Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2010 10:46 - В ХОД Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕПРОГРАМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪВРЕМЕННОТО ПОКОЛЕНИЕ ЧРЕЗ НЮ ЕЙДЖ!
Автор: estirbg Категория: История   
Прочетен: 23021 Коментари: 61 Гласове:
23

Последна промяна: 08.01.2011 19:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Видео! - истинската цел на ООН и неговата окултна същност!!!


 image
  -         Организации, водещи към световно управление – същността на тяхната философия на управление ОТКРОВЕНО И ПУБЛИЧНО ОГЛАСЕНА – Л У Ц И Ф Е Р И А Н С К А!!! – с главен философ и пророк на надеждата – Робърт Мюлър, ревностен последовател на Алис Бейли!!! (коя е тя, ще разберете от приложената по-долу видеолекция на проф. Д-р Уолтър Дж. Файт).
Робърт Мюлър е създател  на „Световната основна програма”, с която се превръща в „Баща на глобалното образование” и която му донася награда за мир на Юнеско 1989 г.
  -  В САЩ Програмата е приета още през 2005 г. и с нея се изучава и проповядва една религия, от която Исус Христос е изхвърлен...
Същият (Робърт Мюлър) създава „План за световното медийно образование”, „План за планетарно и космическо съзнание” и „План за изкуство и културни институти”...всички с една цел:

Издигане на Луцифер и провъзгласяването му за бог!

- „КАХ”: „На път към глобалната окупация” – „Световната конституционна и парламентарна асоциация е изработила проект за конституция на световното правителство – т.н. „Конституция за земна федерация!” Организациите, които са включени:

- ООН, ТРИСТРАННАТА КОМИСИЯ, ГРУПАТА БИЛДЕРБЕРГ, ФОНДАЦИЯТА ГОРБАЧОВ, РИМСКИЯТ КЛУБ, АСОЦИАЦИЯТА ФИНДХОРН – ОРГАНИЗАЦИЯ СВЪРЗАНА С КРАЛЕ, КРАЛИЦИ И УПРАВНИЦИ НА ЕВРОПА със седалище в Шотландия (леговището на Шотландското масонство)...

„Ню ейдж” е най-коварният и опияняващ елемент от Виното на Вавилон!!! Това движение е откровен окултизъм, водещ до поклонение на Луцифер, наречен „Дарителят на светлината”. Това движение се контролира от световното масонство, което се контролира пък от своя страна от КАТОЛИЦИЗМА!!!„Ню ейдж” е ръката на масмедиите, които ще направят всичко по силите си, за да променят сегашното поколение и да го трансформират в окултно поколение, тъй като Сатана, Луцифер, изисква всемирно поклонение!!!

Основоположници на сатанинското движение „Ню ейдж”:
-         Католицизмът с неговия основен фундамент – древния окултизъм – култ към Озирис, поклонение пред мъртвите и Митраистките мистерии.
-         Масонството, чиито символи са и символи на католицизма (двете системи са напълно идентични).

-         Баркър - „Животът на смъртта"
-       
--       
Ян Кюри – „Не можеш да умреш"
.
-         Мейри Бейкър Еди – „Християнска наука"
.

-         ЕЛЕНА ПЕТРОВА БЛАВАТСКА – основател на теософското движение. Нейна е идеята, че човек е бог по същество и е безсмъртен – използва Библията, така както дявола си служи с Евангелието!!!
 

-         АНИ БЕСАНТ – приемничка на Блаватска. Доразвива тезата за многократните прераждания. И двете твърдят, че общуват с висши учители (ТЕЗИ УЧИТЕЛИ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ НИКОЙ ДРУГ ОСВЕН МАСКИРАНИЯ ЗАД ТЯХ ЛУЦИФЕР!!!)


-         АЛИС.А.БЕЙЛИ – върховна жрица на „Ню ейдж”, получава „вести” от духовно същество с инициали Д.К.(Дуал Кул) – „тибетец”, чрез когото тя предава Новото учение на света...(учение, което противоречи на основните библейски постулати и единствено може да бъде дефинирано като д е м о н с к о!).  24 – те нейни книги с езотерична философия носят една вест: Идеята за магия, окултизъм и поклонение на Божествата трябвало да бъде внедрена в Западния свят до 70 – те години на 20 век!
     Всъщност кой контролира живота й – нека разлистим набързо нейната „Тайната доктрина” стр. 171, 225, 255, том ІІ:   -         „Луцифер е Живот, Мисъл, Прогрес, Цивилизация, Свобода, Независимост! Луцифер е Логос, Змията, Спасителят! (Ето на кого се възхищава и на кого се кланя!!!): Сатана е бог на нашата планета и то единственият Бог!!!”...

-         Тези езотерични и луцифериански книги на Алис Бейли са основни документи и са изучавани от Водещите Световни Политически Органи (Например в ООН високо ценят писанията на А. Бейли)....
 

И така накратко какво проповядва „Ню ейдж” :

Теологията на „Ню ейдж” проповядва, че няма грях, няма смърт, няма нужда от Спасител. Всъщност ти самия си божествен. Живял си вечно и никога няма да умреш!

