Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2014 07:00 - Тайните послания на водата за Българския произход на гениалния Айнщайн от професор Масару Емото
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7148 Коментари: 3 Гласове:
13

Последна промяна: 18.05.2018 18:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Понякога използвам теорията на относителността на Айнщайн (Е = МС2), за да обясня закона. Тази формула има и допълнително важно значение. Общото разбиране е, че Е = МС2 значи „енергията се равнява на масата по скоростта на светлината на квадрат". Но ние може да интерпретираме С като съзнание, вместо като скорост на светлината. Тъй като М представлява маса, можем да го интерпретираме като броя на хората, съзнателно насочили вниманието си.
На тази интерпретация ме научи проф. Хоанг Ват Дук, учен по психоимунология, роден във Виетнам. Преди повече от десет години, когато го поканих на семинар в Япония, той спомена в непринуден разговор, че „С" от формулата Е = МС2 се отнася не за скоростта на светлината, а за съзнанието. Тази перспектива ми направи дълбоко и трайно впечатление. По-късно, когато мислех за вибрациите и как хората трябва да живеят живота си, изведнъж си спомних неговите думи.
Минало е почти столетие, откакто Айнщайн е известил на света своята формула.

Няма как да знаем дали самият Айнщайн е смятал за възможно С да представлява съзнание, но тъй като всичко във Вселената е относително, не може да кажем, че е грешка да виждаме формулата по нов начин.

http://www.omda.bg/uploaded_files/files/articles/emoto__1424350119.pdf

                                ТАЙНИТЕ ПОСЛАНИЯ НА ВОДАТА 
                                          част 4–последна 
                                     от проф.МАСАРУ ЕМОТО

Професор Масару Емото е японски Българин, интелектуален филиз от Българският духовен разсад, посят навремето от армията (Жреческо – фолклорните ансамбли) на Дионисиус при поредният ѝ цивилизационен поход на Изток.
Разсекретената му лична карта и визитка документират Българският му Божествен корен и принадлежност към Всемирното Бяло Братство:

МАСАРУ ЕМОТО=Иса и Мат Мария – 
генетичен чист потомък на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме феноменните Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140

ЛИЧНА КАРТА на=ЛИТШНА КАРТА на=на Кан (Жрец) от Рода Дуло на Ешуа 

ВИЗИТКА=Бокиня Диана и Иза

ДУХОВЕН РАЗСАД=Рода на Исуз и Бохиня Диана 


ПОСЯТ НАВРЕМЕТО от=от Бог Иса и Богиня Диана Матара 
Които Са скрити и в синкретичния образ на ДИОНИСИУС, който е ДИАНА и ИСУС а 

АРМИЯ на=на МАРИЯ 
някой безумец – мераклия с армия да се противопоставя на Мария? 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

"Няма как да знаем дали самият Айнщайн е смятал за възможно С от формулата Е = МС2 да представлява съзнание, но тъй като всичко във Вселената е относително, не може да кажем, че е грешка да виждаме формулата по нов начин."


– разсъждава професор Масару Емото  и ние се съгласяваме с него,защото посоката на разсъжденията му е абсолютно вярна и води както до подстъпите на АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА,така с наша помощ и до самата АБСОЛЮТНА ИСТИНА! 
Будните умове на човечеството от край време търсят коя е абсолютната истина и къде и как да я открият?
Абсолютната истина затова създаде транспространствения екип на БЕЗИСТЕНА–да покаже на човеците с всеки постинг на екипа–коя е тя и кой е пътят към откриването ѝ,като сега ви се разкрива с директното разкодирване на херметичната терминология:


АБСОЛЮТНА ИСТИНА=Исус и Богиня Диана 
Дуло=
Исус и Богиня Диана
 родоначалници на Дуло


В предният ни постинг ние казахме,че днес ще разсъждаваме и ще обследваме с помощта на Свещеният шифър и личното участиена Айнщайн,какво действително е закодирал Посветеният Българин в прословутата му неразгадаема и досега формула Е=М.С2

Нашето обследване протече по описания по-долу начин:

"–Искате ли да разшифроваме и тази формула,правеща се на неразгадаема?
Сега само ще разкодираме дефиниращият я израз за неразгадаема,а в другия постинг ще заместим скоростта на светлината С със СЪЗНАНИЕ във мистичната формула,за да видим какво ще стане,като пък на СЪЗНАНИЕ намерим сакралния семантичен еквивалент,който вече е ясен за напредналите ни просвещавани,че е Исус.

СЪЗНАНИЕ=СЪЗ–НА–НИЕ=ИСУЗ=ИСУС – след като анулираме двата назала "Н"

ИСУС
=СЪЗ+НА+НИЕ – след като добавим пълнежните кодировъчни назали "Н"

Вижте сега какво става с тази правеща се на много мистична и неразгадаема формула!

НЕРАЗГАДАЕМА ФОРМУЛА=Мад Мария и Иза Българина

–О-о-о-п-а-а-а!Каква стана тя?
Че тя само чакала формулата,правеща се на тайнствена и недостъпна за пред хората, да я пипне Шифърът,и да припадне в ръцете му уж от много вълнение!
Палавница с палавница такава!
–Усещате ли,колко такива палавници-неразгадаеми формули ще ни паднат в ръцете!"

Тайнствената неразгадаема формула – кокетка и палавница, подлудила хората да си блъскат главите вече столетие да търсят в нея какви ли не енергийни и материални облаги,безкрайни богатства и светове и феноменални технологии,се оказа поредната уникална херметична зашифровка на Българските Богове,спусната на хората чрез Посветеният Ѝм потомък под формата на магическата езотерична формула,където в  
характеризиращата я мистификационна дефиниция НЕРАЗГАДАЕМА ФОРМУЛА,Исус и Мария се явяват в комбинация като

МАД МАРИЯ И ИСА БЪЛГАРИНА=НЕРАЗГАДАЕМА ФОРМУЛА,
а в нейният познат академичен вид на физико–математическата формула Е=М.С2, Боговете освен поредната си оригинална персонална титулна зашифровка,ни изпращат и фундаментални макрокосмически положения,които сега разсекретяваме с помощта на виетнамския и японския посветени учени,които правилно се опитват да заместят във формулата С със СЪЗНАНИЕ,което пък ние разхерметизирахме до крайната му и изходна сакрална семантична стойност на ИСУС.

