните кукловоди ...
07.10.2012 15:30
vmir написа:
aliya написа:
Явно е, че световните кукловоди много се страхуват... и ужасно са се разбързали да ни редуцират до санитарния минимум за безпроблемното ни управление.
Че не ги е грижа за планетата и за "глобалното й затопляне", няма съмнение. Никога не ги е било грижа за друго, освен за собствените им джобове - независимо от цената, която другите ще трябва да им платят.

Единственият начин да спрем тази подигравка с нас и с живота ни, нашия и живота на планетата, е да се осъзнаем за тяхната чудовищност и да престанем да им даваме власт над себе си!!!


Досега не съм успял за си обясня защо ще иска някой да унищожи онези, които му плащали сметките. Да не би целта му да е сам да започне да си плаща сметките?


Ти говориш също като бтв - защо да ни убиват, като им плащаме данъци, настояваше единият от репортерите във въпросното предаване в Тази сутрин:)
Аз обаче на твое място не бих се надявала на милост от тези, на които им "плащаме данъци"!
По-скоро - милост няма да има. И не защото кротко им плащаш данъци, а защото си човешко същество, т.е. не робот. И винаги съществува реалната опасност да се осъзнаеш, да прогледнеш за чудовищната манипулация и експлоатация, на която си подложен. Ако не ти лично, защото си се уредил със синекурна длъжност при тях, то други със сигурност ще започнат да разбират, децата ти също утре може да не са съгласни да си мълчат и кротуват...
Или както казва Дейвид Айк - погледни децата си в очите и има кажи, че си предпочел да си затваряш очите, когато тях са ги убивали, тровили, оглупявали с тежки метали...
цитирай
19. анонимен - Да питам аз, тия вещества дето се ...
07.10.2012 15:52
Да питам аз, тия вещества дето се пръскат във въздуха ... в горивото ли са или товарят самолетите отделно от горивото и го пръскат ?
цитирай
20. estirbg - До анонимен №19
07.10.2012 16:02
До колкото съм запозната и съм виждала в клипове - токсичните вещества са в отделни резервоари. Едва ли са в горивото, то автомобил няма да се помръдне, ако му сипеш смес от бензин и чешмяна вода, камо ли такива огромни масивни аероплани. Двигателите биха се повредили от присъствието на подобни хим. субстанции, пък да не говорим за човешкия организъм...
цитирай
21. svilen75 - И от мен един въпрос: Как различа...
07.10.2012 16:05
И от мен един въпрос: Как различавате следите във въздуха от кемстрейлс от обикновените следи от двигателите на самолетите на пътническите авиолинии?
цитирай
22. estirbg - до svilen75
07.10.2012 16:23
Обикновените следи на самолетите на гражданската авиация се разпадат почти веднага след тях. Не така е със самолетите фантоми, пръскащи токсични материали - те оставят дълги незаличими следи, които с времето се раздуват и образуват сиво-мръсна пелена. Наблюдава се много характерен начин на омрежване на небето с полетите им, като се цели максимална мащабност на покритие. Сега ще потърся някой клип за по-голяма яснота...
.youtube.com/watch?v=-afMDA4iwYA&feature=player_embedded
Най-ясна разликата се вижда от този клип:
http://www.youtube.com/watch?v=3kcTvqiMNl8&feature=related
цитирай
23. vmir - 16. estirbg,
07.10.2012 16:40
estirbg написа:
а ти, приятелю, как можеш да ми обясниш факта, че до преди 2-3 години небето над дома ми в планината беше абсолютно чисто синьо, (ВЕЛИЧЕСТВЕНО СИНЬО!) - въздушния трафик на гражданската авиация дори не съм го забелязвала със скромните и мигновено заличаващи се следи), а сега е обезобразено и омърлявено до сиромашко сиво!


Аз съм професионавлен изслеводател и от опит знам, че спомените са крайно ненадеждно и подвеждащо нещо. Всеки Божи ден се занимавам с методики за откриване на съществени различия. Трябва да имаш записани бази данни и множество числови оценки на наблюдаваните параметри, за да установиш статистически значимите различия. Повярвай ми, никак не прилича на това да сравниш няколко спомена. Човешката памет не е като компютърната, за да извадиш от нея това, което си поставил там по-рано. Припомнянето е творчески процес и колкото повече съпътстващи обстоятелства и подробности около него бъдат документирани или в краен случай припомнени, толкова по-надежден е спомена, но надеждно потвърждение по спомени е нещо много, много далеч от научните методики.
цитирай
24. svilen75 - Аха. А от колко години насам се из...
07.10.2012 16:41
Аха. А от колко години насам се извършва това пръскане?
цитирай
25. анонимен - До колкото съм запозната и съм ви...
07.10.2012 16:49
estirbg написа:
До колкото съм запозната и съм виждала в клипове - токсичните вещества са в отделни резервоари. Едва ли са в горивото, то автомобил няма да се помръдне, ако му сипеш смес от бензин и чешмяна вода, камо ли такива огромни масивни аероплани. Двигателите биха се повредили от присъствието на подобни хим. субстанции, пък да не говорим за човешкия организъм...


В такъв случай, би трябвало да са замесени десетки и стотици хиляди хора в това.
Да не говорим, че отровни химикали не се пренасят през границите лесно и безпроблемно. Не ти ли се струва невероятно, конспирация в която са замесени стотици хиляди и никой да не я издаде с документи, снимки на товаренето на контейнерите и т.н.

цитирай
26. estirbg - до svilen75 - №24
07.10.2012 16:51
поне от три, като през последните две години аерозолните атаки са по-чести и все по-интензивно насищаши просторите ни с неорганични и органични субстанции.
цитирай
27. svilen75 - Съжалявам, но имам и още един въпрос ...
07.10.2012 17:07
Съжалявам, но имам и още един въпрос след като прочетох предишните коментари. Той е за самолетите, които разливат тези химикали. Доколкото разбирам, тези самолети са специално преустроени в цистерни, с цел да разливат химикали над повърхността. Нещо като самолетите, които са пригодени за гасене на горски пожари. А не пътнически или други обикновени самолети. И следователно от тези самолети-цистерни за кемстрейлс трябва да излизат поне няколко следи - една или повече от двигателите в зависимост колко двигателя има самолета и още поне една следа, която де факто е кемстрейлс. Така ли е?
цитирай
28. estirbg - Виж, приятелю, svilen75,
07.10.2012 17:29
Трябва по-усърдно да поровя, за да намеря как са разположени точно резервоарите - много е оскъдна информацията - пазят си я враговете, но според мен нещата грубо са устроени така, както са при селскостопанските самолети за пръскане. Някъде около тази конструкция е истината.
цитирай
29. анонимен - 666! СУПЕР...
07.10.2012 18:14
.....ВОИНА СЕ ВОДИ СЪ СИЧКИ СРЕДСТВА....АКО ОЧАКВАТЕ НЕКОИ НАТОФСКИ ХРАБРЕЦ ДА ВИ МУШКА СЪ ШТИК СЕ ЛАЖЕТЕ...!

...ХИМИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ Е ЗАБРАНЕНО...ТОВА НЕ Е...ХИИИХИХИХИ....!
цитирай
30. casadi - естир,
07.10.2012 18:20
спри се с тези глупости! Всичко това са измишльотини, недей всява паника сред хората.
цитирай
31. анонимен - do vsi4ki tia do koito e adresirano tova pismo!
07.10.2012 18:35
Alo vsi4ki vie,

Software PhotoShop se e poiavil kogato milicioner ot shopluka vaorajen s kamera Smena 8, strakal, li strakal i posle boiadisval li boidisval.

Ta makar do edin , tia do koito e adresirano tova pismo da ste tikvi, iskam vse pak da vi predupredia 4e avtora e po-golem kaputnik i preservativnik ot vas samite. pravia tova delo zastoto ste moi sluziteli na koito as plastam 4ast ot zaplatite vi.

Gleite si rabotata, zarejete Beliane i si se vozete do posledna kapka benzin v samoleta na otriad 28, sled koeto sledva svobodnoto padane. ne se boite ste vi izdirime koi ste izmejdu furbolnite topki, lenti4kite i kosnicite s armagani. ministri i deputati i dori sled jivota si smardiat na laina.
цитирай
32. анонимен - над България започнаха с пръскат от ...
07.10.2012 19:28
над България започнаха с пръскат от когато американците придобиха военно въздушните бази в Безмер и Граф Игнатиево..до чудещите се "защо след като плащам данъци" защото не доживяваш до пенсия за която плащаш
цитирай
33. estirbg - casadi, знаеш ли какво е казал Алберт Швайцер?
07.10.2012 19:33
"Знанията ми са песимистични, но вярата ми е оптимистична."
Твоят укорителен коментар няма как да не го обясня с липса на информация - оптимизмът определено се дефинира като недостиг на информация.
Нека да не бъдем като щраусите, които си заравят главите в пясъка и си повтарят:"Няма да ни изядат чакалите, защото не ги виждаме!"
Ако бях писала без доказателства, би била права (донякъде!)
Но когато милиони хора потвържават с научни изследвания, наблюдения и факти дадено явление - повече от безумие е да се отрича истината!
И у нас все повече хора констатират, че "Кралят е гол!" - но това вече е гражданска позиция, която всеки заема според съвестта си...

цитирай
34. polopot - пиша коментари, а не се появяват ...
07.10.2012 19:43
estirbg написа:
пиша коментари, а не се появяват веднага. Има доста дълъг "мъртъв" период преди да излязат под постинга. Това някаква новост ли е в блога?...Пак нещо съм пропуснала...


Естир и аз това исках да попитам. И при мен се "губят" коментарите преди да се появят....

Някакъв технически проблем ли е ?! Или някой проверя "непослушните" ?

И от време на време блогът ми започва да "свете", като коледна елха и надписите се смаляват.
цитирай
35. casadi - Да, всичко което си писала не са д...
07.10.2012 20:39
Да, всичко което си писала не са доказателства, а скалъпени истории и богата фантазия на наивниците и жадните за коспирации.

Абсолютно всичко, което си писала може да се обясни по съвсем нормален и логичен начин.
Не се занимавай с такива неща, а гледай да си изработиш спасението си и работи за обръщане на хора към Христа.
цитирай
36. estirbg - pol,
07.10.2012 20:48
не знам какво се случва и в моя блога, но освен странните забавяния, вече не мога да пускам музика с флаш опцията - снощи си загубих толкова време докото правех безуспешни опити да прикача подходяща музика - много варианти изпробвах, защото по рутинната форма резултат вече няма...
цитирай
37. анонимен - Ала бала
07.10.2012 20:58
Честно казано ми се струва пълна глупост това. Скоро изгледах десетина филма за "световната конспирация" отнасящи се до какво ли не. Направи ми впечатление че в повечето в началото или в края на филма ревяха за спонсорство - дарете по сметката да продължат изследванията, купете си касетата и всевъзможни още просии. Явно темата е модерна и поддържат хората интерес и изкарват пари от това.
цитирай
38. casadi - Прочети това: http://casadi. b...
07.10.2012 21:02
Прочети това: http://casadi.blog.bg/drugi/2012/10/07/.1007116
цитирай
39. estirbg - casadi,
07.10.2012 21:17
ако ще се дуелираме с линкове, веднага ще извадя дузина...
Само че трябва да се приготвям отново за новата работна седмица. При първа възможност ще те затрупам с информация,... е ще ти оставя едно отворче да дишаш....:))
цитирай
40. estirbg - "Ала бала"
07.10.2012 21:36
Ооо, ако знаете как им изнася на демоните в човешки образ човечеството да приеме и да вярва, че това е глупост...както и писанията в Библията.
Но все пак глупостта не ни освобождава от необходимостта да мислим и анализираме, нали?...
цитирай
41. polopot - не знам какво се случва и в моя блога, ...
07.10.2012 21:54
estirbg написа:
не знам какво се случва и в моя блога, но освен странните забавяния, вече не мога да пускам музика с флаш опцията - снощи си загубих толкова време докото правех безуспешни опити да прикача подходяща музика - много варианти изпробвах, защото по рутинната форма резултат вече няма...



От Блог.бг все още се правят на ударени... Няколко пъти питах защо вече не могат да се изтриват постове. И други блогъри подкрепиха предложението ми...

Кой им забрани да трият постовете ?!
цитирай
42. casadi - Не си прави труда да ме затрупваш с ...
07.10.2012 21:56
Не си прави труда да ме затрупваш с линкчета, болните фантазии на някои не ме интересуват.
А ти вземи прочети това, дето ти го дадах.
И наблегни на връзката си с Христос, не се занимавай с глупости. Никой няма да се обърне и да стане вярващ докато си занимава ума с несъществъващи заплахи.
Ако целта на подобни постинги е да насочиш вниманието на хората към Бог, то знай, че си на погрешен път.
Представяй красотата на Божият характер, това е нещото, което печели сърца.