(Твърде познати апели, внушавани доста упорито, тук, в блог.бг.,затова ги припомням!)   

Във видеолекцията ще видите още:

- целта на ООН (не е за вярване!).
 

- Дневния ред на „Ню ейдж” изразен в пет точки (давам възможност сами да прецените в кой момент се намира нашето поколение понастоящем спрямо Планът на луциферианците!).

– световни „светила”, за които най-малко бихте подозирали, че са оръдия на Сатана. Но както вече ви доказах, Луцифер се крие зад тези, които не бихме подозирали!

- познания върху клопките на „християнските”(луциферианските) църкви, каквито не бихте намерили в официалната и легална литература.

Видеолекцията е 120 минутна. Публикувам я точно преди празниците, за да имате възможност спокойно и внимателно да се запознаете с нея, както и да я споделите с приятели, за да ги предпазите от плевелните кълнове.

  Да, това е истината – съвремения свят се контролира от окултисти и луциферианци!!!

За всеки, който ги следва или се покланя на падналия ангел, Бог е издал една присъда:
„Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,
той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.
И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове;” Откровение 14 - 9:11

Умолявам ви, имайте търпение и изгледайте докрай видеоматериала – няма да останете разочаровани!

Лекцията “The New Age Movement “ е с български субтитри. Линкът блокира само когато в даден момент го отворят много желаещи да го изгледат - имайте търпение и по-късно опитайте отново:

http://mediaset.sdasofia.org/MEDIA%20SET/LASTNEWS/Total%20Onslaught%20Mini%20Series/1.11TheNewAgeMuvementSub.avi








Гласувай:
23



1. estirbg - Извинете!
30.12.2010 11:19
Някой може ли да ми обясни защо се самооцветяват в бледо синьо отделни пасажи от текста, след като не съм задавала такива оцветавания? А не мога да ги коригирам...Все се появяват в този вид...
цитирай
2. pevetsa - Йоан 14:7-11
30.12.2010 12:22
7 Обаче Аз ви казвам истината, за вас е по-добре да отида Аз, защото, ако не отида, Утешителят няма да дойде на вас; но ако отида, ще ви го изпратя.
8 И той, когато дойде, ще обвини света за грях, за правда и за съдба;
9 за грях, защото не вярват в Мене;
10 за правда, защото отивам при Отца, и няма вече да Ме виждате;
11 а за съдба, защото князът на тоя свят е осъден.
цитирай
3. estirbg - Да, така е, приятелю!
30.12.2010 13:24
"Святият дух, ще обвини света за грях, за правда и за съдба;
за грях, защото не вярват в Мене; "
Дано всички, които четат тези редове да коригират пътищата си, защото са ХИЛЯДИ, ХИЛЯДИ заслепените и подлъгани от примамливата и фалшива светлина на Луцифер!!!
Как да ги възпра, как да ги предупредя - толкова безгласна е моята скромна блог.бг. кутийка!
цитирай
4. estirbg - Много са заблудените, тук, в блог.бг.!
30.12.2010 15:06
Току що прочетох едно "Послание на "Шива" публикувано вчера от minchomin. - Зад "светлите" мантри и напътствия дадени днес, утре ще ви бъде внушено интимната мисъл на самия Луцифер!!! "Поклонете ми се!!!" и без да усетите ще направите това! Лошото е, че такива блогове, проповядващи отровния квас, са заключени от самите проповедници-блогъри и публикуват избирателно само мненията на читателите, които ги утвърждават! Защо? Защото знаят колко са уязвими и лъсва цялата им измама в светлината на Словото, когато ги атакуваш с Него!!!
цитирай
5. nkf - Не ми е ясна връзката между катол...
30.12.2010 17:44
Не ми е ясна връзката между католическата църква и масонството и как така Ватикана стои зад масонството?По-скоро католическата църква има отрицателно отношение към тази организация.Има издадени и папски енцилики,осъждащи масоните и забраняващи на католици да членуват там.
цитирай
6. estirbg - Гледа ли лекцията?
30.12.2010 17:55
Дори"официално" римокатолическата църква да е изразила някъде "отрицателно" отношение, то е само за заблуда!!! Спомни си притчата за "вълците в агнешки кожи"! Погледни същността на папството, неговите символи и съответно неговите дела. "По делата им ще ги познаете". Аз два пъти я изгледах и всеки път откривах, че нещо съм пропуснала...И още веднъж ще я гледам...:)))
цитирай
7. kleotemida - Не мислех, че ще го доживея...
31.12.2010 01:13
nkf написа:
Не ми е ясна връзката между католическата църква и масонството и как така Ватикана стои зад масонството?По-скоро католическата църква има отрицателно отношение към тази организация.Има издадени и папски енцилики,осъждащи масоните и забраняващи на католици да членуват там.

Изтегли си и филма за Илюминатите - The.Illuminati.All.Conspiracy.No.Theory - от Замундата. И там ще видиш също доста показателни неща.

Естир, страшно е! Някак все ми се струваше (или искаше), че няма да съм свидетел на тези времена.

