Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2012 10:09 - МИСТЕРИЯТА ОКОЛО ДВОЙНСТВЕНИЯ ЖИВОТ НА ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА И НЕЙНАТА СМЪРТ
Автор: estirbg Категория: Изкуство   
Прочетен: 22315 Коментари: 13 Гласове:
20

Последна промяна: 09.12.2012 13:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                    image


                                                    image
      


   Приятели, днес ви представям ексклузивната документална поредица на BBT, "Тайните на соцелита", разказваща за малко известни факти от живота и политическата дейност на редица бивши комунистически величия. Интриги, тайни заговори, окултни занимания, незаконни финансови машинации и облагодетелстване в особено големи размери, иманярство и незаконна търговия с национални богатства, тайни любовни връзки и афери, поръчкови убийства и много други - всичко това ще научите от интригуващите разкрития на BBT и водещата Св. Тадаръкова.

Документалната поредица започва с мистериозната същност в живота на Людмила Живкова, тогавашната първа дама на българския соцелит. Нейните окултни занимания и увлечения по индийските религии и учения (теософия, медитация, йога) въздействат до такава степен върху нейното съзнание, че тя достига до самоубийство. Не е учудващо, тъй като всички езически източни догми проповядват измамното окултно учение за безсмъртието на душата, кармата, прераждането и живота в отвъдното. Колко лесно е тогава, когато животът на човека стане тежък и непоносим на тази земя, да бъде взето фаталното решение за прекрачването на границата между живота и смъртта с вярата в едно по-добро битие в отвъдния свят на духовете! Точно такъв е случаят и с дъщерята на лидера на БКП, Тодор Живков.

Изключително важни свидетелства за тайните окултни занимания на Людмила Живкова, дава бившият посланик на НРБ в Мексико, Богомил Герасимов. Според него, бившата първа дама е вземала вид наркотик, за да изпада в състояние на транс и да осъществява връзка с невидимите духове-учители на човечеството. Неговият основен разказ се фокусира върху посещението на Людмила в Мексико за честването на 1300 години от основаването на България. Годината е 1981-а. Людмила пристига с правителствения самолет в Мексико, но в абсолютно неадекватно състояние. В това състояние е отнесена в нейната хотелска стая, където престоява два дни без да вижда и приема когото и да било. Все пак, желаейки да осъществи контакт с нея, посланикът Богомил Герасимов открехва вратата на стаята й в момент, когато нейният телохранител Мурджев не е наблизо. Това, което вижда, го поразява. По неговите думи, Людмила е седнала на пода върху един бял чаршаф в позиция "лотос", чисто гола, а около нея са наредени всякакви камъчета, цветчета и др. предмети. В тази поза Людмила медитира и осъществява връзка с невидимите сили на духовния свят. В крайна сметка, тази връзка  я погуби...

Всъщност, кой въвежда първата дама на соцелита в света на окултизма и мистицизма? Лицето е небезизвестният писател и масон Богомил Райнов, син на масона Николай Райнов. Филмът на BBT не дава отговор дали Людмила е била посветена в масонството, но се оказва, че най-близките й приятели и "учители" са били масони. Съпругът й, Иван Славков, също бе масон, а някои медии дори оповестиха, че е погребан достойно от братята:

Последните думи на Батето: Обичам те!

http://www.blitz.bg/news/article/107310

 

"...Хиляди ще отдадат последна почит на Иван Славков на поклонението утре. Церемонията ще е от 11 часа във фоайето на националния стадион "Васил Левски".

Масони от цялата страна също ще почетат Батето в последния му път. Приживе той членува в ложата „Захари Стоянов”. „Масонската традиция ще бъде спазена за Батето”, категоричен бе Великият майстор Володя Лозанов.

Масонската традиция повелява покойниците да бъдат изпращани при Великия архитект на вселената с ритуала "Братска верига". По време на него всички членове на ложата се хващат за ръце, застават на едното си коляно и отдават почит на починалия си побратим. Масонът се нуждае от бели ръкавици и чук, за да продължи дейността си във Великата ложа на Великия архитект на вселената. Затова и те се оставят в ковчега на покойника".

