Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2011 20:56 - СЕНАТЪТ НА САЩ ПРИЕ ЗАКОНОПРОЕКТ, ЗАЛИЧАВАЩ ХАРТАТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА
Автор: estirbg Категория: Бизнес   
Прочетен: 52162 Коментари: 53 Гласове:
27

Последна промяна: 18.12.2011 13:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg






По ирония на съдбата или странно съвпадение, днес, 10 декември, Международният ден за правата на човека бях разтърсена от една обезпокоителна и позорна новина:

 

image



Сенатът на САЩ току-що прие законопроект, който ефективно слага край на Хартата за правата в Америка

Dec-02-2011 20:03

 

Няма съмнение, тази дата ще отвори черните страници в историята на САЩ. Законопроектът неминуемо ще рефлектира и ще надвисне като тъмен облак върху свободата и демокрацията на цялото човечество. Затова акцентирам вниманието ви върху тази тревожна вест.


Salem-News.com

Един  зашеметяващ ход - Сенатът на САЩ прие законопроект, който ефективно слага край на Хартата за правата в Америка

Този законопроект, прокаран късно през нощта, с гласуването 93 на 7, обявява САЩ  за "бойно поле", в  което американските военни сили могат да действат безнаказано, пренебрегвайки Posse Comitatus, като предоставя на военните безконтролното правомощие да арестуват, задържат, разпитват и дори да убиват американски граждани безнаказано.

Той бе наречен  най-предателският акт, който някога е потвърждаван в Сената, като езикът на законопроекта е умело подбран, с фината юридическа уловка, която внушава мисълта, че не се прилага за американците. Всъщност към края на законопроекта по същество се казва, че може да се прилага  за американците "ако го искаме. "

 http://www.wired.com/dangerroom/2011/12/senate-military-detention/

Дори списание ТЕЛЕГРАФ е оскърбен от този законопроект, и пише:

... Нареждането за задържане да се използва неограничено в случаите на тероризъм не е само за чужденци. Това е смущаващо, защото два различни разделa на законопроекта изглежда да си противоречат един на друг, но в решението "Робърт Чесни - непартийна организация на военни задържани" от  Университета на Тексас - гражданите на САЩ са включени в предоставянето на пълномощия  за задържане. "

Прокарването на този закон не е нищо друго, освен една открита декларация за война срещу американския народ от военния елит, свързан с властта.  Това ще отприщи върху Америка  всеобща военна диктатура, пълна с тайни арести, тайни затвори, незаконни разпити, неопределено задържане, без изобщо да има обвинение в престъпление, изтезания на американците и дори "легитимни убийства” на американски граждани и то точно върху на американска земя !

Ако все още не сте се събудили за реалността на полицейската държава, за която сме ви предупредили, надявам се да осъзнаете, че времето ни бързо се изчерпва. След като това стане закон, вие нямате нито Първа поправка за свобода на словото, нито право да мълчите – нямате нищо.

Прочетете червения сигнал на предупреждение за това бързо  развитие на

http://www.naturalnews.com/034291_SB_1867_war_on_terror.html>

... и  гледайте това интервю с Алекс Джоунс от InfoWars.com

http://www.infowars.com/stewart-rhodes-crossroads-ndaa-bill-is-pure-treason/

Основните медии са заети със срамно и конспиративно затъмнение на новините по целия този въпрос:

http://www.businessinsider.com/the-medias-blackout-of-the-national-defense-authorization-act-is-shameful-2011-12

... и дори ACLU е възмутен от този потенциален закон: http://www.aclu.org/blog/national-security/senate-rejects-amendment-banning-indefinite-detention

Няма съмнение - Америка е на път да бъде залята от собствени си военни. Върховенството на закона ще бъде напълно  погубено. Няма справедлив процес. Няма юридическо представителство. Нямате дори и право да знаете в какво сте били обвинени, когато сте (незнайно за какво) задържани.

Това е време за спешни действия, за да протестираме срещу превръщането на Америка във  военно-полицейска държава. Незабавно се обадете на представителите ви  във Вашингтон и призовете сенаторите ви, за да се отхвърли този законопроект във фазата на спогодба със Сената. Потърсете офиса на Президента и призовете Обама да наложи вето на този законопроект, ако той е приет от двете камари.

Обадете се на вашите местни вестници и протестирайте срещу  този възмутителен и предателски опит да се унищожи цялата Харта  за правата. Не се заблуждавайте от тролове и дезинформиращи  агенти, които твърдят, че този законопроект не се прилага за граждани на САЩ - факт, който вече е установен - ще обикалят по улиците на големите градове на САЩ, с контролно-пропускателни пунктове на кръстопътищата, незаконни арести, тайни операции за изтезания и окончателно убийство на правата на американски граждани в собствените си градове и у дома.

Като наблюдавате  всичко това, можете да попитате защо това се случва точно сега? Защо Сенатът на САЩ умишлено обезсилва Хартата за правата и търси да разреши военни действия по улиците на градовете в САЩ?

Отговорът, приятели мои, няма да ви утеши: идва глобален икономически колапс и веднъж започнал, той вероятно ще отприщи вълна от социално недоволство и безредици, които биха могли да превърнат в пепелища много градове на САЩ. Сенатът на САЩ  вероятно се опитва да прокара разрешението за  военните да действат и работят в американските градове, преди да дойде икономически колапс, като по този начин войските се разположат вътре в непокорните американски градове, където  имат шанс да спират бунтовете на бегълци, които сигурно ще избухнат, когато народните спестявания изчезнат, след като банките се сгромолясат.