Дано наистина повече хора прочетата поста ти! Дано!
И Бог да помага!
цитирай
8. milady - ne moga ...???
31.12.2010 10:35
Estir, zdravei..:))) Az ne moga za sajalenie da kopiramm lekciata ..zasho mila ..??
цитирай
9. estirbg - milady,
31.12.2010 11:18
Най-странното е, че до вчера линка се отваряше...Лично го пробвах и всичко си беше ОК! Сега и на мен не ми се отваря...Не ми се мисли най-лошото, но по-късно както ти, така и аз отново ще опитаме...
цитирай
10. estirbg - Клео, скъпа,
31.12.2010 20:25
ако можех да избирам в коя епоха да се родя, едва ли щеше да бъде тази, съвременната... но аз имам пълното доверие на Нашия Създател, че Той най-правилно е преценил, кога и къде да се появя. Това важи както за мен, така и за теб, така и за всички. И ако всеки осъзнае мисията си на тази земя, като се вслушва в тихия гласец на съвестта си, който гласец е и Божий, знай светът би изглеждал много по-различен...
Не гледай със страх на утрешния ден, а като дадена привилегия...Ние ще сме свидетели както на "идването" на фалшивия исус (самия Луцифер), така ще присъстваме и на грандиозното мега-световно посрещане на Исус в цялата Му слава и величие! Предишните поколения си отидоха само с обещанията в Словото Му, а ние ще сме и участници!
Проблемът е елементарен, но фундаментален - всеки от нас трябва да избере на чия страна ще бъде!
Знай, не напразно Бог ме свърза с теб, мила, защото няма случайни срещи в този свят, та дори и във виртуалния...Утре, ако имам време ще обсъдим с теб един мнооого архаичен исторически проблем, който е изключително важен, за да разобличим още веднъж коварните клопки на Луцифер, заложени за нас, последните!
Сега ти желая весели празници и щедри благословения за Идващата Нова Година!
цитирай
11. iliada - ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА!
01.01.2011 11:08
Мирна и щастлива Нова година! Нека 2011 да е красива, като пролетта, топла като лятото, благодатна, като есента и силна и непреклонна, като морето през зимата.
цитирай
12. estirbg - Благодаря ти, скъпа, че ме навести и поздрави в това слънчево Новогодишно утро!
01.01.2011 11:54
Нека Бог да благослови и щедро да дари мъдрост на всички, които търсят Пътя, Истината и Живота!
Здраве, мир и небесни благословения, мои приятели! И никога да не забравяме да се обичаме!
"Усъвършенствувайте се, утешавайте се, бъдете единомислени, живейте в мир; и Бог на любовта и на мира ще бъде с вас."! 2 Коринтяни 13:11

цитирай
13. estirbg - И пак ви приканвам!
01.01.2011 13:22
Не подминавайте линка! Отваря се засега все още, блокира само, когато много го отворят наведнъж!
цитирай
14. heartshapedbox - ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
02.01.2011 00:19
Здраве,щастие ,късмет и пари безчет!
цитирай
15. estirbg - Благодаря ти, мило момиче!
02.01.2011 00:29
Небесни благословения за всички, които наминаха да ме поздравят!
Здраве, щастие и много мъдрост желая от сърце!
цитирай
16. dalida - Честита нова 2011-та година!
02.01.2011 11:56
Нека новата година ти донесе на теб и твоите близки здраве и дълъг живот!
Нека усмивката и щастието те следват през цялата година!
Нека успехите те радват!
За много години,estirbg!
цитирай
17. estirbg - Далида,
02.01.2011 13:10
Празник е за мен всеки ден, когато всички се обичаме, подкрепяме и си изпращаме взаимно сърдечни пожелания, независимо от обстоятелствата...Ти днес направи точно това, освежи и удължи Новогодишното тържество с още една усмивка!
(то и Новата Година е езическа, но това ще разнищим с взаимни усилия, за да разберем коя е истинската!)
Приеми и моите най-топли благопожелания за теб и твоите любими същества! Желая несломим творчески хъс и борбеност на будният ти дух!
За много години, мило момиче!
цитирай
18. nkf - Дори"официално" ри...
03.01.2011 00:34
estirbg написа:
Дори"официално" римокатолическата църква да е изразила някъде "отрицателно" отношение, то е само за заблуда!!! Спомни си притчата за "вълците в агнешки кожи"! Погледни същността на папството, неговите символи и съответно неговите дела. "По делата им ще ги познаете". Аз два пъти я изгледах и всеки път откривах, че нещо съм пропуснала...И още веднъж ще я гледам...:)))

Да, гледах лекцията ,възможно е да е и така,и в крайна сметка светия престол да има връзка с масонството,но може и да няма.
цитирай
19. nkf - Не ми е ясна връзката между катол...
03.01.2011 00:37
kleotemida написа:
nkf написа:
Не ми е ясна връзката между католическата църква и масонството и как така Ватикана стои зад масонството?По-скоро католическата църква има отрицателно отношение към тази организация.Има издадени и папски енцилики,осъждащи масоните и забраняващи на католици да членуват там.