Ето един непълен списък с лицата, гравитиращи около Людмила Живкова, които са я съветвали в окултните учения и занимания и с които тя е участвала в изпълнението на окултни ритуали:

Александър Фол - масон, син на масона Николай Фол;

Богомил Райнов - масон, син на масона Николай Райнов - главен радетел на теософските лъжеучения в България;

Светлин Русев - масон (художник);

Любомир Левчев - масон (писател); синът му Владимир Левчев също е масон;

Евгени Немиров - масон, син на масона-писател Добри Немиров; 

Висшият масон от 33-а степен, Димитър Недков, посвещава цяла глава на Людмила Живкова в своя роман "Знакът на българина" (2010) и образно описва нейното самоубийство. Ето какво четем в гл. 7, "Паметта на водата": 

"21 юли 1981 г., София, правителствена резиденция "Бояна"... Донесоха й лекарствата. Най-после. Нареди никой да не я безпокои. Каза им, че вечерта ще се връща в планината. Съблече халата и се изправи срещу огледалото. Присви очи и сякаш видя отражението на разпадащата се вече аура около стопяващото се тяло. Посегна към чашата. Впери поглед в безцветната течност... Отвори шишенцето и изсипа всичките таблетки върху потната си длан. Погледна още веднъж водата и погълна хапчетата на три пъти. Беше чувала, че така се прави. Влезе в банята. Парата беше изпотила первазите на ваната, приличаща на малък басейн... Отпусна се и притвори очи... Сънува Рьорих. Не Светослав, а Николай Константинович, когото нямаше как да познава. Но познаваше учението му. Знаеше за онзи паметен ден 15 април 1935 г., когато в Овалния кабинет на американския президент Франклин Рузвелт, се бе подписал пактът Рьорих. Той повеляваше светът да се научи да опазва културните си ценности, да се стреми към единството, творчеството и красотата... Първите глътки вода я задавиха. Стресна се. Отново бе поела към дъното на ваната. Закашля се и усети началните спазми в стомаха. Прималя й. Вече дишаше трудно. Знаеше, че това е началото на края... След това заспа. Не се събуди повече. В камината в спалнята й догаряха магнетофонните ленти от записите на разговорите й с Ванга" (стр. 65-75).

Но не само масонът-писател Богомил Райнов дава съвети на Людмила относно света на окултизма. Масонът-художник Светлин Русев също е нейн близък приятел, с когото тя се съветва и с когото участва в спиритически сеанси за установяване на контакт с невидимите духове-учители. Кои са тези учители? Сам Светлин Русев показва пред обектива на камерата снимки на тези учители. Това са духовете на починали религиозни водачи, измежду които е дори... Христос! Дали вдействителност Людмила и нейните близки приятели са контактували с преродените духове на своите невидими учители? Дали доверената на Людмила пророчица от Рупите, Ванга, е общувала действително с духовете на мъртвите и с извънземни жители на други космически цивилизации? Божието Слово заявява категорично, че "мъртвите нищо не знаят... нито ще имат вече някога дял в нещо що става под слънцето" (Екл. 9:5-6). Заявява също, че както праведни, така и неправедни, "спят" в гробовете в очакаване на Възкресението чрез гласа на Божия Син Исус Христос:

Йоан 5:28 Недейте се чуди на това, защото иде час, когато всички, които са в гробовете, ще чуят гласа Му,

Йоан 5:29 и ще излязат; ония, които са вършили добро, ще възкръснат за живот, а които са вършили зло, ще възкръснат за осъждане.

