Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2010 00:06 - "The Order" - сценарият на Третата световна война?
Автор: estirbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4280 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 11.08.2010 12:23


Кинофикцията  "Блокада" на Едуард Зуик за зла участ става реалност три години след създаването и  -  11 септември 2001 разтърси света, а свободното общество с неогранични възможности се превърна в параноично  истерично и вече с ограничен потенциал.
Дали и хипотетичният сценарий на  "The order" може да се проектира в битието ни?
- напълно възможно.

http://www.vaticanassassins.org/?p=4794#comment-291

http://www.youtube.com/watch?v=vCsEMjpZZoo


Според някои изследователи, през 2012 г. ще бъде взривена Омаровата джамия, което събитие ще предизвика кулминацията на 3-та световна война! Планът на Илюминати отдавна предвижда унищожението на двете джамии върху храмовия хълм, за да бъде построен 3-ят Соломонов храм и подготвен пътя за идването на фалшивия Месия (Антихриста). Така пише и в Библията, а тя е най-верният навигатор:


1 А колкото за пришествието на нашия Господ Исус Христос и нашето събиране при Него молим ви, братя,
2 да не се поклащате лесно от здравия разсъдък, нито да се смущавате било от дух, било от слово, или от послание, уж от нас изпратено, като че ли вече е настанал денят на Господа.

3 Никой да не ви измами по никой начин; защото това няма да бъде, докато първо не дойде отстъплението и не се яви човекът на греха, синът на погибелта,
4 който така се противи и се превъзнася над всеки, който се нарича Бог, или на когото се отдава поклонение, щото той седи [както Бог] в Божия храм и представя себе си за Бог.
"Послание към Солунците ІІ"

Друг възможен сценарий е втори 11 септември, осъществен с ядрена бомба в някой от градовете на САЩ.


 
Редица изтъкнати учени също предупреждават, че използването на ХААРП може да доведе до необратими последици в скоро време.

http://razkritia.com/световна-конспирация-земетресеният/

 Но окултната върхушка, която управлява света, е твърдо решена да продължи своята програма на депопулация и скрито изтребление на световното население! За тези, които не знаят тази програма е написана върху камък (гранит), върху огромните напътствени плочи в Джорджия, САЩ (Google: Georgia Guidestones)! Може би знаете, че в сърцето на Америка се издига величествен окултен монумент, върху който са гравирани 10 заповеди на 8 езика! Или това е конституцията на Новия световен ред! Първата заповед гласи: „Населението на земята не трябва никога да превишава 500 000 000 души“! Това означава, че 6 милиарда човешки същества на нашата планета трябва да бъдат ликвидирани!

http://www.youtube.com/watch?v=ojyBTAuv8Uc&feature=related

 КАК? Десетилетия наред световният елит използва няколко основни средства в изпълнение на своята програма за депопулация – изкуствено предизвикване на атентати, войни, епидемии, болести, глад и жажда, природни катаклизми, тайно и явно военно експериментиране върху жителите на планетата. Филмът „Матрицата“ ясно отразява тази убийствена философия на окултния елит или Илюминати! Всички, които са го гледали, ще си спомнят думите на агент Смит: „Човешките същества са болест, рак за тази планета! Същинска чума! А ние сме лекарството!“.

 Последните най-модерни оръжия на Илюминати в борбата им с „човека-рак“ са геофизичното и биологично оръжие! Т.е. изкуствено предизвикване на опустошителни природни бедствия, болести и епидемии.  Високоразвитите геофизични оръжия като ХААРП, генно-модифицираните вируси и бактерии, както и високотоксичните химически и радиоактивни агенти, разпространявани по въздуха, водата, чрез ВАКСИНИТЕ и други средства, са най-успешните тайни и скрити оръжия на Илюминати! Ето защо, се пригответе за катастрофалните събития, които Илюминати подготвят, за да хвърлят в ХАОС цялата планета съгласно техния основен девиз - ORDO AB CHAO или „Ред, извлечен от ХАОСА“! Пригответе се за кулминацията на 3-та световна война в Средния Изток, която Илюминати започнаха след като инсценирано взривиха кулите на СТЦ! Вижте новите улики:
http://www.youtube.com/watch?v=8_tf25lx_3o