Изтегли си и филма за Илюминатите - The.Illuminati.All.Conspiracy.No.Theory - от Замундата. И там ще видиш също доста показателни неща.

Благодаря,но тези филмчета съм ги гледал преди години и според мен са зле скалъпени откровени лъжи ,разбира се имат и някаква истина,но като цяло не струват.
цитирай
20. анонимен - До nkf
03.01.2011 15:24
Филмчетата може да ти се виждат неправдоподобни, но лекцията наистина си струва да се гледа, всички сме на едно мнение относно идентичността на католицизма със символиката на масонството, както и нейната окултна същност.
цитирай
21. estirbg - За съмняващите се в окултната същност на римокатолическата църква - ето още доказателства:
03.01.2011 17:53
http://polopot.blog.bg/politika/2011/01/03/slynceto-i-lunniiat-polumesec-se-proiaviavat-v-rimo-katolich.661007
цитирай
22. johnas - Коментар
03.01.2011 22:19
трудно ми е да вникна във всичко, което си изследвала и изводите, които следват. желая ти успех!
цитирай
23. estirbg - До johnas
03.01.2011 23:01
Нямам идея откъде си започнал да четеш!
Темите са свързани и без последователност на запознаване със съдържанието не би могъл наистина да схванеш истината и посланието. Нужно е да започнеш от Космическия конфликт, който се пренася тук на нашата планета, още от зората на създаването на земята ("Сатана демаскиран" І,ІІ,ІІІ част) и после четеш подред, до тази последната тема. Така ще разбереш кой е библейският враг на човечеството, как се е проявявал и развивал в човешката история, изявите му в днешно време, с кого е в тандем и как ще подхлъзнат хората в едно всеобщо поклонение на самия Луцифер, който скоро ще "дойде" и ще се представи за Исус. Библията е категорична:"„Ако някой се поклони на звяра(римокатолическата църква) и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,
той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.
И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове;” Откровение 14 - 9:11"
Готова съм да ти помогна да разбереш Главното послание в Библията, тъй като почти всички белези според Словото вече са изпълнени...Твърдо мога да заявя, че ние сме последното поколение, така че нямаме много време... Питай! Питайте всички! Въпроси можете да ми задавате чрез "Съобщения".
Поздрави от мен!
цитирай
24. mileidi46 - :(((
04.01.2011 03:41
za sujalenie ne mi se otvarq linka..
цитирай
25. estirbg - До miledi46
04.01.2011 08:29
Току що пробвах, отваря се! Опитай пак, скъпа! И други имаха проблем, но след това успяха! Дали е от линка или друг проблем, не зная, но много ми писаха с лични отзиви за лекцията, което значи, че са успели да я гледат...
цитирай
26. panazea - Не се страхувай , Естир !
06.01.2011 14:52
Ние носим в себе си Божествената искра !
Можем да правим разлика между добро и зло !
Аз винаги съм заобиколена с добри приятели !
Това за мен е Божие благоволение !
И ви казвам : Не се страхувайте !
цитирай
27. estirbg - :), panacea,
06.01.2011 15:25
мила, аз не се страхувам за себе си, но се страхувам за хората около мен, които ще бъдат неподготвени за предстоящите събития, а те ще връхлетят неочаквано. В хаоса и безизходността човечеството ще приеме поставените им условия и път, който ще бъде път на гибел. Не знам дали си гледала лекцията, но тя следва линията на Божиите пророчества, а те не са оптимистични за непокаялото се човечество...
Това обосновава присъствието ми тук, в блогленда...:)
цитирай
28. panazea - Да , Естир , затова си тук !
06.01.2011 15:27
Поздрав !
цитирай
29. kleotemida - Гледах филма няколко пъти и
06.01.2011 21:48
не бих отказала да изгледам още лекции на този лектор... :)))

А ти пиши, пиши, каквото и колкото и да лаят кучетата!

Бог да те пази!
цитирай
30. estirbg - Възхищавам ти се Клео!!!
06.01.2011 22:15
Ти ме смайваш с неизчерпаемата си енергия...Кога сколасваш, да четеш, да пишеш, да коментираш с огън и страст (искри хвърчат и до моя блог)...дори да гледаш филмчето няколко пъти...а питките и баниците ги правиш между другото...:)))
Не познавам друга като теб!!!...
...Има и други лекции на проф. Walter Veith, изясняващ "тайните на белите петна" относно Библейски истини и бъдещи събития. Много го харесвам, уважавам и му се доверявам напълно - "Святия Дух, Той ще ви напътства в истината!" - спомни ли си обещанието на Спасителя?
Ще потърся линковете. И ще дам достъп на всички, естествено!
Радвам се, че намина! Не ти се обаждах, защото видях, че си на "витрината" и както винаги неуморно доказваш, че си боец от висока класа! Вдъхновяваш ме и ми даваш кураж!...Напук на злите кучета! ;)))
цитирай
31. kleotemida - Разбрала си ме значи! :)))
06.01.2011 23:55
Ще се радвам да намериш линковете :)
Мъдри са приказките на проф.Файт и доста поучителни. Много неща ми "светнаха" покрай това филмче, дори за нашата история, но ако реша да си отворя устата, се ще се намери някое зло куче да ми прати ония с белите усмирителни ризи... :)))

А за енергията... имам я, даже и таква, която не веднъж и два пъти ме е водила в грешна посока. Дано Бог ми прости!
Пък и той ще реши дали съм боец, какъвто трябва (и е трябвало) да бъда!