Участващите величини във формулата
Е=М.С2,изведена от Алберт Айнщайн през 1905 година-неговата чудодейна година (Annus Mirabilis),са:
Е–енергия
М–масата на телата
С=скорост на светлината  
 
image
 


image

Универсалният и популярен изказ на формулата Е=М.С2,без да се впускаме в академични подробности,гласи:

"Енергията е равна на М по С на квадрат"
,или
"Е е равно на ЕМ по ЦЕ на квадрат"

Дешифровката на словесния изказ на формулата е: 

ЕНЕРГИЯТА Е РАВНА НА ЕМ ПО ЦЕ НА КВАДРАТ=
Трагия Богиня Диана Матара и Бог Тати Иса Барк

Кодираните послания,вложени в тази разшифровка,в която задължително се оказват основните именни титули на Исус и Мария,ни носят следната информация:

1.ЕНЕРГИЯТА Е РАВНА НА ЕМ ПО ЦЕ НА КВАДРАТ=
Тракия на Богиня Диана Матара и Бог Тати Иса Барка=
Първосвещен дом и храм на Богиня Майка Диана и
Бог Отец Исус Българите е Тракия


2.ЕНЕРГИЯТА Е РАВНА НА ЕМ ПО ЦЕ НА КВАДРАТ=
Траките Богиня Диана Матара и Бог Тати Иса Барка


3.ЕНЕРГИЯТА Е РАВНА НА ЕМ ПО ЦЕ НА КВАДРАТ=
Богиня Диана Матара и Бог Тати Иса са Барки (Българи) от Тракия 


Освен засекретените истински параметри,координати и адресни данни на Българските Богове,в универсалния популярен,както и в научния запис на формулата–кодирано послание,великият Българин е зашифровал в лявата част на равенството и Святият Божи Дух като Вселенски източник на безкрайна енергия  

ЕНЕРГИЯТА Е РАВНА НА ЕМ ПО ЦЕ НА КВАДРАТ=
ЕНЕРГИЯТА на Богиня Диана Матара и Бог Тати Иса Барка

ЕНЕРГИЯТА Е РАВНА НА ЕМ ПО ЦЕ НА КВАДРАТ=
Святият Дух (ЕНЕРГИЯТА) е на Богиня Диана Матара и Бог Тати Иса Барка

Святият Дух на Българските Богове Майка Диана и Бог Отец Исус от Тракия е фундаменталната Вселено – и Живото – пораждаща и движеща сила и енергия 

И още много такива комбинации можем да разсекретим от различните физически и математически постановки на тази вълшебна формула,като всичките те ще ни водят по магическите пътечки на свещения шифър винаги при Българските Богове с най-различни указания за властничеството и господството Ѝм във всички сфери на човешкия живот и Вселенското енергетично и материално устройство,като водещото послание е,че всички Божествени феномени и технологии 

ПЪРВО СЕ РАЗКРИВАТ И ПОЗНАВАТ НА ВИСШЕТО ДУХОВНО НИВО, КОЕТО СЕ РАЗКРИВА ЧРЕЗ МАГИЯТА НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И СЛЕД ТОВА НА ВСИЧКИ ДРУГИ ПРАКТИЧЕСКИ ПОДНИВА! 

Ние ще разсекретим и покажем сакралната семантика на основните величини, участващи във физико – математическата завера и конспирация на Българския гений от Белите  Братя от рода Дуло на Исус, кодиран в името на потомъка му 

АЛБЕРТ АЙНЩАЙН=АЛ БАРТ АЙНШТАЙН=Брат от Дуло на Ешуа 

М–масата на телата

МАСАТА НА ТЕЛАТА=Диана Мат и Иса Дуло

С-скоростта на светлината във вакуум,приблизително равна на 300 000 000 м/сек

СКОРОСТ=Кристос=Исус от Тракия – 
като участието ѝ във формулата пак е със кодировъчната сигла на Исус – С или ЦЕ

СВЕТЛИНА=Иса Ел (Змей) и Богиня Диана

да се знае вече скритото езотерично съдържание на СВЕТЛИНАТА и повече да не се търсят метафорични философски и художествени еквиваленти и заменки на Бог със светлина или на светлината с Бог

Ще ви покажем и някои от хитроумните и оригинални кодирани послания на Айнщайн,"написани" със жреческия херметичен Български език на визуалните послания и образно-обеснителното писмо. 

image

Тази снимка е популярна визитка,за която има различни обяснения,но без да се предполага и въобще,че става въпрос за кодирано послание,съобщаващо на посветените Българи по света,че странното уравнение от долната снимка е продиктувано от същите подбудители,внушили му и емблематичното инфантилно олигофренско съобщение с извадения език,и че чрез неговото "решаване" с помощта на Свещеният шифър се разбира,че Айнщайн е Български династичен Божи син!

АЙНЩАЙН Е С ИЗВАДЕН ЕЗИК=АЙНЩАЙН е Кан (Жрец) и Син на Езуз и Богиня Диана-
което означава точно това–че блестящият Български гениален имплант сред еврейското племе, е чистокръвен и посветен династичен потомък на Исус и Мария Магдалена,  насаден за дългосрочна временна служба в този народ, цивилизационен продукт на Българите!

СЪОБШТЕНИЕ НА ИНФАНТИЛЕН ОЛИГОФРЕН=
Богиня Диана и Бог Исуш Българина Дуло=
Богиня Диана и Бог Исуш са Българи 
родоначалници на Дуло


СЪОБШТЕНИЕ НА ИНФАНТИЛЕН ОЛИГОФРЕН=
Българин от Дуло на Богиня Диана и Бог Исуш

езотеричната визитка на Айнщайн 


Разбрахте ли,защо гениалният Българин се прави на идиот и олигофрен?
В жестоката многовековна геноцидна война,водеща се срещу Святото Божие родословие на Всемирното Бяло Братство и Великомъченическия Български народ в България и по целия свят,за да съхранят свещения Божи род и сакрална информация Посветените Българи използват всички всевъможни мирни средства,без да ѝм пука и се притесняват от нищо,саможертвайки се на всички нива! 

В този основен информационно-комуникационен термин за поредин път се появява Първосвещеният първичен обект-Светилещен храм и Централен компютърен център,от който тръгва Божията информация и от който бе съобщено за предстоящото Божие Пришествие!

СЪОБЩЕНИЕ=СЪОБШТЕНИЕ=Богиня Диана и Исуш

СЪОБЩЕНИЕ=СЪОБШТЕНИЕ=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН

image

Айнщайн,който с изваденият си език ни съобщава,че е посветен потомък на
Изуз
и Бокиня Диана=ИЗВАДЕН ЕЗИК , потвърждава същата информация и чрез това чудато равенство или неравенство за непосветенити,плод на неговия кодировъчен жречески гений да съчинява уникални форми за конспиратимна комуникациа!

6 – 3=6

ШЕСТ МИНУС ТРИ=ШЕСТ


Семантичното решение поотделно на двете страни на равенството ни дава един и същ резултат в два варианта:

ДАВА НИ ЕДИН И СЪЩ РЕЗУЛТАТ винаги за=
винаги за Богиня Диана и Зар Тати Исуш Дуло

––– първи вариант

ШЕСТ МИНУС ТРИ=Шар Исус и Диана Мат

ШЕСТ=Исуш и Диана

Заместваме с тези стойности в равенството и получаваме за Българските Богове:

ШЕСТ МИНУС ТРИ=ШЕСТ  заместваме  с намерените стойности и получаваме:

Шар Исус и Диана Мат

––– втори вариант

ШЕСТ МИНУС ТРИ=Син на Исуш и Диана Матара

ШЕСТ=Син на Ешуа и Диана

Заместваме с тези стойности в равенството и получаваме за Айнщайн, че е Божи син:

ШЕСТ МИНУС ТРИ=ШЕСТ  заместваме  с намерените стойности и получаваме:

Син на Исуш и Диана Матара=Син на Ешуа и Диана


ЗАМЕСТВАМЕ И ПОЛУЧАВАМЕ винаги=
ПОЛУЧАВАМЕ винаги Исуз и Богиня Диана МаМа
ПОЛУЧАВАМЕ винаги Исуз и Богиня Диана Мария Магдалена
 **************************************************************************************************************

Така решихме поредната от многото загадки и задачи,които от десетилетия е оставил майсторът-зашифровчик на хората да си блъскат над тях главите що значат!Ръководителят ни по темата много се кефи,че най-после дойде и неговият ред да кажем какви послания ни е наглавоблъскал в завещание,и набърза ръка реши и разсекрети  и другите главоблъсканици и кръстословици,съставени от него и досега измъчващи и учени-изследователи и службите на инквизицията,знаещи отлично още по негово време,че е от Българското Всемирно Бяло Братство–тайна,която ние научихме след временното му преминаване в другото измерение,откъдето ни съобщи по неведомите пътища,че е ученик на Първожреца Петър Дънов и че цялата си слава дължи на него и затова декларира,че

– Цял свят се прекланя пред мен, а аз се прекланям пред Петър Дънов!


