Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2010 20:22 - Международното летище в Денвър, САЩ - окултен храм на Илюминати! Бъдещ концентрационен лагер?!
Автор: estirbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 12038 Коментари: 8 Гласове:
9

Последна промяна: 13.09.2010 21:23


Апокалиптичен страховит кон с блестящи червени очи!

Кошмарни стенописи!

   image

Странни думи и символи по пода!

Странни същества, седящи в куфари!

Самолетни писти във формата на нацистка свастика!

Няма съмнение, това място е зловещо!

Но това място е международното летище в Денвър, САЩ!

 

Denver Airport Conspiracy Theory: A Documentary (part 1):

http://www.youtube.com/watch?v=JjjIy1DO0gs&feature=related

 

Denver Airport Conspiracy Theory: A Documentary (part 2):

http://www.youtube.com/watch?v=nlHbrTrJfro&feature=related

 

Според мнозина изследователи, то не е само летище, а нещо много повече! В буквалния смисъл на думата, става въпрос за един окултен храм, осеян с окултни символи, тайни знаци и пророчески послания! Архитектурното устройство и украса на това летище съвсем не са проява на глупав и ексцентричен стил, както много хора биха си помислили. По-скоро става въпрос за една окултна философия, отразяваща веруюто и програмата на световния елит.

 

Летището

 Международното летище в Денвър е най-голямото летище в САЩ и неговото строителство е струвало до момента колосалните 4.8 милиарда долара! Всичко, свързано с това летище е било най-внимателно планирано и всеки един детайл има своето значение. Това съответно повдига важния въпрос във връзка с истинското предназначение на този мега-комплекс.

 Летището е било завършено през 1995 г. и се простира върху площ от 34.000 акра (около 136 000 декара)! Първоначално предвидените средства са били 1.7 милиарда долара, но крайната сметка удря 4.8 милиарда. А във връзка със самото строителство, са били докладвани множество необичайни явления. 

 Например, различни фирми са били наети за строителството на различните части на летището. Нито една от тях не получава продължение на своя договор след като е изпълнила договорената работа! Според изследователите, тази стратегия е била приложена, за да не може никоя от фирмите-изпълнителки да има реална представа за истинската цел на обекта.

 И още... 110 милиона кубически метра земя са били изкопани и извозени, много повече от необходимото. Били са положени 5300 мили оптични кабели за комуникации! За сравнение дължината на територията на САЩ от бряг до бряг е 3000 мили!

 Летището е било оборудвано с помпена станция, която може да изпомпва 1000 галона самолетно гориво в минута! Но този капацитет е напълно абсурден за едно комерсиално летище. Гранитът, използван за неговия строеж, е бил внасян от цял свят в количества, надвишаващи в пъти необходимото. Летището разполага с огромна система от подземни тунели, където спокойно могат да се движат тежкотоварни камиони, както и с подземна инфраструктура за влакови композиции. 

 Цялостният анализ на наличната информация води неминуемо до едно заключение – този гигантски комплекс е нещо много повече от едно обикновено летище! То има капацитета да побере огромна маса от хора и превозни средства, което дава основания да се предполага, че става въпрос за военна база и дори концентрационен лагер, който може да се използва в близкото бъдеще.

 

Конят на апокалипсиса

 На входа на летището ви посреща статуята на един 11-метров кон, изработен от фибростъкло. Прави впечатление, че в някои части неговите вени са силно изпъкнали (особено анусът!), а очите му блестят в червено. Но ето един интересен факт. Този кон убил своя създател Луис Хименес, докато същият работил над него. Една част от статуята се откъснала и го смазала! Сега неговите приятели казват за коня, че е прокълнат. Но какво представлява той?  В книгата „Откровение“ на Библията са представени символично коне, които донасят ужасни язви върху земните жители. Не е трудно да се досетим, че този кон, чийто очи светят в червено, за да „прогонват злите духове“, вещае смърт и язви за човечеството!

http://www.youtube.com/watch?v=1CI6atJMwgY&feature=related

 

 

Масонският горен камък

 

Този камък се намира в „Голямата зала“ на летището, термин, който се използва също от масоните за обозначение на тяхната зала за срещи. Върху него ясно се открояват масонските символи. Обърнете внимание обаче на надписа „Заповед към летището на новия свят“! Този надпис несъмнено визира термина „Нов световен ред“ и поставената под камъка капсула, която трябва да бъде отворена през 2094 г.