А, че съм била на "витрината" не съм и забелязала :)). То това не е и важно. Важното е друго, но него - на лични.
цитирай
32. estirbg - Пояснявам!
08.01.2011 00:13
Линкът блокира само когато в даден момент го отворят много желаещи - имайте търпение и по-късно опитайте отново.
цитирай
33. pentecost - Просвещаването трябва да продължи!
10.01.2011 03:56
Радвам се, че има блогъри като estirbg, които както и аз, се опитват да разяснят опасностите от окултизма, луцефирианските учения и т.н. За съжаление обаче, блогърите-нюейджъри са доста по-многочислени и заливат блог.бг с писанията си и измамни доктрини, за които те самите едва ли подозират.

Ето, какво искам да добавя конкретно за католицизма и масонството, защото имам познат масон/шрайнер 32 степен (който иначе се води православен и пали свещ в църква), от който знам неща, които не можете да прочетете в никоя книга и от които ще ви настръхнат косите, и защото съм чел на английски официален декрет на католическата църква за отношенията и връзките и с масонството. Накратко, всички висши свещеници във Ватикана, начело с папата, са членове на масонски ложи, това не се осъжда, насърчава се, а тези, които започнат да говорят или не станат масони, ги изритват оттам. Конретно за връзката на католицизма с масонството чисто доктринално има някои съществени разлики все пак, масонстовото си е изцяло 100% луциферинаско учение със сатанински ритуали и т.н., докато в католицизма има останала известна доза християнство, заровено сред окултно-езически практики и ритуали.
За ню-ейджа, там нещата са по-завоалирани, защото се говори за светлина, любов, архангели, Метатрон (който е Луцифер) и много хора искрено вярват в тези учения, като напр. че могат да се възнесат на по-горни нива на съзнание, да общуват със "същества от светлина" и т.н. Разбира се, както каза estirbg, в ню-ейдж няма покаяние за греховете, Бог много рядко се споменава и то като Космическо Съзнание, Разум и т.н., а Исус е просто велик духовен учител, но в никаъв случай Божи Син или Спасител, за изкупителната му смърт на кръста и неговата скъпоценна кръв и дума не се казва. Ню-ейдж заема теории и концепции и от други учения - например идеята за кармата, за балансирането на чакрите, събуждането на кундалини, мантрите са заемки от хиндуизма. Идеята за архангелите пък е заемка от християнството и т.н.
цитирай
34. анонимен - томас
17.01.2011 17:58
pentecost
писано е, че пътя, който води към погибел е пространен и мнозина минават по него, така че не се учудвай, че мнозина говорят дяволските лъжи - излъгани от пари и земни богатства - ясно е за всеки, койти иска да го види, че официалние църкви масово са изопачени тотално - и това не е от днес - Бог критикува всички църкви в откровението - само една малко похвалва
цитирай
35. анонимен - Аха
18.01.2011 09:05
Ами какво ще кажете за БПЦ с всичките и недостатъци? Никакво съмнение нямам относно католицизма, че е сатанинска църква от векове! Вижте им лицата на папите и кардиналите, те са страшни! На тях е изписано, че са сатанисти. Ами нашите попове и владици? Кажете моля какво милите за тях. Нямам никакво съмнение кой е Спасителя, но клопките са навсякъде. Колко много хора около мен и около нас вярват във всичко друго, търсят всичко друго, но не и Него - Исус - синът Божий. Нека Бог ни помага по пътя и да успеем да достигнем до Него! Поздрави на всички с Новата Година!
цитирай
36. estirbg - БПЦ за съжаление е една от дъщерите на "майката-блудница" - Римокатолическата църква!
18.01.2011 20:57
Подробно съм писала за тяхното участие в постинга МЕРЗОСТИТЕ НА ВАВИЛОН - "ИЗЛЕЗТЕ ОТ НЕГО ЛЮДЕ МОИ, ЗА ДА НЕ УЧАСТВАТЕ В ГРЕХОВЕТЕ Й И ДА НЕ СПОДЕЛЯТЕ ЯЗВИТЕ Й!". Това е много важен постинг и всички трябва да го прочетат.
С едно изречение - това е последното предупреждение на Бог към всички да излязат от тези паднали църкви, неспазващи Истинския Божий закон, включително Четвъртата Божия заповед, отнасяща се за Истинския Божий ден, който е Събота. Още практикуват масово езически обичаи, които са мерзост в очите на Всевишния! Затова ни предупреждава да излезем, защото язвите ще се излеят над тези църкви...
цитирай
37. анонимен - Аха
19.01.2011 08:25
Къде човек да се покае и да се пречисти тогава? Единствено виждам това да се покаеш пред Бога без посредници, без попове, истински. Това което ти тежи на душата и сърцето!
цитирай
38. анонимен - томас
19.01.2011 18:18
анонимен написа:
Къде човек да се покае и да се пречисти тогава? Единствено виждам това да се покаеш пред Бога без посредници, без попове, истински. Това което ти тежи на душата и сърцето!