АЗ СЕ ПРЕКЛАНЯМ ПРЕД=
Исуз Пелкарина и Богиня Мадара=
Исус Българина и Богиня Мадара


МАЙСТОР=Иса и Матара

БЛЪСКА СИ ГЛАВАТА НАД=Балк(Българин) на Исус Дуло и Богиня Диана

КЕФИ СЕ С=Бок Исус

ИДВА МУ РЕДА С=Богиня Диана Мадара и Иса

ЗАВЕЩАНИЕ=ЗАВЕШТАНИЕ=Богиня Диана и Езуш –
поредното фундаментално категорийно понятие,производно от Първосвещеното сътворенческо семантично гнездо на БЕЗИСТЕНА  в Първопрестолния град на Боговете, и указващо Кой и къде съхраняват ЗАВЕЩАНИЕТО НА БОГОВЕТЕ ЗА ЧОВЕЦИТЕ:

ЗАВЕШТАНИЕ=ВЕШИЗТЕН=БЕШИЗТЕН=БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Изуш

КРЪСТОСЛОВИЦА=КРЪСТОСЛОВИТСА=
СЛОВО на Исус от Тракия и Диана=
Слав (Змей) Исус Трака и Диана

НЕВЕДОМИ ПЪТИЩА=НЕВЕДОМИ ПЪТИШТА на=на
Богиня Мад и Бог Тати Ешуа


През 1905 година,едва на 26 години Айнщайн пише 5 статии на три различни теми, които разтърсват и променят научния свят.Темите са специалната теория на относителността,статистическата теория на брауновото движение,обясняваща го на молекулярно и на атомно ниво,и уравнението за еквивалентност на маса и енергия 

Айнщайн взе тебешира и написа на черната дъска поредното уравнение,с което разкри защо той дефинира като чудодейна 1905 година,извън горните официални обясненения за особено плодотворна година:

1905=хиляда деветстотин и пет=
Дете на Тати Исус Балха и Богиня Диана=
Балх(Българин),Дете на Тати Исус и Богиня Диана ––

нумерологичната езотерична индексация на гения,удостоверяваща Българският му Божествен династичен произход

ЧУДОДЕЙНА ГОДИНА=ТШУДОДЕЙНА ГОДИНА=ГОДИНА на Дете на Ешуа и Диана
 

Латинският израз на тази сакрална комбинация е също толкова категорично показен:

ANNUS MIRABILIS=Бог Исус Ел (Змей) и Мария
тържествена декларация за проявлението на Българските Богове в неговия живот!

ANNUS MIRABILIS=
Син на Бог Иса Ел (Змей) и Мария

също толкова тържествена декларация за неговия Български Божествен гениален ген! 

САКРАЛНА КОМБИНАТСИЯ=Майка Диана и Исус Бълкарина    

Тъй като работите на Айнщайн са свързани и с научния детерминизъм,се повдигат въпроси относно позицията му за теологическия детерминизъм или дали той вярва в някой бог.През 1929 г. казва на равин Херберт С. Голдщайн
"Аз вярвам в Бога на Спиноза, който се разкрива в закономерната хармония на света,но не вярвам в Бог,който се занимава с вярата и дейностите на човечеството." 

Официално за Айнщайн се казва в биографичните му характеристики,че семейството му е еврейско,но нерелигиозно,а между пет и десетгодишна възраст той е посещавал католическо начално училище.
Тази бегла неглежирана справка съдържа извънредно важна информация за истинската езотерична духовна сакралия на посветения Български гений.

Извънредно редките случаи евреин да не е религиозен означава,че не изповядва тотално задължителния юдаизъм в неговите разновидности,което означава пък,че изповядва нещо много силно и важно,но много скрито и херметично,за да има силите и куража да се противопостави на тази задължетелна племенна верска сакралия,в чийто фундамент,без да знаят непосветените за това,е заложено Българското учение и познание на Българските Богове Исус и Мария и че еврейският народ е кръстен в Тяхното име и вяра още от Българския посветен Техен династ Мойсей,(за което ние ви запознахме подробно в постинга ни "Каква секретна информация пристигна от небето със звездната ракета,за която световната преса се старае да не казва нищо и пусна димна завеса?Какво скриха от нас")  от чийто преосветен род през Новата ера чрез святите потомци на Исус и Мария Магдалена,е и родът на Айнщайн.
Именно в това езотерично познание и вяра,че е генетичен потомък от династията Дуло на Българските Богове,е посветен Айнщайн от Петър Дънов и е въведен на върховите позиции на Всемирното Бяло Братство като негов рекламен агент и крипто-лице, работещ с уникални академични херметични рекламни послания.
Тази херметична кодировъчна рекламна дейност е вложена и имплантирана в цялата научна многостранна и абсолютно непонятна и неразбираема и досега дейност на потомъка на Ешуа и Диана=АЙНШТАЙН! 
Пребиваването на малкият Айнщайн през фатално важната за духовното развитие на всеки човек от 5 до 10 годишна възраст,в католическо училище,допринася за неговото  благословение и освещаване с благодатта на Богородица,в Чието преклонение и превъзнасяне Католицизмът е на най-голяма висота,колкото и да не познават истинската VIRGIN MARY(БОГОРОДИЦА на английски) и да не знаят,това,което вече вие знаете,че името Ѝ на английски е прекрасната сакрална анаграмна комбинация от Царско-Божествения титул и име на Българската Богиня и Царица на Вселената :

VIRGIN MARY=Богиня Жар Мария=Цар (Царица) Богиня Мария –
епохална тайна,разбираема само на Свещения Български език,само чрез Свещения шифър
 
Заради своята посветеност от Беинса Дуно и принадлежност към Всемирното Бяло Братство,за което знаете вече,че се състои от чисти и святи потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена и в двете измерения,теологично-верският философски мироглед на Айнщайн се дефинира от изследователите като НАУЧЕН ДЕТЕРМИНИЗЪМ,без да знаят и подозират,че в това понятие и терминологията, свързана с това херметично Българско знание,са както винаги имплантирани Българските Богове:

НАУЧЕН ДЕТЕРМИНИЗЪМ=Диана Матара и Изуш

НАУЧЕН ДЕТЕРМИНИЗЪМ=Дете на Изуш и Мария-
какъвто е и Айнщайн!