Продължавайте да четете Natural News.com, за да актуализирате тази ситуация. Ние ще продължим да правим репортажи за  Еврозоната през икономическата криза, както и този законопроект на Сената от  1867 г., който не е все още закон. Нашата последна надежда ще бъде  Обама да наложи вето. Ние ще излъчваме червен сигнал, ако това действие е необходимо.

И не забравяйте, приятели, Хартата  за правата защитава всички нас - либерали, консерватори, либертарианци, агностици, християни, евреи, всички! Ако изгубите Хартата за правата, вие губите Америка и всички свободи, за които са се борили много поколения. Точно сега защита на Хартата за правата е може би най-важното нещо, което можем да направим за нашето общо бъдеще.

Всички ние, които сме издигали глас за значението на Конституцията на САЩ, сега се опитваме да ви предпазим от точно този вид сценарий.  Общата цел на Хартата за правата е да се ограничи властта на правителството, така, че такъв вид действие на Сената никога да не бъде позволено.

Специални благодарности на  Salem-News.com"s John McCarthy в Los Angeles и Paul de Burgh-Day в  Tasmania, Aust.

http://www.salem-news.com/articles/december022011/bill-rights-ends.php

* * * * *

След това съобщение нека да ви припомня какво предрече през миналия век Елън Уайт, Божията служителка и пророчица на адвентния народ:

 „Когато... САЩ отхвърли всеки принцип от Конституцията, който я определя като протестантска и с републиканска форма на управление, и се погрижи да пропагандира папските лъжи и заблуди, тогава можем да разберем, че времето за вършене на сатанинските чудеса е дошло и че краят е близо“ (Ел. Уайт, Свидетелства, т. 5)

Това е повече от предупреждение. Това за нас е непосредствено настояще и тревожно бъдеще. Но и сигнал, че трябва да потърсим колкото се може по-скоро единственото спасение в Единствиния, даден ни като Пътя, Истината и Живота. Всеки от нас трябва за разбере, че не трябва да има по-важен пункт от дневния си ред, освен този да спаси живота си, като го реформира според Божиите стандарти. Побързайте! Възможно е скоро и нашия глас на предупреждение да бъде заглушен...

по мат. на инф.сайт на sdabbg
timesbg


 




Гласувай:
27



1. vandela007 - Когато преди повече от 15 години за ...
10.12.2011 21:15
Когато преди повече от 15 години за пръв път чух, че САЩ щели да променят конституцията си и ще отпадне защитата на свободата на обикновените граждани в страната, не повярвах. Мислех си: как може да стане това в страната на Демокрацията и неограничените възможности.....

Всичко ще стане много бързо. Всичко от Библията ще се сбъдне!
цитирай
2. estirbg - Накрая събитията ще се развият със скоростта на часове -
10.12.2011 21:29
и ако всеки не преосмисли приоритетите си в близкото бъдеще - ще бъде загубен!
Тази новина трябва да бъде като сигнална лампа за тревога от първа степен!
Отчайвам се като гледам настроенията и мислите на хората, отразени чрез блог.бг - наистина прилича на увеселително влакче пътуващо към ада, както ти рече веднъж, Ванче!
цитирай
3. estirbg - Нека си припомним Основни човешки права засегнати от Декларацията, повечето от които и ние ще загубим след Американската реформа на Хартата
10.12.2011 21:54
член 1
Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. Те са надарени с разум и съвест и следва да се отнасят помежду си в дух на братство. Равнопоставеност на всички хора без оглед на раса, цвят на кожата, пол, език, религия, политически или други възгледи, национален или социален произход, материално, обществено или друго положение.
Право на човека да не бъде дискриминиран.
Право на живот, свобода и сигурност.
Право да не бъде държан в робство. Всеобща забрана на робството и търговията с роби.
Право да не бъде подлаган на изтезания или на жестоко, нечовешко или унизително третиране или наказание.
Право на признаване на неговата правосубектност.
Равенство пред закона и право на еднаква закрила от закона.
Право да не бъде подлаган на произволен арест, задържане или изгнание.
Право да бъде считан за невинен до доказване на противното.
Право да не бъде съден за действие или бездействие, което в момента на извършването му не е съставлявало престъпление.
Право на свободно движение.
Право на убежище.
Право на гражданство.
Право на навършилите пълнолетие да сключват брак и да образуват семейство. Това следва да става само с доброволното и пълно съгласие на бъдещите съпрузи; Закрила на семейството от страна на обществото и държавата.
Право на собственост и гарантиране на собствеността.
Право на свобода на мирни събрания и сдружения.
Право на свобода на мисълта, съвестта и религията; право да смени религията/убежденията си и да ги изповядва свободно.
Право да участва в управлението на своята държава.
Право на социална сигурност.
Право на труд и право на почивка. Включва право на свободен избор на работа, на благоприятни условия на труд, на закрила срещу безработица, както и на равно възнаграждение за равен труд.
Право на жизнено равнище, което е необходимо за поддържане на неговото и на семейството му здраве и благосъстояние. Майките и децата се ползват с особени грижи и подпомагане.
Право на образование и равен достъп до такова.
Право на участие в културния живот и в научния напредък. Право на защита на авторските права.
Право на социален и международен ред.
цитирай
4. estirbg - Жалкото е, че
11.12.2011 00:29
колкото и да удряме камбаните, както ни внушава горния клип, хората предпочитат да спят, приели поредната приспивателна доза на самоуспокоение и самозаблуждение...докато изчезне последния лъч светлина, която ще ги хвърли в тъмнина и неведение...
цитирай
5. estirbg - 10.12.2011 г. "Сидни Морнинг Хералд" пише:
11.12.2011 01:04
"Американският високопоставен генерал Мартин Демпси призна, че е „извънредно загрижен” за оцеляването на еврото." И добави: "Има потенциал за граждански размирици и разпадане на ЕС." Странно е по въпрос от такъв характер да се изказва военно лице! Още по-странно е, когато тези думи идват след информацията, че в САЩ е приет законопроект, чието подписване означава превръщането на Щатите в бойна зона. Не намеква ли генерал Демпси, че Европа трябва да последва примера на Вашингтон и да постъпи по същия начин? Това няма да е странно, защото по всичко личи, че целта - Новият световен ред - може да бъде постигната само и единствено чрез подобни методи. А и Божието слово казва съвсем същото: Принудата ще е начинът, който ще противопоствят на волята ни...
(таймс.бг)
цитирай
6. neprosvet - Страшно ми стана от това, което прочетох.:(((
11.12.2011 07:54
Какво следва, само "мачкане" ли?:(((
цитирай
7. estirbg - Радвайте се на последните лъчи на свобода на словото и истината, която споделяме на глас
11.12.2011 09:48
Не искам да съм лош пророк, но съобразявайки се с Книгата на книгите, няма как да ви уведомя, че идват дни, когато истината ще можем да обсъждаме само у дома си (ако нямаме поставени "бръмбари", разбира се). Ще трябва да забравим публичните изяви и "тошовото" време ще ни се стори лебедов пух, в сравнение с драконовските възбрани, които ще ни преследват навсякъде.
цитирай
8. melina26 - Хората някога имали ли са права?
11.12.2011 09:55
Май не:(
цитирай
9. estirbg - Права?
11.12.2011 10:03
Че земята е в лапите на Луцифер и неговите човешки агенти и оръдия.
Добрата новина е, че скоро царството му ще бъде сринато. Намерете поне време да прочетете Откровение на Йоана - ако нямате Библии, може да я четете онлайн.
цитирай
10. estirbg - Селим Кунералп към ЕС: Сбогувайте се с демокрацията, печатайте пари
11.12.2011 11:14
"Страните от еврозоната ще трябва да се откажат от традиционната демокрация, а Европейската централна банка (ЕЦБ) трябва да започне да печата пари, ако иска еврото да оцелее. Това коментира турският посланик в Европейския съюз Селим Кунералп пред EUobserver в навечерието на решаващия Европейски съвет, пише ДНЕВНИК."
Решението вече потегли от Щатите, вече сме свидетели...
цитирай
11. анонимен - Относно статията
11.12.2011 13:40
Интересна статия, която ясно показва намерението на САЩ да се превърне в полицейска държава. Сега за финала на статията. Освен пророчица на адвентния народ, Елън Уайт е и лидера на адвентизма - наречена е папеса. Нейните книги и нареждания служат за поучения на поколения адвентисти. Но трябва ли да я слушаме, трябва ли тя да ни поучава? Нека да си отговорим на въпроса чрез Библията.