Дори и демони да стоят зад въображаемите хемични следи какво от това? Какво предлагаш? Да почваме да треперим ли? Или като теб все да гледаме по облаците и да ахкаме и охкаме, че видиш ли, пак ни пръскат. Простотии.
Бог е нашата крепост и сила, трябва да се гледа Него, а не разните му там бедствия и катаклизми. Защото не изучаването на химичните следи ще ти даде сила в трудните времена, а изучаването на Бог, за Когото вероятно не ти остава много време.
цитирай
43. podvodni - Подводни
07.10.2012 22:15
Естир, това което съм писал не са глупости, а наблюдения. Следите оставяни от самолетите, наистина се един вид щит, или по-точно казано, втора решетка. Ако въпросът опираше само до факта унищожение на природата или човечеството, следите биха били успоредни, без да се пресичат. При наличието на Х образни формации (често с Х се обозначава цел на мишена) говори само по себе си за проектиране на ниска височина на нова решетка. В зависимост от нейното предназначение, се използват различни съставки, но най-важната от тях е алуминия. Алуминия, който е във вид на наночастици, се използва за разсейване на енергийно влияние в финният диапазон. Подобен начин на разсейване на радарни вълни е използван през ВСВ - много тънки алуминиеви ленти.
Пак казвам, има космични процеси които, илюминати, се опитват всячески да предотвратят, или най-малкото да намалят тяхното влияние върху Земята и ХОР-РА-та.
Относно програмата "Син лъч", бъди сигурна, че за сега е прекратена, но не и изоставена. Просто прекалено много шум се вдигна и нейното реализиране, в близко време, няма да доведе до очакваните резултати.
цитирай
44. анонимен - vajno do vsi4ki
07.10.2012 22:26
casadi e plateno mekere,ne mu obra6taite vnimanie.predi 5-6 godini ELENKO ANGELOV trabe6e po pove4eto tv-predavania za tezi praskania no horata se smeeha i ne viarvaha,tova e absolutna istina . do vmir- brato, gotin si no vze da me samniava6 s tvoiata NEKOMPETENTNOST PO VAPROSA .stranna rabota,uj si na4etan 4ovek a govori6 gluposti. vlezte v 4as hora,podgotviat ni goliam spektakal gospodata svetoven elit. na6ite prodajni upravliava6ti sa6to ne sa naiasno na 100 procenta za kakvo ide re4.misliat si 4e 6te se izmaknat no i te sa v kere4a s nas kogato se zapo4ne.parvite praskania zapo4naha v 1990. az sam ot 2001 v ispania i nad madrid postoianno figurirat ot tezi oblaci .obiasniavam na ispancite i me gledat kato teleta i se smeiat.ujas.
цитирай
45. анонимен - vajno do vsi4ki
07.10.2012 22:28
casadi e plateno mekere,ne mu obra6taite vnimanie.predi 5-6 godini ELENKO ANGELOV trabe6e po pove4eto tv-predavania za tezi praskania no horata se smeeha i ne viarvaha,tova e absolutna istina . do vmir- brato, gotin si no vze da me samniava6 s tvoiata NEKOMPETENTNOST PO VAPROSA .stranna rabota,uj si na4etan 4ovek a govori6 gluposti. vlezte v 4as hora,podgotviat ni goliam spektakal gospodata svetoven elit. na6ite prodajni upravliava6ti sa6to ne sa naiasno na 100 procenta za kakvo ide re4.misliat si 4e 6te se izmaknat no i te sa v kere4a s nas kogato se zapo4ne.parvite praskania zapo4naha v 1990. az sam ot 2001 v ispania i nad madrid postoianno figurirat ot tezi oblaci .obiasniavam na ispancite i me gledat kato teleta i se smeiat.ujas.
цитирай
46. podvodni - Подводни
07.10.2012 22:29
ВМИР-е, това което се опитваш да намекнеш или, по-точно, да вкараш спора в релсите на про и анти Русия просто няма да мине. Тези дребни похвати, тип "Селски вечеринки" не на мен.
Преди време бе разбит сайта на, тъй нареченият, "Климатичен пул" към ООН, именно от руски хакери. Та, от предоставените документи стана ясно, че данните недвусмислено говорят за настъпващо глобално застудяване, вследствие на спада на Слънчевата активност и климатичните изменения нямат нищо общо с човешката дейност. Еле пък измислиците за митичният въгледвуокис.
И друго, не учените застават зад тезата за "глобалното затопляне", а политиците.
Учените които първоначално бяха впрегнати в проекта за наблюдение на "глобалното затопляне", до един отказаха да подкрепят политическите изводи в докладите.
Просто защото нямат нищо общо с действителността.
цитирай
47. анонимен - vajno do vsi4ki
07.10.2012 22:30
casadi e plateno mekere,ne mu obra6taite vnimanie.predi 5-6 godini ELENKO ANGELOV trabe6e po pove4eto tv-predavania za tezi praskania no horata se smeeha i ne viarvaha,tova e absolutna istina . do vmir- brato, gotin si no vze da me samniava6 s tvoiata NEKOMPETENTNOST PO VAPROSA .stranna rabota,uj si na4etan 4ovek a govori6 gluposti. vlezte v 4as hora,podgotviat ni goliam spektakal gospodata svetoven elit. na6ite prodajni upravliava6ti sa6to ne sa naiasno na 100 procenta za kakvo ide re4.misliat si 4e 6te se izmaknat no i te sa v kere4a s nas kogato se zapo4ne.parvite praskania zapo4naha v 1990. az sam ot 2001 v ispania i nad madrid postoianno figurirat ot tezi oblaci .obiasniavam na ispancite i me gledat kato teleta i se smeiat.ujas.
цитирай
48. анонимен - vajno do vsi4ki
07.10.2012 22:32
casadi e plateno mekere,ne mu obra6taite vnimanie.predi 5-6 godini ELENKO ANGELOV trabe6e po pove4eto tv-predavania za tezi praskania no horata se smeeha i ne viarvaha,tova e absolutna istina . do vmir- brato, gotin si no vze da me samniava6 s tvoiata NEKOMPETENTNOST PO VAPROSA .stranna rabota,uj si na4etan 4ovek a govori6 gluposti. vlezte v 4as hora,podgotviat ni goliam spektakal gospodata svetoven elit. na6ite prodajni upravliava6ti sa6to ne sa naiasno na 100 procenta za kakvo ide re4.misliat si 4e 6te se izmaknat no i te sa v kere4a s nas kogato se zapo4ne.parvite praskania zapo4naha v 1990. az sam ot 2001 v ispania i nad madrid postoianno figurirat ot tezi oblaci .obiasniavam na ispancite i me gledat kato teleta i se smeiat.ujas.
цитирай
49. анонимен - vajno do vsi4ki
07.10.2012 22:42
casadi e plateno mekere,ne mu obra6taite vnimanie.predi 5-6 godini ELENKO ANGELOV trabe6e po pove4eto tv-predavania za tezi praskania no horata se smeeha i ne viarvaha,tova e absolutna istina . do vmir- brato, gotin si no vze da me samniava6 s tvoiata NEKOMPETENTNOST PO VAPROSA .stranna rabota,uj si na4etan 4ovek a govori6 gluposti. vlezte v 4as hora,podgotviat ni goliam spektakal gospodata svetoven elit. na6ite prodajni upravliava6ti sa6to ne sa naiasno na 100 procenta za kakvo ide re4.misliat si 4e 6te se izmaknat no i te sa v kere4a s nas kogato se zapo4ne.parvite praskania zapo4naha v 1990. az sam ot 2001 v ispania i nad madrid postoianno figurirat ot tezi oblaci .obiasniavam na ispancite i me gledat kato teleta i se smeiat.ujas.
цитирай
50. estirbg - casadi,
07.10.2012 22:44
ти как разбираш Ефесяни 5:11?
"и не участвувайте в безплодните дела на тъмнината, а по-добре ги изобличавайте;"
Като виждам истината, дали да я запазя само за себе си?
Като виждам какво се случва в света и че последните библейски белези вече са изпълнени, дали да не предупредя хората?
Дали Исус не предупреди човечеството какво ще се случи преди предстоящото Му Второ идване? Дали не предупреди и евреите какво ще се случи и с тях, като го отхвърлят?
Дали Бог не заръча:
"17 Сине човешки, поставих те страж за Израилевия дом; слушай, прочее, словото от устата Ми, и предупреди ги от Моя страна.
18 Когато кажа на беззаконника: Непременно ще умреш; а ти не го предупредиш, и не говориш за да предпазиш беззаконника от беззаконния му път та да спасиш живота му, оня беззаконник ще умре в беззаконието си; но от твоята ръка ще изискам кръвта му.
19 Обаче, ако предупредиш беззаконника, но той не се върне от беззаконието си и от беззаконния си път, той ще умре в беззаконието си; а ти си избавил душата си." Езекил 3, 17:19
Ако акцентирам върху подобни теми в блога си, то е да покажа на хората, ЧЕ СЛОВОТО СЕ ИЗПЪЛВА С АБСОЛЮТНА ТОЧНОСТ И НЕПОГРЕШИМОСТ И ЧЕ ИСУС Е ПРИ ВРАТАТА!
НЕ ПИША ПРОСТОТИИ, А ОТРАЗЯВАМ ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА. ТРЯБВА ЛИ ХОРАТА ДА НЕ ЗНАЯТ В КОЙ ЧАС СЕ НАМИРАТ И СЪОБРАЗНО ТОВА ДА ПРЕНАРЕДЯТ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ В ЖИВОТА?
Кой мислиш ще дойде по-бързо до покаяние - този който нe знае в коя точка на човешката история се намира или този, който е информиран с предстоящите измами и е готов да ги посрещне (но вече покаян)?
Защото, приятелко, за да бъдеш успешен христов воин, трябва добре да познаваш и врага си. Колко би се радвал сатана, ако бъде пренебрегван от хората - тогава доволно спокойно би вършил пъклените си дела...

" и ще има големи трусове, и в разни места глад и мор; ще има и ужаси и големи знамения от небето." Лука 21 -11
Хайде помисли, дали това което днес съм публикувала не е част от знаменията в небето...
И още нещо, знам, че времето, което имам за Бога не е достатъчно и не ми достига, но ако ти четеше Библията, щеше да знаеш, че
"Само Един е законодател и съдия, Който може да спаси и да погуби; а ти кой си та съдиш ближния си?" Яков 4:12
"Не съдете, за да не бъдете съдени.
Защото с каквато съдба съдите, с такава ще ви съдят, и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се мери.
И защо гледаш съчицата в окото на брата си, а не внимаваш на гредата в твоето око? Или как ще речеш на брата си. Остави ме да извадя съчицата из окото ти; а ето гредата в твоето око?
Лицемерецо, първо извади гредата от твоето око, и тогава ще видиш ясно за да извадиш съчицата от братовото си око. " Матей 7-1:5
Словото ще ни съди, то и ще ни оправдае - не забравяй това!
цитирай
51. анонимен - Хм,
07.10.2012 23:31
Имаше едно време едни, дето си мълчаха за Чернобил. Трябва ли втори подобен геноцид да се допуска?
Естир е права, хората рядко си вдигат главите и не знаят какво се случва над тях.
А трябва да знаят.
цитирай
52. анонимен - До casadi,
07.10.2012 23:38
Притчи 27:12
Благоразумният предвижда злото и се укрива, А неразумните вървят напред - и страдат
Естир с това помага - злото наистина трябва да се разпознае!
цитирай
53. casadi - Нали не си въобразяваш, че можеш да ...
08.10.2012 00:27
Нали не си въобразяваш, че можеш да се укриеш, ако това е истина? Какво, ще спреш да излизаш ли? Няма да ходиш на работа? ще си изкопаеш землянка?
Дори и да е истина, ти какво можеш да направиш по въпроса? Ако си вярващ, имаш само една закрила - Бог. Нима не Му се доверяваш? Нима мислиш да се спасяваш със собствени сили?
С какво точно помага Естир, би ли обяснил? Аз не виждам никакъв друг ефект, освен създаване на паника и насаждане на страх, а ти? Не ви ли е ясно, че с това няма да обърнете никого към Бог, точно обратното - разумните хора виждат глупостта на модерните сега конспиративни теории и не им обръщат внимание.
Ако искаш да работиш за Бог, то не е това начина. Докато се занимавате с несъществуващи неща, сатана прибира богата реколта от заблудени души, които тичат подир модерните измами на Ню Ейджа. Ето това са заблудите, които трябва да се разобличават! Това е злото, срещу което трябва да се работи.
Всички тези кнспиративни теории на практика отвличат ума на човека от Бог, а не го привличат към Него.

Да, и е добре да поясните кой го върши този геноцид - извънземните, САЩ, илюминатите?? КОй? Защо никой не отговаря на този прост въпрос? И второ - ако някой иска да изтребва хора, не ви ли минава през ум, че ще го направи така, щото никой никога да не забележи, а не демонстративно да си хвърка по небето, ръсейки "отрови" пред очите на милиони?
Много прости ги изкарахте тези конспиратори! Истинския конспиратор би капнал във водата на един милионен град две капки смъртоносна зараза и на другия ден всички ще са заразени и никой няма да е видял и чул. И последното което ще направи е да прави това посред бял ден пред очите на всички.
Мислете малко!!
цитирай
54. casadi - Естир,
08.10.2012 00:33
знам Библията на изуст, безмислено е да ми даваш цитати.

Пак те питам, това ли е начина да водиш хора към Исус и към спасение?

Толкова ли е вярата ти, че трепериш сега пред разни конспирации, вместо да се довериш на Бог и да Му предадеш живота си?

И трябва ли един истински християнин да се занимава с това, вместо да проповядва благовествието и Жертвата на Кръста?

Не ми казвайте, че трябвало да се предупреждава, щото ужас, ужас, пръскат ни, ще мрем!!