Ако мъртвите не могат да имат общение с живите (Йов 7:9-10), с кои духове (духовни учители) тогава са общували бившата първа дама Людмила Живкова и нейните близки приятели? С кои извънземни е общувала и "пророчицата" Ванга? Отговора намираме отново на страниците на Свещеното Писание:

2Кор. 11:14 И не е чудно, защото сам Сатана се преправя на светъл ангел;

Затова как Сатана и подчинените му паднали ангели (духове-демони) приемат образа на мъртви хора и починали известни личности и религиозни водачи, как се представят за извънземни и пратеници на далечни космически галактики, как се представят дори за ангели, идващи от Божия трон, как мамят хората, особено християните с фаталната измама за безсмъртието на душата, прераждането и живота в отвъдното, как вършат днес голям брой фалшиви знамения и чудеса, прочетете следните важни материали:

54. ФАКТИ ЗА ДУХОВЕ-ВОДАЧИ (1):

http://www.facebook.com/groups/The.Bible.vs.The.Occultism/doc/273919069314724/

 

Изключително важна поредица в 6 части! В коментарите към 1-та част са дадени линковете на останалите 5 части.

88. ФАТАЛНАТА ИЗМАМА ЗА ЖИВОТА В ОТВЪДНОТО!

http://www.facebook.com/groups/The.Bible.vs.The.Occultism/doc/289180697788561/

 

116. ФИЛМЪТ "ПЪТЕШЕСТВИЕ В СВРЪХЕСТЕСТВЕНОТО":

http://www.facebook.com/groups/The.Bible.vs.The.Occultism/doc/345142265525737/

 

Пътешествие в свръхестественото - Роджър Морно - 1 част:

http://www.youtube.com/watch?v=WKDgrcWusrs

 

Боговете на Новата Епоха 1 of 2 (БГ субтитри):

http://www.youtube.com/watch?v=__rrMtO6fzM

 

Боговете на Новата Епоха 2 of 2 (БГ субтитри):

http://www.youtube.com/watch?v=8dNld0WTWyU

 

133. ОКУЛТНИТЕ ИЗМАМИ НА МАСОНА ЕЛЕНКО АНГЕЛОВ - ОТВЪДНОТО (1):

http://www.facebook.com/groups/The.Bible.vs.The.Occultism/doc/397540566952573/

 

Изключително важна поредица в 8 части! В коментарите към 1-та част са дадени линковете на останалите 7 части.

Прочетете също и важната тема за ролята на масонството по времето на 45-годишното комунистическо управление:

149. ТАЙНИТЕ СТРОИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ:

http://www.facebook.com/groups/The.Bible.vs.The.Occultism/doc/410335565673073/

Една интересна подробност прави впечатление в разказа на бившия посланик на НРБ в Мексико, Богомил Герасимов. По неговите думи, Людмила Живкова е посетила гр. Пуебла в Мексико не толкова заради откриването на ул. "София" там и тържествата по случай 1300-годишнината от основаването на България, колкото заради камбаните на катедралата в Пуебла (камбаните и различните звуци са важни в окултизма). И до ден-днешен в окултните среди и особено сред магьосниците-заклинатели (вещиците) се използват звънци и камбани, като част от ритуала на призоваване и общуване с невидимите духове от света на отвъдното. В древни времена, например, мнозина жрици са имали около и в своите домове или жрически места (пещери) звънци и камбанки (чанове). При вятър  звънците се разклащат, създавайки по този начин една особена мистична атмосфера, необходима на жрицата за изпадане в транс-състояние, в което тя е способна да чува гласовете и да вижда образите на невидимите духове. Случайно ли е тогава, че през 1979 г. под разпореждането на Людмила Живкова се създава първата Международна асамблея "Знаме на мира", която се сдобива с мемориален комплекс край София, известен като "Камбаните"?!

          image

29.04.2010/ Двойственият живот на Людмила Живкова:

