Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2010 16:17 - САЩ И ВАТИКАНА – ТАНДЕМЪТ ОСЪЩЕСТВЯВАЩ „НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД” СПОРЕД БИБЛИЯТА – ЧАСТ І
Автор: estirbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5821 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 05.10.2010 21:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ПРОЧЕТЕТЕ И ПРЕДУПРЕДЕТЕ!!! НЯМАМЕ МНОГО ВРЕМЕ!!!

Само три сили са способни да управляват света в новия световен ред - Русия, Америка и Ватикана. Малахи Мартин* предсказва, че Рим ще спечели. В началото на книгата си той значително се позовава на “200 години бездействие”, което е било наложено на папството от главните държавните сили на света./The Keys of this Blood, р. 22/. Осъзнавате ли значението на това? Отбройте назад 200 години от 1990. До коя година ни води това?До 1790, която е само на осем години от нанасянето на раната. Мартин продължава като казва, че след “200 години на официално нeсъществуване...отличителния белег на кариерата на Йоан Павел като Папа” е била да премахне ограничителните мерки на папската активност в главните световни въпроси /пак там, стр. 23/. Мартин повдига булото и открива, че последната цел на Папа Йоан Павел Втори е отново да управлява света...

В предишния постинг ви разказах как докато другите зверове (великите световни държави познати ни от историята) излизат от „морето”, символизиращо „народи и езици”(Откровение 17:15), то Вторият звяр (САЩ) "възлизаше от земята”. Вместо да срине нечия власт и да заеме мястото й, така представената нация трябва да се появи на нецивилизована територия и да се развива мирно и постепенно. Следователно тя не е могла да се появи сред гъсто населените народи на Европа, би трябвало да я потърсим в западната част на земята. Разбрахме, че само една нация започнала да расте в това време, когато папството в 1798 г. загубва властта си и че това е САЩ.

Агнешките рога на звяра показват младостта, невинносттта и мекотата, като точно изобразяват характера на САЩ. Демокрацията и религиозната свобода („два рога") са станалите първите два постамента на нацията. Преследваните от папството в Европа стотици хиляди християни бягали в „Новия свят” - Америка. Това било началото на раждането на САЩ. Но звярът (САЩ) с рога прилични на агнешки ”говореше като змей”. Той упражняваше всичката власт на първия звяр (папството) в неговото присъствие, и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр(т.е.Ватикана)..., като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя.” (Откровение 13:11-14)

Рогата прилични на агнешки и гласът на змей дават представа за явното противоречие между заявленията и действията на тази нация. Народен глас представляват решенията на неговите юридически законодателни органи. Използвайки ги той ще потъпчи принципите на свободата и мира, които стоят в основата на политиката му. Пророчеството за това, че той говори „като змей”и „Той упражняваше всичката власт на първия звяр (папството) в неговото присъствие” ясно предсказва развитието на духа на нетърпимостта и преследванията (по настоящем и особено в бризкото бъдеще) (Откр.12:13-7), който бил проявен от първия звяр (папството) - припомнете си инквизицията на римокатолическата църква от историята. Библията посочва, че звярът с двата рога (САЩ) ще „принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр”, ни дава съвсем ясната представа, че тази нация (САЩ) ще употреби властта си, за да направи всички послушни, което ще обезпечи почитането на папството. Днес сме повече от свидетели как Ватиканът и САЩ все по-тясно си сътрудничат и осъществяват своя повсеместен контрол над човечеството. Това до тук беше предговора за тези, които не са чели предишните ми постинги. Сега да продължим по-нататък.

   Най-мощната религиозна организация в света днес е Римокатолическата църква. Най-мощната нация на земята са Съединените американски щати.

   Едно внимателно изучаване на Откровение глава 13 открива, че вторият звяр /Протестантска Америка/ накрая ще издигне “образ” на първия звяр /папския Рим/. Какво означава това? Какво всъщност е един образ? Един образ е подобие. През 1776 протестантска Америка беше много различна в своите убеждения и форма на управление от римокатолическата църква. Папският Рим е монархия управлявана от папата. Америка е демокрация управлявана от народа. Въпреки, че протестантите до голяма степен са забравили това, голяма част от американската доктрина за свобода на съвеста се разви като реакция на католическата идея за изисканото подчинение към Рим. Но пророчеството предсказва промяна. В Америка ще се оформи един образ. Ще има подобие на папския Рим. Започвате ли да разбирате картината?

   Откровение глава 13 предсказва, че преди образа да е на пълно оформен, двата звяра ще започнат да работят заедно. През 16 век протестантската реформация даде за резултат едно кърваво и болезнено разделяне от Римокатолическата църква. През 1776 г. това разделяне продължи със създаването на Съединените американски щати - една нова, обичаща свободата и изключително протестантска нация. Американската демокрация дълго беше разглеждана като такава, която е в категоричен контраст с управлението на папския Рим. По време на Гражданската ни война през 60-те години на 19 век, Ейбрахам Линкълн говори много за опасните влияния срещу свободата, които по онова време произтичаха от йезуитите и Ватикана. Но през 60-те години на 20 век нещата започнаха да се променят. Американският католически съвет, Ватикана II, значително подобри отношенията. Тогава с избирането на Дж. Ф. Кенеди, първият католически президент, започнаха да изчезват много от безпокойствата на Америка по отношение на католицизма.

   Но според Откровение глава 13, звярът все пак е звяр. Когато уроците от историята започват да избледняват от ума, да остават на заден план, пророчеството предсказва, че протестантска Америка накрая ще заведе хората обратно в Рим. Библията казва, че вторият звяр ще “принуди земята и живеещите на нея за се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла” /Откровение 13:12/. Този стих е на път да се изпълни в най-скоро време. За това съм тук, за да ви предупредя!