Затова и той в интервю,когато го питат в какъв Бог вярва,прави поредното кодирано послание,като заявява, че вярва в Бога на СПИНОЗА, визирайки езотеричния превод на името на Посветения Български философ, чийто роден град АМСТЕРДАМ не само е с чинно подредено име по секретната Българска жреческа кръстническа формула,но и всичките му паспортни данни доказват,че са документи издадени в Българската имперска канцелария на Министерството на именните кръщявки,като най-отгоре на именният му сертификат е ударено клеймото "БЪЛГАРИН"! в един от традиционните етнонимни варианти за Българите-БУРХ,БАРХ––––БАРУХ: 

БАРУХ СПИНОЗА :

СПИНОЗА=Бог Исуз

БАРУХ=Барх=Бурх=Булгарин
 
БАРУХ СПИНОЗА=Бог Исуз Бурх (Българин)

БАРУХ СПИНОЗА=Бурх (Българин) от Бог Исуз

Ето в този Бог на Барух Спиноза вярва Посветеният Български династ, на служба при еврейското племе – в Бог Исус Българина! 
И в още един Български Бог познава и вярва Айнщайн – по - точно Богиня, указана в португалския вариант на името на холандският Българин, което той сам си е конструирал:

Бенту де (от) Ешпиноза=от Богиня Диана и Бог Изуш 

А на нетърпеливо чакащите реда си Тракийски холандци,да бъде разсекретено и преосветено името на древно – Българския светилищен център АМСТЕРДАМ, ще напомним,че вече няколко пъти сме го декодирали,за което да потърсят из нашите постингови архиви информацията,като ги подпомагаме в диренето с прекрасният песенен съпровод на нашите добри приятели и сътрудници от Българския музикален екип от свитата на Дионисиус-Божествените Дионисиеви жреци от холандсксия състав BZN,както и по-младият ѝм Български колега–жрец от свитата на Дионисиус-Jan Smit!
Насладете се отново на валсовият химн,възхвалящ Българските Богове,скрити в имената на вездесъщия ДИОНИСИУС и танцуващата с холандските тракийци Мария– Waltzing Maria,и след това вече с омекнали сърца,подготвени да приемат поредната порция възхитителна огнена и животопораждаща информация,ще разсекретим свещеното име на столицата на обезпаметеното тракийско племе от Ниската земя!


https://www.youtube.com/watch?v=Y7D5yfQKIRw
BZN - Waltzing Maria (live 1991)

Култовите възлови моменти във възторжения Дионисиусов химн на възхвала в код на 
Българските Богове са христоматийни Техни именни комбинации:

ДИОНИСИУС=ДИОН ИСИУС=Диана и Исус

ВАЛТСИНГ МАРИЯ=
Бог Иса Дуло и Мария

Както стрелата на древния КУПИДОН,
която влиза право в сърцето...

...не мога да спя нощем,
   защото съм раздвоен между тях...

...Като танцуващата Мария 
   с красивите очи!


КУПИДОН=Бокиня Диана-
поредната превъзходна зашифровка на Богиня Диана,Мария Магдалена,като Богът на Любовта,пронизваща сърцата на хората с неотразимата сладка отрова на Любовта и спояваща ги във вечна връзка!
Със същата сватосваща роля се явяват и милите пърхащи с крилца АМУРЧЕТА, пращащи безпогрешните намазани с Любовна отрова боцкащи стрелички по Душите наши многострадални и многотърпящи хилядогодишните Божии екстремални експерименти с тях за изчистването и извисяването ѝм до Техните! 

АМУРЧЕ=Мария и Ешуа–Мария и Исус

ПРЕВЪЗХОДНИ=Иза Барха и Богиня Диана
СЪРЦЕ =Цар Иса
НЕОТРАЗИМА СЛАДКА ОТРОВА на=СЛАДКА ОТРОВА на Иза и Диана Мария
СПОЯВАШТА ВРЪЗКА на=ВРЪЗКА на Бог Исуш и Богиня Диана
СПОЙКА=Иса Бок
СПОЙКА МЕЖДУ=Исуж и Богиня Майка Диана
ВЕЧНА ВРЪЗКА с=ВЕТШНА ВРЪЗКА с=с Богиня Диана и Изуш Барка

НЕ МОГА ДА СПЯ НОЩЕМ заради=заради Богиня Мама Диана и Исуш
РАЗДВОЕН СЪМ от=от Исуз и Богиня Диана Мария
ТАНЦУВАЩА МАРИЯ=ТАНТСУВАШТА МАРИЯ=Дете на Исуш и Богиня Диана Мария 
ТАНЦУВАЩА МАРИЯ=Мария,дете на Исус и Богиня Диана  
 
МАРИЯ С КРАСИВИТЕ ОЧИ=МАРИЯ от Чар Исус и Бокиня Диана

След като Бокиня Диана в ролята на Купидон или двамата с Исус като АМУРЧЕТАТА закачливи,обстреляха Душите морни и устали за Тях на холандските траки с помощта на жреците от  BZN=БИ ЗЕТ ЕН=Бог Иза и Диана,ще ги поеме друг Български жречески потомък със същата песен,за да ги доведе до светилищния храм със зашифрованите Божии имена в него–АМСТЕРДАМ:

 
https://www.youtube.com/watch?v=algIM_wXNds
Jan Smit - Waltzing Maria

ЯН СМИТ=Иса и Ма (Майка) Диана

Така вече нацяло омекналите Души влизат готови в храма,за да научат поредната епохална тайна за поредното Българско свещено поселище,носещо имената на Българските Богове,с което и да кандидатстват за възстановяване на членството на страната си и народа в Свещената Българска империя на Любовта,Братството и мира,под управлението на Всемирното Бяло Братство и Сестринство и на Българските Богове! 

АМСТЕРДАМ=Иса и Диана Мат Мария

Молбата ѝм е приета и удовлетворена лично от Кръстниците на столицата ѝм.

 ******************************************************************************************************

Айнщайн сам заявява,че е агностик в писмо от 1950 г,адресирано до Берковиц,където
АГНОСТИЦИЗЪМ е философско езотерично учение,твърдящо за непосветените,че Бог е винаги неизвестен,която основна идея и доктрина след разшифроване с кода на шифъра,в който Айнщайн е посветен от Беинса Дуно,ни разкрива отново и за пореден път информация за цензурираните Български Богове и народа Ѝм:

БОГ Е ВИНАГИ НЕИЗВЕСТЕН=БОГ Е Бог Исуз и Богиня Диана
или херметичната информация,че монотеистичният Бог са всъщност Двата Български Богове–Демиурзи,Исус и Мария магдалена! 
Нашето допълнение след разшифровката е:

БОГ Е ВИНАГИ ИЗВЕСТЕН–за посветените,скоро и за всички–
и Той Е Бог Исус и Богиня Диана

Във важната дума НЕИЗВЕСТЕН–ИЗВЕСТЕН откриваме за пореден път Първосвещения Божи център и храм БЕЗИСТЕН с едни от неговите основни характеристики за известен обект №1 в езотеричния свят,като и на неизвестен обект във видимия свят!