http://bolgari.net/Двойственият_живот_на_Людмила_Живкова-el-865.html

Не малка част от разказа си Богомил Герасимов посвещава и на една от лидерките на Теософското общество, основано от Елена Блаватска (1831-1891), чиято ревностна полседователка е била и Людмила Живкова. Става дума за Ани Бесант (1847-1933), която "открива" новия Месия на човечеството в лицето на един млад индиец на име Джиду Кришнамурти (1895-1986). Целия си живот Ани Бесант посвещава на окултизма и масонството и налагането на нова световна религия с нов Месия, наречен Майтрея или всемирния учител (космическия Христос). Част от тази измамна религия става и движението, основано в България от българския лъжепророк и масон, Петър Дънов. За разлика обаче от Джиду Кришнамурти, който публично се отрича от ролята си на Месия и заявява, че е бил въвлечен в една голяма измама, лъжепророкът Петър Дънов дръзко заявява, че в него се е вселил космическият Христос. Хиляди българи са измамени, чрез проповядването на  една странна смесица от библейски изопачени тълкувания, древно-езически религиозни философии и окултни мистични учения. Основаното от него окултно общество, наречено "Бяло братство", се ползва днес с големи привилегии от управляващите масони в България, работещи активно за налагането на Нов световен ред и нова световна религия, обединяваща всички религии на земята - икуменизма.

На долната снимка ще видите Ани Бесант в облеклото и отличията на масон от 33 степен.

Annie Besant (1847 - 1933):

                image

През 1902 г. Ани Бесант става в Англия първи майстор на първата ложа от смесената масонска организация, наречена "Интернационален орден на масонството - Човешко право" (International Order of Freemasonry Le Droit Humain). По-късно се издига до най-висшата 33 степен и става върховен командир на британската федерация. Орденът е основан от масоните Жорж Мартин (Georges Martin, 1844-1916) и Мария Дерем (Maria Deraismes) през 1893 г. в Париж, където се намира също и Върховният съвет от 33 степен.

Le Droit Hvmain lodge, Paris:

image

Горната снимка представя главната квартира на смесения масонски орден "Човешко право", намираща се в Париж, на ул. "Жюли Бретон" 5, окръг 13. Прави впечатление масонският девиз ORDO AB CHAO (Ред, извлечен от хаоса), изписан над главния портал на храма, както и редица окултни и древно-езически символи. Веднага се набива на око египетският кръст на мъртвите, наречен "анкх", вплетен като архитектурен детайл и декор в парапета на втория етаж. Обърнете също внимание и на решетката на прозорците, която има осем кръстосани лъча и представя символа на слънчевото поклонение, по чийто образец е изграден и площад "Свети Петър" във Ватикана.

Изключително интересно е и разкритието на BBT за посещението на Людмила Живкова в пещерата на индийския гуру Саи Баба. По думите на нейния телохранител Мурджев, който я чакал пред пещерата, Людмила е изпълнява странни ритуали заедно с гуруто, придружени от мистично пеене. Всичко това показва, че бившата първа дама на соцелита е допуснала да бъде дълбоко въвлечена в окултизма, без да разбира и осъзнава какви ще бъдат крайните последици. Не много време след посещението си при индийския гуру, който й подарява дори специален пръстен, Людмила се самоубива, изпадайки в състояние на депресия и бидейки целенасочено изолирана от баща си Тодор Живков от активната й политическо-културна дейност. Людмила вижда амбициите си провалени и изпълнението на своите окултни идеи и мечти - несбъднати. И решава да се отправи на пътешествие в отвъдното... на 21 юли 1981 г.

Заключение:

Със сигурност можем да кажем, че самоубийството на Людмила Живкова е било повлияно и обусловено от нейните окултни вярвания, свързани с кармата, прераждането и живота в отвъдното. Нейният случай е подобен на хилядите случаи на самоубийство на млади и възрастни хора, посещавали спиритически сеанси за контактуване с духове на мъртвите и участвали в различни окултни учения и практики, чийто фокус е измамата за безсмъртието на душата. При много от тези случаи духовете (духовните учители) са възхвалявали живота в отвъдното като по-възвишен и свободен от всякакви грижи и угнетение и са подтиквали хората да се присъединят към тях, прекрачвайки границата между живота и смъртта. При други случаи е липсвала директна покана, но различни състояния на депресия и психическо разстройство са провокирали самоубийствени действия. Тук водещ елемент е била винаги измамната вяра в безсмъртието на душата и преминаването в по-висше духовно състояние след смъртта.