Нима можеш да се спасиш със собствени сили? Не си ли предала живота си на Бог? НИма Неговото Спасение не е по-важно сега?
Дори и да умре тялото, това е без значение, защото значение има само дали сме предали живота си на Бог и дали сме направили всичко за другите и те да намерят истината и и да се спасят.
цитирай
55. estirbg - casadi,
08.10.2012 00:49
Не е важно дали знаеш Библията наизуст, а как живееш според Словото.
Припомних ти някои цитати, защото ако беше истинска християнка, едва ли би водила подобен разговор публично (това първо!)....
По повод обвиненията ти за тематиката в блога ми - моля те, първо виж постингите ми от първия до последния, после ме обвинявай в конспирации. Щом ИСТИНАТА я наричат конспирация, така да бъде. По тази логика тогава Исус трябва да е най-конспиративната личност...
Питаш ме:"Пак те питам, това ли е начина да водиш хора към Исус и към спасение?"
Понякога до финала се стига по трънливите горски пътеки по-бързо, отколкото по асфалтираната магистрала. Лично аз никога не съм харесвала отъпканите широки пътища и винаги съм търсила своя индивидуална пътека ...откъде си сигурна дали първа няма да пристигна с водените от мен?
Питаш:"Толкова ли е вярата ти, че трепериш сега пред разни конспирации, вместо да се довериш на Бог и да Му предадеш живота си?"
Приятелко, аз отдавна съм предала живота си и живея само за Него. Непростимо е да ме обвиняваш с въпроси - нито ме познаваш, нито имаш право да ме съдиш. Не треперя пред никакви конспирации, а отразявам истината, за да не бъде никой заблуден. Ако беше прочела по-стария ми постинг за аерозолните химични атаки, би се запознала, че има начини да се предпази човек - това съм представила на хората. Защото Бог е рекъл да не го изпитваме. Ако има превенция защо да не се приложи? Ако се наложи да влезеш в лагер с болни от тиф няма ли да си сложиш предложените предпазна маска и ръкавици? Или може би с надмеността и величието на твоите християнски разбирания високопарно ще откажеш, заявявайки, че Бог те пази!
Казваш:"И трябва ли един истински християнин да се занимава с това, вместо да проповядва благовествието и Жертвата на Кръста?"
Това вече съм направила, сестро, - повече от деветдесет постинга, от които половината са върху Библейски истини и постулати, засягащи Спасението. Научи се преди да обвиняваш - да проучваш! Исус е във всичко - дори в скритата истина..., а тя трябва да се издирва, всеки ден по-малко, защото никой не е в състояние да представи образа Му в завършеност до последна щриха - това значи да Го представим като обикновен предмет, с определени параметри на възприятие. Бог е необозрим и е погрешно да се натрапва на хората като клише, това значи да го превърнем в обикновен идол, на който да кадим и се молим без покаяние и реформа в себе си. Така че твоята агресивно наложена представа, едва ли би спасила някого.
По-скоро би могла да привлечеш хората с христоподобния си характер, отколкото с формална брошурка или статия - клише.
Чувам крясъка ти:"Не ми казвайте, че трябвало да се предупреждава, щото ужас, ужас, пръскат ни, ще мрем!!"
Ако трябва и това ще правя - на някои хора им трябва време, за да "узреят" за Христовото спасение. Ако съкратят или загубят живота си неполучили животоспасителното предупреждение за съхранение на биологичното си тяло, как ще успеят да спасят душата си? Не бъди тесногръда и не слагай хората под един знаменател. Всеки човек е отделна вселена и има свой индивидуален път на развитие - някои веднага намират Истината, други по-късно - през изпитания, терзания и собствена еволюция...за която е нужно време - време за живот в здраве!
Така че, не ми натрапвай твоя стил на привеждане към Исус.
"Нима можеш да се спасиш със собствени сили? Не си ли предала живота си на Бог? НИма Неговото Спасение не е по-важно сега?
Дори и да умре тялото, това е без значение, защото значение има само дали сме предали живота си на Бог и дали сме направили всичко за другите и те да намерят истината и и да се спасят."
Някъде да съм твърдила обратното...
Много си ми странна сестро. Но знам, да, знам, какво предизвика твоята ярост към мен, защото този горчив корен, който си допуснала да вирее в теб е вгорчил цялата ти душа, за което искренно те съжалявам. Смири се, покай се, пък има кой да ни съди.
Лека нощ и Бог да ни дава мъдрост и разум!
цитирай
56. анонимен - !
08.10.2012 06:50
Абе той и ХААРП-а беше конспирация преди 10 години по форумните празнодумки, дори едни ми се хилеха като ненормални. Аме де ги сега да ги видя какви ще ги приказват.

https://www.youtube.com/watch?v=-9uwmBGrrVE

Човека който създава технологията, Бернард Истланд, и я патентова вече не е между живите. Явно много приказва :-(!

Та предполагам се досещате, че не само алуминия, който си е чист проводник, но и други съставки променят характеристиките на разпостранение на електромагнитните вълни в атмосферата. Това е изключително важно за съгласуването на една антена с атмосферата и променя ефективноста на предавателите в различните честотни обхвати. Такива изследвания могат да правят малко организации ;-).

Така, че не би било учудващо ако има връзка на активноста на ХААРП-а и химичните следи ???

Тоз също си отиде миналата година ???!!!

https://www.youtube.com/watch?v=9Ca0tERI8ss
цитирай
57. анонимен - !
08.10.2012 07:11
http://www.youtube.com/watch?v=51KEZ-jDuzI

http://zeolitereview.org/zeolite-info/zeolite-and-toxins-for-dummies/
цитирай
58. анонимен - !
08.10.2012 07:20
Лично аз бях потресен преди време, когато след един дъжд колата ми бе покрита от един прах, жълт на цвят, който бе станал на прах след като изсъхна върху колата ми от следобедното слънце ???

От тогава започнах да чета за тез трейлове далеч по-сериозно, преди ги вземах на майтап, да си призная :-)!

Просто си приличат много с контрейла !!!
цитирай
59. aliya - Ванга предрича в предсказанията си ...
08.10.2012 09:48
Ванга предрича в предсказанията си за химическа война, вследствие на която много хора ще страдат от рак на кожата и гнойни рани.
И ако човек е достатъчно наблюдателен и осъзнат за себе си, няма как да не забележи последствията от аерозолните пръскания на военните саммлети - веднага след като са ни облетели, се появява неразположение в гърлото, което продължава поне 24 часа. И кожата ни става все по-раздразнима и алергично дерматитна. Особено страдат децата ни с чести респираторни заболявания.
Чувствутелните хора в България вече алармират обществеността за редица последствия от тези пръскания. В Америка тези последствия са научно регистрирани и доказани, но политиците продължават да мълчат.
В световен план геоинженерството, под чиито програми тези химически аерозолни пръскания уж работили за охлаждане на Земята, са отречени в обществени протести. Интересното е, че химическите самолетни облитания са един вид политически групирани - те се извършват за обработка на околната среда и хората само в САЩ и неговите съюзници.

цитирай
60. анонимен - До малоумника ан. 58
08.10.2012 09:50
Колата ти е била покрита с жълт прах, пренесен от атмосферните течения от С. Африка бе идиот. Имало е случаи и да е червен. Гледайте малко и нормални новини, както и прогнозата за времето. Бахти имбецилите дето сте се събрали тука. Нали света щеше да свършва на 5 септември? Ко стана? Извънземни щяха да идват на олимпиадата, некъв си щеше да разкрива телепортация и още хиляди идиотии. Нищо чудно и в края на годината, когато за пореден нищо не стане за свършека на света, да почнете да ревете за нещо друго. Ай сиктир!
цитирай
61. анонимен - За 1-секунда през турбината на с...
08.10.2012 12:20
За 1-секунда през турбината на самолетният двигател при пълен форсаж минава 5000кубика въздух.
Следите които оставят самолетите са от изгорели газове и пара - зимата от всички коли от аспуха излиза бял пушек - горе в небето температурата е отрицателна.

ТЕЦ на въглища отделя много прахови частици и опасните озотни окиси разрушаващи озоновият слой.
Колите т.е. ДВГ-то също отделя опасните въгл.окис ,серни и азотни окиси и финни частици.

Парниковият ефект на земята се получава от задържането на топлината от водните изпарения и въгл.двуокис и без СО2/парн.ефект/ температурата на земята ще е с 35 градуса по-студена.
Важното е че СО2 се измива от дъжда т.е. когато се увеличава СО2 се изпарява повече вода която под формата на дъжд измива СО2 от атмосферата.

Метана/СН4/ е в пъти по-опасен газ от СО2 и идва от- 20% горски пожари,тресавища,фекалии,депа за отпадъци,газ гризу и т.н.
Една крава за 24-часа отделя 5-кубика метан и ето как се хваща http://www.sam-shum.com/biogaz.php и за ''нитратната'' директива на ЕС.

Трябва да се знаят основните неща и откъде да започнем - изчезва фитопланктона даващ около 80% от кислорода на Земята http://www.ifrvarna.com/?p=1368 и скоро гледах снимки на НАСА от космоса.Фитопланктона изчезва от повишаващата се киселинност на океаните идваща от азотно-фосфорни съединения/изкуствените торове/ http://www.dw.de/dw/article/0,,4736438,00.html

50-учени от НАСА http://zahariada.blog.bg/novini/2012/04/13/50-vodeshti-astronavti-ucheni-i-injeneri-podpisaha-pismo-v-k.939477 и има затопляне но причината не е СО2 и се ''ХВАЩА'' от водораслите около ТЕЦ - http://greentech-bg.net/?p=1748#more-1748 И ще се похваля че ние сме първи - http://spisanie8.bg/%D1%80%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B0/356-%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B5%D1%82%D0%BE.html

УВАЖАЕМИ дами и господа иска четене и мислене ,и може да се правят експерименти но не прекалявайте .
цитирай
62. aliya - Колата ти е била покрита с жълт прах, ...
08.10.2012 14:36
анонимен написа:
Колата ти е била покрита с жълт прах, пренесен от атмосферните течения от С. Африка бе идиот. Имало е случаи и да е червен. Гледайте малко и нормални новини, както и прогнозата за времето. Бахти имбецилите дето сте се събрали тука. Нали света щеше да свършва на 5 септември? Ко стана? Извънземни щяха да идват на олимпиадата, некъв си щеше да разкрива телепортация и още хиляди идиотии. Нищо чудно и в края на годината, когато за пореден нищо не стане за свършека на света, да почнете да ревете за нещо друго. Ай сиктир!


По-спокойно - щом толкова не те е страх, защо толкова се палиш!???
И не за бъдещи събития говорим тук, а за реални самолетни облитания с химически впръсквания в нашето небе говорим тук.
Ако ти предпочиташ да си сляп за родното си небе, хората държат очите си широко отворени.
цитирай
63. анонимен - днес пръскаха отново
08.10.2012 19:45
днес над западна България пръскаха яко. Очевидно е че когато видиш групи от самолети да летят близо един до друг ,близо един след друг това не са полети на гражданската авиация.Резултата е на лице ,цяло лято без капка дъжд,земята ни е превърната в пустиня,реколтата е погубена нанесени са щети за милиарди на българския народ. Това е оръжие за промяна на глобалния климат. Последните две
лета са най-топлите в историята на метереологията в България
цитирай
64. aliya - Днес пръскаха и над София - започ...
08.10.2012 20:39
Днес пръскаха и над София - започнаха към 17:30 часа, като облитаха на равни интервали синьото ни небе в дълги успоредни ивици. За 2 часа цялото небе над София бе обначертано с тези успоредни линии. Забелязваше се методичност в работата им - започнаха от западната част на София и постепенно разчертаха небето до източните райони на града.
Пръскаха изключително над града - полетите им с пръскане започваха от северната част на града и достигайки до Витоша, изведнъж пръсканията изчезваха, като отрязани. За разлика от тези пръскащи самолети, над София преминаваха и граждански полети, но те диря не оставяха.
Оставените химически следи от самолетите фантоми постепенно се раздуваха и увисваха във въздуха като продълговати облаци, които постепенно се превръщаха в мръсно сива прозрачна пелена в небето над града.
За два часа разпръскване на химични следи небето на София се промени неузнаваемо - безкрайно синьото прозрачно небе се превърна в сив надвиснал над главите ни и постепенно спускащ се воал.
Ако целяха геоинженерство и промяна на климата, защо тогава пръскаха над най-населения град на България, както и над други големи бг градове!? Или именно хората са целта им!???