всички отговори, които те интересуват можеш да намериш в Библията - чети я и ще видиш отговорите - вярващите трябва да се изповядват на други вярващи

Яков 5:16
И тъй, изповядайте един на друг греховете си, и молете се един за друг, за да оздравеете. Голяма сила има усърдната молитва на праведния.
цитирай
39. estirbg - Анонимен №37,Аха! Ето и белезите на истинската църква!
19.01.2011 18:44
Прав си - съществуват стотици вероизповедания. Как можем да различим сред тях истинската вяра? Има ли една единствена истинска църква?
Понятието "църква" е библейско понятие, означаващо не сградата за богослужения, а сборът, обществото от вярващите. В Библията църквата е представена със символа "жена" (2 Кор. 11:2; Откр. 19:7,8). Истинската църква е символизирана с думите "чиста девица" или "съпруга", чийто Годеник е Исус Христос. "Блудницата", аморалната жена, символизира отстъпилата от истината църква.
Истинската църква е описана в Откр. 12 и 14 гл. с четири характеристики.
В Откр. 12:1-6 виждаме жената, която символизира истинската църква - тя е "облечена със слънцето", "стъпила" на луната и на главата си има корона от 12 звезди. Какво означават тези символи? В Новия Завет истината и Божият спасителен план са очертани със слънчева яснота, докато в Стария Завет те са забулени чрез системата на жертвоприношенията, символизирана чрез луната, която свети с отразена светлина. Старият завет има нужда от осветлението на Новия Завет. Короната символизира победата на църквата над греха, а 12-те звезди - учението на 12-те апостоли.
Стиховете в Откр. 12:4,6,13,14 са едно изпълнено пророчество за преследването на първата църква, което е първият белег на истинската църква. Пред жената виждаме змеят, символизиращ сатана, който действа чрез различни преследващи сили. Той иска да изяде детето (Исус Христос), което тя очаква да роди; в стих 5 четем за Неговото възнесение. В стиховете е предсказан един дълъг период от 1260 год. на преследване през Средновековието ("време, времена и половин време"). Думата "пустинята", където жената се е крила, означава, че тази църква е била лишена от официална обществена дейност.
Въпреки гоненията, змеят не можа да унищожи чистата жена. Разярен, той се опълчва срещу "останалите от нейното потомство, които пазят Божиите заповеди"..." (Откр. 12:17).
цитирай
40. estirbg - ПРОДЪЛЖЕНИЕ -
19.01.2011 18:45
Това е вторият белег на истинската църква. Истинската църква всякога е пазела Десетте Божии заповеди, а в Откровение няколко пъти се посочва, че Божиите заповеди са атрибут на верния народ от последното време.
А когато прочетем по-нататък същия стих - Откр. 12:17, намираме третия белег - освен, че пазят Божиите заповеди, останалите от потомството на жената "... държат свидетелството за Исуса". Какво означава това? Обяснението намираме в последната част на Откр. 19:10: "... защото духът на пророчеството е свидетелството Исусово". Следователно "свидетелството за Исуса" означава, че истинската църква на последното време ще се отличава с пророчески дар в нейната среда.
Четвъртият белег на истинската църква е проповядването на тройната ангелска вест (Откр. 14:6-12). Това е естествено и логично, защото тя е последната Божия вест до човечеството.
Нека сега за съпоставка да хвърлим бегъл поглед върху Откр. 17 гл., където е представена "блудницата", т.е. отпадналите църкви. Тя държи в ръката си златна чаша, която символизира евангелието, но е пълна не с неговите истини, а с "мръсотии и нечистотии", т.е. с фалшиви учения. В стих 6 се казва, че тази фалшива религиозна система е избивала Исусовите мъченици. Всички особености в описанието идентифицират римокатолическата църква като "блудница" и "Вавилон". Съюзена със спиритизма и протестантските църкви преди Второто идване на Христос, тя отново ще преследва истинската църква. Бог поканва добрите и искрените християни, намиращи се в този пълен с религиозни заблуди съюз, да излязат от него, за да не споделят Божия гняв, който ще го сполети.
Учението за истинската Божия църква е основно учение, което всеки християнин трябва да познава, защото според Деян. 2:47 спасението на даден човек може да се постигне единствено чрез прибавяне към църквата.
Всеки човек трябва да има правото сам да избере към коя църква да се присъедини, за да служи на Бога. Но каквато и църква да избереш, чети Библията и сравнявай! Ако не проповядва или не прави това, което пише в Словото - излез от там, не се погубвай...
цитирай
41. анонимен - Аха
20.01.2011 09:09
Благодаря за изясненията. Узнай истината и тя ще те направи свободен! Колкото до БПЦ, не разбирам как може да се карат хората да плащат за кръщение, за опело и за какво ли не. Не разбирам владиците със златните часовници и лъскавите лимузини, но както и да е. За съжеление и тя май не отсъпва по нищо на римокатолическата. Още веднъж благодаря за разясненията!
цитирай
42. анонимен - томас
20.01.2011 20:56
анонимен - Аха
Благодаря за изясненията. Узнай истината и тя ще те направи свободен! Колкото до БПЦ, не разбирам как може да се карат хората да плащат за кръщение, за опело и за какво ли не. Не разбирам владиците със златните часовници и лъскавите лимузини, но както и да е. За съжеление и тя май не отсъпва по нищо на римокатолическата. Още веднъж благодаря за разясненията!