Пригответе се да чуете за още страшни атентати, може би дори атомни или ядрени! Пригответе се за вирусните епидемии, които Илюминати планират да предизвикат! Светът се намира все още в състояние на ПАНДЕМИЯ, която не съществува, но може да избухне всеки момент! В никакъв случай не се ваксинирайте с ваксината срещу свински грип! Тя съдържа живак, формалдехид, скуалин, нано-частици, други вредни компоненти, вируси с неизвестна генетична верига! В никакъв случай не ваксинирайте децата си! Ваксините са биологично оръжие!

Пригответе се за тоталния срив на световната икономика и най-голямата икономическа депресия, наблюдавана някога на земята! Пригответе се за безработица, социални смутове, бунтове и престъпления, които ще бъдат естествена последица от предстоящия социален катаклизъм! Пригответе се за още катастрофални природни бедствия – земетресения, изригване на вулкани, урагани, екстремни горещини или студове, проливни дъждове и наводнения, и др.! Не вярвайте на лъжите за календара на маите и апокалипсиса през 2012 г.!

Този филм е символично откровение за новия „11-ти септември“, който те подготвят и който ще се случи през 2012 г.!
Това, което трябва да разберете е, че каквото и да се случи през 2012 г., то ще бъде предизвикано от окултната върхушка, която се покланя на Луцифер или Сатана! За да проумеете този въпрос, гледайте невероятния документален филм „Черни тайни от Бохемската гора“ (Dark Secrets: Inside Bohemian Grove). Гледайте също „Америка – от свобода към фашизъм“ (America: Freedom To Fascism) и филма, разобличаващ фамилията Буш - "Илюминати" (The Illuminati).

 Потърсете ИСТИНАТА в единствената книга, която я разкрива – БИБЛИЯТА! Единствено Библията разкрива истината за Бога, за сътворението,  падението и изкуплението на човека! Истината за духовния свят на духовните същества, наречени ангели и демони! Единствено Библията дава отговор на въпроса за произхода на човека, злото и смъртта! Единствено Библията дава светлина за предстоящите събития и бъдещето на нашия свят! Милиони хора по света са намерили утеха и спасително познание чрез Библията! Милиони хора са намерили освобождение от своите грехове и пороци чрез Христос! Милиони хора са заспали с надеждата за възкресението и вечния живот, обещани от Спасителя на всички, които Го приемат! Научете се да четете редовно Библията вместо да гледате глупави филми и сериали и забавни шоута и програми! Те само ви отдалечават от изследването на събитията, които се случват в момента! Научете се да се молите и да общувате с вашия Творец, Спасител и Господ! Молитвите ще са ви много необходими в предстоящите страшни събития! "Който е жаден, нека дойде! Който иска, нека вземе даром водата на живота!" (Откровение 22"17). "Ето, ида скоро и у Мене е наградата, да отплатя на всекиго според каквито са делата му" (Откровение 22"12).
Вашето спасение, вашият живот зависи само от вас.



 



Тагове:   война,   сценарий,


Гласувай:
3



1. mileidi46 - !!!
12.08.2010 03:14
Ami tq tretata svetovna voina e zapo4nala...i nqma da ima bombi i tankove...tq e biologi4na i napredva sus mo6tna sila...Nali imenno zaradi vaksinata protiv svinski grip,istinata za koqto Maikul Djeksun trqbva6e da razkrie na svoeto posledno planuvano turne---go likvidiraxa!!Dnes pusnax posting imenno za tova!!
Mnogo to4en analiz za vsi4ko!Pozdravi!
цитирай
2. анонимен - Така е
04.02.2011 11:17
Най-вероятно така ще стане
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1883966
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031