Кой продаде небето ни без да ни пита!?
цитирай
65. анонимен - do zombito an.60
08.10.2012 20:58
vij tova i se sabujdai ve4e maloumniko 4e mi pisna da 4eta prostaci kato teb deto vse o6te viarvat na mediite i kvo 4e kajeli po novinite. aman ot tapi par4eta.http://www.parallelreality-bg.com/index.php/analizi/podrobnianalizi/430-2012-09-28-04-06-20.html
цитирай
66. estirbg - И аз като се прибрах у дома в планината
08.10.2012 21:12
характерните х-овидни кръстоски висяха дежурни над селището.
Хич не ги е еня въздушните пришълци, че се гневим, негодуваме или противопоставяме.
Нямам идея каква уговорка е приета, сигурно е свързана с НАТО, но често ми е правило впечатление, че Премиерът в държавническите си прояви е даван на екрана на фона на подобно нашарено или плътно омрежено сиво небе... Питам се, толкова ли управляащите са слепи за случващото се и не реагират. Нали и те дишат този въздух? Явно и на тях истината им е представяна по друг начин - иначе не бих могла да си обясня инертността им и парализата на инстинкта им за самосъхранение.
Случайно се загледах в някакъв сериал (май турски беше) и останах изненадана от кадрите - небето нашарено като нашето...Небето се манипулира навсякъде. Не съм се интересуварла дали в Русия и Китай е подобна ситуацията...
цитирай
67. анонимен - днес пръскаха отново
08.10.2012 21:45
писах на Виктор Николаев от БТВ ,като го приканих да даде думата и на другомислещите,ние не създаваме градски легенди а виждаме небето,обяснението с парите от двигателя е за наивници. Днес летяха два самолета един до друг.Единия димеше яко,другия явно свършил препарата си летеше без диря от зад.Заснех ги на видео.Към 17.30 над Радомир небето беше нашарено на решето.По едно време преброих кам десет самолета на хоризонта,на нетипично близко разтояние един от друг.Това е недопустимо за гражданската авиация.Самолетите се изкачват рязко нагоре това очевидно и грозно.Когато изчезнаха небето заприлича на разкъсана средна облачност.
цитирай
68. анонимен - Хора какво ви става
08.10.2012 23:17
в коментар №61 ви обясних защо самолетите оставят бели ивици - горе температурата е отрицателна.

Основните замърсители са колите и ТЕЦ на въглища и с водорасли се улавя СО2 и NO2

И ние с безразборното изхвърляне на боклуци и т.н.
цитирай
69. svilen75 - Мислех да пиша много по темата, но се ...
09.10.2012 04:30
Мислех да пиша много по темата, но се отказах, няма смисъл, някои хора предпочитат да вярват в глупости, отколкото да помислят.
Алая, нарочно ти задавах тези въпроси. Ако се вгледаш в отговорите си и в другото, написано от теб ще видиш, че сама си противоречиш в детайлите и описанията.
Вмир (с когото иначе много рядко сме на едно мнение) в случая е много прав - вие може да сте малки, но аз самолетни следи помня още от детската градина. И по нищо не се различават от сегашните.
Коментар 61 казва всичко по въпроса - замърсяването е навсякъде и трябва да се борим за по-добър живот и чиста природа, но проблемите са другаде и много по-реални. Стига с тези глупости за теории на конспирацията и разни фантасмагории. Те само отвличат вниманието от истинските проблеми. Как не го осъзнавате???
цитирай
70. анонимен - http://www. youtube. com/watc...
09.10.2012 04:47
http://www.youtube.com/watch?v=TSGqJaUKgOs
цитирай
71. анонимен - за тецовете
09.10.2012 05:02
добре ги обясняваш,но кажи какво правят тези самолети денонощно в родното небе летящи на групи описващи странни траектории .Виждам ги ,че летят без определен маршрут ,завиват и се връщат отново.След като обработят определен район изчезват.Нито съм луд нито съм податлив към разни теории но това което виждат очите ми от две години е факт.Къде можеш да видиш десет самолета от гражданската авиация едновременно на хоризонта.При ясно и абслолютно сухо и горещо време през авгус и септември създаваха изкуствена облачност в района който обработват за половин час.
цитирай
72. svilen75 - До коментар 70
09.10.2012 13:14
Самолети има повече от век, а реактивни повече от 50 години насам. Както и ВМИР, така и аз писах, че през 80-те на миналия век пак виждахме същите следи. Да, вярно, бяха по-малко на брой и се дивяхме, когато видехме самолет. Но от тогава до сега гражданското въздухоплаване се е увеличило няколко (дори десетки) пъти. Преди беше преживяване човек да пътува със самолет, днес е почти ежедневие за някои.
Наблюдаваните самолети е нормално да описват странни траектории над градове, където има летища. Всъщност тези траектории никак не са странни. Самолетите летят в коридори. При това те се различават не само като посока по хоризонтала, а и по вертикала (височина). Тези коридори се определят от авиодиспечерите от наземния контрол. И на самолетите понякога им се налага да ги сменят и правят маневри. Тези маневри са особено важни при излитане и кацане. Защото за тях са важни посоката на пистата, посоката и силата на вятъра. И понякога на пилотите им се налага да правят завои (дори на 180 градуса), дори да издигнат отново самолета, за да може да кацне или за да набере още височина при излитане.
Наскоро бях в Будапеща. Там, предполагам знаете се намира едно от най-големите и натоварени летища в Европа. Ако знаете колко, при това най-разнообразни следи имаше в небето по едно и също време. Много повече, отколкото може да се наблюдават в България. Да, възможно е и там да пръскат. Но много по-вероятно е това да е доказателство, че тези следи са нещо обикновено при натоварен трафик.
Разликите във формата на следите на дирите далеч не са доказателство за пръскане. Както споменах, самолетите летят в различни коридори както по хоризонтала, така и по вертикала. Понякога може да наблюдаваме кръстосани следи, но това, не означава, че двата самолета са минали през една точка в пространството. М/у техните следи може да има разлика дори в километри във височина (по вертикала), което няма как да се установи от земята, ако не разполагаме с радар. А както знаете, въздушните течения не са едно
цитирай
73. анонимен - Факти и само факти - прогресивно ...
09.10.2012 13:43
Факти и само факти - прогресивно покачване на онкоболните и други заболявания вследствие на ГМО и Е-тата и в предаването http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=5333 ги обобщиха основните неща и тук http://www.youtube.com/watch?v=yMmrw6inWYk&feature=related

Ето за Е-тата http://www.zvezdenprah.com/articles/150-es.html и ,и бифенол/А/ в пластмасата - http://www.dokumentalni.com/?p=1934 ,и за вредните химикали и парчетата пласмаса в океаните тровещи малко останалата риба - http://www.dokumentalni.com/?p=1243

Ето какво ни трови http://www.ecomedia.bg/doctor-eco/waste-chemicals-recycling/article/1173
цитирай
74. анонимен - Факти и само факти - прогресивно ...
09.10.2012 13:49
Факти и само факти - прогресивно покачване на онкоболните и други заболявания вследствие на ГМО и Е-тата и в предаването http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=5333 ги обобщиха основните неща и тук http://www.youtube.com/watch?v=yMmrw6inWYk&feature=related

Ето за Е-тата http://www.zvezdenprah.com/articles/150-es.html и ,и бифенол/А/ в пластмасата - http://www.dokumentalni.com/?p=1934 ,и за вредните химикали и парчетата пласмаса в океаните тровещи малко останалата риба - http://www.dokumentalni.com/?p=1243

Ето какво ни трови http://www.ecomedia.bg/doctor-eco/waste-chemicals-recycling/article/1173

А за Еленко който е психолог да вземе да гледа болест - психопатии доказани с ядрен резонанс към 5 до 7 минута - http://www.youtube.com/watch?v=TWrqR_-04Uw но при политици и банкери е опасно защото обричат милиони на смърт.Или е просто някакви мании http://zahariada.blog.bg/politika/2012/05/02/vlastta-deistvitelno-razvrashtava.948488 и само безсъвестни ,и болни хора може да кажат това - http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2012/07/12/kak-da-bydat-unishtojeni-izlishnite-hora-eto-niakoi-idei.978313
цитирай
75. анонимен - Забравил съм за цигареният дим с...
09.10.2012 14:44
Забравил съм за цигареният дим съдържащ много газове от които 10 са токсични единият от които е въгл.окис.

В коментар №61 и № 74 съм дал основните замърсители вредни за нас - Е-тата ,ГМО , бифенол/А/ , и тук добре е описано http://www.ecomedia.bg/doctor-eco/waste-chemicals-recycling/article/1173

Азотните окиси са опасни защото разрушават озоновият слой без който слънчевата радиация убива всичко живо на земята.

Азотните и фосфорни съединения убиват фитопланктона даващ около 80% от кислорода на земята.



цитирай
76. анонимен - днес пръскат отново
09.10.2012 19:38
да самолети има от 100години но така на ескадрили летят само на фронта.Със собствените си очи гледам и с видеокамерата снимам три самолета които летят един до друг.Това гражданска ли авиация е.Не говоря за наблюдение на пресечените им следи а за разминаване в реално време на критично малко разтояние.Който не вярва че ни пръскат или е платен дезинформатор или е дебилно мързелив и не изка да си вдигне главата към небето.Фактите са неоспорими: Най-сухото и топло лято в историята на метерологията.Цялата реколта е унищожена. Пчелите са избити. Дърветата изсъхват. След две години ако ни има ще садим само гмо ,тъй като друго няма да се ражда.
цитирай
77. estirbg - Утре ще публикувам още снимки! Те ще са от днес, 09.10., привечер,
09.10.2012 20:11
Прибирайки се от работа пред очите ми се "тъчеше" плътна облачна пелена!
Утрешната прогноза - облачно време - средна и висока облачност - въпросът е - чия облачност - естествената или тази на кемтрейса?
Ако вали дъжд, няма как да не е електролитен (да, по принцип в дъжда са разтворени много окиси- серни, въглеродни и т.н., но при едно допълнително изкуствено насищане с други елементи-разтворими и неразтворими, няма как вече да е променена проводимостта - в този смисъл съм употребила електролитен ("по-електролитна") ...
При толкова очевадни факти, които съм представила, нямам определение за тези, които упорито отричат въздушните престъпления...Наистина необясненима ми е тяхната реакция...
цитирай
78. estirbg - Един добър образователен постинг, даващ кратки основни познания за кемтрейс!
09.10.2012 20:47
http://roskamiteva.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/04/23/chemtrails-bi-li-poviarval.734262
цитирай
79. анонимен - днес пръскат отново
09.10.2012 20:47
Всъщност неприемането на факта от хората е като че ли в тяхната наивност и доброта.Вчера показвах облаците и летящите самолети на моя племенник,който е на 28г. елекроинжинер ,млад и възпитан човек.В продължени на час ,той гледаше умно и поради непознаването на проблема просто не можеше да си представи,че някой дръзва да прави толкова скъпо и жестоко престъпление.След дълги разяснения започна да мисли и смятам ,че от днес ще гледа небето по друг начин а след седмица вече ще познава въздушните атаки и ще ги различава от обичайните полети на гражданската авиация.
цитирай
80. анонимен - Недейте да лъжете хората!
10.10.2012 01:34
Това е нормално атмосферно явление. Вие дори не познавате облаците, сякаш сте слепи че атмосферата е динамична и непрекъснато се изменя. Нима не си спомняте че и преди много години имаше такива следи?
Естир, по какво различавате естествените облаци от тези които сте заснели? Какъв е тоя електролитен дъжд който си измисляте? В тесен смисъл по принцип дъжът е електролитен, но вие нямате това предвид, или мислите, че естествения дъжд би трябвало да е от дестилирана вода?
Кой ви е излъгал, че инверсионните следи трябва задължително да изчезват бързо? Това е напълно нелогично предположение, с което нито един образован човек няма да се съгласи, нима облаците изчезват бързо?
цитирай
81. анонимен - аз
10.10.2012 02:26
между Перник и София това е най-обичайната гледка, за съжаление....всеки ден може да се снима, ако просто вдигнеш поглед към небето......
цитирай
82. анонимен - !
10.10.2012 07:30
До 60-ти, идея си нямаш колко съм далеч не само от северна Африка ами и от Африка бе "полиглот".

Така, че си запази оценката за себе си. Сигурно от централата на Боинг, която ми е на около разстояние колкото от София до Пловдив са пръскали овошките :-). Те си имат фирмено летище.

http://www.otizvora.com/2012/02/3846/

Ето ви един материал:

http://www.youtube.com/watch?v=cTVpsmBNvL8

П.П. Освен това познавам авиацията предполагам по-добре от почти всички вас така, че много добре знам какво е следата получавана от конденз и колко бързо тя се скрива.
Селскостопанската авиация не лети на такива височини, а тя си пръска химикали по определение :-).

Направете си запитване до РВД, там следва да имат данни за всеки един полет, както и с каква цел той е направен, т.е. дали това е гражданска авиация или нещо друго. Има и едно място където може да питате за целия трафик, МО, стига да ви кажат. РВД би следвало да е по-лесно, проверете процедурите и си поискайте информацията.
цитирай
83. анонимен - !
10.10.2012 07:42
До 76-ти качете филмчето в нета да видим какви са самолетите, много е любопитно по какви трасета летят.

Особено ще е любопитно ако са извън официалните трасета, които РВД може да им разреши. Тогава някой ще трявба да обясни кой им разрешава полет извън трасето, ако не е РВД може да е само МО :-)!!!
цитирай
84. анонимен - !
10.10.2012 07:59
Ей ви линк към документ, на 5 стр. има картинка с трасетата, за да се ориентирате в ситуацията, както и в структурата на РВД. Успех.

http://www.mtitc.government.bg/upload/docs/Eurointegration_1.0.ppt

цитирай
85. анонимен - !
10.10.2012 08:29
Ето ви факти да видите до къде мове да стигне едно правителство в лицемерието си само и само да не загуби гласове в изборите. Правете си изводите за себе си :-(.

http://www.realclearmarkets.com/articles/2012/10/09/obama_asks_big_business_to_break_the_law_99925.html

"If this were Venezuela, no one would think twice. But in America, if we're not shocked, something is very wrong."