явно са забравили тия цитати - Апостолите ясно казват -ПАРИТЕ ТИ С ТЕБЕ ДА ПОГИНАТ - но, някои хора са се самозабравили


Йоан 3:5
Исус отговори: Истина, истина ти казвам, ако се не роди някой от вода и Дух, не може да влезе в Божието царство


Деяния 8:14-22
14 А апостолите, които бяха в Ерусалим, като чуха, че Самария приела Божието учение, пратиха им Петра и Иоана,
15 които, като слязоха, помолиха се за тях за да приемат Светия Дух;
16 защото Той не беше слязъл още ни на един от тях; а само бяха кръстени в Исус Христовото име.
17 Тогава апостолите полагаха ръце на тях и те приемаха Светия Дух.
18 А Симон, като видя, че с полагането на апостолските ръце се даваше Светия Дух, предложи им пари, казвайки:
19 Дайте и на мене тая сила щото, на когото положа ръце, да приема Светия Дух.
20 А Петър му рече: Парите ти с тебе заедно да погинат, защото си помислил да придобиеш Божия дар с пари.
21 Ти нямаш нито участие, нито дял в тая работа, защото сърцето ти не е право пред Бога.
22 Затуй покай се от това твое нечестие, и моли се Господу дано ти се прости тоя помисъл на сърцето ти
цитирай
43. анонимен - „Ако някой се поклони на звяра и на ...
30.01.2011 05:14
„Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,
той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.
И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове;” Откровение 14 - 9:11
БЛАГОДАРЯ ВИ ХОРА
цитирай
44. анонимен - Да-всичко свързано с Любовта и с...
30.01.2011 05:56
Да-всичко свързано с Любовта и светлината е в разрес с религията,която иска да продължи да ви държи в Тъмнина и Подчинение.Това не е теориа на Блаватска а е потвърдено от всеки,които е имал астрално преживяване,просветление ,клинична смърт, преживяване извън тялото,или както искате да го наречете. Мисля,че най-голямото доказателство е когато го преживееш сам-а не всички тези теории и конспирациии безброи инфо,където се изгубваш ,и които са повод на ненужни спорове-създаващи само негативност!!!
цитирай
45. estirbg - Анонимен №44,
30.01.2011 21:56
Не ти ли е минавало през ума, че Луцифер, като едно изключително интелигентно и знаещо твърде много същество, може да ви предостави някакъв вид астрални преживявания, или всякакъв вид "просветление" и открехване на прозорец към небитието само с една цел - да повярвате в лъжливата му теория, че няма смърт, че има живот след смъртта, вече изясних становището на Библията по този въпрос! Няма такъв живот! Хората спят до възкресението си - едни, за да възкръснат за Новия живот, а други ще бъдат възкресени, за да получат наказанието си. Защо заради някакви евтини астрални преживявания да отхвърлим Божиите повеления и да загубим спасението си...
Това Луцифер желае, да обърнем гръб на Истината и да се вкопчим в неговата длан, която ще ни завлече в огнената геена заедно с него. Защото неговата съдба е там, в огъня!
Нека да не презираме първородството си така, както Исав го презря и продаде за паница леща...
цитирай
46. анонимен - до estirbg
25.02.2011 06:05
Вашият текст и коментарите ви под него са пример на изкусна манипулация и дезинформация - казвате част от истината, но я смесвате с тонове лъжа, и то така че да използвате частицата истина, за да подкрепите лъжата. Какво обаче говорят фактите, а не вашите манипулации? Ню ейдж, теософията и съвременният западен окултизъм като цяло са антихристиянски доктрини изцяло под влиянието на източните религии. Блаватска, Бесант, Бейли, Щайнер, Рьорих, Кроули - всички те говорят за своите тибетски учители, които всъщност действат чрез тях. Фактът че набърквате католицизма и православието в темата за ню ейдж само показва, че всъщност това, което ви интересува е да оплюете християнството - т.е. имате същите цели като всички съвременни окултисти, независтимо дали се зоват нюейджъри, теософи, будисти, тангристи и какво ли още не. Интересно защо във вашият постинг няма и дума за тибетските учители на изброените от вас окултисти? А именно това ще ни покаже кой стои зад окултните учения, които рушат нашата европейска цивилизация вече повече от 100 години.
цитирай
47. estirbg - До анонимен 46 -
27.02.2011 11:31
Приятелю, преди да ме обвинявате за манипулатор и дезинформатор искам да Ви попитам дали гледахте лекцията на проф. Файт, чийто линк съм оставила най-отдолу под постинга. Коментарът Ви едва ли ще е в този тон и със същото съдържание, ако бяхте го чули и се поучили...Никак не оплювам християнството, Господине (Госпожо). Ако проучите по-подробно православието и католицизма, сравнени само с Божието слово - Библията, знаете ли в колко нарушения ще ги "изловите", най-вече в обезобразяване на Божия закон, отхвърляне на Четвъртата Божия заповед, което е също смъртен грях, защото ако не спазваме само една от Десетте Божии заповеди, ние се числим към закононарушителите....Ами омърсяването на тези две религии с езически обичаи, превръщането на Святата Господу Събота в ден на мъртвите (от православието) или слънцепоклонството, празнуването на неделята от католицизма и повечето религии. Ами символите, ритуалите, проповядванията и издигането в култ на Дева Мария и още колко кощунства срещу Бога, Неговото слово, Неговите повеления...