Ето защо, горещо препоръчвам на всички сериозни изследователи, които търсят истината, да се запознаят внимателно с 13-та глава от материала за окултните измами на масона Еленко Ангелов, озаглавена "Абсурдността на фалшивото учение за безсмъртието на душата":

138. ОКУЛТНИТЕ ИЗМАМИ НА МАСОНА ЕЛЕНКО АНГЕЛОВ - ОТВЪДНОТО (6):

http://www.facebook.com/groups/The.Bible.vs.The.Occultism/doc/397564026950227/

Вижте също следните важни теми:

150 важни теми в групата "Божието Слово срещу измамите на окултизма"!

http://www.facebook.com/groups/The.Bible.vs.The.Occultism/doc/329366940436603/

Линкове на документалната поредица "Тайните на соцелита":

СВ. ТАДАРЪКОВА - Мистерии и факти "2012 - 01:

http://www.youtube.com/watch?v=xDUZZ4wExv8&feature=related

Филм 01 - Тайните на соцелита

Докато е жива тя носи бели дрехи. Мъртва ляга в бял ковчег. Впрочем точно сега ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА щеше да празнува 70-год. юбилей. Но през фаталната 1981-ва остава завинаги на 39. Умира на 21 юли, пет дни преди рождената си дата - 26 юли. Карма или твърде странно съвпадение. Днес пред очите ви ще се разтопи най-строго пазената тайна от фризера на социализма. При това с уникалното участие на самия Тодор Живков. 

СВ. ТАДАРЪКОВА - Мистерии и факти "2012 - 02:

http://www.youtube.com/watch?v=MNTPmFU7cKk&feature=relmfu

Филм 02 - Тайните на соцелита 

Иска ли ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА да седне на стола на баща си? Намерен ли е в касата й списък с таен кабинет в сянка? Имайте предвид, че в края на 70-те България е в икономическия си апогей. Има много в кеш. Затова кой ще управлява в "златния век" е въпрос на страшни интриги. На живот и смърт, като при Медичите.

СВ. ТАДАРЪКОВА - Мистерии и факти "2012 – 03:

http://www.youtube.com/watch?v=9Fg6cd1oLNw&feature=relmfu

Филм 03 - Тайните на соцелита

В този филм ще видите докъде стига увлечението на Людмила Живкова към "онзи свят". Според някои, до пълно умопомрачение на моменти. Тодор Живков е напълно наясно с диагнозата. Пред хората той сякаш се забавлява с любовта на дъщеря му към Изтока. Но остане ли сам, сам между четирите стени на кабинета си, Живков изригва от безпомощност, гняв и бяс срещу хората, които я омагьосват. На такава сцена става свидетел бившият кмет на София и дипломат Петър Междуречки...

СВ. ТАДАРЪКОВА - Мистерии и факти "2012 - 04:

http://www.youtube.com/watch?v=4mGSRNNqDdU&feature=related

Филм 04 - Тайните на соцелита

Днес ще ви разкрием какво се случва в последните два фатални дни от живота на Людмила Живкова. Цялата хроника, всички подробности час по час. Пред вас проговарят единствените свидетели, дори онези, които я изваждат от ваната, в която уж се била удавила на 21 юли 1981-ва. Но има нещо друго, което на всяка цена се налага да изясним най-напред. Помните ли, че Людмила за малко не умира още веднъж, когато внезапно катастрофира. Не е ли съмнително това? Да не би срещу нея да има опит за атентат много по-рано? Защото тя е лошото дете на комунизма.

СВ. ТАДАРЪКОВА - Мистерии и факти "2012 - 05:

http://www.youtube.com/watch?v=dlyBlmWO3CU&feature=relmfu

Филм 05 - Тайните на соцелита

Какво е отношението на Държавна сигурност към смъртта на Людмила Живкова? Доста рових в Комисията по досиетата, разпитвах, но в крайна сметка там не ми дадоха нищо. А е имало какво. Защото ДС следи не само сътрудниците, но и самата нея.

Пръв започва вътрешният министър Ангел Цанев още в началото на 70-те. Той има личен мотив: иска да открие компромати и заедно с други съзаклятници да свали семейство Живкови от власт. Но защо следващият ни министър Димитър Стоянов, най-верният човек на Тодор Живков, продължава да я следи? Дали той не се е уговорил с другия враг на Людмила - Милко Балев?