Т.е. правителството изисква от големия бизнес да не разпраща бележките за съкращения от предимно корпорациите от ВПК като Боинг, Локхийд, Райтеон и т.н. преди изборите, защото е ясно за кого ще гласуват уволнените :-). За сметка на това Пентагона ще компенсира компаниите за допънителните разходи да държат работниците още време, до след изборите !!!

Интересно кой мислите ще плати сметката на Пентагона ;-)!?

Помислете си и за цената на долара и нефта ;-)!!!

Ха сега си помислете не идат ли избори ???
цитирай
86. анонимен - !
10.10.2012 09:51
Ей го и на радарите .

http://www.youtube.com/watch?v=eWvwaOgP564

цитирай
87. анонимен - Имам снимки от планински походи от ...
10.10.2012 13:42
Имам снимки от планински походи от 2005 и 2006, Рила, Пирин, Витоша и там има такива следи по небето от самолети, така че не знам какво толкоз се конспирирате и си промивате мозъците с тия кемтрейлс...
цитирай
88. анонимен - Ето сайт за проследяване на полетите
10.10.2012 13:44
http://www.flightradar24.com/
Забелязах, че над моето село върви самолет след самолет. На спътника тук и помен нямаше от такива самолети или коридор...
цитирай
89. estirbg - "Недейте да лъжете хората!" -Анонимен №80, излъган сте вие!
10.10.2012 19:35
Казвате:„Имам снимки от планински походи от 2005 и 2006, Рила, Пирин, Витоша и там има такива следи по небето от самолети, така че не знам какво толкоз се конспирирате и си промивате мозъците с тия кемтрейлс...
Приятелю, не става въпрос за обикновените, единични следи от самолети – тревожният проблем, който възникна от 2-3 години е този, че самолетите-фантоми не са обикновени транзитни самолети, с определена посока, които да преминават от точка А до точка В - съвсем видно е поведението им – наблюдава се едно целенасочено манипулиране на въздушната територия, тенденциозно омрежване, покриване, плътно„изтъкаване” на облачна сива пелена, с х-овиден или успореден”бод”, на която се забелязват дори краищата в повечето случаи. Точно това е различното и „алогичното” на пръв поглед. Но дори и непонятните поведения си имат своите обяснения...
Повечето „трезвомислещи”хора, когато разберат истинската им мисия, инстинктивно я отхвърлят – толкова е трудна за асимилация, и бързат да обвиняват осведомяващите ги, дори ги обиждат и нагрубяват...
Още доказателства ще прикача към постинга и ако не повярвате на писанията и разясненията, поне визуално се уверете и не бъдете моля ви арогантни. Принуждавате ме да слагам опция за „преглед на коментарите”, а така разискванията ни стават тромави и се бавят във времето...
цитирай
90. анонимен - до 76
10.10.2012 19:37
Филмчето е дълго над час ,но ще ти кажа. Над цялата Радомирска община ,Верила планина,Дупница, към Кюстендил по западната ни граница.Когато се разлетят посоките от които идват са отвсякъде.Явно в този момент там не се допускат самолети от гражданската авиация.Самолетите са изключително безшумни и е видно,че летят с неголяма скорост.Приличат по скоро на пътнически самолети но в никакъв случай на бойни.
цитирай
91. анонимен - до 76
10.10.2012 19:37
Филмчето е дълго над час ,но ще ти кажа. Над цялата Радомирска община ,Верила планина,Дупница, към Кюстендил по западната ни граница.Когато се разлетят посоките от които идват са отвсякъде.Явно в този момент там не се допускат самолети от гражданската авиация.Самолетите са изключително безшумни и е видно,че летят с неголяма скорост.Приличат по скоро на пътнически самолети но в никакъв случай на бойни.
цитирай
92. анонимен - ето от тук ще разберете
10.10.2012 23:26
http://www.flightradar24.com/ на тоя линк може да се проследи всеки нормален полет -карго пътнически или чартърен-и ще видим че полетите които обслужват нормалните трасета не разпръскват химикали ,а тези които разпръскват ги няма въобще регистрирани на радара.Забелязъл съм също че когато има силни магнитни бури правят решетка в небето.Много беше характерно на 5-6 октомври а други дни правят успоредни линии.Но ние трябва да търсим закрила на Бог в тия дни защото в Светото писание Марк 16-17,18 си писано точно като за случая"16 Който поверва, и се кръсти, спасен ще бъде; а който не поверва ще бъде осъден.
17 И на тези които поверват ще им споследват тия знамения; с моето име бесове ще изпъждат; нови езици ще говорят;
18 змии ще хващат; и ако нещо смъртно изпият, нема да ги повреди; на болестни ще възложат ръце и те ще бъдат здрави."
цитирай
93. анонимен - !
11.10.2012 04:33
До 90, е в тоя район има трасета, дори докато гледах горния линк какви данни дава минаха два транзитно за около 10-15 минути. Освен това са на различна височина така, че визуално може само да изглеждат близо. По голямата част от трафика е транзитен(над 80%) така, че е нормално да са на височина 10000 м. и съответно 13000 метра в конкретния случай с двата самолета, тоест се разминават без проблеми. Освен това на такава височина температурата е ниска и лентата от конденза може да стои доста време, но все пак е относително тясна и е около двигателите а не плътна пелена. В зависимост от самолета 2 или четири ивици, в повечето случай . В такива случай е трудно да се каже какво е. Но ако е ниско и при топло време, напречно на трасе и не изчезва то е под въпрос. От друга страна трябва да се гледат ветровете, те носят облака в съответна посока. Затова написах по-горе че понякога е много трудно за различаване. От файла който съм дал трасето се вижда добре, транзитно и е почти права линия от Сливница до Смолян . А малко по нататък има успоредно второ транзитно трасе, влитащо около Петрич и минаващо над Кюстендил.

Но в сравнение с 1993, до 2005 трафика не се е удвоил дори, някъде около 60-70% нарастване, така че не би следвало картинката да е много по различна в сравнение с преди 10 години.

Точно западната граница си е много натоварен район, така че различаване на самолет извън трасетата ще изисква точно определяне на местоположението му. Имах предвид райони в средата на страната където няма много трафик и трасета, или лети напречно на натоварено трасе.

91-ви няма опция за самолет без опознаване, просто него го хващат военните радари и там ако РВД не го докладва, за минути си има опашка. Те сами казват, че имат две работни места за съгласуване с военната авиация. По правило до военния ръководител стои такъв на РВД, или поне така беше, дежурствата са 24 часа а не работно време като швейцарците ;-))).
цитирай
94. анонимен - до 90
11.10.2012 05:43
да не говорим за трасета. Когато правят облитане ,все едно че си на фронта.Тридесет години наблюдавам залеза от терасата си и такова чудо не съм виждал.Междо другото самолетите за които говорим не летят чак толко високо и с просто око се вижда че летят заедно.През останалата част на деня всичко си е нормално.Когато прелети граждански самолет той не оставя следи и няма интезивност на полетите.Е как направиха тези разписания че за час да ме облетят педесет самолета а в останалата част на деня я видиш някой я не.Преди да възникнат науките човекът чрез емпирични наблюдения е опознал природата и е свикнал да различава отделните видове от родовите понятия. Вишня,череша,малина са все плодове но са различни.И понеже пътувам доста ще кажа че пръскат най-вече над планинските масиви там където се образуват облачните системи.Цяло лято тук няма капка дъжд,докато в западна е централна европа се скъса да вали.Човек трябва въобще да не мисли за да не разбере че това е оръжие за промяна и манипулация на глобалния климат.
цитирай
95. анонимен - до 90
11.10.2012 05:45
да не говорим за трасета. Когато правят облитане ,все едно че си на фронта.Тридесет години наблюдавам залеза от терасата си и такова чудо не съм виждал.Междо другото самолетите за които говорим не летят чак толко високо и с просто око се вижда че летят заедно.През останалата част на деня всичко си е нормално.Когато прелети граждански самолет той не оставя следи и няма интезивност на полетите.Е как направиха тези разписания че за час да ме облетят педесет самолета а в останалата част на деня я видиш някой я не.Преди да възникнат науките човекът чрез емпирични наблюдения е опознал природата и е свикнал да различава отделните видове от родовите понятия. Вишня,череша,малина са все плодове но са различни.И понеже пътувам доста ще кажа че пръскат най-вече над планинските масиви там където се образуват облачните системи.Цяло лято тук няма капка дъжд,докато в западна е централна европа се скъса да вали.Човек трябва въобще да не мисли за да не разбере че това е оръжие за промяна и манипулация на глобалния климат.
цитирай
96. анонимен - до 90
11.10.2012 05:53
да не говорим за трасета. Когато правят облитане ,все едно че си на фронта.Тридесет години наблюдавам залеза от терасата си и такова чудо не съм виждал.Междо другото самолетите за които говорим не летят чак толко високо и с просто око се вижда че летят заедно.През останалата част на деня всичко си е нормално.Когато прелети граждански самолет той не оставя следи и няма интезивност на полетите.Е как направиха тези разписания че за час да ме облетят педесет самолета а в останалата част на деня я видиш някой я не.Преди да възникнат науките човекът чрез емпирични наблюдения е опознал природата и е свикнал да различава отделните видове от родовите понятия. Вишня,череша,малина са все плодове но са различни.И понеже пътувам доста ще кажа че пръскат най-вече над планинските масиви там където се образуват облачните системи.Цяло лято тук няма капка дъжд,докато в западна е централна европа се скъса да вали.Човек трябва въобще да не мисли за да не разбере че това е оръжие за промяна и манипулация на глобалния климат.
цитирай
97. анонимен - !
11.10.2012 06:09
Е аз говоря за това което ми показва горния линк, тези две трасета са транзитни и височините са основно 10000м до 13000 м. В момента един е на 11000м.

Това което не се вижда, би следвало да се знае от военните, иначе някой яко е в кюпа от МО и то на висок пост. Тази информация се записва на обективен контрол, така че би могла да се изисква и т.н. за проверка, но по правило това е класифицирана информация и вероятно ще стане с много битки. А другото е в сферата на истинската конспирация ;-).

Облитане се прави по план за проверка на радара а не по скимване на някой в момента, т.е. има документи и може да се проследи и т.н.

Т.е. снимайте здраво тогава, пращайте по телевизиите и след това следва да се питат господата по върховете какви са тези полети и с каква цел, особено ако са гражднаско-подобни и то по много на ниска височина. Предполагам тогава са съгласувани и с североизточен вятър, право към София :-). Едва ли някой ще пръска заради Радомир.
цитирай
98. анонимен - !
11.10.2012 06:11
Я тук още един линк като за властимеещите ;-) :

http://www.youtube.com/watch?v=h5syqN4z4Nc
цитирай
99. анонимен - Към неверниците
11.10.2012 19:41
Господа неверници, присъствието ви в мрежата ме кара да мисля следното:
1.Този който не вярва няма да седне да пише и да си губи времето.
2.Ако може евентуално да разсеете съмненията на хората.
3.Спорейки подтиквате хората да пишат и така всъщност се информирате за това как хората възприемат от долу деянието.Това ще допринесе за усъвършенстването на начина на пръскане,да не се вижда ,да не поражда съмнения.
4.Показвате прекалено много познания.
Неукия човек когато застане на високо и открито място от където вижда всички посоки ,той следи самолета с поглед при ясно и сухо време най-малко на 30км.
Вижда се как дирята се пуска на порции,накъсано за да изимитира облачета след това. Получава се следното 3км диря ,2 км няма,пак диря и т. н.
Цяло лято ги гледам както хиляди българи и днес пак не валя есенен дъжд.
цитирай
100. анонимен - Ако някой иска да ви отрови може да го ...
11.10.2012 20:17
Ако някой иска да ви отрови може да го направи по 10-начина.

В коментар №61 и № 74 съм дал основните замърсители вредни за нас - Е-тата ,ГМО , бифенол/А/ , и тук добре е описано http://www.ecomedia.bg/doctor-eco/waste-chemicals-recycling/article/1173

Цигареният дим съдържа много газове от които 10 са токсични и един от тях е СО/въгл.окис/

Азотните окиси са опасни защото разрушават озоновият слой без който слънчевата радиация убива всичко живо на земята.

Азотните и фосфорни съединения от изкуствени торове убиват фитопланктона даващ около 80% от кислорода на земята.

Какво ви става ??? - мания за преследване или шизофрения ??? ,и за Е-тата и ГМО и т.н. газове е вярно но някой да се занимава да пръска със самолет е измишльотини.
цитирай
101. анонимен - До 100
11.10.2012 20:52
ти сетива имаш ли? 57 кадри не са ли ти достатъчни, за да ти светне истината?
Последните фотоси какво представляват според теб - безплатна козметична пудра ли?
цитирай
102. анонимен - До 100
11.10.2012 20:57
ти сетива имаш ли? 57 кадри не са ли ти достатъчни, за да ти светне истината?
Последните фотоси какво представляват според теб - безплатна козметична пудра ли?
цитирай
103. анонимен - до 100
11.10.2012 21:18
от края на м.май до днес 11.10.2012 в България и на Балканите не е паднала капка дъжд. Над двавесет прогнози за валежи се провалиха.Метереолозите са готови да си скъсат дипломите,царевицата и слънчогледа заминаха на кино,птиците и пчелите измряха,дърветата съхнат,болниците са пълни с пациенти с чудовищни диагнози,какво още да ти казвам,не съм аз шизофреник а тези които извършват престъпления против човечеството и живата природа.
цитирай
104. анонимен - ЕСТИР. БГ триеш ми два коментара с ...
12.10.2012 11:05
ЕСТИР.БГ триеш ми два коментара с научни факти което говори за твоята необразованост и т.н. пошли причини.
Винаги мога да ги напиша - Трябва да се знаят основните неща и откъде да започнем - изчезва фитопланктона даващ около 80% от кислорода на Земята http://www.ifrvarna.com/?p=1368 и скоро гледах снимки на НАСА от космоса.Фитопланктона изчезва от повишаващата се киселинност на океаните идваща от азотно-фосфорни съединения/изкуствените торове/ http://www.dw.de/dw/article/0,,4736438,00.html и има алтернатива за торене което е улавяне на метана/парников газ/ http://www.sam-shum.com/biogaz.php и да се знае, че бобовите растения обогатяват почвата на азот за пшеницата -редуване.