 

 

Пророческите стенописи

 Нарисуваните от Лео Тангума върху четири стени стенописи, представят визията за „Мир и хармония с природата“. Но това са последните неща, за които би се сетил човек, гледайки тези стенописи! Всъщност, при един внимателен анализ става ясно, че те предсказват ужасни събития, които предстоят да се случат! Техните специфични окултни послания ги определят по-скоро като един манифест на Новия световен ред.  

 Самият Тангума потвърдил, че е получил указания за стенописите и 100 000 долара възнаграждение за първите от тях. По-късно обаче отрекъл, че е получавал наставления и че има някакви скрити послания в тях. 

 

1/ „Мир и хармония с природата“

 Официалният сайт на летището посочва, че името на стенописите е „Мир и хармония с природата“. Но това ли е наистина тяхното послание? Нека сами да преценим. В центъра на първия от тях виждаме тъжни деца, а до тях изчезнали видове животни и растения. Зад тях се открояват гора и град, обхванати в пламъци. Интересен факт е, че градът е бил множество пъти дорисуван, сякаш представлява нещо особено важно. Той изглежда обгърнат от бледа мъгла, сякаш е бил атакуван с био-химическо оръжие.

 Едно от децата държи плочка на маите, изобразяваща края на цивилизацията. А в долния край на тази „мирна“ картина виждаме три отворени ковчега, в които има три мъртви момиченца от различни раси. Но какво би означавало това? Дали това е едно предсказание за изчезването на тези раси? Вече е известно, че военните са разработили специфични био-химически оръжия, предназначени срещу определени етнически групи (ваксини, хапчета, гмо и др.). Ето какво казва по този въпрос „Проекта за нов век на Америка“:

 „Изкуството за водене на война ще бъде напълно различно отколкото е днес... усъвършенстваните форми на биологично оръжие, които могат да поразяват определени генотипове, ще бъдат използвани като удобен политически инструмент“. 

 Виждаме също, че момиченцето вдясно държи Библия и жълта звезда, използвана от нацистите за маркиране на евреите. Явно е, че посланието, което се предава тук, е смърт на юдео-християнската вяра. Да припомним също, че ковчегът е важен символ в масонството и атрибут от неговите ритуали.

 
2/ Децата на бленувания свят на мир

Вторият стенопис изобразява деца, облечени в техните национални носии, които връчват оръжие, загърнато в техния национален флаг, на едно... германско момче! О, разбира се! Немското облекло не може да бъде объркано. Момчето в центъра, с чук в ръка, което изглежда строи нещо, е германче. Дори американчето, облечено като бойскаут, му подава с готовност своето оръжие и национален флаг! Колко странно! Америка се предава на Германия! Явно тази сцена представя как световните държави предават своята военна сила и национална идентичност в името на „общото благо“. Несъмнено, това е още един намек за Новия световен ред с едно правителство и една армия.

 Но защо германското момче е в центъра на този стенопис? И защо има толкова много алюзия за германския нацизъм на това летище? Тук се сещам за операция „Кламер“, която успява да изтегли в САЩ стотици изтъкнати немски учени и изследователи след Втората световна война. В дъното на стенописа виждаме една счупена статуя, която държи пушка (символ на войната), а върху нея са кацнали два гълъба (символи на мира). А сега нека последваме направлението на дъгата, която започва изпод статуята, минава покрай децата и отвежда до втората част на този стенопис, където виждаме...