ИЗВЕСТЕН=НЕИЗВЕСТЕН=ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН 

Доктриналната основна дефиниция,че Бог Е винаги неизвестен,разкодирана ни донася друга важна информация,че Бог(Боговете),Е винаги на БЕЗИСТЕНА!

БОГ Е ВИНАГИ НЕИЗВЕСТЕН=БОГ Е ВИНАГИ на БЕЗИСТЕНА-
сиреч,тук–на Безистена в Ямбол,е централното обиталище на Боговете и Първосвещения светилищен център на Световната енергийна светилищна мрежа! 

БОГОВЕТЕ СА=Бог Иса и Богиня Диана

В наименованието на поредната херметична умоблъсканица,съчинена от Белите Посветени он Всемирното Братство-ГНОСТИЦИЗЪМ,разкриваме съобщението за Божието генно потомство:

ГНОСТИЦИЗЪМ=
Ген на Исус Змея и Диана


Айнщайн се опитва да развива идеите на Теодор Калуца и Оскар Клайн, които се състоят в това, че светът има 5 измерения,като петото е с микроразмери и поради тази причина е незабележимо и невидимо. 
В тази философска трактовка на посветените Българи,недостъпна за нищите умове на непосветените гонители на Всемирното Бяло Братство,нашите блестящи и гениални зашифровчици са закодирали за пореден път епохалната тайна за Българските Богове,информираща ни в шифър кои са Те: 

СВЕТЪТ ИМА ПЕТ ИЗМЕРЕНИЯ=СВЕТЪТ е на Богиня Мат Мария и Иза  

ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ С МИКРОРАЗМЕРИ=
ИЗМЕРЕНИЕ на Зар Иса Барка и Мат Мария
 

ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ Е НЕЗАБЕЛЕЖИМО И НЕВИДИМО=
ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ Е на Бог Изуж Ел (Змей) Богиня Диана Мама (Мария Магдалена) 

Всички тия философско-академични трактати- дъвка за езика и гимнастика за акъла,са съставени от Посветени люде,знаещи перфекто Свещения Български език и Жреческия херметичен шифър,като кодираните разработки са правени на другите европейски езици,чрез които може да се стигне до вложената в тях секретна информация единствено и задължително само през Свещения Български език след разшифровка със Свещения шифър,с който ви просвещаваме!

През 1915 година посветеният Българин формулира и публикува Общата теория на относителността,която е съставена върху базата и със строителните материали на свещените Български словесни зашифровки,облечени във физическа и математическа псевдо-научна (или същинска научна) маскировъчна дреха с помощта на Свещения шифър.
Разсекретаваме само информацията,заложена в наименованието на култовата теория:

ТЕОРИЯ НА ОТНОСИТЕЛНОСТТА=ТЕОРИЯ на Тати Исус Дуло и Диана 

ТЕОРИЯ НА ОТНОСИТЕЛНОСТТА=ТЕОРИЯ на Дете от Дуло на Исус и Диана-нескромната(с основание)херметична визитка на Айншайн

Ще споменем само една от култовите мисли на Айнщайн,за да разсекретим вложеното в нея послание:
СВЕТЪТ Е ПРОСТО ХОЛОГРАМА=
СВЕТЪТ е на Иса Трах Балга и Мария=
СВЕТЪТ е на Българите Иса и Мария от Тракия


Висшият Български посветен притежава и демонстрира и задължителната висша жреческа дарба и белег-музикалната,Айнщайн свири отлично на цигулка,като разсекретеното име на музикалния инструмент и самата терминология,са поредната сакрална информация за безкрайните метастази на достигаща до нас отвсякъде епохална тайна за Българските Богове и Българите!

ЦИГУЛКА=ТСИГУЛКА=Кан (Жрец) на Дуло от Гена на Иса 

МУЗИКАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ на=на Кан (Жреци) от Дуло от Мат Мария и Исуз 

МЕТАСТАЗИ=Исуз и Диана Мат

БЕЗКРАЙНИ МЕТАСТАЗИ=Заре (Царе) от Бок Исуз и Диана Мат –
изродените династи управници на всички народи

Любимият композитор на Айнщайн е задължително негов посветен брат от Бялото  Всемирно Българско семейство,носещ в именната си документация висшите Божии титули и характеристики–Моцарт!

МОЦАРТ=Матара и Иса

ВОЛФГАНГ АМАДЕУС МОЦАРТ=

Богиня Диана Мад Мария и Исус Балг (Българина)


Придобил световна известност сред учените от цял свят,елитът от които са посветените Българи,Айнщайн става техен висш всепризнат лидер и логично повежда събратята си от Българския интлектуален научен елит срещу военолюбивата световна реакция,която обладава постиженията на световните умове във високите технологии в посока приложението ѝм за милитаристични унищожителни цели.

След 1940 г,вече живещият в САЩ
Айнщайн става един от основателите на Пъгуошкото движение на учените за мир. Въпреки че първата конференция се провежда едва след смъртта на Айнщайн през 1957 година, инициативата за създаването му е изразена в получилия широка популярност манифест на Ръсел-Айнщайн, който предупреждава за опасността от създаването и използването на водородната бомба. В рамките на това движение много световноизвестни учени водят борба против надпреварата във въоръжаването и създаването на ядрено и термоядрено оръжие.

МАНИФЕСТ=Иса и Богиня Мат
 
Манифестът „Ръсел — Айнщайн“, издаден на 9 юли 1955 г., призовава за конференция на учените по въпросите на оръжията за масово поразяване (тогава за такива се считат ядрените оръжия). Къртис Ийтън, канадски индустриалец, който познава Ръсел от 1938 г., предлага да спонсорира такава конференция в родния си град Пъгуош, Нова Скотия. Това не се взима предвид, тъй като срещата е планирана за Индия, по покана на министър-председателя Джавахарлал Неру. С избухването на Суецката криза, индийската конференция е отложена. Аристотел Онасис предлага да спонсорира среща в Монако, но му е отказано. Първото предложение на Ийтън се приема.
Първата конференция се провежда през юли 1957 г. в Пъгуош, Нова Скотия, и дава името на организацията. Конференцията е организирана от Юзеф Ротлбат, който служи като генерален секретар на организацията от създаването ѝ до 1973 г.

Манифестът „Ръсел-Айнщайн“ става основополагащ документ на организацията.
Двадесет и двама учени взимат участие на първата конференция: - седем от САЩ; - трима от СССР; - трима от Япония; - двама от Великобритания; - двама от Канада; - по един от Австралия, Австрия, Китай, Франция и Полша.