11 Жената да се учи мълчаливо с пълно подчинение.
12 А на жената не позволявам да поучава, нито да владее над мъжа, но нека бъде мълчалива.
13 Защото първо Адам бе създаден, а после Ева.
14 И Адам не се излъга; но жената се излъга, та падна в престъпление.
15 Но пак тя ще се спаси чрез чадородието, ако пребъдат във вяра, в любов и в светост с целомъдрие. (1Тим. 2:11-15)

Елън Уайт не е била мълчалива или обучена в подчинение. Тя е изнасяла речи пред стотици, дори хиляди хора. Тя е поучавала и поучава все още (чрез книгите и свидетелствата си) милиони хора - мъже, жени и деца. В Библията е казано, че жената не може да бъде дори свещеник, а за адвентната църква тя е папеса. Странно е хора, които твърдят,че Библията за тях е едниствения авторитет да пропускат този факт.
цитирай
12. estirbg - До анонимен №11
11.12.2011 13:48
ще цитирам само един стих от Словото, с което ще отговоря на отправеното предизвикателство, като си запазвам правото да го разширя и обоснова БИБЛЕЙСКИ:
"Няма вече юдеин, нито грък, няма роб, нито свободен, няма МЪЖКИ пол, ни ЖЕНСКИ; защото ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ ЕДНО В ХРИСТА ИСУСА.
И ако сте Христови, то сте Авраамово потомство, наследници по обещание." Галатяни 3:28-29
Ще продължа....
цитирай
13. estirbg - Препоръките на Апостол Павел също се изопачават -
11.12.2011 13:56
Относно дадения цитат от трябва да имате предвид следното:
1.(това послание е написано към Тимотей, който тогава бил пастор на църкавата в Ефес). Град Ефес бил известен с храма си на Артемида – лъжлива гръцка / римска богиня. Жените заемали авторитетно място в поклонението на Артемида.
2. Тези стихове са част от посланието на ап. Павел към ученика му Тимотей, останал в гр. Ефес, и което послание визира
устройството на църквата, която вече му е поверена. Апостол Павел дава препоръки за избора на Епископи и т.н.

Стиховете трябва да се разглеждат в контекст на църковния дневен ред, а не в обществения живот.
Става въпрос за връзва жена-мъж на лична основа в присъствието на еноряйшите от съсловието, а не в общият смисъл на между-половите отношения.

"дидаско"- поучава, в смисъл публично порицаване ; "автентео"- господарство, владение; "исихия" трябва да се разбира като "мълчаливост","смирение" а не като "безмълвие".

ап. Павел дава препоръка ( "не позволявам", не казва "забранявам").. НЕ , ЧЕ ЖЕНИТЕ НЕ МОГАТ ДА СА УЧИТЕЛИ НА БОЖИЕТО СЛОВО, а че не е редно жена да поучава, да спори, да порицава мъжа си, или брат си, или даден мъж от кръга на църквата публично пред всички защото това противоречи на:
1) благоприличието и 2)на традициите където мъжът е глава на семейството и този който брани авторитета на семейството. Всичко това трябва да се постави и в контекст на етиката, моралните норми и традиции в гръцкият (етнически) гр. Ефес за където е адресирано посланието.