 ...една голяма и агресивна фигура на войник, облечен в нацистка униформа (обърнете внимание на символа върху шапката) и с противогаз на главата. Той държи пушка и ятаган в ярък контраст на символа на мира – гълъба. От лявата страна е изобразена една дълга редица от плачещи родители, които държат своите мъртви деца! Колко ужасно! Самото излагане обаче на този стенопис до главния вход на най-голямото летище на САЩ, във време, когато се проповядва хуманност и толерантност, е крайно ненормално и смущаващо! Военната фигура в центъра на картината несъмнено представя възродения нацизъм, завърнал се отново със сила, за да започне своя нов холокост!

 Погледнете внимателно хората от лявата страна и мъртвите деца, лежащи върху тухлите. По тях няма и следа от насилие! Те са просто лишени от живот, сякаш са били отровени от смъртоносния газ, излъчващ се от дъгата над тях. В същото време огромният войник в средата изглежда защитен от своя противогаз. Той сочи към множеството жертви и буквата, изобразена в долния ляв ъгъл на стенописа.

 Всъщност, това е буквата, написана от Хама Херхенберг, 14-годишно момче, умряло на 18 декември 1943 г. в лагера на смъртта Аушвиц, където е бил използван отровен газ. Комендантът на лагера Рудолф Хьоб свидетелства на процеса в Нюремберг, че около 3 милиона души са били ликвидирани в Аушвиц, 90 % от които са били евреи. Повечето са били умъртвени в газови камери с отровния газ Циклон Б.  

 

3/ „Мир и хармония с природата“

 

Какво бихте направили след като сте ликвидирали по-голямата част от световното население с отровен газ? Разбира се, ще празднувате около генетично модифицирано растение! На тази 3-та част от стенописите виждаме как хора от цял свят са се насочили към такова растение, а над него е изобразена фигура, наподобяваща Исус, но която определено не е Исус!

 

 Всички животни от първия стенопис са отново тук, дори един гълъб е кацнал върху растението. Колко трогателно! Сега животните са щастливи, че има по-малко хора на земята и са благодарни за вашата... смърт! Сега останалите хора могат да използват високоразвитите технологии, за да устроят едно общество на синтетично щастие в един свят на генетично променени организми. Китовете скачат и всичко се радва! Ако внимателно се вгледате в главите на малките тигърчета, ще забележите, че те имат лица на малки деца! Странно, нали? Не и ако вземем предвид основната идея на стенописа, предаваща генетичната промяна на човешкия род в идващия „нов век на мир“.

 
Накрая, обобщавайки казаното до тук, в тези стенописи имаме разкрита програмата за Нов световен ред, основана на масивна депопулация, унищожение на християнството, установяване на световно правителство, „възстановяване на природата“ и т.н.

 

Ако проучите внимателно напътствените камъни в Джорджия, несъмнено ще забележите приликата между тяхната програма и идеите, които се предават чрез стенописите на летището в Денвър. Освен това, огромният окултен монумент в Джорджия също има една паметна плоча и капсула, заровена под нея, която трябва да се отвори в бъдещето.

 

Самолетните писти във формата на свастика

 След като стенописите предават толкова много идеи за нацизма, бихте ли се изненадали, ако разберете, че самолетните писти на летището в Денвър имат формата на свастика? Ето една снимка от въздуха, а по-долу е дадена снимка от Google Map. Вие си направете извода.

 

Още странности

 Особено странни и някак съвсем неподходящи са статуите на грозните демонични същества на това международно летище! Никой не би могъл да даде разумно обяснение за тяхното присъствие на летището, но още по-учудващо е, че те украсяват храмовете на доста католически църкви (да не кажем всички). Но може би тук се крие връзката, защото в тях имаме ясно подсказан един религиозен елемент.

 Но какво или кого представят тези фигури? Дали са просто един остатък от древните езически времена или са нещо, което само „Просветените“ знаят? Същият въпрос задава и един монах, живял през 12 век. „Какво правят тези грозни същества в святата обител, в присъствието на молещите се братя? Какво е значението на тези нечисти маймуни, кръвожадни лъвове и зверове? С каква цел са поставени тук тези чудовища, наполовина хора, наполовина зверове?“ (Св. Бернард).