Речник на именните Български сакрални индексации на субектите и обектите–––––––

КЪРТИС ЙЪТЪН=Иса от Тракия и Диана

рзкриваме и тайната на аристократичното индийско име ДЖАВАХАРЛАЛ,заложено от Българските цивилизатори сред индийския елит:

ДЖАВАХАРЛАЛ=Българин от Дуло на Ежуа –
потомък от рода Дуло на Исус Българина 

ЦИВИЛИЗАТОРИ=Цар от Дуло на Иса и Диана –
жреческите потомци на Исус и Мария, съставящи армиите на ДИОНИСИУС=Диана и Исус

АРИСТОТЕЛ ОНАСИС=Сар от Дуло на Исус и Диана

НОВА СКОТИЯ=Иса и Бокиня Диана 

А местото и по-специално името на селището,в което се провежда Първата конференция на учените против ядрените оръжия,е подбрано така от Небесните сценаристи,че веднага да бъде познат Кръстникът му,когато сега Му дойде времето:


ПЪГУОШ=ПОГ УОШ=Бог Ешуа

 
Алберт Айнщайн се обявява категорично против войната, а по-късно и против производството и употребата на ядрени оръжия. В същото време в навечерието на Втората световна война той лично предупреждава американския президент Франклин Делано Рузвелт за опасността Германия да разработи ядрено оръжие, което стимулира бързото развитие на американската ядрена програма. Айнщайн е и един от инициаторите за създаване на държавата Израел.

ФРАНКЛИН РУЗВЕЛТ=Бълкарин от Дуло на Иза Вер (Змей)
Българин от Царско Божествената
фамилия Дуло

Неговият последен труд е незавършеният призив за предотвратяване на ядрена война. Умира на 18 април 1955 година от аневризъм на аортата. Точно преди смъртта си произнася няколко думи на немски, но американската медицинска сестра не ги разбира и не може да ги възпроизведе.Което е официалната версия,а истината е,че предсмъртните му думи са предадени на бдящите постоянно край него агенти на МОССАД,които изпреварват колегите си от CIA(ЦРУ),които също са заинтересовани за тайните на отявления антимилитарист и пацифист.

ПАЦИФИСТ=
Бог Исус и Богиня Диана=Син на Бог Иса и Богиня Диана

МОССАД=Исус и Мад –
служба създадена под режисурата и постоянният контрол на Българските Богове и за репресии,и за защита на Българския династичен и духовен Божи имплант сред еврейското племе

Наименованията на изходната базова служба на МОССАД – 
Централната секретна служба ШАБАК, известна и под съкращението ШИН БЕТ, са категорични доказателства и за простосмъртния читател, и най-вече за служителите в службата, на Кои Богове служат и трябва да се подчиняват безприкословно от сега нататък!
 
Колегите ѝм от  CIA също!

ШАБАК=Кан (Жреци) на Бог Ешуа

ШИН БЕТ=Ешуа и Богиня Диана

CIA=Иса


Със съдържанието на предсмъртните думи на Айнштайн са запознати много добре шефовете на МОССАД, като МЕИР АМИТ(1963–1968) И ЦВИ ЗАМИР(1968–1974) – и двамата с Български аристократичен корен,правят връзка с Българските тайни служби по него време за кординиране на борбата ѝм срещу Всемирното Бяло Братство,за което Айнщайн на смъртото си легло казва,че е ръководител като Посветен Българин!

МЕИР АМИТ=Мария Мат=Мат Мария – Майка Мария

ЦВИ ЗАМИР=Бог Исуз и Мария

С тая тайна следва да е запознат и сегашния шеф на Моссад също с Български династичен корен ТАМИР ПАРДО!

ТАМИР ПАРДО=от Рода на Богиня Матара 

ТАМИР ПАРДО=Брат от Диана Мария-
потомък от Българското Божие Братството, приносител и той на Исусовата кръв и феноменните Божии,но реализирани в неправилната посока и за околните,и за него самият! 

Разсекретяваме и последните кодирани послания,които ни разкрива изпратеният в екипа ни в творческа командировка Алберт,за да се ползват като безпелационни негови изживени и изстрадани лични свидетелски документи от просвещаваните сега и Българи,и евреи,и всички други:

ПРЕДСМЪРТНИ ДУМИ=ДУМИ ПРЕД Иса и Матара
висшата съкровена и откровена изповед на човека,срещайки се с Българските Богове на границата на двете измерения.

ИЗПОВЕД пред=пред Иза Бог и Богиня Диана

СЪКРОВЕНА ИЗПОВЕД пред=
пред Барка Бог Исус и Богиня Диана


ДВЕ ИЗМЕРЕНИЯ=Богиня Мадара и Иза

Анаграмната разшифровка на заболяването на Айнщайн е продемонстрация на практическото приложение на феноменната лечебна технология БАЕНЕ,с която започнахме да ви запознаваме.

Определя се медицинската или народната диагнозата на заболяването и по правилата на разшифроване със Свещения шифър се открива комбинацията с Божиите имена,както в показания по – долу случай:

АНЕВРИЗЪМ НА АОРТАТА=АОРТА на Богиня Матара и Иза 

Баячката или Баячът–сиреч ние и вие,започваме на глас да разчитаме горното равенство,в което съобщаваме Горе диагнозата на болеста и нейната еквивалентна стойност с разкодираните Божии имена и параметри.Това е и словестната парола, Password за достъп и влизане в Божията медицинска служба,чрез която съобщавате за вашата посветеност и познаване на Боговете,Чиито имена сте открили в диагностичната комбинация,и че се нуждаете от медицинската помощ на небесните специалисти,които вече поемат грижите за вас по неведомите си пътища и технологии,без да се интересувате повече какви са те.

Password=
word (дума) от/за Бог Иса и Богиня Диана

Password=Pass word=Братя от Бог Исус само генетични потомци от Исус

Същата Баятелна техника се прилага при всякакви ваши проблеми и потребности, която тематика ще разгледаме обстойно скоро,но нищо не ви пречи да пробвате аматьорската и сега,защото Горе обичат най-много неопитните прощъпулници в тия работи! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Казва се, че хората използват най-много 30 % от
способностите си, но ако можем да ги увеличим само с 1%, тогава този размер, според формулата, ще бъде на квадрат, като ще удвои размера на енергията. Ако в същото време всички хората по света повишат съзнанието си, разликата в енергията ще е огромна.
Ако изпълним живота си с любов и благодарност към всички, съзнанието ще стане чудесна сила, която ще се разнесе по света. Това е, което водните кристали се опитват да ни кажат.
Преди няколко години изявих желание да направя още една крачка към установяване на научната основа за моите теории, но не бях сигурен как да започна. Когато
случайно преглеждах вестниците, заглавието, което хвана окото ми, говореше за способността на ултразвука да разлага диоксина във водата. Статията съобщаваше за развитието на технология за подлагане вода на 1,100 kHz, създаваща много малки въздушни мехурчета, които при спукването си разлагат диоксина и други смъртоносни отрови.

НАУЧНА ОСНОВА=НАУТШНА ОСНОВА=Богиня Диана и Исуш


задължително научната основа за всичко трябна да е отново и отново на БЕЗИСТЕНА!
И е!

НАУТШНА ОСНОВА=ВЕШИСТЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН

Като прочетох статията, просто не можех да се владея. Разбрах, че най-после бях открил как да анализирам енергията от духа на думите. Когато 350 души са събрани на брега на езерото Бива, за да пеят и се молят за световния мир, възможно е те и да създават 2,000 KHZ ултразвук. Ултразвукът е от обхвата, който не може да бъде
доловен от човешкото ухо, така че те не го създават с гласовете си. Но е възможно да действа на Закона на резонанса за хармонизиране на същите звуци в различни октави, така че условията да са подходящи за създаване на ултразвук.
 