Днес ще чуете уникално интервю с дясната ръка на Живков - началника на неговия кабинет. Човекът, който "коли и беси" при социализма - самият Милко Балев...
 

СВ. ТАДАРЪКОВА - Мистерии и факти "2012 - 06:

http://www.youtube.com/watch?v=Ss4fHIjW5rs&feature=relmfu

Филм 06 - Тайните на соцелита

Вярно ли е, че Леонид Брежнев, първият човек на СССР, най-могъщият лидер на 70-те години, е против Людмила Живкова? Вярно ли е, че той я отстранява от сцената? Тази версия се шири десетилетия наред. А може би някой нарочно я пуска и подклажда, за да не се знае до днес кой всъщност ликвидира Людмила.

Сега ще научите истината, че Брежнев няма нищо общо. Като близък приятел на Живков той даже страда за смъртта й. Защото, когато разбира, че е неизлечимо болен от рак, именно Людмила го свързва с Ванга за съвет. И още, едно сякаш съвпадение: Брежнев умира само година след Людмила през 1982-ра.

СВ. ТАДАРЪКОВА - Мистерии и факти "2012 - 07:

http://www.youtube.com/watch?v=2J1SZ9jr9y8&feature=relmfu

Филм 07 - Тайните на соцелита

В този филм ще ви разкрия последната, може би най-тежка тайна при социализма. Вярно ли е, че висши шефове на Държавна сигурност са ликвидирани? Един от тях - Живко Попов, остава жив по чудо за да разкаже кървавата драма днес. Но каква съдба! Тъкмо той е посланик в Лондон през 1978-а, когато там се извършва най-шумното политическо убийство в новата история на България. Отровна сачма пронизва писателя Георги Марков.

СВ. ТАДАРЪКОВА - Мистерии и факти "2012 - 08:

http://www.youtube.com/watch?v=QFKzOI2BoN0&feature=relmfu

 

Филм 08 - Тайните на соцелита 

В следващия сериал ще ви разкрия една скандално гледна точка към върховете на социализма, при това с уникални снимки. Признавам, досега все още страдах от илюзии, че тогава е имало строг ред и стриктен морал. Картината, която ще видите във филмите е потресаваща. Но защо не сме я чули и видяли досега? Защото по-строго и по-стриктно от морала те са спазвали "омерта"- та*. Разбира се, ние в ББТ не претендираме за пълната истина. Ако някой се чувства много много засегнат, ще получи думата тук. Но ще трябва да има чистата съвест, за да я поиска!

*Омерта - неписан закон, който се състои само от един параграф:

Който проговори, умира".

Мафията, за която писаните правила не важат, стриктно спазва омертата. Това гарантира вътрешната й неприкосновеност.


 

п.п.Материалът ми е предоставен от Христо Цанков и разкрива напълно коварната същност на езотеричните източни учения, водещи масово човечеството към гибел Неотдавна всеобщо погребахме Марио Нушкин от Благоевград, който бе поредната жертва на едно от клончетата на всемирните измамни религии на Луцифер. Струва си този изключително богат материал да го прочетем не само за себе си, но и да го споделим с ближните си - всеки трябва да бъде екипиран и защитен срещу лукавите домогвания на сатана...


skype: hi.tsankov

e-mail: hi.tsankov@gmail.com

facebook: www.facebook.com/hi.tsankov

 