По-голямата втора част на 2-ра глава се отнася за жените в църквата и препоръките на ап. Павел за това как щом са в църквата трябва да странят от суетата. Да се загърнат с целомъдрие и скромност. Апостол Павел дава препоръки и към мъжете в църквата да се смирят и да се молят на всяко място, т.е. да не се срамуват, че са Християни, и да не се гневят и да бъдат ненужно агресивни. Така апостола напипва болното място и на двата пола-- агресията и гнева у мъжете, и суетата у жените.
Ще продължа ..
цитирай
14. estirbg - Бог е работил с жени и им е възлагал дори пророчески функции още от древни времена
11.12.2011 13:58
жените-пастори / проповедници, пророчици - Мариам, Девора, Прискила, Фива и т.н. – жени, които са имали водаческа роля в Библията. Например, Девора – тя била единствената жена-съдия сред 13 мъже-съдии. Олда – тя е единствената жена-пророк сред десетките мъже-пророци, за които се говори в Библията. Да не забравяме и Анна и четирите дъщери на дякон Филип в Новия Завет. В Книгата Деяния, в 18-та глава Прискила и Акила са представени като верни Христови служители. Първо се споменава името на Прискила, което, предполага се, означава, че нейното място в служението било по-“важно” в сравнение с това на съпруга й, но документално не се посочва Прискила да е участвала в служение, което да противоречи на I Тимотей 2:11-14. Прискила и Акила довеждат Аполос в дома си и двамата го обучават, като му излагат по-точно Божието Слово (Деяния 18:26). Точно тук искам да отбележа, че Самият Павел дава насоки на жени, когато те пророкуват публично и също утвърждава жени, които поучават, като Прискила.
Фактът е, че жените изиграха пълна роля в служението на Исус и като примери в неговото поучение, и като реципиенти. Макар това да изглежда напълно в реда на нещата в контекста на нашето общество от 21 век, трябва да припомня колко радикално е било това по време на 1 век в Палестина.
Исус преднамерено утвърждаваше и включваше жените. Виждаме продължение на това в ранната църква от Лидия и Тавита към дъщерите на Филипи. Новия завет приписва многобройни роли на жените в ранната църква като учители по богословие, дякони, църковни лидери и пророци и има дори оспорвана препратка към жена апостол на име Юния...И така бързам да достигна до името на една изключителна жена от миналия век, невероятна Божия служителка и пророчица, за която думте не стигат, за да й благодарим и благославяме в Небесния ни Избавител. За нея, ще продължа по-късно...
цитирай
15. estirbg - Що се отнася до Елън Уайт - единствено ти, watchtowerman, лееш помия върху нея, не бих те сбъркала с никого под расото на анонимността
11.12.2011 14:01
При първото идване на Христос, Йоан Кръстител беше избраният инструмент. Той трябваше да предупреди и подготви народа. Така и във връзка с последното съдбоносно дело на тройната ангелска вест и изследователния съд, Бог потърсва подходящи лица за да осветли човечеството. Неговият избор се спира най-напред на двама мъже: Уйлям Фой (да не се смесва с Уилям Милър) и Хейзън Фос, които получават видения относно тройната ангелска вест.

Кратко време след разочарованието в 1844 г. Уйлям Фой умира, а Хейзън Фос, след остра душевна борба решава да не съобщи видението на народа. Тогава Божият избор се спира на един слаб инструмент - 17 годишното момиче Елън Хармон по баща, а по-късно Елън Гулд Уайт, по мъж. Тя получава своето първо видение два месеца след голямото разочарование през декември 1844 г. по време на молитвена служба в един дом. Сюжетът на това първо видение е великата опитност на адвентния народ и неговото пътуване към небесния град.
Елън Гулд Уайт е родена на 26.x1.1827 г. в гр. Горхам, щата Мейн. В 1840 Г., на 13 годишна възраст, тя била дълбоко засегната от религиозното пробуждане, предизвикано от делото на Уилям Милър и се присъединила към Методистката църква. На 30 август 1846 г. сключила брак с Джеймс Уайт, адвентен проповедник, и независимо от злополуката преживяна в детството, тя надживяла своя съпруг с 33 години. От този брак се родили четирима сина, от които най-малкият и най-големият починали. Елън Уайт посвещава целия си живот на Божието дело. Написала е многотомна литература, резултат от нейните 2000 видения. Литературното и наследство възлиза на 43 900 страници в ръкопис. Ние притежаваме днес 53 книги от нейното перо, които представляват прекрасно ръководство за църквата на остатъка, освен 4500 статии, публикувани в раз- лични списания. Литературата на Елън Уайт е преведена на много езици. Тази забележителна жена е работила неуморно като говорител и Божий служител в три континента - Америка, _ Европа и Австралия. Тя завършва земния си път в Елмсхевън, Калифорния,на16.VII.1915 г. на 87 годишна възраст.
Елън Уайт представя така прекрасно личността, делото и духовния живот на Спасителя, както може би никой друг автор. Нейната личност се губи, а на преден план тя изтъква лъчезарния образ на Исус Христос. Нейният живот, удостоверен от хиляди хора, се е отличавал с простота, чистота и изключителна благотворителност. Пророческите и предвиждания, отразени в литературата й, се изпълняват по забележителен начин, защото са основани върху библейските пророчества. Ще посоча няколко от тяХ:
Тя пише, че католици и протестанти ще се обединят, когато още не е имало никакви видими знаци за това. Тя твърди, че модерният спиритизъм ще се разпространи навсякъде, още когато тези странни явления са били локализирани в малък район на Северна Америка. Тя ни е предупредила за ВЪВЕЖДАНЕТО на "неделен закон", който вече съществува неписан в католическите европейски държави, властва вече в Щатите, но забележете и запомнете - ВЛИЗАНЕТО МУ В СИЛА КАТО ОФИЦИАЛЕН ЗАКОН първо ще бъде В САЩ, а после и по всички краища на света. Той ще е свързан с НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.
Така че абсолютно резонно и правилно е Елън Уайт да бъде назована и посочена като пророк на последната църква. Чрез нейната литература Бог ни е снабдил с чудесно ръководство за големите кризи и последните трудни времена, които Божият народ ще преживее. Трябва да бъдем много благодарни, че голяма част от книгите на Е. Уайт са преведени и на български като "Патриарси и пророци", "Пророци и царе", "Животът на Исус", "Великата борба", "Възпитание", "Притчи Христови", "По стъпките на Великия лекар", "Диета и храна" , "Пътят към Христа", и др.
Съветвам ви всички, от цялото си сърце и с голяма грижа към вас - прочетете задължително "ВЕЛИКАТА БОРБА" НА ЕЛЪН УАЙТ - ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ МИНАЛИТЕ И ДНЕШНИТЕ СЪБИТИЯ ОТ БИБЛЕЙСКИЯ ЪГЪЛ, А СЛУЧВАЩОТО СЕ ДНЕС, СПОРЕД СЛОВОТО В БИБЛИЯТА ЩЕ ВИ СТАНЕ ПРЕДЕЛНО ЯСНО.
цитирай
16. анонимен - Smart Meters Being Funded by the US Military?
11.12.2011 18:10
http://stopsmartmeters.org/
вършат работа на бръмбари и са радиоактивни
цитирай
17. анонимен - Патилан
11.12.2011 19:20
Най важно е да не губим ВЯРАТА и ЛЮБОВТА към БОГА!
Христос в нощта, когато е отивал към разпятието си: „В света скърби ще имате, но дерзайте, Аз победих света.” И в каквито и обстоятелства да е човек, колкото и да тържествува външно злото в света, сърцето знае и чува: „Дерзайте, Аз победих света.”