СВЕТОВЕН МИР=МИР от Бог Иса и Богиня Диана 

СВЕТОВЕН МИР=Бог Иса и Богиня Матара 

Трябва да се каже, че силата на духа на думите е наистина удивителна, но ако съчетаем ултразвуковата технология за пречистване на водата с технологията на водната вибрация, то ефектът върху водата ще бъде много по-голям.
Например, след като водата, замърсена с индустриални химикали, е третирана с ултразвук, тя би могла да бъде третирана повторно с вибрация. Когато
замърсената вода е изложена на 1,100 kHz ултразвук, химикалите се разлагат, щом въздушните мехурчета се пукат; въпреки че ток-сините са разложени, те още са там. За да се очисти водата от тях, необходимо е тя да бъде подложена на информация с противоположната на токсините вибрационна честота.
Използването само на един от двата метода може би няма да е достатъчно, но със съчетанието им е възможно водата напълно да се очисти от всякакви вредни замърсители. Възможно е да се използва същата комбинирана технология и за да се освободим от вредните вещества в нашите тела.


Какво още крие бъдещето за изследването на водните кристали? За да се отговори на този въпрос, трябва да помислим доколко то ще бъде признато от науката. Когато на лекциите си в чужбина показвах снимките, бях бомбардиран с най-различи въпроси. Например: Какви различия има във формирането на кристалите, когато водата е изложена на дигитална или подобна музика? Какво ще кажете за живата музика? За да отговоря на такива въпроси, трябваше да продължа изследванията си и да проведа повече опити при различни обстоятелства.
Друг важен въпрос е повтаряемостта на теста. Много пъти сме виждали, че формирането на кристалите зависи от съзнанието на наблюдателя. Когато водните проби се слагат в лабораторните панички - обикновено правехме петдесет проби, - получените кристали се различаваха в зависимост от това - как е работено с водата и от мислите на изследователя. Условията на петдесетте водни проби всеки миг се променяха.
Може би практически е невъзможно да се контролират всички фактори до такава степен, та да можем с точност да твърдим, че условията са еднакви. Все пак подходът ни бе - като използваме точните научни методи, с които разполагаме, да стигнем колкото е възможно по-близо до тези условия.
Усилията ни включваха използването на превръзка,за да бъде премахната възможността на промяна в мислите на изследователя. Правехме го, защото не искахме мисълта, че на водата е казано „Благодаря ти", да сътвори по-красив кристал от тази, на която е казано „Ти, глупако!", да окаже влияние върху резултата. Ние набелязвахме водните проби с буквите на азбуката и не разкривахме коя е водата, докато не бяха отчетени резултатите.
За всяка от петдесетте панички правехме диаграма, показваща номера на кристала, отчетен като красив, хексагонален, незавършен и т.н. За всеки образец установявахме коефициент и давахме цифрова оценка на кристалите. Имахме ясна картина за качествата на кристала на всяка отделна проба и можехме да класифицираме пробите в категориите: красив, хексагонален и т. н. След това за снимане избирахме кристала, който най-добре ще представи качествата на съответната проба.
Промяната на водните кристали зависи от мислите и дори от здравето на наблюдателя/Това установиха няколко опитни изследователи, които привлякохме да наблюдават пробите.
Вероятно областта, за която проучването на водните кристали може да бъде най-полезно, е предсказването на земетресенията. Смята се, че водата може по-рано от всяко друго вещество да долавя предстоящо земетресение.
Представям си време, когато ежедневно ще бъдат вземани водни проби и от наблюдението на промените при формиране на кристалите ще се долавят промените на земната кора. Когато стане земетресение, можем да сравняваме снимките на кристали, направени от вода, взета преди и след земетресението. Събирайки данни от кристалите, които се отнасят до земетресение, можем да открием сходствата и да използваме информацията, за да предсказваме бъдещи земетресения.
Загубил съм баба си, дядо си и една от лелите на моята майка при страхотното земетресение през 1923 г., а и като си мисля за страданията и разрухата, причинени от бедствието в Кобе през 1995 г., мога да заявя, че ако би било възможно да се използват водните кристали за предсказване на земетресения, то ще е огромен принос за човечеството.

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара 
познаването на Българските Богове ще ви предпази от земетресения, както ще предотврати и всякакви ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ за вас и опасности за живота ви!

И тука технологията на БАЯНЕТО важи с пълна сила!


Не е изключено някой ден подобна технология да бъде приложена и за предсказване на други форми на разрушение - като бури, наводнения, епидемии, и дори подготвянето на вражеско нападение.
Работя и за да открия начин, при който всеки, имащ или не научна екипировка и знания, да прави снимки на кристали. С използване на новите материали това изглежда ще бъде възможно в недалечно бъдеще. Отнася се за супертермопроводими материали, които са двадесет пъти по-добри от обикновените термопродводими материали - водата ще замръзва при стайна температура. Няма да е нужно снимките да се правят в специална охладена до -5° С (23° Ф) стая. Изследователите разработват, основан на тази технология, механизъм, който ще позволи на всеки да прави снимки на кристали без ограничения.
Смятам, че в бъдеще воднокристалната технология ще е достояние на цялото човечество. Но това може да бъде и нож с две остриета. Ако се използва прецизно водата, има потенциал да донесе безкрайна слава и щастие на човечеството, но технологията би могла да се използва за печалба или да причини вреда.

Тялото ни се състои предимно от вода, така че животът не може да продължава без нея. Не трябва да забравяме, че водата има потенциал да заличи цивилизацията и да причини разрушения. Всичко зависи от съдържанието на нашите души. Човешката душа има потенциал да носи щастие па света, но също и да предизвика страдание. Факт, който водните кристали ясно разкриват.
И така, как да намерим жизнения си път? Непрекъснато изтъквам значението на любовта и благодарността. Благодарността е създател на сърце, изпълнено с любов. Любовта води чувството на благодарност в правилна та посока. Както ни показват водните кристали, любов и благодарност могат да се разпространят в света.
Ние всички имаме важна мисия: да направим отново водата чиста и да създадем свят, в който се живее лесно и пълноценно. За да изпълним мисията си, трябва най-напред да сме сигурни, че сърцата ни са чисти и незамърсени.
През вековете човечеството винаги е ограбвало Земята и винаги я е оставяло по-замърсена - историята на това е закодирана във водата. Сега водата започва да ни говори. Чрез водните кристали тя ни казва какво трябва да знаем.
Още от днес нека започнем да създаваме нашата нова история. Водата внимателно и спокойно наблюдава посоката, в която вървим - посоката, която избираш ти, именно в този момент - и наблюдава всички ни.
Моля ви само да слушате и да възприемате това, което водата има да каже - на цялото човечество и на вас.
 