Основата и всичко е казаното от Господ Исус Христос и записаното в Новия Завет ''Искайте и ще ви се даде ; търсете и ще намерите; хлопайте и ще ви се отвори ..............колко повече вашият Отец Небесен ще даде блага на тези които Му искат ?''/Мат.7:7-11/

Под ''блага''се разбира разум,мъдрост и всичко необходимо за да достигнем до познание на истината/1.Тим.2:4/
цитирай
105. анонимен - Пчелите измират от химията с която ...
12.10.2012 11:07
Пчелите измират от химията с която се пръска рапицата а без тях за 4год.
умираме от глад http://www.spisanie8.bg/%D1%80%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B8/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0/781-%D0%BF%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0.html и още http://www.greentech.bg/?p=32394
цитирай
106. анонимен - М
12.10.2012 12:10
Аз ти благодаря за този пост,харесва ми стила ти :) Абсолютно съм наясно какво се случва в небето,най-жалкото е,че много хора са "над нещата" и биваме отъждествявани,като фанатици,любители на конспирацията и т.н.Това трябва да спре,или поне да му се опълчим.Вчера протестирахме,ще протестираме и в понеделник и ще ставаме все-повече.
цитирай
107. estirbg - До №104
12.10.2012 12:33
Приятелю, нищо не съм трила - пуснати са и са на мястото на съответния час, в който си ги писал. Прегледай по-внимателно и ще ги намериш...
цитирай
108. анонимен - Земята има магнитни полета пред...
12.10.2012 15:36
Земята има магнитни полета предпазващи ни от слънчевата радиация http://www.spisanie8.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%81/1407-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D0%B5.html

Малко повече наука и ще разберете защо самолетите оставят дири и какво ни трови - коментар №61 и № 74 съм дал основните замърсители вредни за нас - Е-тата ,ГМО , бифенол/А/ , и тук добре е описано http://www.ecomedia.bg/doctor-eco/waste-chemicals-recycling/article/1173

Цигареният дим съдържа много газове от които 10 са токсични и един от тях е СО/въгл.окис/

Азотните окиси са опасни защото разрушават озоновият слой без който слънчевата радиация убива всичко живо на земята.

Азотните и фосфорни съединения от изкуствени торове убиват фитопланктона даващ около 80% от кислорода на земята.
цитирай
109. анонимен - По повод коментар 107
12.10.2012 15:54
И този трябва да е 108 - ЕСТИР.БГ на моя лаптоп неизлизат колкото и внимателно да гледам - явно нещо става с помоща на добри компютърни специалисти или нещо ми подслушват нет-връзката/Wi-Fi/ и неразбирам от компютри но няма какво да крия защото просто пиша ИСТИНАТА.

Винаги се моля на Господ Исус Христос да ми дарува разум,мъдрост и всичко необходимо за познание на истината и да наследя живот вечен - да отида в рая.

Господ това ни казва ''Искайте и ще ви се даде ; търсете и ще намерите; хлопайте и ще ви се отвори ..............колко повече вашият Отец Небесен ще даде блага на тези които Му искат ?''/Мат.7:7-11/

Под ''блага''се разбира разум,мъдрост и всичко необходимо за да достигнем до познание на истината/1.Тим.2:4/ и всичко е записано в Новия Завет.
цитирай
110. анонимен - до тези които отричат.
12.10.2012 16:33
прекалено много формули ни предоставяте.Браво за познанията ви по физика ,биология,химия,но все по ясно става че сте платени провокатори и вашата цел е да расейвате съмненията на хората . Рано или късно когато всичко лъсне всеки български гражданин ще може да предяви иск . Всеки който иска да види от долу вижда и снима .Който не иска и смята че неговите деца живеят в нормална среда що толкова се разтревожил за мен та ми пише формули.
цитирай
111. jjjjossss - Врачанин съм...
12.10.2012 23:43
Тук (над Враца) това лятоимахме непрекъснато 'зарешетване' на въздушното ни пространство.В резултат на което вече няма нормален залез, няма 4-ти месец дъжд и докъдето се простира погледа е накаква сива неприсъща мъгла.Тези, който казват, че това е нормално просто не са в ред.Не могат да ми говорят за нормални следи от самолетите...Нещо трябва да се направи...До сега мълчах, но това вече е геноцид...Горко ни, най-вече на децата ни
цитирай
112. estirbg - Последните два коментара ги няма!
13.10.2012 11:59
Нямам идея как се самозамоличават - и други се оплакват от тази аномалия!
Изчезват предимно изказалите се анонимно.
Дали това не е индиректна покана за регистрация към блогбг от администраторите?
цитирай
113. kostadin - Осъждам тези действия ! Искам ...
13.10.2012 12:15
kiarasoto написа:
Осъждам тези действия !
Искам отговори от тези, които ни продадоха небето !


Ще ти отговорят ,че нямат нищо лично срещу тебе и подобните ти,включвам и селе си .
Просто си изпълняват служебните задължения .Чист професионализъм при борбата с изличните членове на човечеството
цитирай
114. анонимен - Трябва да има официална страница на ...
13.10.2012 22:54
Трябва да има официална страница на Министерството на здравеопазването в която да се каже дали палмовото масло е опасно за здравето.

В същият ред на мисли трябва министерството да изброи кои Е-та/консерванти,оцветители и т.н./ са безопасни за здравето.
Същото се отнася за ГМО и пласмасовите опаковки и шишета.

Когато се забранява пушенето трябва да се обясни на хората ,че цигареният дим има много газове от които 10 са токсични и един от тях е въглеродният окис.

Тук е добре описано http://www.ecomedia.bg/doctor-eco/waste-chemicals-recycling/article/1173

Проблема принципно е незнанието тоест забранява се нещо без да се обясни на хората защо.

Колко от вас знаят ,че една крава за 24 часа отделя 5 кубика метан ,който Е в пъти по-опасен парников газ от безвредният СО2.
Метана/СН4/ е в пъти по-опасен газ от СО2 и идва от- 20% горски пожари,тресавища,фекалии,депа за отпадъци,газ гризу и т.н.

в КОМЕНТАРИ №61 и 74 съм обяснил и дал нет-адреси за тези които искат да знаят.




цитирай
115. анонимен - Пишейки коментар № 114 искам да к...
13.10.2012 23:16
Пишейки коментар № 114 искам да кажа ,че други неща вредят на хората и екологията.
И се съмнявам някой да пръска от самолети неща и пак казвам ,че за 1 секунда при пълен форсаж на самолетният двигател/турбина/ минава/изгаря/ 5000 кубика въздух.
Другото замърсяване което правят самолетите е изпразването на резорварите с гориво защото при приземяване самолета трябва да има строго определено количество гориво и излишното се изпуска преди приземяване.

За тези неща може да питате специалистите от целият свят ако искате.

цитирай
116. анонимен - До горния коментарист
14.10.2012 01:14
Брато, сбъркал си темата, Тук става въпрос за ДЕМАГОГИЯ и оцеляване, а не толкова до екология и замърсяване. Кътни и пейстни си коментарите под друга екостатия. :)
цитирай
117. анонимен - :-)
14.10.2012 12:53
Това за турбината(компресора) на самолета е известно, а и не само то. Но самолетите не летят на пълен форсаж и 5% от времето на нормален полет ;-). Т.е. сметките са попресилени с цел да се впечатлят несведущите. Да източва се и гориво ако самолета каца ПРИНУДИТЕЛНО, колко са такива по статистика, 1%, 2% или 50% ;-))).

Кой луд днес при цена на керосина в "космоса" ще презареди самолета с гориво, че да го източи в атмосферата. Калпавите авиооператори, ще банкрутират и аз изпитвам задоволство от това, защото некадърни и алчни хора нямат място в авиацията !

Та никой не спори за токсичноста на замърсителите, да не говорим, че сте пропуснали обеднения уран с който Балканите бяха наръсени обилно през 1999-а. Това го признава дори тогавашния бос на НАТО, по професия физик ;-))).

Проблема е за нов клас замърсители с други цели и задачи. И докато вие гледате само за глобалното затопляне и климатичното оръжие ;-):

http://www.youtube.com/watch?v=zWHjxE_8cYw

http://www.youtube.com/watch?v=6K84AnHn7bk

То има хора които говорят и за психотронното оръжие ;-))):

http://www.youtube.com/watch?v=7jCurefklg4

http://www.youtube.com/watch?v=Y7AhPfPS6IA

http://www.youtube.com/watch?v=4Ll1vnA1_W8

Ей ви един радар който РВД няма ;-))).

http://www.youtube.com/watch?v=VrDJj5_UQ5A
цитирай
118. анонимен - Otnovo chemtrails v nebeto nad Sofia dnes!!!
14.10.2012 14:57
Zabelqzahte li gi ? Ve4e i pelenata se vijda. Tozi pyt nqkoi ot tqh se raz[adnaha malko po-byrzo, no bqlata pelena ne se maha i ne se maha :((((
цитирай
119. estirbg - В повечето случаи
14.10.2012 17:13
интензивно аерозолно манипулиране се осъществява през нощта или в най-ранната утрин, докато е тъмно и не се набива на очи. През деня, се наблюдава по-рехаво, хаотично, накъсано "бродиране" на небето, така че хората да не бъдат шокирани и съответно обезпокоени.
Пръска се по-плътно ОКОЛО София, но теченията и ветровете свършват останалата част на нечий пъклен замисъл (какъво и да е той, щом нещо се върши тайно от населението, значи не е добронамерен и с чисти помисли).
Неосведоменото население в планиннските села не се трогва много, въпреки че е в почуда от случващото се над тях, но си го обяснява с пръскане против комари и вредители....(?!)
Всъщност, някой желае да се оттърве от нас точно като от вредители, на базата на изкуствен подбор, провокирайки имунната система и устойчивостта на организма.
цитирай
120. анонимен - Изсипването на 200 тона бомби с о...
14.10.2012 21:46
Изсипването на 200 тона бомби с обеднен уран в Югославия 1999год. е факт при още един факт - в САЩ се лекуваха ветерани от Ирак/1991год./ с обеднен уран в кръвта.
Обедненият уран в бомбите идва от АЕЦ-вете в САЩ и вместо като им свършва срока на годност да дават още пари за сваляне от въоръжение просто ги хвърлят някъде и тук се говори за ядрен самолетоносач http://www.youtube.com/watch?v=9T2igt6Ei1s&feature=related

Пак трябва да повторя ,че Е-тата и ГМО-то и т.н. е опасно и едва ли ни пръскат със самолети но съм чул ,че като член на НАТО се водят много учения.

Самолетният трафик се следи много стриктно и едва ли ще си позволят да правят нещо при факта ,че може спокойно с Е-тата,ГМО и т.н. да правят нещо.
цитирай
121. estirbg - Не веднъж обясних, документирах и с фотоси, че това не са транзитни полети, анонимен 120
14.10.2012 22:20
Е-тата и ГМО може само да са част от програмата за депопулация, но това явно и потайно, изкуствено, целенасочено "произвеждане" на облачна пелена, пак повтарям - не е от транзитно преминаващи самолети (макар и НАТО-вски да са!)
Идеята да се манипулира атмосферата, с цел въздействие на климата в никакъв случай не би била приемлива аргументация - металните наночастици и химични субстанции могат да влият пряко или косвено върху температурата и останалите климатични фактори, но са недопустими от гледна точка на здравето на хората, флората и фауната.
Що се отнася за въздушния трафик, по-горе има много обстойни и достоверни коментари, които хвърлят светлина върху ИСТИНАТА, хайде да не пействам отново коментари, приятелю, прочети и виж сам !
Виждам, че държиш твърдо на мнението си, прочетохме го, запознахме се, но нека все пак всеки сам да определя убежденията си според собствения си разум и съвест.
Желая ти спокойна вечер!
цитирай
122. анонимен - Следва въпроса какво трябва да се направи?
14.10.2012 22:30
Какво можем да направим, защото това наистина не се търпи вече?
Няколко варианта, не особено хуманни,но пък като се има предвид,че у тях хуманност= 0....
- взимат се на абордаж летищата, които нашите гъзоблизци така услужливо дадоха на презокеанските безмозъчни зомбита, сляпо следващи заповеди - задължително в присъствието на няколко предаващи на живо телевизии, за да може ако някой стреля, после да стане международен скандал на най-високо равнище - там бързо и лесно ще се види кои са самолетите и какво носят на борда си
-ако някой си има свободна зенитна установка, може за пробата да свали 1-2... убеден съм,че останките им ще предизвикат доста дискусии. Особено като се установи,че ни един от тях не е от нашенската авиация. А после едва ли ще посмеят да летят с охрана от военни самолети- всичко ще бие на очи.
-масово изследване на почвите и въздуха във всички райони и поставяне на открити въпроси на нашето т.нар. правителство какво и защо става? И дали и те са толкова прости, та искат да станат жертвени агнета с другите?
Тези идеи вероятно звучат революционно..ама както е показала световната практика...няма мафия, победена със законови средства... Съответно в подобна борба с хора, незачитащи човешкия живот няма какво да ги жалим...
цитирай
123. анонимен - :-(
14.10.2012 22:44
Точно това е далеч по-интересно, защото НАТО има информация за въздушната обстановака в България, особено ако АСОК-а работи ?! И ако се мълчи то въпросителната е още по-голяма.