Гласувай:
24



1. podvodni - Ами. . . . Людмила Живкова не се са...
18.11.2012 11:12
Ами .... Людмила Живкова не се самоубива. Тя е убита или по-точно, принесена в жертва в сатаниски ритуал. Убита е точно на 21. 07 1981 година. Това е денят на лятното слънцестоене. Възраста и е 38 години, което номерологично дава цифрата 11, което от своя страна символизира новото начало но с прескачането на БОГ.
Всъщност убииството на Людмила Живкова е част от поредица от ритуали които символизират унищожението и погребението на България.
Тази поредица от ритуали завърши съвсем на скоро.
цитирай
2. estirbg - Уважавам мнението на събеседниците си, приятелю,
18.11.2012 11:23
независимо, че не са в моята позиция.
Богатият документалин материал е рулерът, който трябва да указва посоката на мислите и разсъжденията ни.
И да отсъдим безпристрастно.
Каквото и да кажа, коментарите ми ще бледнеят пред ослепителната светлина на ИСТИНАТА.
Затова, нека да оставим фактите и свидетелите да говорят...както и репортажите на разследващите.
Поздрави от мен!
цитирай
3. podvodni - Не бих заложил голяма сума на изн...
18.11.2012 11:46
Не бих заложил голяма сума на изнесените факти в репортажите на разследващите, по простата причина, че изкривяват истината, къде от незнание, къде преднамерено.
Осланяш се на ослепителната светлина на истината, но дали това което е изнесено е истина? Съмнявам се!
цитирай
4. estirbg - podvodni,
18.11.2012 12:08
нека неоснователните съмнения да не ни оглупяват повече от ДОКАЗАТЕЛСТВАТА.
Ако не сваляме понякога очилата на подозренията, ще ни се струва, че пълзят гъсеници дори и в киселото зеле.
Замисли се, преди да помислиш, приятелю...Интересно, на какви факти и доказателства се подпираш, за да речеш:"Такова животно, няма!"
цитирай
5. podvodni - Естир, има толкова много публик...
18.11.2012 12:34
Естир, има толкова много публикации и "факти" изнесени в публичното пространство около дейността на Живкова, които си противоречат коренно една на друга. Но това което ги обединява е неизмената посока която поемат в края - елементарна борба за власт в комунистическата върхушка. Реално в самите действия на скритият елит има толкова много препратки за същноста на тези действия, че умишлено не се забелязват. Нали знаеш - явното е тайно.
цитирай
6. estirbg - podvodni,
18.11.2012 12:55
бързаш, приятелю, много бързаш с коментарите си, преди да си прегледал преизобилния фактологичен материал, който е предоставен в постинга.
Кога успя да го изгледаш, кога приключи и заключи с коментари...
Внимавай, прескачаш границите на благоразумната недоверчивост :)
Жълти факти не чета, но знам какво учат източните философии и религии.
Трябва ли да живеем с ШИРОКО ЗАТВОРЕНИ ОЧИ?
цитирай
7. podvodni - Остави Кубрик, поне за сега. Пов...
18.11.2012 18:58
Остави Кубрик, поне за сега. Повечето предоставени материали съм ги гледал и не са ми направили симно впечатление. По-скоро са материали които търсят сензацията и за да бъдат убедителни вмъкват малка доза истина.
Други адреси които си предоставила са с насоченост към Сураткнигата (фейса) където нямам регистрация. А и честно казано въобще и не възнамерявам някога да си правя такава.
цитирай
8. estirbg - podvodni,
21.11.2012 22:19
направи като мен - регистрирай се във фейса и само консумирай информация, не си длъжен да споделяш нищо за себе си - това е едно от преимуществата на "Сураткнигата".
Точно ти, пламеният привърженик на квантовия преход и езотеричните философии, трябва да видиш тези документални факти! Дали погледна поне " Боговете на Новата Епоха 1 и 2"?
Бях чувала за безумията на хиндуизма, но ...не съм подозирала ,че са с измеренията на безкрайността...само това да беше...поразена, отвратена и изумена съм от абдалщината на "цивилизованите" цивилизации.
Самоубилите се купчини от хора, още са пред очите ми...с думи не може да се опише, докато не се види...
Напълно убедена съм, че Людмила е жертва на източните догми за кармични преходи и прераждания. Рутинната историко-политическа обреченост в случая е само част от процента. Нейният фатален избор е подобен на десетки други, когато нещастниците са извършвали "прехода" ТОЧНО В БАНЯТА, ПО СЪЩИЯ НАЧИН, КАКТО И ТЯ ГО Е НАПРАВИЛА.
Имам още филми да преглеждам от тази поредица, но не си струва само аз да ги гледам и преразказвам, пък отсреща да гледам как се "клати" глава, слушайки мантрата "такова животно няма"...
цитирай
9. estirbg - marti, скъпа,
21.11.2012 22:52
трябва ли да изпием цялото море, за да се убедим, че е солено? ...:)))
Дори когато отрицателният вот като цяло преобладава, дали не трябва гласовете да се претеглят, а не да се преброяват?...
..........
Радвам се, че съм ти доставила удоволствие с музиката - и на мен много ми допада Loreena McKennitt.
Поздрави от мен!
цитирай
10. watchtowerman - Много силно.
27.11.2012 22:33
Много силно попадение в целта. Показ на светло на днешни играчи по темата...Но има едно много силно развитие, което се нуждае от осветляване СЕГА, а не да го гоним след време...Тоя кръг от масони спретнаха "тракологията" , което за мен е последната фаза, еманацията в легитимирането на учението им като "научно", подкрепено с не малко артефакти, с мирис на фалшификат, открити ИЗНЕНАДВАЩО, особено в България, легитимиращи последната фаза на масонството и илюминатите - тракотеологията.
цитирай
11. kleotemida - Той сигурно и Херодот е бил масон, когато е говорил за тракийското море...
29.11.2012 22:28
watchtowerman написа:
Много силно попадение в целта. Показ на светло на днешни играчи по темата...Но има едно много силно развитие, което се нуждае от осветляване СЕГА, а не да го гоним след време...Тоя кръг от масони спретнаха "тракологията" , което за мен е последната фаза, еманацията в легитимирането на учението им като "научно", подкрепено с не малко артефакти, с мирис на фалшификат, открити ИЗНЕНАДВАЩО, особено в България, легитимиращи последната фаза на масонството и илюминатите - тракотеологията.