Добре дошли в Съпротивата!
На нечестивите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро, търсим и разпространяваме истината, сдружаваме се и се организираме, отстояваме поне елементарната нравственост и морал, вярваме в доброто и не мразим никого!
За всичко останало “Господ ще промисли”, и е промислил, защото Самият Христос е казал: "Търсете Божието царство и неговата правда, и всичко останало ще ви се придаде".
цитирай
18. estirbg - Явно не ме следите
12.12.2011 05:20
и не четете източниците под самата статия, както и в самата статия.
В коментар №5, под поредната поднесена новина, съм посочила сайта на моите приятели, както и под други постинги в блога, от където взимам понякога актуални политически новини - не бих имала лично физическата възможност винаги да следя световните процеси. И други мои приятели от адвентната църква се трудят неуморно, като се лишават от лично свободно време и почивка.
Убедена съм, че трудово съм ангажирана повече от вас. Ето, както вече виждате вече съм станала рано и тръгвам на работа, от тъмно до тъмно с много пътуване.
Чета, превеждам и поствам през почивните дни, а когато имам време отговарям на коментари през седмицата, пак редуцирайки съня и почивката си...но след като знам, че съвсем малко време остава - как би ме оставила съвестта да разпилявам време и да нехайствам за ближните си - моя беден, окаян, уморен народ....
цитирай
19. анонимен - Поздравявам Ви!
13.12.2011 00:10
Дай Боже повече хора като вас!
цитирай
20. анонимен - Информация за антихриста и последните времена
13.12.2011 00:29
Прочетете информацията в този линк. Моля Ви не се отказвайте, виждайки заглавието. Не отвръщайте очите си. Прочетете докрай и после съдете.