Говорим си за "човешкия" троскот де, те се отнасят така към собствената си армия, та защо вие очаквате по-различно отношение към вас за мен поне е загадка.

http://www.youtube.com/watch?v=gZVOOmi9gDE

Пътищата на емоцията(*филията) на харесване на суперсилата понягога са катастрофални за оцеляването ???.

Но ако се използват данни от друг източник би могло да се засече тази свръхактивност и без радарната информация на армията, това говори за огромен проблем на армията. Замисляте ли се върху това, обаче ??? !!!

Ето ви "независим" източник на радиолокационна информация :-))).
http://www.youtube.com/watch?v=YGLVhJVRhuw
цитирай
124. анонимен - Oт анонимен 120 до естир.бг
15.10.2012 11:28
Тук се говори за ядрен самолетоносач http://www.youtube.com/watch?v=9T2igt6Ei1s&feature=related който е за бракуване но е изпратен е залива?!

Има хора които са болни и тук http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2012/07/12/kak-da-bydat-unishtojeni-izlishnite-hora-eto-niakoi-idei.978313 са цитирани.

Но при някои може да е психопатии доказани с ядрен резонанс към 5 до 7 минута - http://www.youtube.com/watch?v=TWrqR_-04Uw но при политици и банкери е опасно защото обричат милиони на смърт.Или е просто някакви мании http://zahariada.blog.bg/politika/2012/05/02/vlastta-deistvitelno-razvrashtava.948488

При всички положения трябва да има будно гражданско общество което да контролира но трябва и да информира и образова защото 90% от гражданите незнаят какво става и се манипулират.

За мен най-малката опасност е пръскането от самолет на България с нещо но винаги си имам ''едно на ум'' защото знам ,че има болни хора - психопати.

''Хенри Кисинджър, една от най-висшите сили в т.нар. организация Bilderberg Group, която определя плановете за ''развитието'' на световната политика за години напред:
1) ''Депопулацията трябва да е първа грижа за външното министерство по отношение на Третия свят, защото американската икономика ще се нуждае от много и увеличаващи се количества от суровини, намиращи се в чужбина, особено от по-малко развитите страни.''
2) ''Властта е най-върховният афродизиак''
3) ''Старците са безполезни лапачи''
4) ''Световната популация трябва да се намали с 50%''

3)''старците са безполезни лапачи'' и казаното от Б.Б. ''във България има лош материал'' е едно и също казано по различен начин.

Не изключвам възможноста да се прави нещо от въздуха със самолети но пак ще кажа,че е малко вероятно защото има много други начини.

Положението е много сериозно http://science.actualno.com/news_382588.html и 50трилиона е минимума поне 100 са http://www.greentech.bg/?p=21201

в КОМЕНТАРИ №61 и 74 съм обяснил и дал нет-адреси за тези които искат да знаят.



цитирай
125. estirbg - До коментар 124 "За мен най-малката опасност е пръскането от самолет на България"
15.10.2012 21:38
Приятелю, ти запозна ли се с един от по-старите ми постинги за кемтрейса, в който съм прикачила образователен филм, включващ научни изследвания, доказващи истинското съдържание на тези аерозолни коктейли?
Установено е, че освен токсични елементи от Менделеевата таблица, за "разкош" и "виталност" са добавени спори от патогенни гъбички (вкл. кандида), бактерии и вируси.
След като вече има достатъчно яснота, че онкозаболяванията са причинени от неконтролируемото развитие на Кандида албиканс (имунната система е тази, която я възпрепятства!), може напълно да си обясним, защо в последно време мащабите на раковите заболявания се сравняват с тези на грипна епидемия.
Щом една градска запрашена атмосфера може да провокира инсулт и инфаркт, излишно е да обсъждаме как допълнителното й натоварване и обогатяване с алуминий, барий и др. хим.елементи и субстанции може да провокира и индуцира още заболявания ( напр. алцхаймер).
Така че това пръскане не е безопасно и напълно може да се посочи като причина за наблюдавания бум здравословни проблеми.
Изкуственият подбор, който ни налагат е повече от престъпление! Форма на бавен, тлеещ геноцид - мор за всички, които имат слаба имунна система (а това са преди всичко възрастните хора и децата).
Помисли само, Е-тата и ГМО-тата можеш да ги избегнеш по един или друг начин (дори само коприва да хапваш!), но можеш ли да не дишаш въздух? Спасение не можеш да намериш дори във високите планини - и там се пръска! Наистина замисълът е много жесток и коварен...
Все пак има една Велика сила, която държи всичко под контрол и няма да допусне тъмните сили да се развихрят докрай - мъчителен ще е периодът до Второто завръщане на Истинския Исус (подчертавам Истинския, защото преди Него ще се появи самият Луцифер, представящ се за Божия син според Библията - моля никога не забравяйте това, за да не бъдете заблудени в идните близки времена!)
цитирай
126. анонимен - Днес отново пръскаха като обезумели :(
15.10.2012 22:10
Започна се от ранни зори, продължиха целия ден и даже и вечерта гледах някои от самолетите...Забелязахте ли,че дъжда беше повече от странен -някакво ръмене, вместо истински дъжд? И когато всичко падна на земята и небето се прочисти за малко, те пак започнаха усилени с тигели изток-запад и запад-изток... Имам впечатлението,че по някаква причина ужасно много са се разбързали... явно скоро предстои нещо,но какво ли?
И не падат, мамицата им мръсна- колкото и да кълне човек, все там горе си стоят :((( И къде са ония лумпени, на които плащаме данъци уж за да работят за наше добро? Те какво си мислят? Че като преки съучастници в тези престъпления срещу човечеството накрая няма да ги очистят 1-ви , за да не се разбере кои са техните благодетели? Що са наивници?
цитирай
127. estirbg - Отговор на коментар №122
15.10.2012 22:11
ще дам в следващите вечери - ще ми е необходимо повече време.
Имам по-различно мнение по въпроса...:)
цитирай
128. antoninus - Световните лидери сериозно са се заели да унищожат хората
15.10.2012 22:14
http://www.balkanmedia.bg/2012/06/06/id_8898/
цитирай
129. estirbg - Анонимен 126,
15.10.2012 22:28
Добре са го обмислили! Както посочих в предишния си коментар -
кучетата ще си лаят(долу на земята!), а керванът...ще си лети! Ходи, ако можеш ги хвани!...
Едва ли ще получим официално правдоподобно обяснение, затова истината сами трябва да издирваме. Наистина сутринта в София, отново усърдно се разчертаваше небето -
Напук на нашите загрижени обсъждания и коментари...
цитирай
130. estirbg - http://www.balkanmedia.bg/2012/06/06/id_8898/
15.10.2012 22:52
Нека скептицити се запознаят с въжделенията на шепата психопати и после да продължат все така страстно да вярват и твърдят, че това са нормални следи от самолети!
Благодаря ти, Тони! Винаги навреме идваш.:)
цитирай
131. анонимен - Атанас
16.10.2012 10:55
Такива изказвания има много http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2012/07/12/kak-da-bydat-unishtojeni-izlishnite-hora-eto-niakoi-idei.978313
''Хенри Кисинджър, една от най-висшите сили в т.нар. организация Bilderberg Group, която определя плановете за ''развитието'' на световната политика за години напред:
1) ''Депопулацията трябва да е първа грижа за външното министерство по отношение на Третия свят, защото...

Тук http://darikfinance.bg/novini/83327/%D8%E2%E5%E9%F6%E0%F0%E8%FF+%E2%E4%E8%E3%E0+%E0%F0%EC%E8%FF%F2%E0+%E2+%E3%EE%F2%EE%E2%ED%EE%F1%F2+%EF%F0%E8+%F0%E0%E7%EF%E0%E4+%ED%E0+%E5%E2%F0%EE%E7%EE%ED%E0%F2%E0 има няколко коментара.

И тук http://radoslavpashov.blog.bg/politika/2012/10/14/zakonodatelno-urejdane-na-bankovite-kooperacii-v-bylgariia-v.1009629

Но погледнато реално наистина трябва да се овладее малко раждаемоста - просто след 2-дете няма майченство и социални помощи ако това е вярно - http://lambo.blog.bg/politika/2012/06/01/mango-gerberite-plashtat-detski-samo-na-ciganchetata.961922

Друга причина за безразборното забременяване е неукоста т.е. хората незнаят или нямат пари за спирали за жените и т.н. предпазни средства.

Чувал съм и за друга причина - при исляма било грях да се предпазваш т.е. семето на мъжа да се излива навън и незнам колко е вярно.

За мен всичко е казано от Господ Исус Христос и записано в Новия Завет и на места в Старият -
''Искайте и ще ви се даде ; търсете и ще намерите; хлопайте и ще ви се отвори ..............колко повече вашият Отец Небесен ще даде блага на тези които Му искат ?''/Мат.7:7-11/

Под ''блага''се разбира разум,мъдрост и всичко необходимо за да достигнем до познание на истината/1.Тим.2:4/ и всичко е записано в Новия Завет.

Матея 9:23 - ''идете и се научете ......''

Аз се моля на Господ да ми дава разум и мъдрост ,и всичко необходимо за да позная истината ,и да се спася.

цитирай
132. анонимен - умен
17.10.2012 13:27
Няма как някой от тези ,които сега си мълчат да не се издъни и да проговори!
Зад тези операций със самолетите стоят хиляди хора съучастници в мисийте и все някой ще си признае.Въпрос на време.
цитирай
133. estirbg - Умен, ти казваш: "Въпрос на време е."
17.10.2012 22:23
До това време ще сме се надишали и акумулирали в себе си богато депо от вредни "менделеевки", които ще са в по-мръсна комбинация от "мръсните бомби".
"Няма как някой от тези,които сега си мълчат да не се издъни и да проговори!"
Приятелю, знаеш ли колко народ беше умъртвен по случая с нефтения разлив в Мексиканския залив? - всички, които знаеха истината и се заканиха да говорят публично, бяха тайнствено, по "случайни" обстоятелства отпратени в небитието (виж, статията е в блога на Захариада).
От друга страна определено авиаторите са психически обработени в послушни зомбита, които не мислят, нямат съвест и чувства, нито угризения и душевни терзания.
На новите въздушни еничари явно добре им се заплаща или изобщо не ги осведомяват какво има в химичните резервоари - досущ като нашите месокомбинати - мигар работниците в тях издават какво слагат в суджуците и с какво ни тровят - всеки мълчи и не сече клона, на който едва се крепи...
Дори да изтече отнякъде информация, веднага я подлагат на критика, обявяват я за дезинформация, лъжа или конспираця, така че обществеността да се отнесе с недоверие и подозрения към подобни разкрития.(виж какво става тук под постинга!)
Да спомена ли, че хората са забили погледи в краката си, в ежедневните си битови проблеми и почти не поглеждат към небето - огромен процент дори не знае какво значи Chemtrail. Промивани сме с всякаква информации, но не и с животоспасяващата истина. И макар, че мнозина не вярват - всеки от нас ,без негово желание е неволен участник в играта "Руска рулетка" .
И пак челно се сблъскваме с въпроса:"Как да се спасим?"
Това ще споделя в един от следващите си коментари...
цитирай
134. анонимен - Атанас
19.10.2012 13:42
До Естир.бг - съгласен съм ,че има много неща и като екологична катастрофа за които хората незнаят ,съгласен съм ,че в месокомбинатите има хора които знаят какво се слага в колбасите и си мълчат за да не останат без работа и от страх ,и т.н.

Хората трябва да са наясно ,че генералният секретар на ООН Бан Ки-мун не си прави шега http://science.actualno.com/news_382588.html и 50трилиона е минимума поне 100 са http://www.greentech.bg/?p=21201

И наистина рано или късно се сблъскваме с въпроса за смисъла на човешкият живот и как да се спасим и наследим живот вечен.

Всеки човек знае и рано или късно разбира ,че има Бог/Висша сила/ но когато започне да си изгражда представа за Бога и какво иска от нас и защо ,изпада в много противоречия и заблуди.

Аз вярвам и знам ,и от възможните 100% съм сигурен 101% ,че Бог-Отец ,Който написа на Мойсей два пъти/Изх.34:1/ върху каменни плочи 10-Заповеди изпрати Сина Си Господ Исус Христос да ни каже всичко.

Всичко е казано от Господ Исус Христос и записано в Новия Завет -
''Искайте и ще ви се даде ; търсете и ще намерите; хлопайте и ще ви се отвори ..............колко повече вашият Отец Небесен ще даде блага на тези които Му искат ?''/Мат.7:7-11/

Под ''блага''се разбира разум,мъдрост,сила и всичко необходимо за да достигнем до познание на истината/1.Тим.2:4/.