То бива, бива, ама някои направо място не могат да синамерят, че не тяхната.
Да ви имам параноите!
цитирай
12. whitepigeon - Тъкмо по телевизията дават за пр...
01.12.2012 18:59
Тъкмо по телевизията дават за пророци от ранга на ванга. И не за първи път цъкам и недоумявам, как хора славещи и търсещи врачки и псевдоучители имат претенции, че са Християни. Как може да претендираш, че си християнин и да не знаеш основните концепции на християнството.
Поздрави приятелко :-)
цитирай
13. estirbg - whitepigeon,
02.12.2012 08:53
мен друго още повече ме възмущава, приятелю - как е възможно толкова манипулативна да е медията, особено в последно време БТВ!
Точно и аз на това предаване случайно попаднах, предишната събота също "без да искам" бях зрителка на тази провокативна поредица....
Излъчват за врачки, магове, астролози и всякакви екстрасенси и шарлатани без дума да се обели, ЧЕ ТОВА Е ГРЯХ, ЧЕ ТОВА Е ОПАСНОСТ, КОЯТО ОСВЕН ДА НАВРЕДИ И СЪСИПЕ ЖИВОТА НИ, МОЖЕ ДА БЪДЕ И ФАТАЛНА ЗА ХОРАТА, КОИТО СЕ ДОПИТВАТ И ПОЛЗВАТ УСЛУГИТЕ НА ПОДОБНИ "БОЖИИ СЛУЖИТЕЛИ" (те винаги действали, видите ли, с божията сила и любов).
Дори да бъдат безстрастни наблюдатели и информатори, създателите на тази поредица (режисьори, продуценти и т.н.), поне да бяха се осведомили от духовенството, ако ги мързи да четата Библията, че това Е МЕРЗОСТ, това е ГРЯХ, това е пропаст, в която неосведомения и непредупреденияния може да падне в нея!
Кипя от гняв! Цялата ТВ поредица си е ЧИСТА РЕКЛАМА НА ОКУЛТНИТЕ НАУКИ, макар предадени с исторически привкус на някои места, вмъкнати като традиция. Нека да не забравяме, че сме били езичници и твърде много вредни практики са ни останали в наследство от езичеството, нищо че се водим християнска нация. Ако не прочистим себе си от тази исторически наслоена патина, ако не реформираме живота си колкото се може по-скоро според Повеленията на Твореца в Библията, мечтите ни за Вечния живот ще бъдат празни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1884257
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031