   Предната корица на списание Таймс от 1992 година показва снимка на Роналд Рейгън и папата. Заглавието гласи : “Свят съюз : как Рейгън и папата се наговориха да подпомогнат движението за солидарност на Полша и да ускорят смъртта на комунизма.” Същината на статията беше, че Вашингтон, Колумбииски окръг, и Ватикана са си сътрудничели в успешно усилие водещо до падането на комунизма в източна Европа. “Това беше един от най-великите тайни съюзи на всички времена” каза Ричард Алън, първият съветник на Рейгън по национална сигурност, който бил част от екипа който работи с папата /Time, Feb.24, 1992, р.28/. Президентът Рейгън също назначил първият посланик на Америка във Ватикана. Неколцина протестанти протестирали, но не било обърнато внимание на молбите им.

   В последната част на 20-тото столетие се появи едно уникално историческо движение. Американски протестанти и католици пресякоха дълбок залив някога толкова голям колкото Гран каньон, стиснаха си ръце и обединиха сили като никога преди това. Защо? Главната причина е очевидна, но има и друга, която лежи скрита. Протестанти и католици се събраха от една обща загриженост за аборти, неморалност и разрушение на американското семейство и нарастващата сила на либерални влияния в медиите. През 1994, в опит да си помогнат едни на други в общата борба срещу злото, евангелски и католически лидери подписаха известният ЕКЗ документ - евангелисти и католици заедно : християнската мисия в третото хилядолетие. Като бързо летящ реактивен самолет, тази тенденция продължава да набира скорост. Протестантската реформация все повече се замества от икуменическото (oikoumene -  обединение) движение. Край с разделянето, вече има сътрудничество. През октомври 1999 г. Лютеранският всемирен съюз посредством подписаното с Ватикана" Съвместно определение" обявил Реформацията за недействителна (!!!). От тук следва, че екумене не е нищо друго, освен голямото, предсказано от апостол Павел отстъпление на протестантските църкви. През септември 2000 година в официален документ от 36 страници /Dominus Jesus/ папството обяви, че спасението все още се намира само вътре в Римокатолическата църква. Ватикана не се е променила.

   Главната причина поради която това растящо сътрудничество между католици и протестанти сега напредва необуздано е, че протестантите са приели нов възглед на пророчество, който отклони погледите на християните от римокатолическата църква. Този възглед е йезуитският футуризъм, който казва, че папският Рим не е звярът.

   Сега да се върнем към образа. Един образ е отражение на подобие или оригинал. Библията разкрива, че протестантска Америка ще “да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя.” /Откровение 13:14/. Америка трябва да стане като Римокатолическата църква по някакъв значителен начин.

Когато водещите църкви на САЩ се обединят на основата на общи пунктове от вероученията си, сходни с тези на католицизма и окажат влияние на държавата да натрапи постановленията им, тогава Америка ще дооформи "образа" на римската религиозна господстваща йерархия. НЕИЗБЕЖНО СЛЕДСТВИЕ НА ТОВА ЩЕ СТАНЕ ПРИЛАГАНЕТО НА ГРАЖДАНСКО НАКАЗАНИЕ ЗА ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ!!!...

СЛЕДВА

*През 1990 година най.добре продаващия се автор, Малахи Мартин публикува книгата си Ключовете на тази смърт: папа Йоан Павел Втори срещу Русия и запада за контрол на новия световен ред. Мартин е йезуит, вътрешен човек на Ватикана, който познава Папата.


Тагове:   Ватикана,


Гласувай:
7


Вълнообразно


1. vandela007 - Мога
03.10.2010 14:43
Само да се помоля: Господи, направи много хора да прочетат това. И отвори духовните им сетива да го разберат и приемат!
цитирай
2. estirbg - НЯМАМЕ ПОЧТИ НИКАКВО ВРЕМЕ!!!!
03.10.2010 15:06
Мила приятелко, позволявам ти да го публикуваш в твоя блог! Дай го и на други твои приятели да го разпространят, няма време!!! Те са приготвили ЗАКОНА, те вече го прилагат в някои щати, но не строго, а просто само препоръчително (засега!). ...
Ще се постарая колкото може по-бързо да привърша и продължението. Сега е времето да се предупредят хората! После ---- после блогът ми сигурно ще изчезне, може и с мен нещо да се случи! ЗАЩОТО ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ РАЗНАСЯТ ИСТИНАТА И ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ХОРАТА ЩЕ БЪДАТ УМЪРТВЯВАНИ!!!
"направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ. " ОТКРОВЕНИЕ 13 - 15.
ОСВЕН МОЛИТВА Е НУЖНА И РАБОТА! ПОБЪРЗАЙ ДОКАТО Е ОЩЕ ДЕН!
НЕКА ВСЕКИ, КОЙТО ГО ПРОЧЕТЕ ДА ПРЕДУПРЕЖДАВА ХОРАТА!
цитирай
3. анонимен - glupostite,koito pishete
12.10.2010 19:51
Glupostite, koito pishete izdavat palna lipsa na razbirane na Bojieto slovo i sashnostta na hristovata jertva
цитирай
4. анонимен - glupostite, koito pishete
12.10.2010 19:54
i na sashnostta na Hristovata jertva
цитирай
5. estirbg - До анонимен №3 и 4
16.10.2010 23:51
Когато "глупостите" се изпълнят, моля, спомнете си това, което съм ви предупредила!!!
цитирай
6. анонимен - Написаното е забележително. Много ...
14.01.2011 22:11
Написаното е забележително. Много ме интересува как мога да прочета "Ключовете на тази кръв". Ако можете, помогнете ми, моля.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1883623
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031