http://www.pravoslavieto.com/history/20/1906_arhiep_Averki/solta_gubi_silata_si.htm
цитирай
21. estirbg - За съжаление едва довечера ще мога да погледна що за линк сте ми оставили
13.12.2011 05:19
дано да не е отново някое заблуждение....
цитирай
22. анонимен - Ето още една показателна новина, която показва как бързо се развиват събитията според пророчеството
13.12.2011 12:06
12.12.2011 г. Catholicnewsagency съобщи, че след няколко дни Комисията по религиозни свободи в САЩ може да престане да функционира, ако Конгресът не поднови финансирането й. Според агенцията това би имало катастрофални последици не само за страната, но и за целия свят. Личното ми мнение е, че подобно развитие ще е идеално и за двете страни. Управляващите в САЩ няма да имат проблеми със зачитането на свободата, а Ватикана ще покаже, че е безкрайно загрижен за онеправдяните вярващи...Ако това не се случи в този момент, то е напълно възможно това да се случи по-нататък във времето. Така без много усилия звярът с рога като на агне ще изпълни "мисията си" според пророчеството.
цитирай
23. estirbg - Помoлиха ме да изтрия два коментара, защoтo
13.12.2011 18:48
мисля, че излишно се отделя внимание за това кой какво върши, каква роля или заслуга има при представяне на Истината. Поне за мен е така - Когато хвърляш пояс, за да спасиш човек от бушуващата стихия, не го уведомяваш чий е - този е на Лина, Вандела или Естир /например/ Едва ли давещият ще чуе на кого е - важното е да е здрав, истинен и спасителен. Чий е - това няма значение! Важното е хората да бъдат спасени! Не търся своето си, тук на земята. Често са ме питали дали могат да публикуват една или друга статия от блога ми в други сайтове. Винаги съм ги уведомявала, че "право на патент" за мен не съществува, нито желая да фигурирам с каквото име или псевдоним някъде. Важното е Истината да стигне до хората. Аз съм една от всички ви, без име, но с Духа на Онзи, Който ни дава сила да преодоляваме умора, трудности и неудачи, когато вършим делото Му.
"Мое" и "твое" за мен лично, тук на земята не съществува. Нито ще предявавам такива и в бъдещата обещана вечност. Всеки върши това и толкова, колкото му позволяват възможностите, толкова, колкото Бог Му е отредил и никой не би трябвало да оспорва Негово лично поръчение, което е възложил всекиму индивидуално. "Даром сте приели, даром давайте!" - нека не забравяме тази препоръка. С ревност да заграждаш "паницата" си и да речеш "Моя е" е незряло и детински.
Защото Всичко е Негово - и Духът Му, с който ни движи и вдъхновява, когато благовестяваме на ближните си...
цитирай
24. x2012x - Започнало е с чипизацията на населението
14.12.2011 13:10
Първи , които ще бъдат чипизирани ще бъдат децата . Ето и линк към статията :
http://earth-cronicles.ru/news/2011-12-14-13470
цитирай
25. анонимен - x2012x, приятелю,
14.12.2011 14:49
сигурен ли си, че правилно си написал линка, защото нищо не се отваря.
цитирай
26. conrad - Естир,
14.12.2011 18:47
да не би броячът на фейсбука да е превъртял, защото около седемдесетина имаше отчетени тази сутрин, а сега показва нула. Как става това? На други статии съм виждал по стотици набирания, а тук в блога сам се самоизчиства. Или някой от ФБР помага :))
цитирай
27. x2012x - Това е линка , но този които не иска да знаете не ви дава възможност да го видите
14.12.2011 19:50
Опитай , да влезеш в сайта. Публикувани са по десетина статии на страница , на втората или третата страница е информацията и има над 50 мнения по въпроса . Започнали са да чипизират деца в страните от Мексико и Бразилия.Ако не се отваря сайта с един браузер , пробвай с друг . http://earth-cronicles.ru
цитирай
28. x2012x - Статията се казва
14.12.2011 19:52
Началась чипизиция населения Земли?
цитирай
29. polopot - Нищо нова не казваш с тази новина. . . ...
15.12.2011 14:19
Нищо нова не казваш с тази новина....И сега в САЩ има възможност да се прилагат същите мерки спрямо задържаните. Тези правомощия бяха дадени на "Министерството на вътрешната сигурност", което беше създадено след 9.11... То има по-големи правомощия и от ЦРУ само, че действа на територията на САЩ. Но малко повече изненади след, като се завърна в блога...;)
цитирай
30. estirbg - Pol, old chap,
15.12.2011 18:51
тези мерки досега бяха дадени като пълномощия, свързани с "неочаквания" терористичен акт покрай 11 септември. Нямаха официално законова валидност,законова рамка, приета от самия Сенат. Досега! ТОВА вече се случи, приятелю! Ти мислиш ли, че толкова ще се разтревожат янките, ако не виждаха потенциалните военни своеволия и безобразия в новия опасен аршин, драконовски озаконен и безнаказано приложим без право на оспорване.
Ето това е разликата и от там идва оправданата тревога на обикновените американци.
Правното събитието, което се провежда в момента в Щатите, тук, в блога ми е представено не като самоволно политическо и юридическо мероприятие, а като епизод напълно припокриващ се с пророчествата на Библията и пророчествата Елън Уайт.
Погледнато от този ъгъл, случващото се вече има ГЛОБАЛЕН смисъл и значение.
В този смисъл новината вече има безценна стойност, особено, когато е маркер за финала на човешката история...
цитирай
31. анонимен - Питащият пак:
15.12.2011 20:27
"Правното събитието, което се провежда в момента в Щатите, тук, в блога е представено не като самоволно политическо и юридическо мероприятие, а като епизод напълно припокриващ се с пророчествата на Библията и пророчествата Елън Уайт.
Погледнато от този ъгъл, случващото се вече има ГЛОБАЛЕН смисъл и значение.
Така, че новината вече има безценна стойност, особено, когато е маркер за финала на човешката история..."
И защо тази новина с безценна стойност трябваше да стане причина за триене на постинги?Това ми намирисва на цензура, и започвам да се питам такива ли са АДВЕНТИСТИТЕ? Да не би да си мислете, че с тази прекалена скромност постигате нещо повече пред Бога?!
Ако изтриете и този постинг, ще го напиша пак...
цитирай
32. estirbg - Това, което от доста време наблюдавам е,
15.12.2011 20:59
че когато поставям на публично внимание актуална и значима новина или свалям маската на злото, винаги ще се намерят злонамерени анонимни тролове, които ще хвърлят съмнение или върху поставения проблем или ще ме подложат на личностни нападки, засягащи деноминацията ми и доктриналните разбирания за основните Библейски принципи. Дадох много ЯСЕН ОТГОВОР на анонимните коментари, които ги изтрих, защото засягат конкретно лице, и което може да бъде компроментирано и като име и като вярващ. Уреждане на личностни отношения или недоразумения в публично пространство няма да допусна.
Така, че всеки коментар в тази насока ще бъде трит! Ако имате свободно време - пишете!
цитирай
33. penchoan - Подготвя се диктатура в Америка. Но ...
22.12.2011 01:37
Подготвя се диктатура в Америка. Но това не може да се предотврати. Както казва Христос:
"Ще чуете за войни и слухове за войни. Но това са неща, които трябва да станат".
За да се промени света, трябва първо да се разруши старият ред, старата цивилизация. После ще започне да се гради новия свят.
цитирай
34. estirbg - "После ще започне да се гради новия свят."
23.12.2011 22:50
За Нов свят единствено може да се говори при Второто завръщане на Божия син Исус. Всеки друг "Нов живот" или "Нов свят" инициирани САМО от човечеството са обречени на провал.
Откривам скоба и правя важна забележка: Преди идването на Истинският Божий Син ще бъдем свидетели на "приземяването" в блясък и величие на самия Луцифер, който ще се представи като Исус. Моля това не забравяйте!!!
цитирай
35. анонимен - Jane is incredibly looking towards putting on your coat in a very sedate manner
31.03.2012 17:38
First quit, <a href=http://www.pumashoesofficialsite.com>puma</a> effortlessly, is definitely Michaeljohn, beauty parlor usually chosen based in london girls. Considering one with no nail cutting is much like a great heiress without a lapdog, Lindsey immediately takes place just one: France, but is not "too French" -- the "Tipp-Ex look", the girl confides, is quite p trop. In the meantime, The writer shares wild hair. Concerning consumed the particular safety measure connected with referring with Plum Sykes, who seem to when article writer associated with Bergdorf Blondes is surely an guru upon high-maintenance girl-talk. The woman warns in the perils of the actual top-to-toe lady appearance. "If you wear these things, subsequently soon-to-be husband yourself very carefully, you look bad-tempered. In case you use quite a lustrous look, you have to be a bit tranquil about looking after. Kate Moss obtains that appropriate. If perhaps she sports some thing extraordinary, she has her curly hair like she is just simply moved out of a beach.Inches The author believes. "You need it performed, yet not far too accomplished,Inch he says enigmatically.