Целия ми блог е съобразен единствено и само с Библията, на чийто фон разобличавам всичките фалшиви религии и доктрини...
И аз бях някога заблудена като Вас, но когато искрено търсим Пътя, Истината и Живота, Бог сам ни довежда до Него.
Що се отнася до Блаватска, Бесант, Бейли, Щайнер, Рьорих, Кроули и др. от "просветлените" искам да ви попитам - как мислите, техните "тибетски" учители от кого ли черпят мъдрост, просветление и просвещение върху физиологията на човека, астралните преживявания и други "магии"?! От онова лъчисто същество наречено Л У Ц И Ф Е Р!!! Той е, който замъглява и подлъгва хората, така както в едемската градина заблуди прародителите ни и им обеща"никак няма да умрете". Сега отново шепне чрез "просветителите "си, "Вие сте безсмъртни!", "Вие не сте грешници!", "Вие се осъвършенствате чрез преражданията..." и още , и още....
Започни, приятелю, да четеш постингите ми от "Сатана демаскиран - І, ІІ, ІІІ" част и продължавай до последния...
цитирай
48. estirbg - продължение
27.02.2011 11:32
Сам ще разбереш кои са лъжците и манипулаторите и побързай, защото текат последните години...
цитирай
49. анонимен - Ню Ейдж
19.07.2012 14:10
Има много неприятни пророчества за Англия,че в следващите години ще се окаже под водата,защото господа масоните много се размечтаха,вьобразиха си,че Лондон може да бьде вторият Йерусалим! Ако разбирате руски,то вземете потьрсете на юютубь – '' ОТРОК ВИАЧЕСЛАВ''— 4 РИ ФИЛМА ЗА ЖИВОТА И ПРОРОЧЕСТВАТА МУ.
цитирай
50. анонимен - payday loans online 356 4855
19.10.2012 04:31
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#8683>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#8425>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#5069 payday loans online
цитирай
51. анонимен - buy viagra online 707 10384
19.10.2012 18:30
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#19663>generic viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#3104>viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#10412 viagra online
цитирай
52. анонимен - purchase kamagra 19981
20.10.2012 14:28
<a href=http://orderkamagranow.com/#xlofi>kamagra 100mg</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#zwzlv >buy kamagra 100mg</a> , http://orderkamagranow.com/#wiqwz kamagra online
цитирай
53. анонимен - cheap generic viagra 18312
21.10.2012 02:12
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#qsdsq>viagra without prescription</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#hvmta >viagra 200 mg</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#ytlwh viagra without prescription
цитирай
54. анонимен - levitra without prescription 622
22.10.2012 05:43
<a href=http://orderlevitrahere.com/#uqwmu>levitra online without prescription</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#zkjxo >generic levitra</a> , http://orderlevitrahere.com/#wdvcb levitra online
цитирай
55. анонимен - cheap cialis online 19482
23.10.2012 05:07
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#ecnbq>buy generic cialis</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#wcjhw >cialis 40 mg</a> , http://ordercheapcialishere.com/#jhgfu generic cialis
цитирай
56. анонимен - cialis online 8329
24.10.2012 16:06
<a href=http://cialisstorehere.com/#nwfcg>buy cialis online</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#jluww >buy cialis online</a> , http://cialisstorehere.com/#htjrx cialis online
цитирай
57. анонимен - payday loans 403 11023
24.10.2012 18:15
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#660>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#16504>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#4849 payday loans
цитирай
58. анонимен - cialis online 749 3112
24.10.2012 19:26
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#1678>generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#20020>buy cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#3273 generic cialis
цитирай
59. анонимен - buy levitra online 14012
24.10.2012 22:35
<a href=http://levitrastorehere.com/#rekxo>levitra online</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#jxutk >cheap levitra</a> , http://levitrastorehere.com/#osbno buy levitra
цитирай
60. анонимен - cheap viagra 17532
25.10.2012 12:05
<a href=http://viagrastorehere.com/#jibnf>buy viagra online</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#lbdfk >viagra online</a> , http://viagrastorehere.com/#uikby viagra online
цитирай
61. анонимен - buy cheap levitra
26.10.2012 07:41
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#9188 - order levitra, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#3663>cheap levitra online</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#2514 online
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1883580
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031