 Тези снимки предствят също една странна поредица от символи, които са изобразени по пода на летището и започват от южния край на „Голямата зала“, 5-то ниво, и продължават до северния край. Обърнете внимание на черното слънце, един древен окултен и нацистки символ! Стигайки до северния край на „Голямата зала“ виждаме една статуя на Джепесен, която прикрива слънцето.

 

Още един окултен монумент издигнат на летището в Денвър - статуята на египетския бог на смъртта Анубис!

http://www.youtube.com/watch?v=mulrhR15ucY&feature=related

 





Гласувай:
11


Вълнообразно


1. анонимен - http://www. youtube. com/watc...
14.09.2010 07:02
http://www.youtube.com/watch?v=VQMD66eatI8&feature=related
цитирай
2. alchemist - Странни "рисунки"...
13.11.2010 22:37
Реших да проверя за какво става дума като пуснах бай гугъл. Речено сторено. На втория или четвъртия линк попаднах на доста снимки на вътрешността на летището, които честно казано ми се сториха неприятни(меко казано) особено противния кон с червените очи.
Направиха ми впечатление стенописите. Нещо от типа на социалистическия реализъм, но нещо по-мрачно и гротескно. Разликата се състои в това, че соцпропагандата блести в слънцето на "светлото" бъдеще и е в доста по-светли тонове, а тези картини са подтискащи и имат гадно излъчване, което в никакъв случай не е позитивно. Типична пропаганда.
А летището в формата на свастика е добър пример за рационално използване на пистите.
цитирай
3. nav - Това не е коментар към автора на постинга, а към четящите го
25.02.2011 23:04
Трябва да призная, че подобно елементарно мислене винаги ме е разсмивало, но страшното е, че на повърхността този постинг звучи убедително и разпространява дебилни представи за света от сорта на 'световна конспирация', нов световен ред, масонски заговори и т.н. За всеки що годе интелигентен човек е видимо, че текстът съдържа логически абсурди, липса на аргументация и адекватни позовавания на надеждни източници на информация, липса на познания в областта на модерното изкуство (ирония между заглавие и съдържание) и исторически факти (свастиката не е нациски, а древноиндийски символ на слънцето) и отгоре на всичко изразява ниво на мислене, характерно за десетгодишни деца (конкретни операции, по Пиаже).
Трагедията е, че голяма част от населението няма нужните когнитивни качества (например критично мислене) за адекватна оценка на информацията в нета и медиите, та подобен тип текстове им влизат в главите и пораждат непродуктивни разсъждения и поведения (например оправдаване на собственото безхаберие и апатия с безпомощност пред всесилните господари на този свят).

По-конкретно, повечето хора нямат изградени критерии за оценяване на информацията и биват лесно повлияни от повърхностни характеристики от сорта на 'вече е известно'и 'ясно е' (виж текста), които създават усещане за авторитетност без да дават никаква обосновка.

По този повод ще посветя следващия ми постинг на една обстойна дисекция на горния текст и всичките му абсурди от позицията на професионален психолог, добре запознат с модерното изкуство и историческите събития човек, и специалист по развитие на съзнанието (и съпътстващото го ниво на мислене). Освен това съм бил лично на летището е Денвър.