Done however, not too accomplished has a interestingly number of years. My tresses are flushed, blow-dried, put in place sizzling paint rollers, tonged, then backcombed. My business is getting a little bored, because as Now i'm acquiring this claws performed likewise, I am unable to actually consume the caffeine. I will be in addition finding frightened. My partner and i resemble Prosecute Ellen just after a person a great number of bourbon plus Cokes, which is not, to my mind, pretty ladylike. Then again Jay starts removing along with preening, and shortly When i search typical only with even larger, Mister Sheen-polished wild hair. "I think of it as this Mayfair young lady seem,Inches states Jay. "Kind of Madison Opportunity, style of sleek.In
have got reduced myself personally in the trivial end with ladylike attire by using a Diane von Furstenberg hold gown. Throughout sensitive chiffon, branded using collectible fans, it is really sweeter and a lot more ladylike when compared with your ex regular slithery, pet jersey volumes. Giles Deacon, the recent British custom the main point on the modern woman look, says to end the idea finding frumpy, "choose high quality fabrics, simply because this introduces a component of drama". The gown possesses, of course, some sort of reserved, flesh-coloured slip under (ladies never display the panties) and beautiful, fluttery, Jessica Antoinette masturbator sleeves (one more thing to take a position amongst my family plus my personal gourmet coffee). We've preferred fabulously great Dolce &amp; Gabbana sneakers that has a dark colored silk bows bows. They're a touch pervy wanting, then again wanting a bit more pervy will be, I think, sizzling hot to not look a little bit frumpy. If you notice what I mean.

Emboldened by way of my completely new glossiness, I actually daring your Dolce &amp; Gabbana complimenting gown and also jacket throughout shiny bright green, together with complimenting boots and shoes along with a inexperienced Prada bag. Currently being exactly what Anna Wintour the moment witheringly known as "matchy-matchy" will be, you observe, in design. And the other connected with my girl " experts ", Christine Wareing, plus-size unit and magnificence manager connected with <a href=http://www.pumashoesofficialsite.com>discount puma shoes</a> Catwalk model managing, has got encouraged My partner and i try "bold colour. You should not be cautious." When i definitely wouldn't become accused of that will. The particular Dolce costume can be indisputably wonderful, but I never sense ladylike; I feel just like the lovechild with Gretchen VIII and also Donatella Versace, intersected having a granny johnson. I find myself I have shed my own means.
цитирай
36. анонимен - "Даром сте приели, даром давайте!"
15.04.2012 13:31
ми хареса много от коментар 23 и се радвам че попаднах на този блог и се обсъждат неща и като информация.
цитирай
37. balkanec - Те фалират и се готвят за разпад
01.06.2012 21:43
Досега отделните щати се държат заедно изкуствено от централната ционистка власт.
Със сегашната "криза" обаче - мека дума за фалита на САЩ - нещата стават неудържими.
САЩ са пред гражданска война.