И в Старият Завет има много неща но може да се заблудите и объркате но ако се молим на Господ ще ни помогне да разбираме и да не се заблуждаваме - ''''Искайте и ще ви се даде ; търсете и ще намерите; хлопайте и ще ви се отвори ..............колко повече вашият Отец Небесен ще даде блага на тези които Му искат ?''/Мат.7:7-11/

цитирай
135. анонимен - Фактите са много прости - http:/...
19.10.2012 15:13
Фактите са много прости - http://legna.blog.bg/novini/2012/10/14/sasht-prizna-pileshkoto-meso-prichiniava-rak-vijte-kak.1009492

Просто за печалба си затварят очите пред явно доказани вредни вещества и колко още работи незнаем ???
Според мен едва ли ще ни пръскат с химия от самолети.
цитирай
136. анонимен - Кой разпръзква адските аерозоли?
19.10.2012 16:05
В месечното издание на в. Строго секретно от м. Октомври, има статия "Кой и как разпръсква "адските аерозоли" - тези аерозоли се разпръскват от всякакви самолети, като най голям процент това са гражданските самолети. Това става дори и без знанието на авиокомпаниите!!!
цитирай
137. estirbg - До анонимен №135
19.10.2012 21:59
"Според мен едва ли ще ни пръскат с химия от самолети."
Приятелю, нека да излезем от сферата на личното си мнение, основаващо се на собствената ни логика, защото случващото се днес в небето наистина е алогично и дори като грешно кодирана мисъл се отхвърля от нормалното ни мисловно естество. Напълно разбираема е реакцията ти - но аз моля отново - всички, които се съмнявате, погледнете снимките, уверете се визуално (ако не сте поглеждали скоро към небето), после отделете време и изгледайте доказателствата в
http://www.youtube.com/watch?v=51KEZ-jDuzI
http://zeolitereview.org/zeolite-info/zeolite-and-toxins-for-dummies/
Има още много полезни линкове споделени, тук, под постинга, чуйте, запознайте се, проумейте фактите, които потвърждават жестоката истина, а тя е свързана с всесветския план на световния елит за депопулация на населението :
http://www.balkanmedia.bg/2012/06/06/id_8898/
Не само това - поинтересувайте се за проекта Синия лъч (Blue beam) и тогава напълно ще ви се изясни каква е целта на "тефлоновите" насищания на атмосферата...
Нека не се лутаме между двата полюса -"Не ми се вярва.." и "Струва ми се..."
Нека вярваме само на НАУЧНИТЕ ФАКТИ, ДОКАЗАТЕЛСТВА, ВИЗУАЛНИ ПРОСЛЕДЯВАНИЯ И НАБЛЮДЕНИЯ. Проблемът наистина е много сериозен, а лавината от заболявания прогресивно и неконтролируемо расте...
цитирай
138. estirbg - До анонимен №136 относно "в. Строго секретно от м. Октомври"
19.10.2012 22:46
Нека имаме предвид, че от самото си създаване медиите винаги са били носители на манипулативните импулси. Онова, което приемаме безкритично и следваме доверчиво, ни въздейства на съзнателно и подсъзнателно ниво. Ако проверяваме критично фактите и се съмняваме в техните закономерности и авторите им, бихме могли(макар до някъде) да се спасим от манипулацията, която ни залива отвсякъде.Това се опитвам да правя и аз, приятелю, като ви предложа собствените ви очи, вместо чужди ментални измамни нагнетявания...
цитирай
139. анонимен - Научни факти
19.10.2012 22:59
За 1-секунда през турбината на самолетният двигател при пълен форсаж минава 5000кубика въздух.
Следите които оставят самолетите са от изгорели газове и пара - зимата от всички коли от аспуха излиза бял пушек - горе в небето температурата е отрицателна.

ТЕЦ на въглища отделя много прахови частици и опасните озотни окиси разрушаващи озоновият слой.
Колите т.е. ДВГ-то също отделя опасните въгл.окис ,серни и азотни окиси и финни частици.

Парниковият ефект на земята се получава от задържането на топлината от водните изпарения и въгл.двуокис и без СО2/парн.ефект/ температурата на земята ще е с 35 градуса по-студена.
Важното е че СО2 се измива от дъжда т.е. когато се увеличава СО2 се изпарява повече вода която под формата на дъжд измива СО2 от атмосферата.

Метана/СН4/ е в пъти по-опасен газ от СО2 и идва от- 20% горски пожари,тресавища,фекалии,депа за отпадъци,газ гризу и т.н.
Една крава за 24-часа отделя 5-кубика метан и ето как се хваща http://www.sam-shum.com/biogaz.php и за ''нитратната'' директива на ЕС.

Трябва да се знаят основните неща и откъде да започнем - изчезва фитопланктона даващ около 80% от кислорода на Земята http://www.ifrvarna.com/?p=1368 и скоро гледах снимки на НАСА от космоса.Фитопланктона изчезва от повишаващата се киселинност на океаните идваща от азотно-фосфорни съединения/изкуствените торове/ http://www.dw.de/dw/article/0,,4736438,00.html

50-учени от НАСА http://zahariada.blog.bg/novini/2012/04/13/50-vodeshti-astronavti-ucheni-i-injeneri-podpisaha-pismo-v-k.939477 и има затопляне но причината не е СО2 и се ''ХВАЩА'' от водораслите около ТЕЦ - http://greentech-bg.net/?p=1748#more-1748 И ще се похваля че ние сме първи - http://spisanie8.bg/%D1%80%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B0/356-%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B5%D1%82%D0%BE.html

УВАЖАЕМИ дами и господа иска четене и мислене ,и може да се правят експерименти но не прекалявайте.
цитирай
140. анонимен - Факти и само факти - прогресивно ...
19.10.2012 23:03
Факти и само факти - прогресивно покачване на онкоболните и други заболявания вследствие на ГМО и Е-тата и в предаването http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=5333 ги обобщиха основните неща и тук http://www.youtube.com/watch?v=yMmrw6inWYk&feature=related

Ето за Е-тата http://www.zvezdenprah.com/articles/150-es.html и ,и бифенол/А/ в пластмасата - http://www.dokumentalni.com/?p=1934 ,и за вредните химикали и парчетата пласмаса в океаните тровещи малко останалата риба - http://www.dokumentalni.com/?p=1243

Ето какво ни трови http://www.ecomedia.bg/doctor-eco/waste-chemicals-recycling/article/1173

Психопатии доказани с ядрен резонанс към 5 до 7 минута - http://www.youtube.com/watch?v=TWrqR_-04Uw но при политици и банкери е опасно защото обричат милиони на смърт.

Цигареният дим съдържа много газове от които 10 токсични и СО Е ЕДИН ОТ ТЯХ
цитирай
141. estirbg - От два дни небето е абсолютно чисто!!!
22.10.2012 18:56
Отдавна не съм се радвала на толкова кристално синя, "ненадраскана и неизцапана" небесна шир.
Накъдето и да погледна, погледът ми в нищо не се "препъва" - бях забравила как изглеждат спокойните висини, без досадните въздушни натрапници...
Дали са ни отпуснали глътка въздух, преди новата атака? Или са решили да "правят поведение" след шума, който вдигнахме с искане за публично обяснение за въздушните своеволия и аерозолни престъпления?
Ще видим, но при всички случаи трябва да протестираме (мирни протести и петиции!), за да не живеем с още едно бреме, като животни на заколение...
цитирай
142. анонимен - до естир.бг
22.10.2012 19:21
От анонимен 139 и 140

При всички положения трябва да протестираме и изискваме сметка от официалните държ.органи за ставащото около нас.

Аз винаги си имам ''едно на ум'' и не отричам на 100% ставащото с дирите от самолетите но това е само една малка част от замърсителите и в коментар 139 и 140 съм изброил основните неща и в коментар 120
цитирай
143. estirbg - Днес, 26.10. аерозолните химичeски манипулации бяха отново подновени и стигаха до западния вход на София, Владая - Перник
26.10.2012 19:24
Към 17.30 самолетите оставяха относително къси следи, които се трансформираха в изкуствени облаци с трайна продължителност.
На запад, към Перник, фронтът беше по-плътен ...
Тъкмо си мислех, че някой от правителството е чул горкия ни вопъл и е наложил въздушна възбрана...
Уви, радостта ни беше кратка - сега, при новата синоптична дъждовна прогноза, еничарите ще действат спокойно над облачната завеса - виждала съм дирите им между случайно разпокъсаните облаци...
Къде са управляващите мъже и как не разберат и повярват, че и тяхното здраве и живот са застрашени?...
цитирай
144. анонимен - до естир.бг
28.10.2012 20:42
Наистина се престараваш със следите от самолетите и в коментар 139,140 и 120 съм изброил повечето замърсители.

цитирай
145. estirbg - Привикнем ли с една злина,
29.10.2012 05:23
ще ни приложат друга. Взеха ни въздуха и здравето, утре ще ни вземат директно живота и свободата (очаквайте чиповете!). От 23 март 2013 г. масово ще се имплантират в Щатите...
Не се примирявайте, и не заспивайте - затова ви алармирам непрекъснато. Пък всеки да тълкува коментарите ми както си иска.
цитирай
146. анонимен - Мисля , че може да има и друго обяснение за липсата на дъжд това лято , както и много други преди (2000-2001!!!)
31.10.2012 07:40
Но важно е друго - наистина ги има тези самолети и това е ясно-в Америка вече се борят срещу тях , макар и без успех ... тука , кво да кажа ... нямам думи - ако някой поиска справка за преминалите самолети през въздушното пространство на Бг , сигурно ще му се смеят много господата в МО и ХОРАТА НА ПРЕЗИДЕНТА РОСКО ПЛЕВНЕЛИЕВ!!! Обаче все още има нормални хора в тая държава , които не играят по свирката на разни откачалки, които днес ги има - утре не !!!
цитирай
147. анонимен - до естирбг
01.11.2012 16:39
Тук http://ernest.blog.bg/novini/2012/10/26/iskat-da-postaviat-chipove-na-horata-ot-mart-2013.1013784 в коментар №2 има твой постинг в който ми стана интересно как и 4-имена на папата са все 666 но и еврейската азбука също има цифра срещу всяка буква.
цитирай
148. estirbg - Така е, анонимен 147,
01.11.2012 18:31
и това е самата истина...Дано повече хора да го прочетат и да разберат библейската истина кой е истиниският враг на човечеството...
цитирай
149. estirbg - Анонимен 147,
01.11.2012 19:44
нека да не говорим по тази тема тук, а там, където съм я публикувала. Този постинг е по-специфичен и вече се натовари с твърде много коментари, някои от които доста отдалечени от поставения проблем...
цитирай
150. injir - Прави ми впечатление, че дъждът ...
07.11.2012 22:56
Прави ми впечатление , че дъждът бяга от нашите земи. Вследствие на тези химикали, вероятно.
цитирай
151. estirbg - injir, дъждът бяга не само от нашите земи
07.11.2012 23:13
незапомнена суша изгори Щатите това лято, вследствие на което цените на царевицата и зърнените храни достигнаха рекордни стойности на световните пазари...."гледай какво има още да се случи", както ти казваш...
цитирай
152. bojinkata - Много добър анализ и фотосесия. В ...
07.07.2013 21:42
Много добър анализ и фотосесия. В http://xcombg.net/ сме пуснали специална тема по този сериозен проблем! В предишния сайт, келешите я заключиха! Поздрави!
цитирай
153. kakvonovo - някои от веществата
03.02.2014 23:25
Съдържанието на химическите елементи е Етилен дибромид, Алуминий и Бариев оксид. "

Нямам маного време но ще обябсня влиянието на трите цитирани вещества върху хората и околната среда.
1. Етилендибромид или всякакви съединения на брома предизвикват временна или трайна инпотетнтност, ленност, незаинтересованост, липса на отстояване на мнение. Използва се от еврейско доминираните правителства от десетки години. В НРБ това беше практика в БНА (казармата) и ученическите и студентски бригади. Общо казано - НАМАЛЯВА ПОПУЛАЦИЯТА!
2. АЛуминиеви съединения. Те са доста разнообразни, но се използват главно с две цели: Затоплянето (повишаване на температурите на места) за да се оправдава лъжата за парниковия ефект. Факт е, че от 11 години слънцено е намалява активността си и въпреки това температурите растат! Друг факт е, че руснаци предлагаха такъв проект преди 40 години - да се разпръсне алуминии в йоносферата за да се повиши температурата на планетата. Тогава се страхуваха от топенето на ледниковите шапки и повишаване нивото на океана. Другото приложение е още по-страшно. Попадайки в почвите алуминия блокира възприемането от разтенията на хранителни вещества като блокира протонни ток в почвата(малко е сложно).И двете приложения водят към ГЛАД.
3. Бариевия окис е химикал който има способността да поглуща енергия от ултравиолетовите лъчи и да става радио активен. Преди 4-5 години англичани предложиха и приложиха метод за самомиещи се стъкла. Тези стукла са обработени със силиконова вода съдържаща бариев окис. При излагането на слънце частиците му стават радиоактивни и убиват всички губи и бактерии около себе си. Една частица действа в радиус 5 см. Попаднали в околната среда те са изключително вредни за живите организми.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1883580
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031