Подозирам, че авторът на блога е взела текста от нета и го е постнала тук, така че горният коментар не е лично към нея, а към този тип писания по принцип.
цитирай
4. estirbg - nav, от коментара ти по-горе излиза, че ние всички сме безсетивни и безмозъчни същества,
09.03.2011 08:38
а ти единствено имаш изграден критерий за оценяване на информацията...т.е. всички вижаме, че царят е гол, а само ти, че той е облечен...
По същата логика ти би окачествил убийството като необходимо зло, хомосексуализма като свободно право на избор, гладът по света като естествен отбор, лъжата и измамата като начин на оцеляване и би обяснил всички злини като нещо нормално и задължително в ежедневието ни...Това е най-страшното, когато критерият ни за истинност, правдивост и обективност вече е изроден - тогава линията между добро и зло, допустимо и недопустимо, бяло и черно, се размива...това е най-голямата трагедия, която се насажда и от медиите, излизащи с подобни мнения и коментари като твоите. Има толкова факти в постинга, които не могат да бъдат обяснени със свръхмодернистичното изкуство, така че не не ни прави на глупаци, лишени от когнитивни качества...Право на избор е всеки да има мнение, но всеки един ден ще отговаря не само за делата, но и за думите си, още повече, когато те са неистинни и празни....
цитирай
5. indiajane - --
03.04.2011 00:02
Без да коментирам изцяло постинга и отговора на нав ще спомена, че свастиката не е древноиндийски символ, а е символ, използван за първи път в украйна преди около 11 000г. В България имаме изображения на свастики в най-различни варианти (вкл трираменни, шестраменни, обли и т.н.) от преди поне 6-7 хил. години. Свастиката се тълкува от учените като соларен символ, което са глупости, защото символът е толкова стар, че няма как да се знае истинското му значение. Предполага се обаче, че е положително, тъй като го има на шевици, одеала и килими - тоест или има положително пожелателно значение (за плодородие и т.н.) или има защитна функция (да пази от лошо например).

Що се отнася до символиката на летището, след като се запознах със снимков материал, наистина мога да кажа, че емеко казано странна. Най-малкото защото последното нещо, което персоналът на едно летище ще иска да внушавана пътниците, е чувство на безпокойство, паника или депресия, а с тия картинки по стените, с това весело конче и Анубис, на когото просто не му е мястото там нека психолога ми обясни как тия неща вдъхват ведрост и спокойствие. Даже и да махнем с ръка на всякакви конспирационни теории, вътрешния и външния дизайн работят кофти за целите на едно летище и най-малкото хората, отговорни за това трябва да бъдат държани отговорни. Съмнявам се обаче да се е случило ;)
цитирай
6. barborok - естир моля те прочети
02.07.2011 22:34
някои от пророчествата , те са едн невероятно силни текстове и докато ги четеш ако не усетиш картината и настроението значи си осакатена малко .всички картини са визуализаци на апокалиптични пророчества .аз не съм вярващ в тях но знам че ще се случат защото логиката сочи това а не че някой го е казал преди 400г.това са едни от най-яркoобразните и силни текстове писани някога (затова ги оценявам).просто човека който е нарисувал летището ги е оценил и той .Мир и хармония с природата- и виждаш много мъртви паразити?не е ли така?
цитирай
7. анонимен - Denver airport
09.08.2011 10:59
http://www.vaticanassassins.org/2011/04/denver-international-airport-masonic-massive-foreboding-extermination-camp/
"We know Denver is to be the new capital of the American Empire once under martial law, once Washington, D.C., has suffered its 10 kiloton nuclear detonation courtesy of the NSA/CIA/FBI/DHS. All military and civilian intelligence groups will be headquartered in this papal city overseen by the Archbishop of Denver as advised by the Jesuits from their Regis University. Upon flight arrival into the Denver Airport, all passengers will be reminded of the purpose of the New World Order—the Pope’s New World Order!
There shall be a New World Order to the exclusion of a once Constitutional United States of America, the last bastion of the Protestant Reformation having been forever destroyed. Part of that final destruction will be by the Order’s plotted Sino-Soviet-Muslim invasion. That tripartite coalition is portrayed in artwork depicting a soldier dressed in green (Chinese) wielding two weapons, one Russian (AK-47) and the other Islamic (Scimitar). The Scimitar is piercing a Dove, she symbolizing Bible-based Protestant and Baptist Christianity now apostate."
цитирай
8. alexanderherzdorf - Нацисткото летище с формата на с...
11.06.2012 02:15
Нацисткото летище с формата на свастика? :)))

http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/albums/userpics/svast.jpg - щом следвате такава странна логика, сигурно, ако ви покажа тази снимка, ще си помислите, че Адолф Хитлер е живял VІІ хилядолетие преди Христа. :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1884263
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031