Мерките са отчаян опит за решаване на вътрешни проблеми, а не някакъв световен план - вече не...
Не че ще помогнат на Ционисткото окупационно правителство - така или иначе Щатите ще се разпаднат.
цитирай
38. анонимен - levitra without prescription 8238
20.10.2012 14:36
<a href=http://orderlevitrahere.com/#radyc>levitra online</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#nedgf >buy levitra</a> , http://orderlevitrahere.com/#teqfp levitra online
цитирай
39. анонимен - payday loans 624 15547
20.10.2012 21:09
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#1912>payday loan</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#3803>payday loan</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#17935 payday loan
цитирай
40. анонимен - generic viagra 898 19636
20.10.2012 23:25
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#13812>generic viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#19827>buy viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#16774 buy viagra online
цитирай
41. анонимен - cheapest kamagra 368
21.10.2012 16:14
<a href=http://orderkamagranow.com/#xzpch>buy kamagra 100mg</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#ufxad >kamagra oral gel</a> , http://orderkamagranow.com/#bjrnu kamagra jelly 100mg
цитирай
42. анонимен - viagra 200 mg 6322
21.10.2012 18:42
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#mvxhu>viagra 25 mg</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#deife >viagra 100 mg</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#flgyd buy viagra
цитирай
43. анонимен - algm louboutin b vxnos rswqh
22.10.2012 02:32
ivdwi <a href=http://frdesacvuittonnmagasinn.info>louis vuitton pas cher</a> mqquih <a href=http://frdechaussuresloubutinnmagasin.info>louboutin</a> jstgw http://frdesacvuittonnmagasinn.info dz dkx http://frssacsvuittonsdesoldes.com
цитирай
44. анонимен - buy generic cialis 18393
22.10.2012 07:30
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#baxiq>cialis 40 mg</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#xyoum >buy cheap cialis</a> , http://ordercheapcialishere.com/#rlitk cialis 40 mg
цитирай
45. анонимен - payday loans 881 15742
22.10.2012 15:32
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#17822>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#15867>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#19149 payday loans
цитирай
46. анонимен - buy cialis 720 14954
22.10.2012 16:46
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#8358>buy generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#10866>generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#1985 buy cialis
цитирай
47. анонимен - viagra online 16582
24.10.2012 14:45
<a href=http://viagrastorehere.com/#lhkyp>cheap viagra</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#vgkea >viagra online</a> , http://viagrastorehere.com/#qbpgt viagra online
цитирай
48. анонимен - cheap cialis 15885
25.10.2012 10:39
<a href=http://cialisstorehere.com/#jmuxz>buy cialis</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#oopmv >generic cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#mbmjm buy cialis online
цитирай
49. анонимен - levitra online without prescription
25.10.2012 20:36
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#1091 - cheap levitra online, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#1665>cheap levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#3209 online
цитирай
50. анонимен - buy kamagra 20436
26.10.2012 00:10
<a href=http://kamagrastorehere.com/#wpysr>buy kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#yyvva >generic kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#nhthp kamagra online
цитирай
51. анонимен - generic cialis 347 18154
26.10.2012 05:02
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#13054>buy generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#7655>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#16550 cialis online
цитирай
52. анонимен - buy levitra 12577
26.10.2012 08:09
<a href=http://levitrastorehere.com/#divwk>buy levitra</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#gqcuj >buy levitra</a> , http://levitrastorehere.com/#qwmhx levitra online
цитирай
53. анонимен - Uggs Outlet
26.10.2012 08:46
psgwglgod
http://www.buybootugg.com/ Ugg Boots Sale
http://www.uggboots-discout.com/ Cheap Ugg
http://www.cheapbootugg.com/ uggs outlet
http://www.uggboots-winter.com/ Uggs Sale
http://www.winter-uggboots.com/ Ugg Outlet
http://www.uggbootsbuyalot.com/ uggs outlet
http://www.backuggboots.com/ Cheap Ugg Boots
http://www.uggbootstoback.com/ Ugg Sale
http://www.uggbootsaledollar.com/ Uggs Outlet
http://www.discountbootsale.com/ Uggs
http://www.shoesforwinter.com/ Uggs Outlet
http://www.bootsonline-ugg.com/ Ugg Boots
http://www.bootoutletssale.com/ Uggs Sale
firwtwqgh
<a href=http://www.buybootugg.com/#eoojistcc>Cheap Uggs</a>
<a href=http://www.uggboots-discout.com/#nsmjsvasv>Cheap Ugg Boots</a>
<a href=http://www.cheapbootugg.com/#qprwotkix>Uggs Sale</a>
<a href=http://www.uggboots-winter.com/#zwrzpdcpm>Uggs Outlet</a>
<a href=http://www.winter-uggboots.com/#hedenyqwj>Ugg Boots</a>
<a href=http://www.uggbootsbuyalot.com/#atkgzppsr>Ugg Boots Sale</a>
<a href=http://www.backuggboots.com/#aagciufck>Uggs Outlet</a>
<a href=http://www.uggbootstoback.com/#orzsgkgof>Ugg Boots</a>
<a href=http://www.uggbootsaledollar.com/#pgvwkafmt>Cheap Uggs</a>
<a href=http://www.discountbootsale.com/#vsfreqamq>Ugg Sale</a>
<a href=http://www.shoesforwinter.com/#qbdqeqbxh>Uggs</a>
<a href=http://www.bootsonline-ugg.com/#zynommgmi>Cheap Uggs</a>
<a href=http://www.bootoutletssale.com/#rrryndgkj>Uggs Outlet</a>
qsutfhlpb
<a href=http://www.buybootugg.com/#mmiucnjvl>Uggs Outlet</a>
<a href=http://www.uggboots-discout.com/#bsxwyylay>uggs outlet</a>
<a href=http://www.cheapbootugg.com/#xjgkftnsi>Uggs Sale</a>
<a href=http://www.uggboots-winter.com/#zugnglkyx>Uggs Outlet</a>
<a href=http://www.winter-uggboots.com/#ldgvyscoc>Ugg Boots Sale</a>
<a href=http://www.uggbootsbuyalot.com/#vfnkqnsuk>Cheap Ugg Boots</a>
<a href=http://www.backuggboots.com/#dpylddfmk>uggs for sale</a>
<a href=http://www.uggbootstoback.com/#ohjzdtqur>Ugg Boots</a>
<a href=http://www.uggbootsaledollar.com/#yfwswkuhw>Uggs Sale</a>
<a href=http://www.discountbootsale.com/#xuhntxqwm>Ugg Outlet</a>
<a href=http://www.shoesforwinter.com/#tbxzjwszt>Ugg Outlet</a>
<a href=http://www.bootsonline-ugg.com/#mqlsuuixl>Ugg Boots</a>
<a href=http://www.bootoutletssale.com/#vrngpzrqy>Uggs</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: estirbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1883619
Постинги: 110
Коментари: 2805
Гласове: 5349
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031