                                                  ЕПИЛОГ

Искрено се надявам, че ще можем да    продължим удивителното откриване на водата и на Вселената.
Когато за първи път чух, че водата непрестанно продължава да пристига на Земята от далечните сфери на Космоса, бях учуден. Започнах да мисля, че ако продължава този процес, то скоро Земята ще бъде наводнена.
От древни времена човешката раса винаги е понасяла поражения и унищожения, причинени от водата. Почти всички култури по света имат легенди за Големия потоп, а дори съществува и научно доказателство, което сочи, че Земята веднъж е била потънала във вода. Не можем напълно да игнорираме легендата за Ной и големия потоп, за цивилизацията на Атлантида, и континента, загубен в морето.
В края на краищата крилатата фраза, че историята се повтаря, е вярна. Дори и сега съществува риск, че може да пристигне вода от Космоса и пак да покрие планетата ни. Това събитие все още е след хиляда или десет хиляди години, но може би не е рано да предприемем действия, за да се защитим от идващото бедствие. Все по-често чуваме за навод-нения по всички краища на света.
Веднъж, когато бях измъчван от тази евентуална възможност, на ума ми дойде съвършено друга мисъл. Всичко, което съществува във Вселената, е аналогично. Микросветът е вярна репродукция на макросвета и Вселената е една огромна мандала („кръг" на санскритски). Стигаме до заключението, че всичко, което участва във Вселената, участва и в нашето тяло.
Човешкото тяло изисква циркулация на водата и можем да заключим, че Вселената го иска. Ако големи потоци вода текат само в една посока, към Земята, циркулацията на водата във Вселената в края на краищата ще спре. Водата пристига на Земята и след това се връща до далечните сфери на Космоса в безкрайно удивително пътуване. Водата на нашата планета някой ден ще се насочи по външния ход на пътуването си в Космоса.
Какво означава за нас фактът, че водата непрестанно пристига на Земята? Може би Земята не е единствената дестинация за потоците вода. Докато вероятно има други спирки, то не знаем за друга планета, която да има необходимите условия за събиране на вода. Ако сравним Слънчевата система с човешкото тяло, предполагам, че Земята изпълнява ролята на черния дроб.
Всеки ден дробът ви филтрира двеста литра вода и праща тази пречистена вода към другите органи в тялото ви. Не е трудно да си представим, че Земята изпълнява жизнено важната роля да пречиства водата, циркулираща в Слънчевата система и след това връщаща се във Вселената.
Кой е отговорен за пречистването на вода, която вече е дошла на Земята? Тя е наша, на човечеството. Защото самите ние сме вода. Родени сме тук и всички ние имаме отговорността да пречистваме водата на Земята.
Като премислях дългото и удивително пътуване, което предприема водата през Вселената, открих, че мисля за произхода и бъдещето на човечеството. Ако приемем, че ние сме вода, то отговорът на много от тайните е ясен. Водата съставя 70% от нашето тяло и почти няма съмнение, че информацията във водата преминава дълъг път при формирането на личността ни.
Често научавам за случаи на хора, ранени при автомобилни или други злополуки, които при кръвна трансфузия виждат образи на места, къде то никога не са били, и имат спомени за минало, което не е тяхното. Известно е, че понякога трансфузията може дори да причини промяна на личността.
Вероятно преживяваните през живота ни събития стават спомени, закодирани във водата, която остава в нашето тяло, и може би това е, което наричаме душа.
Има още много въпроси, останали без отговор за душата, преражданията и съществуването на духове, но смятам, че някога ще дойде денят, когато на тях ще бъде отговорено с научни средства - като се използва водата.
Откъде идва душата ни? Видяхме възможността тя да идва от далечния Космос, носена от водата.
Така че питаме по-нататък - какво я чака душата? Тъй като ние сме вода, то някой ден всички наши спомени от преживяванията ни на нашата планета ще бъдат изхвърлени в Космоса. Преди това да се случи, нашата отговорност е да станем чиста вода на тази земя.
За да стане възможно, трябва първо и най-вече да изживеем най-пълноценно живота си. Съзнанието ни ще пречисти водата, и така ние ще пращаме послания за красота и сила на целия живот.
Не би ли било прекрасно, ако можехме да покрием света с най-хубавите водни кристали?
Как да го направим? Отговорът е любов и благодарност. Бих ви помолил още веднъж да обърнете внимание на красотата на кристалите. Ако всички хора по света могат да имат любов и благодарност, древната красота на Земята ще се върне отново.
Живеем нашия кратък живот на тази планета и след това потегляме на пътуване във Вселената.Не съм сигурен как се осъществява този процес,но можем да оставим решението на космическите закони.Разбира се,когато правим нашето пътуване,няма да бъдем в обичайната си физическа форма, а като вода или мъгла.
Когато душата ми е готова да започне пътуването си в Космоса, искам да извикам с цяло гърло и да кажа на всеки: „Да тръгваме, за да видим Космоса. Хайде да идем на Марс!"

Превод от английски: Надежда Дашинова
Тайните послания на водата
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––ИСД с Любов и песен! 
 




Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
29.07.2014 07:07
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Живеем нашия кратък живот на тази ...
29.07.2014 07:43
Живеем нашия кратък живот на тази планета и след това потегляме на пътуване във Вселената.Не съм сигурен как се осъществява този процес,но можем да оставим решението на космическите закони.Разбира се,когато правим нашето пътуване,няма да бъдем в обичайната си физическа форма, а като вода или мъгла.
Когато душата ми е готова да започне пътуването си в Космоса, искам да извикам с цяло гърло и да кажа на всеки: „Да тръгваме, за да видим Космоса. Хайде да идем на Марс!"

И защото пак не ни стигна местото и програмата почна да ни реже края на постинга,ще довършим синергетичното изследване,на което бяха гости на екипа Алберт Айнщайн и Професор Масару Емото,в коментарния блок.

И понеже Масару сам признава на края,че не знае как ще пътуваме из Вселената и че наверно няма да бъдем в обичайната си форма,ние разсекретяваме в каква форма ще пътуваме:
ОБИЧАЙНА ФОРМА=ОБИТШАЙНА ФОРМА=Бог Ешуа и Богиня Диана Мария–
с формата на Българските Богове,и понеже сме едни и същи с тях,значи ще пътумаме със същите си досегашни форми!

Приемаме прекрасното му предложение да тръгваме,за да видим Космоса и да идем на Марс,и отиваме до туристическото бюро на БЕЗИСТЕНА ,обслужващо пътуванията ни по света за да си вземем билетите за дестинациите.
Посрещна ни табела на заключената врата,на коята пишеше:

ВСИЧКИ ПЪТУВАНИЯ ДО КОСМОСА И МАРС СЕ ОТЛАГАТ,
ЗАЩОТО КРЪСТНИЦИТЕ ЙМ СЕ ОБАДИХА,ЧЕ ВЕЧЕ ПРИСТИГАТ ТУК!

Най-отдолу имаше две пояснителни формули:
КОСМОС=Исус и Майка=Исус и Великата Богиня Майка
МАРС=Мария и Иса=Мария Магдалена и Исус
цитирай
3. bezistena - А препоръката на проф. Масару Ем...
29.07.2014 07:51
А препоръката на проф.Масару Емото,че за да изпълним мисията си,трябва най-напред да сме сигурни,че сърцата ни са чисти и незамърсени,е много важна и задължителна,затова ние даваме технологията на душевната профилактика и хигиена:
ЧИСТИ СЪРЦА на=СЪРЦА на Диана и Исуш
НЕЗАМЪРСЕНИ СЪРЦА на=СЪРЦА на Исуз и Мария
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678047
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!